Kas aizvedis Dandalu +1 uz kz
-28
Lieta tada ka man ir bilete uz kz negribu vinu izmest misene ta vieta atdosu kadam kas sodien varetu braukt tapec ja kads brauc sodien ludzu ierakstiet savu tel nr vai ari ja jus zinat kadu soferi kas ir festa un simt punkti nedzer varbut varat iedot vina tel nr lai vins pabrauc meitenem preti un atved lidz festam.
Tatad ludzu piesakas izpalidzet.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+11
Iemācies rakstīt? Simt punkti +1 idiots.
-22
Bilete ir domata prieks Dandala tas ir ka primary.
Par zemu cenu...
-23
Uzliec edit funkciju izlabosu.
Ja nav ko teikt pakluse jo varbut lai ari velme ir diezgan panaiva ta vismaz ir cela..
+1
o, bibiks dirstires sāk. pizģets. :D:D:D
-21
Lieta tāda, ka man ir biļete uz kz , negribu viņu izmest misenē, tā vietā atdošu kādam, kas šodien varētu braukt, tāpēc ja kāds brauc šodien, lūdzu ierakstiet savu tel nr , vai arī ja jūs zinat , kādu šoferi, kas ir festā un simt punkti nedzer, varbūt varat iedot , viņa tel nr, lai viņš pabrauc meitenēm pretī un atved līdz festam.
Tatad ludzu piesakas izpalidzet.
-22
Vai komati augstākajā postā šajās vietās ir pareizi salikti ?
Vai šādi patīk superīgi ?
+7
nu galvenais, ka tie komati reaāli nepareizi salikti. OMFGLOLOLOLOL!!!!!!
-20
Tad uzraksti to tekstu , ar komatiem pareizajās vietās.
Es liku pēc izjūtas, kā man dmd mācīja.
+4
Pis taču tu vienreiz dirst, ko tu te spamo bezjēgā, sakārojās mazgadīgās vai??? Ko ta pats nebrauc, bail ka atrausi pa seju vai ka tomēr svarīgāki plāni bīdāmi - politika, metāla rases tīrība utt...! Nepietiek, ka vienreiz banu atrāvi, atkal jau te...... Būtu bļe ar ko sakarīgu nodarbojies utt....
+7
trūmetāls rej, bobijs iet tālāk!
+3
Bobiju varbut uzbudina fakts, vinu bano...:)
+3
aha, pie mīnus 400 viņš ejakulē un pie bana vispār sfinkters atslābst.
zb... tač bija bans, starp normālām tēmām/sarunām tagad laža parādās atkal daudz biežāk.
+1
Skatos, ka neviens nevēlas to godu - pakalpot bobikam. :)
+1
Koks ar diviem galiem werwolf!!! Ja būtu minējis cik tālu tas ir jāpabrauc pretim sievišķiem, vai kaut vai savādāk palūdzis, kaut vai par aliņu izpalīdzot tad vēl tā, bet nu, kad prasa, lai sūta nummuru un tālāk visu sabīdīs un pie tam vēl sāk lekties, tas jau par traku paliek...!
+7
Kāpēc bez manas ziņas tiek taisīta tēma ar manu vārdu? Grrr. Es jau nojautu, bet nebiju pārliecināta...
+7
kāpēc tu sienies ar bobiju? :D
0
Neesmu nekad redzējusi viņu dzīvē, ja kas!
+4
Es ar šamo neemu redzējis dzīvē, bet pilnīgi pietiek ar virtuālās vides sociopātu Bobijuxxx :D:D:D:D
+9
Bobijs slapstās ēnās... Mītisks, netverams tēls. Attēli, video, absolūti infantila ārdīšanās forumos - labi safabricēta ilūzija? Neviens nav redzējis, neviens nav dzirdējis, bet visi viņu zina.
+5
Un, kas ir vēl baisāk, viņš zina visus.
0
Es esmu redzējis bobiju. :D
+5
es arī redzēju bobiju dienā, kad Helvijs aiz krāgas iespieda viņu stūrī. :D
tad gan viņš nebija tik runīgs kā šeit...
+5
Plāns bija dandalot pa telti, ja?
0
werwolf un MegGriffin - neticu, šaubas māc... Ja nu šeit visi profili ir neīsti un kalpo tikai Paši-NEzināt-kam? Ja nu mans profils ir neīsts? :(
+2
jā, nudien..
ja nu mūsu visu smadzenes ir apsēdis Bobijparazīts?
tad mēs drīz vien ne tikai liksim uzbudinošos mīnusus, bet arī rakstīsim garus, nesaprotamus un stulbus komentārus bez pietur- un garumzīmēm..
-6
Piedod ak jus viedie cilveki ka likas ka lecos ar kadu.
Man ir temperatura sazvanot Dandalu pateicu ka pameklesu vinai transportu tapec ari mekleju seit gribejas lai vina ar draudzeni tiek uz festu ja es zinatu kadu no soferiem es pats butu piezvanijis un sarunajis tacu man nav sadu kontaktu.
-6
Es tak Dandalu nepazistu likas jauka meitene kas man vienreiz piedavaja apmeklet pasakumu.
Tas bija ari iemesls kapec izdomaju vinu iepriecinat ar sadu iespeju dabut uz festu..
+3
Nu paskaidrojums ir ok, jau pēc cilvēka izklausās, kaut arī pieturzīmes nelieto :)
+8
Droši vien aiz tā visa tāpat slēpjas trīs iksu personas nepārvaramā vēlme ielikt savu čurājamo devaisu kādā no minēto meiteņu prieka spraugām ...
+10
BIgij:
bano to ākstu prom.
-21
Banojot savejos kas tikai grib iztureties dzentlmeniski jus pec 10 gadiem sapratisit ka dzivojat loti infantila pasizveidota poda.
No otras puses ja reiz taps portals kur metalisti pret etiku izturesies ar cienu un toleranci domaju ka daziem bus loti japierada sevi lai vinus tur laistu ieksa..
0
Nu es, piemēram, piektdienas rītā braucu uz Poliju caur Lietuvu. Un varēju dajebkuru pasažieri vai pat 1+1 paņemt līdzi līdz Lietuvai. Bet - tas viss būtu iespējams, ja savlaicīgi (t.i. - ne vēlāk kā ceturtdienas vakarā visiem iespējamajiem brauciena dalībniekiem jau viss būtu zināms un nepārprotami skaidrs).

+10
^^Bet tu jau neesi savējais !
+13
Izņēmu ķeksi palasīties, ko vārdā neminamais raksta, un vienkārši truli sašutu. Cilvēks tiek izmests no interešu grupas foruma, bet tik un tā atgriežas, lai gānītos par ētikas trūkumu, dzēruma neinteliģenci un sazin ko vēl ne.

Ja jau mēs Tev riebjamies, tad ko Tu šeit meklē?

Tu, goda vārds, sagaidīsi, kad kāds, kas nebūs nobijies no Tavas gāzes pistoles, miessarga un abpusējās masturbācijas mākslām, iepļaukās Tevi no sirds un dvēseles.
+2
ha, es ar kādu kopā šito visu lasīju :D kādi 4 dubiltplusi un dubultmīnusi ielikās. prieks, cik mēs visi tomēr savās domās esam vienoti! :D
+5
Ieteikums vārdā neminamajam, anekdotes formā:

Сара возвращается с базара:
- Hу, Хаим, мне такого наговорили, такого... Последними словами
обзывали!
- Сколько раз я тебе говорил: не ходи туда, где тебя знают!
+2
Nu, ja palasa arī komentus jaunumu sadaļā pie "Kilkim Žaibu" tēmas, tad nepārprotami saskatāmas mazohisma tā Roberta tekstos.

Nu, ko te lai saka - savu biļeti uz pasākumu viņš varēja atdot mīļotai sievietei (ja tāda ir) vai arī tam viņa miesassargam :) Bet man gan jāatzīst, ka to Robertu tādā kondīcijā, kāds viņš iepriekšējās nedēļas nogalē esot bijis, uz pasākumu neriskētu vest pat automobīļa bagažniekā.
+2
bagāžniekā.. naktī... uz mežu?:D
0
Bagažniekā & gaišā dienas laikā.
+1
Domā ka sevi cienošs bagāžnieks atvērtos ?
+1
Da tanī piektdienas braucienā uz Poliju bagāžnieks neparko vairs negribēja aizslēgties ciet :))
-12
Krabathor vajadzeja sestdien un es pats tikai sestdien sapratu ka brauceja varetu but Dandala un vinas draudzene tapec atrakas info nebija un mspw ka metalists esmu gana savejais un ar daudz augstaku pasapzinu par citiem..
Visa ideja ir tada ka es gribeju tikai izpalidzet divam meitenem tacu ta vieta lai palidzetu daudzi sak uzreiz nodirst un saka ka mani jabano jo esmu sliktais.
-11
Viss tikai liek izsecinat ka visi citi kas censas palidzet trumetala meitenem ir sliktie kamer ja pasi sava starpa to darat tad tas ir ok.
Es bileti gribeju pardot par 3ls dandalai un palugt lai vina man atved leisu alu protams jus jau tikai velaties izdomat murgus un melot par mani jus esat nozelojami visi kas ta dara..
+5
bāc, visi visiem palīdz- ved, mantas nes, teltis ceļ, gulēt noliek un modina, šmigu viens otram uzsauc, zābakus palīdz uzvilkt un novilkt un tā var turpināt bezjēgā:D tikai ir viena atšķirība- nežvankst par to.. es nezinu, pateicību gaidi? ko tu gribi panākt?
-10
Ulla tevi jau nenodirs tavas subkulturas prieksa par laba darba izdarisanu jums nav tadu problemu.
Lidz ar to domaju man ir tiesibas izteikties jo saubos vai tu spej iejusties mana vieta lidz ar to tiesat par to ka es aistavu tikai savu labo domu tu pec morales normam nevari..
+1
nu bet paskaidroji vienreiz un pietiek. ir ok, bobijs labs, bobijs gribēja meitenēm palīdzēt. viss. tēma slēgta, es visu sapratu. ko tur vēl matus skaldīt- fests jau aiz muguras.
p.s. man nav subkulrūras, laikam tāpēc arī mani nenodirš :D
+5
"bāc, visi visiem palīdz- ved, mantas nes, teltis ceļ, gulēt noliek un modina, šmigu viens otram uzsauc, zābakus palīdz uzvilkt un novilkt un tā var turpināt bezjēgā:D "

tikai pupus gan nerāda :D
0
subkultūras, bļ... slikti ietekmējos jau :D
-10
Ja es paskaidroju tacu visi sie pamulki cepas kas sevi sauc par metalistiem un tas man nepatik un es negribu lai vini ta dara.
Tapec jau ari saja tema vel ko rakstu..
0
Gan jau teltīs viens otram rāda :))
+1
^^ mēs esam matainie lopi
0
teltīs:D Tev creative rādīja?:D vai otrādi?:D
0
Mums jau tie manbūbi tādi maziņi, nav jēgas rādīt ... ;)
+4
"Ja es paskaidroju tacu visi sie pamulki cepas kas sevi sauc par metalistiem un tas man nepatik un es negribu lai vini ta dara."

Visiem šiem pamuļķiem acīmredzot nepatīk, kā cepas tas pamuļķis, kas sevi sauc par metālistu un ir augstākminētā citāta autors.
0
Ui, biju tak par bobijķeksi aizmirsis. Uzreiz patīkamāks skats :D
0
Varbūt Roberts, izmantojot gadījumu, jau savlaicīgi varētu izsludināt, uz kādiem subkultūrai piederīgiem pasākumiem ir sapircis biļetes, kuras kaut kādu iemeslu dēļ tomēr nevarēs izmantot?

Vai arī - nokārtot B kategorijas autovadītāja apliecību, nopirkt savu auto un vadāt tajā, ko vien vēlas?
+2
Labs, bobijs ir atpakal! Vel stulbaks, vel dirsigaks un gatavs mus iepazistinat ar jauniem iedomu varoniem. u.t.t
+4
lai dabūtu autovadītāja apliecību no vairākām institūcijām izziņas jāsaņem, ka personai valsts drīkst uzticēt paaugstinātas bīstamības avotu- auto:)
+1
Pareizi! Tur tak pishie jāiziet, a tu var arī palikt.
-1
talak par narkologa parbaudi netiktu :D:D:D:D
0
Fauns manu domu uztvēra pareizāk:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas