STURMER 2010
+3
Sturmmandat#29 ir klāt - garīgā mūzika doma baznīcā.

STURMER IV:Latvijas Industrijas Izlase 2010
divos diskos - black un silver, melnos kartona vākos, very professional done. kolekcionāriem - ar roku rakstītā nummerācijā.
sawējie sapratīs.

www.sturmmandat.com/index.php?option=co...
wai lokālajos mūzikas veikalos,ja tādi vēl ir.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
klāt jauns mandāts-nr31:
Kauna Traips - S/T

Experimental dark ambient release by Tarchoks and Koils. It all started in 2006 when it seemed no longer possible to keep holding all this within, partly due to the surrounding environment. Like induction, shame - as masochistic means to feel strange guilt for breaking imagined social and moral constructions, or making them serve another purpose; and conservation of energy - the two minds and bodies, often being intoxicated death close, transforming energy into something else.
A tranquil accompaniment for madness, and information overload, pouring into your consciousness and subconsciousness through every smallest crack.
0
Man ir #9 - dažus gabalus pat spēju noklausīties !
0
dainīt neblamējies:D "dažus gabalus pat spēju noklausīties" :D mēs pie tiem cd tikām vienlaicīgi, un paskaties pie kā tas ir novedis? :D
0
tas links nestrādā!
0
izdari pašnāvību!
www.sturmmandat.com/mandates
0
^^^ pie kā ???
0
>:)
tas minkam

(short storijs no Paimonda Raula sadzīves - aiziet pie zobārsta un saka, ka grib zobus tādus, ka mirdz un laistās smaidot, zobārsts par laimi mācēja pagūglēt un rezultātā - Paimondam smaids ir no poda emaljas - gan mirdz, gan laistās)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas