Laiks skinhediem!
-3
www.financenet.lv/zinas/338754-latvij...

Sākumā šitie, pēc tam arābi...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
un?
+1
vai tad mums nepietiek jau savu "ieceļotāju"?
Kuram "un?", kuru tas uztrauc. Mani bik uztrauc.
+2
tad dari kko...
+5
Tavuprāt tad arī pareizi būtu, ja Īrijā un Lielbritānijā latviešiem uzbruktu?
+1
Neticu, ka viņi sevišķi ilgi te uzturēsies, paubagos, pastrādās pie vietējiem mega darba devējiem, kas pieņems pie sevis tādus darbiniekus (varu iedomāties kādi tie būtu...) un sapratīs, ka šeit pat sūda nebūs no labas dzīves viņiem.
+7
Varētu vietējie džauri paši viņus sākt slānīt.
+5
Katrai tautai jādzīvo savā valstī, un ja angļi sāks skaldīt latviešu Anglija, es tikai būšu angļu pusē.
+2
"Tavuprāt tad arī pareizi būtu, ja Īrijā un Lielbritānijā latviešiem uzbruktu? " - skaidra lieta, ka tas būtu gluži saprotami.

Bet , par rumāņiem runājot, man gan šķiet, ka Latvija nav ne tuvu tas labākais variants, uz kurieni braukt. Un šaubos, ka šie pēkšņi te sabrauks.
0
^ pilnīgi piekrītu!
0
^ tas kodei bija domāts.
+1
www.diena.lv/lat/politics/hot/ur...

mums draud ar kolonistu dumpi!
0
Rumāņi jau nebūtu varbūt nekas traks, vienīgi tie tur tai bildē galīgi pēc rumāņiem neizskatās. Strādnieki tie arī diez vai ir.

Un jā, tiem jau savas valsts nemaz nav.
+2
Nevajag uzrauties uz šitādiem rakstiem. Tur par Rumāņu viesstrādnieku kaut vai aptuvenu skaitu Latvijā nekas nav pat minēts. Kārtējais tukšais un neprofesionālais interneta mediju raksts. Tvnet vispār šajā ziņā īpaši izceļas.
0
nu rumāņi nav strādātāji...tad jau ukraiņi vai baltkrievi drīzāk.
+6
["Tavuprāt tad arī pareizi būtu, ja Īrijā un Lielbritānijā latviešiem uzbruktu? " - skaidra lieta, ka tas būtu gluži saprotami.]

Man tas nav ne saprotami, ne pieņemami, ne arī tas ir atbilstoši Satversmei, ne cilvēktiesībām.
Ja negribat imigrāciju, maziniet to ar likumiem caur Saeimu, ievēlot līdzīgi domājošus priekšstāvjus, piemēram NSS.

Huligāniem (skinhediem) nav nekādu tiesību uz vardarbību bez tiesiska pamata.

Bet frāze "katram jādzīvo savā valstī" ir lēts populisms, turklāt bez nekāda vēsturiska pamata, jo tautas un ciltis vienmēr ir staigājušas. Bez tam, ja parakstītos uz to, baltiem šajā teritorijā nebūtu nekādu tiesību atrasties, jo tie no šejienes gandrīz pilnībā izdzina somugrus, un sazin vēl ko somugri izdzina.

Homo sapiens pēc dabas ir un vienmēr ir bijuši nomadi.
0
Viesstrādnieki vienmēr jau lūkos pēc vietas, kur labāki apstākļi. Īrija un UK joprojām piedāvā labākas iespējas. Kamdēļ nebraukt uz turieni, bet uz šejieni?
Bet raksta ilustrācijā, kā šķiet, redzami vietējie "romiešu pārstāvji". Ja arī rumāņi izskatītos līdzīgi, šaubos, ka kaut viens normāls darba devējs pēc tādiem kārotu. Visiem zināmi čigānu tikumi...kam tādus vajag, kam strādāt principi liedz?
0
Mosties celies un strādā, Rumāni, brīvību gādā, kamēr Latvietis saņems bezdarbnieku pabalstu un vaidēs cik dārgs alus:)
+1
Negais, teorijas par demokrātiju, cilvēktiesībām, toleranci u.c. tamlīdzīgu bullšitu ir tiktāl labas, kamēr tevi neskar.
Ja mums te bez krieviem sabrauktu vēl vesels lērums poļu, turku, rumāņu padibeņu u.c. salašņu. Varbūt tev tas liekas skaisti, ka mums sabiedrībā integrējas dažādas tautas, bet man tas nešķiet necik spoži. Tiek kropļota kultūra, sadzimst dažādi mulati u.tml. Tauta lēnā garā nolaižas līdz viņu līmenim, jo ne jau inteliģentie ļaudis te brauks. Nebūt ne, tie prastākie.
Skaidra lieta, ja vien ap valsti nav robežas, kas nelaiž svešus cauri, vienmēr notiks dažādu ļautiņu ieplūšana, taču ir labāk, ja tas notiek mazākā mērā.
+1
Ja es gribētu, lai mani neskar teorijas par demokrātiju, cilvēktiesībām un toleranci, es dzīvotu Ziemeļkorejā vai Zimbabvē.
0
Tev vienalga, citiem ne.
+1
Es nesaku, ka man vienalga, es saku, ka ir tiesiski veidi, kā valstī mazināt imigrāciju, nenolaižoties līdz prasta un trula huligāna līmenim.
+2
Teorētiski ir, bet vai arī praktiski tā viss notiek?
+2
Protams, ka notiek, Latvija tak vairs nav PSRS sastāvā, ne arī ir NVS valsts, kā tas varētu būt noticis. Kamēr vien tauta neļaujas piekrāpties. Bet tas ir pašas tautas spēka ziņā. Bet to, klapējot nēģerus, nepalielināsi.
+2
Starp citu, šādi raksti tieši uz to varētu būt mērķēti - mazināt pašas tautas spēku un pašapziņu. Tiek norādīts ārējs bieds - ļaaunie imigranti. Taču, ja tevī kāds mēģina izraisīt bailes, tad, visticamāk, tieši tas ir tavs ienaidnieks, jo bailes dara vāju.
Un kamēr patriotiskie bāleliņi, dziedot tautasdziesmas, klapēs nēģerus, tikmēr viņu zemi izpirks zviedri un citi ārzemnieki.
Un visi beigās jutīsies priecīgi un laimīgi - latvieši uz paunām sedēs no nēģeriem brīvā zviedru zemē.
0
Visstulbakais jau ir tas , ka sitie lautini nem jau ta patreiz nelielaas darba iespejas parastiem cilvekiem.Kautka saubos , ka sitie personazi rukas vadosos amatos birojos.
+4
Es šaubos, ka šitie personāži rukās.
0
Rumānijā jau ar visai daudz čigu.
+2
Tipa, ja brauc ar mašīnu un redzi Rumāni ejot ar divriteni, nebrauc šamējam virsū, jo moška tavs veļiks...
+2
^^ Kad un kur imigranti ir kādam atņēmuši darbu? Tādi tak vienmēr strādā tos darbus, kurus "saimnieki" paši negrib darīt. Ja arī kāds izsitas kaut kur uz augšu, tad visticimāk, ka pats to arī nopelnījis.

Izņēmums, protams, ir variants ar imigrantu darbaspēka iepludināšanu Latvijā savulaik - bet teorētiski jau tie neskaitījās imigranti un tā bija valsts iekšpolitika.
0
"Katrai tautai jādzīvo savā valstī"

kamon, kaut ko vēl lētāku arī var izdomāt? ja es, piemēram, nesajūtos labi Latvijā un aizbraucu citur, domājot, ka citur padzīvojot varu iegūt labākas darba iespējas, jaunu pieredzi un draugus vai vienalga ko citu, tad esmu ar kaut ko sliktāks par, piemēram, Janeku no Krāslavas, kurš visu dzīvi strādājis vietējā veikalā par krāvēju un dzīvojis savā etniskajā dzimtenē?
+1
Ir sanācis ar rumāņiem vienu vasaru kopā pašancēt. Pēc bildes izskatās gana līdzīgi. Čigānu no rumāņa jau arī , manuprāt, ir jāprot atšķirt. Bet nu raksts ir pilnīgs stulbums. Šnicele arī kā kaut kāds idiots uzreiz met iekšā šeiten visādus sūdus un tad tēlo baigo patriotu. Mazāk būtu šitādus stulbus postus taisījis un vairāk darījis uz ielām, nevis te gudri runā par nacionālismu,nolinčo šokolādes zaķīšus utt.. Tukšs dirsējs vienvārdsakot.

Par to cik izdevīgi viņiem būtu te braukt šancēt , vēl varētu pastrīdēties, jo ja salīdzina viņu to dzīves līmeni ar mūsējo , tad mums tas ir krietni augstsāks, un ja tev zem dirsas svilina un vajag piķi rijamajam , bet savā zemē nav šances , tad arī uz LV var braukt, ja jau tur maksā to pašu minimālo augstāku. Tā kā mēs esam E.S es vispār nesaprotu , ko te par nacionālismu vispār sākt muldēt. Tak savienība. Katrs brauc , kur grib, kad grib...
+6
Sākumā uzkurina sevi ar "понаэали тут" tipa stāstiņiem, tad pilni niknuma un apņēmības sasper alus bundžu, uz sienas uzzīmē svastiku. Bet, ja niknums ir sevišķi nevaldāms, tad iekausta kādu brūnāku skuķi vai mazu, čirkainu mēkaķēnu.
Tad uz kādu brīdi ir miers, tad ir jāatpūšās, jāpaklausās "Sex Pistols" vai "Сектор Газа", jāsagaida mammas pensija.
0
es gan gribētu redzēt kā lielie "patrioti" dziedātu slavas dziesmas savai valsti ja pienāktu brīdis kad mutē nebūtu ko bāzt, un knapi varētu savilkt galus... :D
zin, nafig, neredzu nevienu iemeslu kapēc lai man būtu jādirn latvijā bez darba vai jāstrādā kautkas nebūt par minimālo, ja tai pat laikā es varu strādāt topašu kautkonebūt UK par minimālo, ar to atšķirību, ka UK par minimālo var tīri labi dzīvot, ko nevarētu teikt par LV.
+1
Ādolfs jau tāpēc izformēja savu SA, ka atšķirībā no SS tā sastāvēja galvenokārt no huligāniem un proletariāta zemākās kastas (friču urlas), kas uz ielas parasti meklēja kašķi un pisās klāt vienkāršiem garāmgājējiem. Tā kā pirms sit rumāni atceries - Ādolfam nepatika bardaks uz ielām!
-1
^
Kas tu galvā esi pists?, Ādolfs sen jau ir miris un laiks aizmirst par viņu.
Tāda sajūta, ka visi kā mazi ņergas atceras, frici kā baigo MR.Properu- Mr. tīriba-
tikai viss viņam izgāzās un sieva ar vairs nesūkāja pipeli. Tagad LV visi "ne bagātie" ir sievu lomās, bet Hitlerus jūs varat redzēt Rīgas ielās ar jaunākajiem džipiem un nereālākajiem Poršiem.
Visi gudri dirsēji, tikai kā kaut kas jādara, tā sanākam kopā padziedāt! Cik reāli no klātesošajiem bija vecrīgas grautiņā un meta bruģi pa to resno kabinetiem? Visi dzēra alu un runāja par metālu... sad but true! Domāju, ka labāk būtu adoptēt 10 rumāņus, apmācīt viņus par terroristiem un uzrīkot vienu normālu uzlidojumu Ādolfu sultānu džipiem ielās! Tad gan šīs valsts 200 miljonāru eliti sāktu šīs problēmas raustīt...
Bet neviens jau neuzņemsies organizēt neko, labāk tukši iedirst forumā savu mazo sāpīti..
tieši tā arī izdarīju tikko es ;)
0
Bik ne par tēmu, bet iesaku izlasīt:

www.nacionalists.lv/blogs/19
-1
Spriežot pēc komentāriem kārtējo reizi jāsecina cik nožēlojamu un patētisku cilvēku ir apkārt.

Labāk būtu nevis viens otru un paši sevi galvā fukājuši, bet, pārmaiņas pēc, salikuši prātus kopā un padomājuši ko varētu lietas labā darīt (kautvai tikai teorētiskajā līmenī).
0
"Un tas arī ir ļoti atzīstami un pamatoti, jo visu vēsturisko notikuma pamatā stāv cilvēciskais faktors, kas ir mūžam nemainīgs."

un mūžam mainīgs.
0
ShIzzz
, šodien, plkst. 12:29

Labāk būtu nevis viens otru un paši sevi galvā fukājuši, bet, pārmaiņas pēc, salikuši prātus kopā un padomājuši ko varētu lietas labā darīt (kautvai tikai teorētiskajā līmenī).

Hah, teorētiskā līmēnī-Shizzz tad jau tas sauksies - Kā būtu, ja būtu!

Back to the reality,here goes the gravity...
-1
Ninja69 - pats tu tomāts, galvā fukāts. (Pie dirsas man Ādolfs - tā takš bija IRONIJA lol !!!!!....)
0
ninja69, šodien, plkst. 14:35
Hah, teorētiskā līmēnī-Shizzz tad jau tas sauksies - Kā būtu, ja būtu!
Back to the reality,here goes the gravity...

haha ... nu gan Tu tūtā ietrāpīji :D Pārlasi tekstu, palieto smadzeni un necel tekstu iekavās ārpus konteksta, bet lieto kā papildinājumu, teikuma pirms iekavām, otrajai daļai. :)
0
nu paga,
iekavās ir tavas domas, idejas turpinājums, es pat to nosauktu par ierosinājumu!
Ja jau tur ir tās iekavas un vārdu salikums viņas, tad tas tiek izlasīts un arī apstrādāts.
Protams, arī izlasīju, kas pirms tām bija uzrakstīts un labi sapratu,ko saki, bet mani vairāk interesēja iekavas ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas