Tiesu darbi
+2
Nez, kā tas viss beigsies...
www.mango.lv/zinas/showbiz/muzik...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Ha, ha:
"Nerunājot par visai brīvdomīgajiem metālistiem, pagājušā mēneša beigās sers Eltons Džons kādā intervijā paziņoja, ka Jēzus Kristus ir bijis "inteliģents gejs"."
0
omg :D:D:D
+4
Interesanti, vai Skyforger mūsdienās atļautos saplēst bībeli, kā to savulaik Sinepēs un Medū izdarīja.
+7
norvēģi šo rakstiņu izlasot tā viegli pavīpsnā... heh, bībeli saplēsis esot :D
+1
...daži, matainie lopi, mani neizbrīna ar savu intelektu, slimībām un depresijām. Varbūt, aiz labas dzīves (tiek plēstas bībeles)?
+7
lol

Ja es plēstu korānu... musulmaņi psihotu, kristieši priecātos un Āzijas mūki bēdātos par abām pusēm. A kam lai ir pie dirsas? Man!
0
Hm, runājot par tām bībelēm, gan jau, ka gandrīz vai visiem no mums kādreiz rokās bija nonākušas tās Jaunās Derības grāmateles. Tad, lūk, daži cilvēki tās turēja tualetes telpā, lai tualetes papīra trūkuma gadījumā būtu kas derīgs pa rokai jeb, citiem vārdiem, — slaucīja ar tām bībeles lapām pakaļu.
0
A tām mazajām bezmaksas bībelītēm papīrs visai piemērots šādam mērķim.
+2
Te domātas tādas mazformāta bībeles ziliem vākiem? Nez, tām papīrs tik plāns, ka varētu pirkstus noķēzīt.
+2
Bībeles plēšana pierāda vien to, cik lielā mērā tas, kas tā dara, ir no Bībeles atkarīgs - Bībele šajā gadījumā džekam slavu un varbūt arī kādu naudiņu par labu šovu gādā. nožēlojami.
+3
Tam gan es piekrītu - pozeriski tas ir.
+1
Tā drīzāk ir necieņa pret to kas otram svēts.
p.s. Cietā riekstā (3-ā daļā, liekas) bija epizode, kur "varonis" melno kvartālā necienīgi uzvedās. Kas bija tālak, mēs zinām, kas nē var apskatīties ;-)
Bet dzīvot vajag tā, lai nenodarītu otram ļaunumu.
+4
Šādi simboliski šova elementi metālmūzikai ir ļoti atbilstoši. Skatuve nepieder tikai mākslai, jo to rada cilvēki, kas vēlas ne tikai sniegt cilvēkiem baudījumu, bet reizēm arī paust savu viedokli. Un kas, pie velna, slikts ir pozerismā?
+3
Par dzīvošanu es piekrītu, taču kristīgā baznīca ir tik daudz ļaunuma pasaulē darījusi, ka bībeles sadedzināšana ir mazākais, ko jamie pelnījuši.
+3
vienkārši tāda bībelītes sadedzināšana salīdzinājumā tādiem pozerisma kanoniem, kādus radījuši, piemēram, Limp Bizkit, ir nedaudz smieklīgi, bet nu ja tādu 20 metrīgu bībeļu kaudzi dedzinātu, nu tad jau būtu skats pa rubli.
-9
Par 800 gadu koka baznīcu dzedzināšanu to/s kropli/kropļus publiski derētu uzsēdināt uz mieta, pirms tam aplipinot ar medu un darvu un izdurt acis, lai neredz savas mocības...

Domām ir liels speks. Bet bībele aiztikt nevajag.
+9
^ Tu šeit sludini morāli? Tādu savādu. Bībeli plēst nedrīkst. Cilvēku uz mieta sēdināt drīkst. Tā dzīvo, nenodarot ļaunumu.
+5
Tautasdziesmu krājumus un daiļliteratūras klasiku aiztikt drīkst, bībeli - ne?
Tik ilgi, kamēr vēl būs visādas "Jaunās paaudzes" un tās pārstāvji, kas šodien zvana uz radio un sludina, ka zeme ir 6000 g. veca, un visi astronomu izdomājumi ir maldīgi, - būs arī tādi, kas vismaz tās bībeles paplēš. Es ceru.
-1
Nepatīk vai ne? Citiem arī nepatik, ja! ;-)
+4
Baznīcas postīt nevajag tā iemesla dēļ, ka vairumā tās tomēr ir vēsturiskas celtnes un kultūras pieminekļi. Ja kāds pielaistu uguni mūsdienās celtajiem "dievnamiem" man būtu pie dirsas.
+2
Ak tad baznīcas nedrīkst postīt un bībeles nedrīkst dedzināt? A pirms tam mūsu un citu tautu senču svētvietas un rakstus drīkstēja nīcināt ārā? Latvijas svētkalnos sabūvēja cietokšņus un baznīcas, svētbirzis izcirta, akmeņus sadauzīja un pēc iespējas arī pārējo garīgo mantojumu iznīdēja! Un kāds te vēl uzdrošinās teikt, ka redz, nevajag baznīcas aiztikt? VAJAG! Un kā vēl vajag! Baznīcas, vecas un jaunas, bībeles ir jāpārvērš pelnos, ar kristietību ir jācīnās kā ar vēzi. Ar jūdaismu un islamu arī, starp citu.

Atriebībai ir reiz jānotiek, atmaksas stundai ir jānāk.
+2
Bībele tak ar ir teiku un pasaku krājums. A pasakas svilināt nav smuki.
+3
Stulbums kaut kāds. A varbūt tam Behemotam vienkārši nepatika tā gramata ? Cilvēks nopirka , izlasīja un saprata, ka ir baigais sūds. Tā kā viņš par savu naudu pirka , tad tā grāmata pieder viņam un viņš var kaut vai dirsu slaucīt ar viņu.

Bet ja jau baznīca tā te perās par to bībeles saplēšanu , jo redz viņa ir tik spēcīga,maģiska, vienvārd sakot - SVĒTA , nahujam viņu tirgo uz katra stūra, pat mazajos kioskos. Pats personīgi tādu faktu konstatēju.
+2
"Tā drīzāk ir necieņa pret to kas otram svēts."

Mēs jau protams, neko nezinam, uz ko tas "svētums" ir balstīts, celts un cēlies...
+2
...un cik svēts šī svētuma pārstavjiem ir tas, kas citiem ir svēts.

Vispār "svētums" ir pastulbs koncepts.
+2
Desper, visam Tevis teiktajam piekrītu, atskaitot baznīcu graušanas, vēsturiskā celtnes tak var izmantot daudz labāk - muzejiem, koncertzālēm utt. Piemēram Brīvības bulvāra popu bunkurā varētu atkal planetāriju ierīkot.
-2
Atkal baznīcu žurkām nav ko darīt. Apvainojušies, ka viņu žīdu pasaciņas saplēsis viens liels ļauns metālists... PIE DIRSAS! Nevienam vairs neinteresē kaut kāds mākslīgi uzspūsts skandāls, ko uzmeistarojusi tā vingrotāja sekta. Tas ir papīrs un tinte... nekas vairāk... vismaz civilizētajai tautai... pohuj... nahuj... bļe...
+1
Ja tiktu saplēsts korāns nevis bībele, tad iespējams tam puisim būtu jābaidās par savu dzīvību. :D ( nāk prātā nabaga dāņu karikatūrists, kurš sazīmēja tās ironiskās bildītes par islāmu)

PS. Nevajag viduslaiku reliģiju pielīdzināt mūsdienu ticībām. Laiki mainās, lietas mainās, nav jādzīvo pagātnē.
+2
..tikai cilvēku stulbums nemainās...

Khe, khē, bet par svētumu - dažs labs jau mani ar nupat iecēlis svēto kārtā :D
+1
^uzlabopusi nemainās
0
Par bobija banošanu Tu esi pelnījis kanonizēšanu. :D
0
Visoriģinālākā atbilde, ir Dainim. 5.
0
"urrā" vietā vajag "paklanīties" :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas