Miegs
0
Jau nedeelju ciinos ar bezmiegu vakaros un miegainiibu pa dienu, grrrr,grrrrrrrrr, besii. Tad nu-
ko Juus daraat, kad moca bezmiegs, kaados veidos pievilinat miegu?
Un tieshi preteeji- kaadas metodes Jums vislabaak paliidz, kad shaaausmiigi naak miegs, bet guleet nedriikst?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
alkohols! zāles pret... visu
+5
Kad gulēt nedrīkst iedzeru kafiju - tā kā ikdienā kafiju nelietoju, tad palīdz...

Pret bezmiegu... pietriec seju un guli kā zīdainis :P
+1
ja baigi nāk miegs, bet nedrīkst gulēt, tad jādīdās. kaut kas jādara, jāknibina, jābaksta.

bet, ja tu saki, ka pa dienu tevi moca miegainība, tad jau tas drīzāk nav bezmiegs - tikai dienas režīms sagrozīts. miegs jau nāk, tikai neriktīgā diennakts laikā :D
0
ai, man stipri nervi, lai kas notiktu guļu nevainīga bērna miegā. bet ar miegainību atkarībā no kā nāk miegs, īstenībā vnk ieziet laukā svaigā gaisā uz brīdi ir efektīvi.
+8
Jā, tā ir. Tu droši vien esi pārgājis uz Vankūveras laiku. Tas pāries, nevajag satraukties.
0
nu jaa, jau gandriz 2 nedelas esmu Norvegijaa, te stundina uz atpakalju, bet saakumaa viss bi ok...Varbuut ka tikai peec nedeeljas manam organismam pieleca, ka te kaut kas nav tiirs? ;P
+2
Tas ka darbaa (iipashi peecpusdienaas) naak miegs ir bijis pilniigi normaali, kopsh vispaar straadaaju. Nekaadas pretindes nav.
Ar bezmiegu neciinos - vai nu lasu graamatas vai eju pastaigaat. Vaardu sakot - izbaudu laiku, kuru biologjiskais pulkstenis paredzeejis nomodam.
Jaa, tas ir sagaadaajis dazhas "neparastas" darbadienas, bet plusu tomeer vairaak kaa miinusu.
Iisaak sakot - Lai dziivo haoss!
+1
Man vienmēr nāk miegs un ar šo problēmu nevaru cīnīties. Būtu tikai viens veids - izgulēties, taču tam nekad nav pietiekami daudz laika.
0
Paēst un/vai 2 aliņi, lai veiksmīgāka aizmigšana.
Bet lai noturētos uz kātiem - miega brīdī 2 red bull viens pēc otra tukšā dūšā (šitā esmu savas 2,5-3 diennaktis no vietas rukājis). Pa nakti sanāks kādus 4-6 dead bull izdzert.
0
Nez', es diennaktī guļu kādas 5 - 6 stundas, man pietiek. Ja galīgi nevaru aizmigt sēžu pie datora vai lasu grāmatas.
0
man gan prasās 9-10 stundas gulēt...
0
iestreb aukstu alinju guleesi ka nemetas
0
Hmm ilgstošs bezmiegs... moš nevaig lupīt filmas, vai sēdēt pie kompja līdz 04.00 un tad agri celties uz skolu/darbu, ilgstoši moš arī miega traucējumi parādās. Alkohols pirms gulēšanas arī nekas labs nav, jā var aizmigt, bet miegs nekvalitatīvs. Es pēc dzerstiņiem vienmēr agri ceļos. Sexot var pirms miega, tad labi guļas, bet labs sex arī sanāk tikai tad, ja neesi pipelē, bēdīgs, izbesijies,noguris.
A kad vaig augšā tupēt, tad kaut kāda stiprāka tēja, kafija. Tāpat labāk pa dienu darboties, produktīvāk sanāk. Tāpat jau tupēsi, ja nekā savādāk nevar.

0
Seksu arī varu ieteikt pret bezmiegu. :)
0
5 stundas miega? vāks... man prasās pampt tā ap 10 stundām. šorīt pamodos trīsreiz, vienreiz deviņos, tad kkur pusvienpatsmitos, a beigās piecēlos tik ap vieniem. eleganti gandrīz 12 stundas nolauzu bez jebkādām problēmām :D
0
Pieradums maz gulēt.
+1
pēdējās divas nedēļas pa naktīm pumpēju iekšā kōlu., tā ka uz rīta pusi sāk galva reibt :D Vidēji vienu litru pa nakti izdzeru. Aber pa dienu bumbulēju, cīnos ar besi, ap pusnakti sāku drukāt un tā līdz kādiem četriem rītā. Ievelkos gulēt un tad vēl kādu pusstundu vai vairāk pa gultu mētājos, kamēr vienā brīdī atslēdzos. Labi, ja piecēļos desmitos, bet, ja guļu ilgāk, tad visa diena miegana.
Agrāk dzēru kafiju un tējas, bet nu jā, pagaidām tā ir kōla, ko ikdienā ļoti reti dzeru...
0
Kola jaa, taa bik pado energiju.
Energiiii drinkus vienu laiku trektereeju uz nebeedu, gan ar snabiit kopaa, gan bez,tapec tagad ir taa, -ja kaut vienu iedzeru- gruuti elpot un sirds klapee taa, ka pashai bail sametas, tapee nemaz i klaat neskaros.
Kafija gan nekad nav liidzeejusi neaizmigt.
0
Liega, ko Tu tik traki drukaa? :)
+1
pret bezmiegu laba metode ir - apēst sīpolu - tā, lai asaras spiežas laukā. esmu mēģinājis - palīdz!
0
ciest nevaru tos enerģijas dzērienus un to dzērājus par pilnu rubli arī neuzskatu, tā ir tāda inde! tad nav ko pēc tam brīnīties, ka organisms nojāts un neatšķir rītu no vakara.
0
es mēdzu negulēt nedēļām, kad galva sāp. piemēram, šonedēļ.
+1
un iesaku cilvēkiem novērtēt savu veselību, piemēram, to, ka nav katru brīdi jāsadzīvo ar fiziskām ciešanām.
0
es drukāju 12 esejas par filosofijas tēmām, nu tāds neliels akadēmiskais parādiņš :D vēl piecas palikušas...
+1
es šajās naktīs esmu kopā izlasījis kādas 10 grāmatas, pārlasīju Skārda Bungas as always
+2
"kad shaaausmiigi naak miegs, bet guleet nedriikst?"
Darba ar sito cinos itin biezi, vienigas zales ir uzdot tempu un push,push,push, kamer cauri. He, tad gan taka robots ieskrejies metos majas un tad nevar kadu laiku nomierinaties, jo kermenis vel saspringts, bet tam palidz 1-2 aleni un tad čučumuiža.

Tagad ari videji 5-9h gulu, bet tagad ar savu atvalinajumu visu esmu izjaucis. Pa sim divam nedelam atrak par 4 no rita neeju gulet un mostos augsa aptuveni pec 10-12h, traki, ta labak nevajag darit, ka sita sajac ritumus, baigi slikts ieradums var rasties un no ta ir loti gruti atiet. Pats pirms pusgada biju nakts putns, domaju, ka negribu gulet, bet Huij, vien biju sapisis dienas ritmu un ta diezgan daudz gadus nodzivoju..
0
Manuprāt, tas ir tikai normāli, ka ir bezmiegs/nāk miegs. Ja tā aizdomājas par mūsu vienas dienas norisi , tad vien var sākt šausmināties - cik gan maz mums tā laika ir. Protams, vajadzētu ik dienu gulēt tās 8-10h vai cik tur tie ārsti saka , bet pierēķot klāt studijas/darbu/atskurbšan... no kodiena utml. paliek gaužām maz laika vēl kam citam. Katram taču vēl ir savas intereses. Un šitas viss gan jau arī to miega pulksteni čakarē. Varbūt vienkārši pamēģini pārbīdīt atpakaļ to miega pulksteni, negulēt diennakti un aiziet laicīgi gulēt , un pamosties laicīgi. Dažās dienās gan jau aizies kā pa sliedēm.
+3
Ir tāda problēma. grūti vakaros aizmigt. Parasti pirms diviem ieeju gulēt un ap diviem tik sanāk iemigt. Pirms 8:00 sāk modinātājs žvankstēt. Pirms 9:00 sanāk piecelties. Miegam kāds aliņš palīdz, bet ne vienmēr. Vissūdīgāk, ja nesanāk normāli aizmigt, bet tāda dračīšana - stundu paguli - pamosties, pavārties - iemiedz, kamēr tik pirms celšanās sanāk iemigt normāli. Vismaz šodien tādas problēmas nebūs, jo šonakt negulēju. Cerams pirms divpadsmitiem parubīties sanāks.

bet pret miegu nav bijusi vajadzība cīnīties. Izņemot ja pēc kodiena nav kādas 8h nogulētas, tad sanāk pusmiegā tusēt pa darbu. nekādus sūdus nedzeru, jo negribu papildus slodzi sirdij. Tā enerdžaizeru enerģija jau no organismi vien tiek ņemta, pārsvarā.
+2
Bezmiegs līdz šim mani nav piemeklējis. Grūti iemigt vakarā dažkārt gan ir gadījies. Parasti tas liecina par bezdarbībā aizvadītu dienu... Tad labākās miegazāles ir stiprinātais alus vai šņabis.

Kad nedrīkst iemigt, bet miegs mācas virsū... Īslaicīgu mundrumu dod kafija vai kola, nomazgāšanās dušā vai sejas noskalošana ar aukstu ūdeni. Ja vadu auto un nāk plīsiens, klausos skaļu mūziku un ik pa laikam atveru vaļā logu...
0
Ar bezmiegu arī cīnos, bet pārsvarā tāpēc, ka drausmīgi sāp locītavas (nestrādāju fiziski smagu darbu, bet sāpes tādas, ka pizģec). Ja vajag iemigt - atstāju kompīti ieslēgtu un kaut kādu radio skandinu - tādā veidā ir kaut kāds vienmērīgs troksnis, kas "iemidzina". Nemāku vairs laizīt miega peles kāju pilnīgā klusumā :)

Lai gan ir bijušas naktis, kad migšana notiek savas 3-4 stundas ... aizeju gulēt ~pusnaktī, bet aizmiegu ~trijos no rīta, bet tas notiek tad, kad nākamajā dienā ir gaidāmi kādi svarīgi notikumi (arī lielas dzeršanas) :)
+5
^ kur nu vēl svarīgāku notikumu par lielu dzeršanu:D
+3
Man tā gulēšana tomēr pilnīgā dirsā. Dienas vidū varonīgi pārverēju vēlmi pasust pāris stundas (jo citādi atkal būtu grūti aizmigt), bet tāpat tik 2:00 parubījos. Un jau 9:00 augšā ... 2h gan vēl pasnauduļoju. Kā riebjas tā celšanās no rīta. Pizdec pilnīgs.
0
Jū , celties 6:50 , lai pagūtu uz lekcijām ir vienkārši pizģec.
+1
Ja vakarā nenāk miegs, var līdzēt sex vai padročīt līdz plīsienam :))
+3
Ble, pārdročīsies, ja piemeties tāds riktīgs bezmiegs. :))
+3
Nez, neietekmē dročišana miegu nekā. Vienīgais var mierīgi gulēt.
+1
Kniebties pirms miedziņa ir efektīgāk, nekā raustīt - vairāk piekūsti. :))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas