Dzelzs Vilks 1993
+8
93gads LR:
www.youtube.com/watch?v=DsOtJ-7UCxk...
www.youtube.com/watch?v=DsOtJ-7UCxk...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ir kādam informācija, par bundzinieku, kas iespēlēja bungas Dzelzs Vilks albumā "Mirušās kaijas"? Ja nemaldos, viņš blicē Dies Irae arī spēlēja..
0
Andris Bulvītis
+1
esmu redzējis kasetes veidā kāda 1994. gada izlasīti "Latvian thrash, death, doom " tur bija iekšā heaven grey, grindmaster dead, ultra, dzelzs vilks un vēl. kāds nezin, moška var digitālā veidā kaut kur šādu vai tamlīdzīgu izlasīti ar latviešu oldskūlu dabūt?
0
"With Silent Hate" varētu būt tā izlase, ko tu domā. Gan jau kādam ir pārciparots, vismaz melnās piektdienas kasešu formāta izlases ir manītas digitālā veidā.
0
vot, jā pareizi - with silent hate!
+1
Man ir CD formātā.
0
man tai kasetei kaut kur mājās jābūt
0
vienīgi pārciparot ja sanāks, tad tikai vasarā, kad būšu pie senčiem...
0
BladeOfDarkness, esi tik mīļš un kādureiz noripo to CD uz mp3 man par prieku...nekur neizdodas to brīnumu atrast. Visur linki miruši.
0
Fantastiche!
0
Janjaničs par brīvu dāļāja.
Moš dziesmu nosaukumus vari ierakstīt ?
Moš dziesmu nosaukumus vari ierakstīt ?
0
Man tā "Mirušās kaijas" kasete kaut kur mājās mētājas...
0
BoD, kas tev ir uz CD? With Silent Hate? pirmo reizi dzirdu par tās eksistenci CD formātā, ja nu vienīgi kāds nav noripojis no kasetes un pēc tam iecepis matricā.
0
Tā kā nezinu kā kasetē skanēja, neņemos spriest. Ar Lame 3.90.3 un riperu setingiem bitreits sanāk 186-216kbps. Skaņa katram citādāka, kā jau dēmuču izlasei. 2dz vēl jānoripojas, tad paši varēsiet vērtēt.
0
Manuprāt nav taperip. Jansonam jāprasa.
0
A moš ir. Pirmajā (laikam Remains) gabalā skaņa tā kā nedaudz peld.
0
Tracklist ķip šitāds. Mēģināsu kādus nosaukumus pēc MA sačolēt.
01-Remains - .mp3
02-Butchers - .mp3
03-Dies Irae - .mp3
04-Heaven Grey - .mp3
05-Dzelzs Vilks - .mp3
06-Heaven Grey - .mp3
07-Conquest - .mp3
08-Ultra - .mp3
09-Husqvarn - .mp3
10-Conquest - .mp3
11-Butchers - .mp3
12-Grindmasters Dead - .mp3
13-Ultra - .mp3
14-Dzelzs Vilks - .mp3
15-Grindmasters Dead - .mp3
01-Remains - .mp3
02-Butchers - .mp3
03-Dies Irae - .mp3
04-Heaven Grey - .mp3
05-Dzelzs Vilks - .mp3
06-Heaven Grey - .mp3
07-Conquest - .mp3
08-Ultra - .mp3
09-Husqvarn - .mp3
10-Conquest - .mp3
11-Butchers - .mp3
12-Grindmasters Dead - .mp3
13-Ultra - .mp3
14-Dzelzs Vilks - .mp3
15-Grindmasters Dead - .mp3
+13
V.A-1994-With Silent Hate [Latvian Metal compilation] - Metal / 88MB / 196kbps
www.failiem.lv/list.php?i=aaxkmu...
www.failiem.lv/list.php?i=aaxkmu...
0
vai, paldies! :))
0
vai paldies, kaut kur pasham arii bija, bet ierakts dzili, tagad vares atsvaidzinat atminas par veciem laikiem. :)
+3
Mirušās Kaijas vispār ir aaahujeķ m/ 8)
+1
(varbūt varēja nebūt tas šausmīgais akcents ;) )
-2
Bet tagadējais dzelz vilks ir sūds, suka, huiņa, vajag salocīt viņu un viņapaša sūdaino jobeli viņam dirsā iespraust un tā dziļi no sirdis! Dirsstrutainais izdzimtenis! :@:@
-1
bļ*, Vētrasspok! tavu jobano ībli varētu iestumt tavā dirsā un tavos sirdsdziļos caurumos! Dzelzs Vilks ir, bija un būs kruts!
dauns, bļa!
dauns, bļa!
0
butchers bunģieris tācu tas pats ervīns no heveniem ir, vai ne?
0
un jā, piekrītu huter par vētrasspoka nonāvēšanas paņeēmieniem, jo laigan DzV tgd spēlē citu stilu, tas paļubom ir normāls un kvalitatīvs roks, lai gan nesmags.
+1
ej tu vnk dirst, ku labs ir vecais heven grejs. nu vnk AAAAAAA!!!! kāpēc vairs neviens neko tādu nespēlē. :(
+1
^ Tāpēc, ka, ja tagad kāds spēlētu kaut ko tādu, tad tas vairs nebūtu nekas unikāls.
+1
BladeOfDarkness, paldies!
0
Lai arī biju dzirdējis šo izlasi 100 gadus atpakaļ kasetes formātā, labprāt to noklausījos velreiz...Joprojām, kad izdzirdu Conquest nāk asociācijas ar Obituary:) njā, tik daudz kvalitatīvas mūzikas bija agrāk....
0
BladeOfDarkness, paldies!!!
Man mašīnā kasešnieks maģis un 2 kasetes, kas tiek grieztas uz nebēdu- Heaven Grey "Northwind" un šī te izlase
Man mašīnā kasešnieks maģis un 2 kasetes, kas tiek grieztas uz nebēdu- Heaven Grey "Northwind" un šī te izlase
0
Klau, a kādam nav Heven Grey digitāli? Man ir tikai 'Upe' un 'Zeme' pleijerītī ko ielikt. :(
0
attaisi DC un meklētājā ieraksti memory river, spied search.
attaisi DC un meklētājā ieraksti Northwind, spied search.
attaisi DC un meklētājā ieraksti Heaven Grey, spied search.
attaisi DC un meklētājā ieraksti Northwind, spied search.
attaisi DC un meklētājā ieraksti Heaven Grey, spied search.
0
man nav DC. nočakarējās vairākas reizes pēc kārtas, nu, ko darīt, varbūt pats esmu idiots un nemāku viņu nokonfigurēt vai tāds ir allaha plāns, nezinu, bet nav man viņa.
0
metalarea.org, bļa. Tur ir gan Sanctimony, gan Heaven Gay, gan Grindmaster Dead u.c.
0
draugos, mīzikas sadaļā grupa iepostēja linkus, kur var abus albumus novilkt :)
+2
Paldies BladeOfDarkness, bet jopciks, vai kāds cits kuram ir šī kasete, nebūtu tik laipns un neiedrukātu arī dziesmu nosaukumus?
+1
Slinki kā maitas ...
0
Metalareā starp tiem 316 torentiem Heaven Grey neatrodu, a draugos to linku arī nevaru ieraudzīt.
0
ā, sapratu. atradu metālarejā.
0
kāpēc metālarhīvos no Latvijas ir tikai 57 grupas?
0
^^^ gribēju jau sākt necenzēti lamāties ...
0
es līdz šim nebiju to foruma fīču sapratis. :D tagad jūtos kā muļķis pilnīgs.
0
^^^ nu cik ir tās grupas, tik ir...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!