jāņi
+3
sakarā ar svētku tuvošanos un to, ka šodien strādāt negribas, ierosinu padalīties iespaidos- kādi ir bijuši paši foršākie jāņi vai varbūt paši tizlākie.
p.s. pie viena arī viņus visus šeit nogodināsim.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tizlākie bija ar viena bijušā draugiem un divām cacām Saulkrastos - ļoti garlaicīgi cilvēki, nekādu aktivitāšu, abas acas pat jokus nesaprata.

Foršākie būs iekš meža dziļumā kaut kādā Ventspils rajonā ar pavirši pazīstamiem matatainajiem. Paši muzicējām, dzērām mēreni, bija kolosālas sarunas un burvīgs saullēkts.

Secinājums - svarīgākākais ir cilvēki.
+1
Tādi interesanti Jāņi bija ļoti sen pie radiniekiem Smiltenē, baigi smukā vietā. Man bija ap 13 gadiem, kad visi pensionāri bija aizgājuši gulēt, mēs ar brālēnu piesēdām pie no nevēlamām acīm brīvā svinību galda un izlakām visu pudeļu/glāzīšu atlikumus :D
Pagājušgad bija ļoti forši Jāņi - dikti vecā, milzīgā mājā pie Amatas, kur bijušas ūdens dzirnavas. Superīga apkārtne, superīgi cilvēki un visādas jestras padarīšanas. Agri no rīta uz pohu vēl aizbridu līdz Amatai ar spiningu :)

Tizlākie Jāņi bija pirms diviem un trīs gadiem, kad man nesaprotamu iemeslu dēļ uznāca kaut kāds baigs gruzis, pasūtīju abus gadus visus līgošanas uzaicinājumus dirst. Abas reizes nopirku alu un viens mājās piedzēros, skatoties The Wall un Pink Floyd koncertierakstus.
+1
man pašai ir smieklīgākie jāņi- slokā. kompānija ideāla, visi savējie, vēl leiši atbraukuši, iepriekšējā vakarā labi pasēdējām, padzērām, papīpējām un kā nu gadījās kā ne līgo vakarā ap plkst. 22.30. liekot gulēt bērnu aizmigu un pamodos tikai jāņu dienas rītā.
p.s. mēģinājumi mani pamodināt esot cietuši sagrāvi 10:0 manā labā
0
Nez' tādus tizlus īsti pat nevaru atcerēties. Visi pārsvarā bijuši visumā teicami.
+1
a teicamos atceries?:D
0
Vairāk vai mazāk. :D Īstanībā ir tikai viens pasākums, ko es pilnīgi neatceros (izņemot oficiālo daļu) - tas ir mans 12. klases izlaidums - šampis + bonītis ar daiļām paralēlklases meitenēm mani nogalināja vakarā pilnīgi un galīgi. :D Pie sajēgas nācu tikai ap pieciem nākošajā rītā. :D
+2
Nezinu vai foršākie, bet savdabīgākie Jāņi ir tikuši svinēti kaut kur Aizkraukles apkārtnē pie tā saucamā Pasaules Valdnieka. Viss vakars tika pavadīts klausoties, maigi izsakoties, dīvainā veča stāstos, kas pilnīgi noteikti bija ļoti izklaidējoši - trips bez palīglīdzekļiem. Neizpalika arī tādas atrakcijas, kā uguns rata griešana un vietējās lauku balles apmeklējums.
0
A cik trūmetālā ir Jāņu?
+1
labākie laikam bija tādi vājprātā spontāni. prosta nedaudz cilvēku aizgāja pie čoma nepabeigtā mājā (nu stroika - pamati un sienas) no lielas plēves uzsējām tādu kā telti, jo lija lietus un baigi pūta. dzērām alu līdz rītaismai un dziedājām visādas Līvu, Lingas un Skyforgeru dziesmas nelabā rīklē :D finansiāli tas riktīgi pa lēto sanāca un dikti jautri bija :D un kaut kā pat neprasījās baigos zaļumus vai šlāgerballes! :D
0
Eu, werwolf, kā ta ar tiem Jāņiem, kuros ap 3:00 alus beidzās ? :D
0
Ja nemaldos, tad ap 4.00 nevis 3.00 :) Shit happens, kļūda dzērāju spēju aprēķināšanā. :))
+5
Lūk arī viens pasens, bet labs Jāņu/Līgo joks:

Papardes zieds - metafora, kas apzīmē seksu lielā alkohola reibumā ar nepazīstamu partneri bez izsargāšanās.
+5
+2
Lai vai kadi mums visiem butu sanakusi ieprieksejie Jani-novelu musu foruma draudzei, lai sie Jani sanak neaizmirstami!:))))
0
Sadarbībā ar Miestiņu , šie Jāņi nevar neizdoties. :)
0
priecīgus svētkus visiem un vieglas pohas ;)
+2
Tizlākie pagājšgad - kā jau katru gadu 23. datumā piedalījos Staļgēnes Līgo futbola turnīrā, kurā togad vēl labi noliekoties uz asfalta satraumēju muguru. Izspēlējies futbolu devos atpakaļ uz Jelgavu, bija jau prātā tuss. Ieskrēju dušā, biju jau gatavs iet, tik izdomāju ātri ieskriet netā. Draugos sāku skatīties kaut kādu video un atrubījos, pamodos ap 2iem naktī, vot i visi Līgo svētki bija jau pagājuši.
0
^ psc. :D
0
Ok, ļauži - dzeriet alu, dziediet dziesmas un kuriet guni (tikai riepas nē). Lai labi līgojas!
+2
Labakie jaanji - tiesham tapat kaa werwolf, visi vnm jautri bijushi, gruti pateikt, kura gada ir da best-viens par otru labāki Par tizlakajiem- viennozimigi ssovakars. Kriizes izsuutiitaa :D Sezhu Norvegijaa sagurusi pec darb, izsukusi 6 negarsigus alus un nu eju pamazām guleet. sheeeeesh...pretty shitty. Bet jaa, dienas ekšens- pretējā kalnā redzēju māju degam, ātros un ugunsdzēsējus braucam..Ugunskuri te lielākoties visās malās aizliegti..varbūt kāds bij ar grilu uz terasītes pārcenties.
+1
Man pēdējos gados visi viņi ir vienādi tizli - vai nu lauzta kāja, vai nu darbs, vai vienkārši nekādi plāni bez tupas nodzeršanās, ko var tāpat izdarīt jebkurā laikā un vietā ...

Šogad, pārmaiņas pēc, līdz pusnaktij nesteidzīgi konfigurēju savu Linux, dzēru tēju un klausījos Radio 101, kā arī nodrošinājos no nakts pāļa zvanītājiem, atslēdzot telefonu, cieši aizslēdzot durvis un logus.

Pēdējos gados [visu] svētku sajūta ir pazudusi ar galiem.
0
He he, ar Jāņos divus aliņus izdzēru, pasēdēju ar tuciniekiem, atnācu mājās un sāku konfogurēt savu linux, ko daru vēl arvien :) Izpalikušas galvas sāpes, no rīta, tāpatās problēmas, kas varētu būt bijušas pēc paaprdes zieda meklēšanas :)
0
Vājprāts. Man reāli žēl savu aknu. No šortu kabatas vien izvilku 19 alus korķīšus. Gulēts ar lāgā nav, bet toties kārtīgi metāliski Līgo izdevušies! Skyforger i klausīti, i uz gičas spēlēti :)
+2
Pfff, lielāko vakara daļu vergoju pie šašliku cepšanas. Vienīgi manu dvēseli glāba brengulis :) pārējais kā parastā kodienā, bet tā kā no šī pasākuma nekādu Jāņu nakts apskaidrību beigās negaidīju, tad bija ok.

Sūdīgākie Jāņi bija pirms diviem gadiem Carnikavā ar bijušo džeku un viņa draugiem. Problēmas radās ar drauga mazajiem draudziņiem, kas tusēja pāris ielas tālāk. Sīkie ne vecāki par 16 gadiem, komas stāvoklī gribēja ar mums draudzēties, beigās no tiem atšuvāmies, jo mazie draudziņi pēc kārtas atlūza , kas savos mīzelos, kas tāpat uz grīdas. Pārējais tajā vakarā arī nebija vairāk ievērības cienīgs.

Foršākie Jāņi bija pirms trijām vasarām čoma viensētā ar uguns pūdeli, dziesmām, dejām, ugunsplosta laišanu dīķī un tamlīdzīgām izdarībām :)
+1
Šogad garlaicīgākie. Biju vienā mājā svinēt jāņus, kur jāņi bija kudiš mironīgāki nekā manos pāķos kapusvētki. Absolūts jāņu rekords - viens 0.5 alutiņš.
0
Šogad bija labākie - mēs dejojām tautas dejas, mājas samnieks spēlēja akordeonu. Vēl arī bija tautasdziesmu maratons, bet viss tā dabiski, nekā uzspēlēta a la dievturu saiets. Dzerts tik vien cik viena pudele tumšās Užavas. Ideāli Jāņi.
0
Hmm baigi interesanti sanak-visi salidzinosi baigie atturibnieki sogad...:D.Pagaidam tik Quorton turejis liniju.Es pats ar mierigi-laikposma no 8 vakara lidz 5 rita , bilance-1 alus un 1 snabis.:D
0
šogad diezgan nekādi jāņi. izpļāvu divas pudeles vīna un ap četriem aizgāju gulēt. tas arī principā viss. galīgi sūdīga kompānija.
0
man gan bilance jautram prātam - 3 tērvetnieki, viens cēsdara grēks, 0,35l jāgermeistera un pārsimt gramu bakardi, izklaidējoša vakara programma, pirts, pelde utt.
+2
2vdienieks sanaca, nodzeru parak daudz naudas, un sodien no rita drebuli cinjos :D
a ta normali, cik nu var but normali, nebudams majas.
0
Vienīgais, kas šogad tā pa īstam pietrūka salīdzinājumā ar pagājušo gadu, bija mājās darīts alus.
+5
vakar panorāmā teica, viens,ēdot Jāņu šašliku, pamanījies Letāli nosmakt! - How brutal is that?

+5
dārvina balvas kandidāts
+3
Laboju - laureāts.
+7
ninja, normāli.. tagad ar mašīnām vairs sisties nost neļauj, bet balanss ir jātur, ņem un smok ar šašlikiem.
0
^
Ta jau drīz menti ieviesīs sodus par šašliku cepšanu...ņergas
Tāpat ar visām reklāmām un n-tajiem kilogramiem mentu ielās nekas nemainās- Re kā dzērājšoferus saķēruši pāri pa 100 gab.

+2
ahhhh!!! man bija lieliski tādi kārtīgi jāņi tā kā jābūt!!! forša kompānija, burvīga vieta, ilūzija, ka māku dziedāt un pielējos divreiz vienas nakts laikā tāāāāāā :D labi, ka deathpers nejēdz rīkoties ar manu fotoaparātu :D/
+3
Pirms pustundas tik pārrados no šiem Jāņiem - divas dienas mēreni līdz 5:00 pakvasīju alēnus, patusēju pa pirti, parukājām galdaspēles, pamurcīju dažādus suņalopus un ja visādu trūmetālisti ar zvaniem nemodinātu augšā pēc 8:00, būtu super. 23. gan lietus lija, bet 24. bija zašibisj, tik ap vakaru odi sadzina pirtī.

Bet tās sievietes ir jocīgas - uz 3 džekiem un pāris sievišķiem, no kurām viena nedzer, pārējās gandrīz nedzer, vai nedzer alu - paņēmām 20l aliņa ... un mums veltīja šādu epitetu: ''Kas, aiz mums vēl autobuss ar cilvēkiem brauks, kas to visu izdzers ?'' Lieki teikt, ka 24. vē 10l bija jāpiepērk. Un šorīt vēl 4l :D
0
Viss okē, es ar pats domāju, ka esmu pa daudz paņēmis 8litrus, bet beidzās jau līdz vieniem naktī, tā kā nav nekāda brīnuma! Normāli jābliež.
+4
Baigi normāli bija. Kadri beigu beigās novācās labu labie, lietus nelija, tikai naktī uz šodienu sāka pilināt un šorīt no rīta tā mēreni līņāja. Alus tika patērēts normālos daudzumos - neviens neskaitīja, bet mani ~14.5 l užavnieka izbeidzēs jau pirmajā vakarā, bet slāpēs neviens nenomira, beigās laikam pat bišķi pāri bija palicis. Gulēt Jāņu naktī neaizgāju nemaz, nākamajā kā pats pēdējais 3:00. Odi nekoda, tos laikam vējš izdzenāja, ja neskaita kvestu ar īsākā ceļa meklēšanu caur mežu uz jūru, lai saulrietu skatītos, kurā biju devies ar gudru ziņu šortos tērpies. Iekritu arī ar vienu kāju kaut kādā caurumā uz takas, bet, par laimi, neko nesatraumēju. Peldēt jūrā šogad kaut kā negribējās, bet viens eksemplārs tomēr nenoturējās :D
0
:D atcerējos episkās pagājšgada peldbildes :D

Ta jau labi, ka Sievasmātes izbraukuma sesija noritēja tik veiksmīgi.
+3
Turpinu svinēt Jāņus... rīt dzimšanas diena... ārprāts, baidos pamosties pēc šitā visa...
0
Tātad neesmu izkāpis no gultas, bet jau triecu šampi! Apsveicu sevi dzimšanas dienā! Woo hoo!!
+2
Par to šašliku - vot i sekas sauklim labāk būtu ēdis :D
Nākošgad izdomās "Labāk būtu sēdējis(vai kaut ko tik pat "jautru" un drošu darījīs)". Party up!
+2
nu ta beidzot esmu atpakaļ. labākie jāņi kādi jebkad bijuši. :)
-6
Pupi !
/topic close
0
kre?
+2
jā, jāņi bez pupiem ir neiedomājami:D to pat man nākas atzīt
+4
bija kruti Jāņi. braucu laivā, spēlēju stabuli, dziedāju, dzēru alu, sāpēju, samērcēju apģērbu un apavus, bildēju, ēdu šašliku, dzēru alu, braucu ar mašīnu, vēroju saules piespiešanos zemei, lecu no tramplīna, spēlēju velšanās spēli, utt utt. nu jebkurā gadījumā - bija nenormāli jauki.
0
Beidzot esmu atgaajis no svineeshanas...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
neverforgotten
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas