Rotting Crist - AELO
-3
Tikko nokačāju. Kādam jau ir?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Starpcitu, iznāk rītdien 15.02.
+1
jau aprunāts te. ir labs.
+1
P.S. Aiz laimes grupas nosaukumā esmu ielaidis kļūdu, he he :D
+1
Kādu nedēļu atpakaļ noklausījos, konkrēti patīk piektā dziesma, kur kopā ar dūdām griež. Tā veceņu blēšana gan konkrēti riebj, taču kopumā labs.
+1
Nu, par Rotting Christ gribēdams neko sliktu nespēju pateikt, tur man ir mīlestība uz mūžu. Visu, ko šie dara, viņi dara lieliski. Šis albums varbūt arī ne no pirmās reizes iemīlams, tomēr noteikti atkārtotas klausīšanās vērts.
Bet bišķi tomēr apbēdina fakts, ka šie no Sātana novērsušies. Kad Sakis izverd tīru mellumu, tas izklausās daudz iespaidīgāk. Šeit skanējums kaut kāds līdzenāks palicis, līdzsvarotāks. Bet nu ko lai dara, nepakļauties kārdinājumam un nepievērsties bagātajai grieķu mitoloģijai un folklorai laikam jau grūti.
Cerēsim tomēr, ka arī nākotnē mūs vēl sagaida tādi meistardarbi kā "The Sign of Evil Existence", "Archon", "Fateless" vai "Sorrowfull Farewell".
+1
baumo ka RT bus Metalshow.lv 2010
^^
ar caliban
(tas ir speciali prieksh BOD :D)
+1
A ko ta speciāli priekš manis ?

Bet paldies, kautgan to jau karaokē uzzināju.
+1
es klausījos, mazgājot grīdu. beigās, kur sākās tā "blēšana", nodomāju: "Nu ne jau Diamanda Galas?". Aizeju apskatīties - ir arī :D
Albums ir ok. Pāris reizes jau klausīts, bet vēl pāris reizes jānoklausās, lai pilnībā izgaršotu un izvērtētu.
+2
koncertā Rīgā tolaik pirms viņiem spēlēja Incantation, un pēc šamiem gaļīgajiem drūmajiem monstriem Rotting Christ gārdzieni pēc maza bērna šļupstiem izklausījās, hehe. njā, un pēc viņiem spēlēja Krisiun, kas bija brutālā gaļasmašīna. uz tā fona izklausījās pilnīgi zemē metami, imho.
+1
ti, uz to grupu fona Rotting Christ izklausījās galīgi nekā.
+2
Šodien kā reiz dabūju ietestēt. Es jau teikšu ļoti labs, mācētu dziedāt brēktu līdzi.
Spēcīgi!
+2
"mācētu dziedāt brēktu līdzi. "

>:D
+1
^^ galvenais,ka pašam prieks. ;)
+5
Es nezinu, kas jums šitajā grupā tik ļoti patīk, bet manuprāt, viņi ir sen pazaudējuši jebkādu iedvesmu. Jap, mincīt es dzīvajā dabūju no viņiem tik lielu garlaicību koncī ar Krisiun un vēlāk vēl Damnation Fest, UK, ka es vairs neko negribu dzirdēt. Infestus pareizi saka par tiem meistardarbiem, tikai ļoti šaubos, ka šamie vēl jebkad uzražos kaut vienu meistardarbu.

"Bet bišķi tomēr apbēdina fakts, ka šie no Sātana novērsušies." - par šito es gan atļaušos no krēsla nokrist histēriskos smieklos. Kaut ko tik naivu sen nav nācies lasīt. Kā redzi, būt mūziķim un reliģiskam ekstrēmistam kopā viegli neiet. Paskaties uz to klaunu baru, kas iziet uz skatuves ar nopietnām sejas izteiksmēm un kad nokāpj nost, tad dzīvo un virinās kā normāli pilsoņi, tieši tāpat iet uz veikalu, smaida un sarkst kā visi citi. Bet, protams, ir jau variants ar Gālu, kas dzīvoja lielā nošķirtībā no sabiedrības, bet mēs jau labi zinam, ar ko tas beidzās... =)
+1
ar gejismu? :D:D MUAHAHAHAHAA tik smieklīgi viss liekas. laikam žvingulis ir. :D
+1
Info par Rotting Christ piedalīšanos Metalshow 2010 ir puslīdz droša, cik sapratu?
+1
Cik nu var vispār prognozēt notikumus pēc pus gada.

Koncī Pūstoņi patīkami pārsteidza - iespārdīja uz nebūdu, kautgan man tik 2007.gada CD no šiem patika. Incantation bija visai garlaicīgs. Krisium gan spēcīgs.
+1
Vai kāds zina arī iespējamos datumus Metalshow 10?
+1
Albūms nav slikts, patīk melodijas un atmosfēra. Kaitina veceņu gaudošana, tas nav priekš mua. Tomēr, nekas izcils arī tas nav - neko groundbraking no RT varam vairs negaidīt, manuprāt. Piefiksēju vienu momentu albūmā - gandrīz katrā dziesmā atkārtojas viena un tā pati melodija. Pagaidām neesmu izdomājis, vai tas ir kruta, vai nav.
+1
Idejiskā izsmēluma skaņa tajā albūmā. Nasings spešals un tās hā-rē ... hā-rē skuķu rīkles ar dod pa ausīm. Uz ātru ausi klausoties - Šur un tur meldiņš labs, bet kopumā diezgan jēli.
+1
par metalshow. droši vien jau, ka jūlija otrajā nedēļas negalē, kā parasti. nu, ja es nejaucu.
-7
vispār Rotting Christ ir ļoti jēla un garlaicīga grupa, sasummējot vieokļus kopā, he he.
+1
Khronos666 un Genesis nebūt nav jēli albji.
+3
Man pagaidām uz TOP10 velk (nekas cits nemaz uz CD pirkšanas godu nevelk).

Par to motīvu īsti nezinu - itkā ir visām dziesmām tāda kā kopēja ritmiska līnija, bet nav tik izteikti, kā ''Brave Murder Day''. Veceņu gaudošana īpaši nekaitina. Vistuvākais salīdzinājums varētu būt Hollenthon debijnieks.
+2
Genesis, Sanctus Diavolos un Theogonia šiem ir ļoti spēcīgi un forši albūmi. AEALO tomēr ir vairāk labs, nekā slikts (kādu 4 reizi klausos cauri), taču, imho, nevelk augšminētajiem līdzi.
+1
Klausāms (izņemot to kaveri), bet diez vai kas diži vairāk. Tas, kas nav no viņiem dzirdēts iepriekš (piemēram, tie bābieši) īsti nepārliecina par savu nepieciešamību tur atrasties, nu un no tā, kas izklausās kā dzirdēts, šis tas izklausās ļoti dzirdēts.
+1
Tie "gaudojošie babuļi" ir šī albuma pērle!
+1
Teikuma beigās smaiduļus neliec, tad visi no krēsliem velsies... Jums te, internetā, bļa, viss ir otrādi.

Kas attiecas uz reliģijām, tad die's, kā zināms, ir tikai viens, un vārdā viņam lielais Pohujs. Tomēr māksla tamdēļ jau ir māksla, lai tanī varētu paraudzīties uz realitāti arī no citām pusēm. Rotting Christ, gan tematiski, gan melanholisko muzikālo noskaņu ziņā, tika izvēlējušies pacilāt duālās kristīgas pasaules pakaļ-pusi. Un darboties šīs simbolu sistēmas ietvaros šiem sanāca visnotaļ poētiski pārliecinoši.

Bet ar katru nākamo "Aealo" noklausīšanās reizi aizvien vairāk šķiet, ka arī šai šamaniskajā stilistikā, kuras virzienā RC tik nedroši un neveikli pūlas spert pirmos soļus, šiem kādreiz varētu sanākt kas itin nopietns un vērā ņemams. Cerēsim, ka nākamajā albumā šie gluži pēc Orphaned Land neizkalusīsies...

Un par maz, šķiet, jūs še pieminat agrīnos albumus. "Non Serviam" un "Triarchy Of The Lost Lovers" arī ir savā ziņā unikāli.
+1
E. ir taisnība par to meldiju, es arī ko tādu piefiksēju (dziesmās Noctis Era, Fire Death and Fear un Thou Art Lord, un vēl dažās, laikam). Vai tas ir kruta vai nav, es arī īsti nevaru izšķirties. Ja pieņem šo albumu kā vienotu darbu (kāds tas it kā jau arī ir), tad caurvijošs motīvs vai galvenā tēma būtu pavisam normāla paradība, bet tad tai melodijai vajadzētu būt kam īpašam, bet šī tāds parasts minisoliņš/tilts vai kkas tml. vien ir.
0
kur tur šamanisms? 0_o
0
Es pieņemu , ka mūzikā var būt sātanisms , antikristietība , reliģija , pagānisms utt , bet Šamanisms ? Kā tas izpaužas ? :D
0
Bļe sapisos..Reliģija bija domāta kā visa tā austrumu ģēla, ko slinkums pieminēt.
0
Jau pirmajā gabbalā - čukčas pie ugunskura dzied? Dzied. Kādos nolūkos ta' šie var dziedāt, ja ne šamaniskos?
Huļi piepišaties? Labāk teoriju apgūstiet: en.wikipedia.org/wiki/Shamanism...
0
Kas tad es ar` šamanis esmu, jo vasarā dažādos pasācienos, tai skaitā jāņos, dziedu pie ugunskura ? Es , piemēram , dziedāju tādos nolūkos, ka āķis bija lūpā un luste bija padzesēt muti kā daudziem toreiz.
+1
mēs visi esam šamaņi, it īpaši pēc gramiem 300...
0
lai gan, iespējams, pēc 300g kādam sākas astrālais ceļojums.
0
^ Tas, ko E. teica.
Lai runā dziesma.
www.youtube.com/watch?v=F-F0Cp6JB4E...
+1
Ruirishan drinking сонг
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas