Burn motherfucker, burn!
-14
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-11
Kaut kādā krievu TV raidījumā stāstīja, ka Maskavas morgos līķus jau sākuši stāvus uzglabāt, dēļ tā ka vietu nav. Lai vaņkas ieraujas aubītē, sen jau ir pelnījuši.
+2
A, ja tur sadeg latvju tautieši, kuri tur atrodas (atradās), piem., darba darīšanās? Un, ja, piemēram, Latvijā (lai Dies pasarg') izceltos tādi ugunsgrēki, tad Krievijā arī priecātos — o, suki latiši, fašisti gorjat!, tas arī būtu labi?; ja skaita to, ka lielākā daļa iedzīvotāju ir no krievu zemes.
-7
Pofig. Utis man nav žēl.
+2
Pēc mokošā karstuma, smoga un postošajiem meža ugunsgrēkiem Krieviju var sasniegt jaunas dabas stihijas: vētras, orkāni, viesuļvētras un lietusgāzes, vēstī Krievijas plašsaziņas līdzekļi.
-8
^ Ideāli! \\m/
0
Ludzā Maskavas smogs jau ir. Vismaz tā čomi no turienes man raksta. Tā kā - nav ko sprēgāt. Uguns robežas neievēro.
+15
Es nezinu, par ko te priecāties. Nesadeg tie, kam vajadzētu, te iet bojā meži, dzīvnieki un parastie ļautiņi. Ja būtu ziņa, ka nosvilis Kremlis ar visiem iekšā esošajiem, tad Latvijā varētu jaunu svinamo dienu kalendārā ieviest.
Un starp citu, situācijā, kad Krievijā ir tik grandiozi graudu ražas zudumi, tad tas iespaidos visu pasauli un manu un tavu maciņu arī. Man te jau galvā samērā baisi scenāriji zīmējas...

Tāpēc esi godam nopelnījis mīnusu no manis.
0
Es vairāk par Maskavas smogu un karstumu priecājos.
0
Jāaudze cūkpupps, na to graudz.
-14
Par ko mīnusi? Jūs slāvus mīlat? :o
+10
Bļe, šnicele, nāc taču pie prāta. Patiesībā pohuj - slāvs, kas bļauj par fašismu, skins, kas dauza čigānu meitenītes, ultrapatriotiskais latvietis, kas internetā nodirš krievus - visi stulbi kā viens. Fanātisms jebkurā jomā padara stulbu.
+2
da mums jāpriecājas, ka īstenībā globālos mērogos samēra tuvā vietā notiekošā kataklizma nav pie mums atnākusi, tur man šķiet ja salīdzina apmērus, Latvijā, ja Rīga būtu karstuma centrs, tad izdegtu ļoti liels procents no mūsu mežiem, un mēs ar savu VUGD bez normālām dzēšanas sistēmām no gaisa varētu vienkārši apdirsties visos iespējamos veidos.

un jā graudu bojāeja varētu novest pie augstākām šņabja cenām globālā līmenī.
-13
Es neesmu fanātisks, man vienkārši patīk paņirgāties par citu nelaimēm :)
0
nē, Tu esi gan fanātisks.
-1
www.youtube.com/watch?v=b0GjKiy3nSI...

Arī šī nelaime mani uzjautrina, bet ne tik daudz...
+2
Arī pilnīgs stulbums. Nepatīk - neklausies.
+1
Vispār man pohuj mīnusi ne mīnusi, es dēļ tā savus uzskatus mainīt negrasos. :))
0
Piekrītu Desperam.
Mums no šitā nekādi labāk nepaliek, tā kā priecāties nav iemesla.
0
A manī vienalga ļauns prieciņš par vaņku zemes nebūšanām.
-1
^ Nu jām pieņemsim, ka tas ir Dieva sods par fašistisko un šovinistisko attieksmi pret citām valstīm.
+7
^ Tad jau droši gaidi savu kārtu :)
0
Man vienīgi žēl tos dzīvnieciņus, kas iet bojā mežu ugunsgrēkos.
0
Bet redz kā izrādās, - bezpriģels Krievijā, vulkāns Islandē, plūdi Pakistānā, zemestrīce iekš Haiti, - vai tad tie nav simptomi, kas norāda uz pasaules galu?? Vai kā tur bija tajā pareģojumā... ? Nē nu, es jau neko nesaku, bet 'someone is unlucky' un atliek vien minēt, kura valsts būs nākamā.

No vienas puses žēl Krievijas, jo viņiem 65 gadus atpakaļ tā bija viena varena valsts un tagad viņus ir piemeklējis smags un brutāls liktenis. No otras puses varbūt tas ir arī taisnīgi, ka viņu korupcija ir novedusi pie tā, ka viņi ar maz-attīstīti tehnoloģijās un nespēj tikt galā ar ugunsgrēkiem.

Kā lai tur arī nebūtu, tā ir tikai un vienīgi dabiskā atlase, ibio maķ un ar to vajag samierināties. Cerēsim, ka mūsu mežus un pilsētas kaut kas tik drausmīgs nepiemeklēs!
+1
Tas atkarīgs no tā, ko uzskata par pasaules galu. Civilizētās pasaules bojāeju? Jo Zeme kā planēta ir izgājusi cauri daudz lielākiem sūdiem kā tevis minētās katastrofas, un aizvien kaut kāda aļģe vai receklis ir palicis dzīvs, un, gluži kā dziesmiņā, sākas viss no gala. :)
+1
"No vienas puses žēl Krievijas, jo viņiem 65 gadus atpakaļ tā bija viena varena valsts un tagad viņus ir piemeklējis smags un brutāls liktenis. "

^ Par to gan mums jāpriecājas, stiprai Krievijai ir tieksme izplesties uz kaimiņu rēķina.
0
Paklau, viņiem dienā mirst 700 cilvēku no tiem dūmiem (vakar ziņās Anglijā pat to teica). Cik vēl ir saindējušies? Tā sērga aug ģeometriskā progresijā. Kā tu domā, cik daudz dzīvu cilvēku paliks Maskavā līdz vasaras beigām?? Paskaties ilgtermiņā,- pat ja tas murgs beigsies, būs miljoniem slimu cilvēku un iedzīvotāju skaits saruks uz pusi. Tas ir neatgriezeniski, ņemot vērā viņu ekonomisko stāvokli un vēl to, ka galvaspilsētā gandrīz nekā vairs nepaliks.

Karoč, TAS IR 'ČAU' KRIEVIJAI!! :(
0
Werwolf, sens latviešu teiciens: 'sīko rīko, lielo mielo'

Protams, ka viņi kapitalizējās uz fizisko pārsvaru (sauc kā gribi). Katrs dara, ko grib. Šajā pasaulē nav noteikumu :)
+1
Tieši tāpēc mums ir izdevīgs viss, kas lielo mātušku novājina. Vienalga kas - dabas katastrofas, etniskie nemieri, ekonomiskā krīze utt.
+1
Starp citu, kad tur paliks mazāk par 5 miljoniem iedzīvotāju, Tēvijas Sargs ar visu to baru patriotu, ko viņi tur apmāca, varētu spontāni aiziet uz Maskavu un ieņemt Krieviju pārmaiņas pēc.
+1
Varētu Krievijā arī ieviest latviešu valodu kā obligāto svešvalodu... es zinu, ka viņiem šī valoda ļoti padodās un viņiem tas ļoti patiks! ;)
+6
Mjā, gaidam Ķīnas Tautas Republikas robežstabiņus pie LV robežas.
-2
ka tik nesanāk, ka Ķīnas Tautas Republikas robežstabiņi būs no Liepājas līdz Salacgrīvai.
0
Gan jau tik tālu šķībacainie nevilksies, lai savāc sev Sibīriju līdz Urāliem.
0
^ jā, werwolf, tev taisnība - teritoriju no Urāliem līdz Liepājai ķīnieši atstās indusiem. :-) Valsts valodas bus hindu un angļu un Aglonas baznīcas vietā stāves Budas klosteris.
+5
gan jau šķībie stāvēs pie robežas un mēģinās tev pārdod kādu "Playstation" vai vecu "Geišu" par 50Eiro :D

un ziniet, kas man likās vienkārši pretīgi no krievijas tirgotāju un mārketinga puses - tas, ka tur ir čau visiem-cilvēkiem vajag ūdeni, kaut ko ēdamu - tirgotāji izdomā gluži vienkārši pacelt cenu dzeramajam ūdenim, saldējumam un visam nepieciešamākajam, ko vajag!
Tās sejas maskas arī tak tirgojot divreiz dārgāk nekā ir!
Kur loģika? Rublis svarīgāks par cilvēka veselību - šķiet, ka šāda būs atbilde par loģiku!

Ceru, ka tas smogs neatvilksies līdz mums, ja atvliksies tad būs diez ko grūti-mums tak krīze, visas lielās slimnīcas aizvērtas-varēs pa taisno izsludināt likumu :
iedzīvotājiem virs 60 lūgums stāties rindā - krematorijā (mēs ar jums pa labam!)

0
Vispār vaņkas kā parasti pēc palīdzības pie citām valstīm griežas tad, kad ūdens mutē jau smeļās.Tip - varenā Krievija ir pa lepnu lai lūgtu palīdzību, gan paši tiksim galā... Vispār MAskava ar diezgan nepateicīgā vietā atrodas - visapkārt Maskavai plešās Getliņi-2 vaļņi , aiz kuriem sākas meži un purvi, kuros atrodams pa kādam slepenam militāram objektam. Nu un ja tas viss sāk degt - paši iedomājaties, kas notiek!
0
^
No more Counter-strike in Russia :D
visa pasaule ierauga apslēpto ainu - katrā mežā pa 10 bunkuriem

pag, bet mūsējie glābēji tak brauks palīdzēt?

Ps. Krievija deg jā!
Bet mūs TORNADO aizpūtīs prom -
www.tvnet.lv/zinas/aculiecinieks...

Jāpriecājas būs visiem tiem, kuri dzīvo lielajās Staļina mājas, jo salmu mājiņas_saprotiet paši...

0
^ tas jau tāds pirdiens tik vien bija. :)
0
ninja69, ko Tu tur krekšķi - viņiem tak tur vairs nav sociālisma, jau labu laiku kā dzīvo kapitālismā. Brauc, ved viņiem paiku, ūdeni un respiratorus - Tev kāds to liedz?
0
^
man nav naudas reperātoriem ūdenim un pārtikai :D
a par to Tornado pirdiens, nepirdiens - pāris gadi jāpaciešas... :)
+3
serzh_, šodien, plkst. 14:53

"teritoriju no Urāliem līdz Liepājai ķīnieši atstās indusiem. :-) Valsts valodas bus hindu un angļu un Aglonas baznīcas vietā stāves Budas klosteris."

Budas klosteris tomēr labāk par katoļu baznīcu.
-4
Ko jūs varat beiguts dzīvniekus apspriest?
+1
nē, katoļu baznīcai jābūt! ja tā izmirs, tad izmirs iespēja gardi ierēkt par melnsvārču izdarībām un kora zēniem!
+1
Intars, šodien, plkst. 16:06

"Budas klosteris tomēr labāk par katoļu baznīcu."

Gaumes lieta. Manuprat - tas pasas olas, tikai profila un brunas. :-)
+2
Budisms īsti pat nav reliģija, drīzāk filozofija, tāpat kā konfuciānisms. Buda jau nemaz nav dievs, tikai cilvēks, kas sasniedza pilnīgu apskaidrību. Protams, ir pietiekosi daudz reliģijas elementu, bet vienalga, budisms ir viena no jēdzīgākajām šāda veida lietām uz pasaules.
+1
pēc anormāliem grādīgā smēlieniem mēs arī gūstam pilnīgo apskaidrību...
+1
Drīzāk pēc pāris dūmiem salvijas.
0
Tjā, un hinduisms jau ar it kā pagānu reliģija, vienīgi sūdīgi, ka liela daļa indusu ir musulmaņi un kristieši :D Nu zoroastrisms tur ar vienai daļai laikam bij cieņā.
0
Tas jau Irānā.
0
Parsi, kas dzīvo R-Indijā, arī ir zoroastrieši.
0
+4
0
Psc skats. Hell on earth bezmaz vai.
+2
Kam nav problēmu ar krievu valodu, iesaku šo izlasīt:

newsru.com/russia/10aug2010/mn...
0
^^^labs raksts!!! +10
-1
^^^ pilnīgs auts
0
"mazais2, vakar, plkst. 14:22

Paklau, viņiem dienā mirst 700 cilvēku no tiem dūmiem (vakar ziņās Anglijā pat to teica)."

Tas nav nekas nenormāli traks, tur normālos apstākļos diennakts laikā kedu atmet ~350.
+2
Un kāds man centās apgalvot cik gan attīstījusies ir KF. Psc , tik maz ugunsdzēsēju.Tak nesen vēl pa rakstīja , ka bezdarbs esot pamatīgs , tak būtu vismaz ugunsdzēsējus vairāk rekrutējuši. Tāda teritorija un pa dirsu iet. Mošk beigās izgudros kaut kādu Ūdeņraža atombumbu, kas nodzēš teritoriju. :D
+6
tas raksts ir labs- dusmīgi krievu žurnālisti ceļ gaismā patieso Krievijas seju!
Bet nu tas i pilnīgs čau-ka vara tā vienkārši paņem un uzgriež muguru tautai!

Padomāju... a vai ta LV ir savādāk - taukainās sejas uzvalkos dzīvo laimīgi, par parastajiem mirstīgajiem tāpat nedomā! Visur krīze sen jau beigusies-pie mums vēl gadus 10 būs

Ja arī pie mums pa īsto izveidotos kārtīgs amerikāņu tornado- domāju, ka visi Šleseri arī pēkšņi dotos komandējumos....

+3
tieši vārdus no mutes izņēmi, par to, ka- un ar ko tad atšķiras no mūsu valsts?
+1
par Krieviju - sasmējos www.wrecker.newmail.ru/www/russia.htm...
+4
ninja, bet tieši tā tas arī ir! Krievija ir spilgts piemērs tam, pie kā noved tautas pofigisms un korupcija. Mūs sagaida tieši tas pats. Un tad visi pēķšņi brēks: stulbā valdība, mūs atkal ir pametusi. Bet pa 20++ gadiem tauta nav ne pirkstu pacēlusi, lai izveidotu tieši tādu valsti un valdību, kādu tā vēlas. Pofigisms, ļaudis,- tā turēt!

Bet ja godīgi, man liekas, ka mūsu izmiršana ir tikai laika jautājums. Mēs paši to veicinam. Jaunieši brauc prom no valsts, vecie paliek, dzimstība samazinās. Izbraucēji neizbēgami sajauksies ar citām tautām, karoč katrs savā ieintegrēsies savā stūrī. Nu bļe, neies tak kaut kādā tur Nīderlandē latvietis likt sludinājumu- 'meklēju latviešu sievu nīderlandē, lai veicinātu latviešu tautas izaugsmi', čubis vienkārši iztiks ar to, kas ir. Kad Latvijā sāks augt ekonomika, būs vajadzīgs darba spēks, sanāks čupa ar āzijas vai āfrikas imigrantiem. Tautas neizbēgami sajauksies.

Turklāt, werwolf, no Krievijas vairs sen nav ko baidīties, viņu korupcija parlamentā ir tieši tāda pati kā mums. Viņi nav spējīgi savā starpā lietas sadalīt, kur nu vēl iet tur kaut kādu latviju vēlreiz ieņemt. Viņi no tā pilnīgi neko neiegūs. Tāpēc man liekas, ka visi tie tēvijas sargi klauni vien ir. Mēs esam 21.gadsimtā, helloū!!!! Būtu pat labāk, ja viņi mūs vēlreiz ieņemtu nekā tad, ja pie mums sabrauktu pāris miljonu āzijas/āfrikas strādnieku. Baltie cilvēki tomēr kā nekā.

Jā, es piekrītu, izklausās drūmi, bet vai kādam no jums ir pozitīvs ieskats uz to, kas notiek un notiks?
+1
Skumji, bet pārāk tuvu patiesībai.

www.youtube.com/watch?v=OP3rKRh0h5k...
0
Reku mačo - Putins kāpj ļotenē lai dzēstu dzimtās āres! Labs PR triks, moš Zatlers arī uz ko tādu kādreiz sasparosies?

zinas.nra.lv/video/828-putins-pa...
0
^^ Ne pa tēmu, bet Sāgai gan ir varen glamūrīga mājas lapa:

www.thisissaga.com/

Vispār jau viens cērtams meitietis. :)
+1
mazais2 aprakstītais scenārijs - ja ne precīzi, tad aptuveni - notiks jebkurā gadījumā, ātrāk vai vēlāk. Neviena tauta nav mūžīga. Kur ir, bļe, romieši, kur galli? Kur goti, kur vandaļi? Vienīgias, ko var darīt - to izzušanu novilcināt.
+9
^ Goti sēž kapos un lok Apinīti no 2l baciļiem, vandaļi demolē telefona būdas. :D:D:D
+1
Goti gan jau kagoru vai kādu tamlīdzīgu lēto vīna dzērienu lok.
+6
Stulbā kotlete
0
Čo?
0
hui v ačko! jumts aizrijies ar kotleti! :D
+2
^^ Acīmredzami uz tēmas autoru tēmēts.
+4
Tas autoram

Lielais patriots Vilkatis pat "ko" raksta slāvu mēlē

Un no matainā nebiju domājis, ka dzirdēšu (lasīšu) "hui v ačko"
+1
^ cik mēs jūtīgi.
+1
a ko darīt, ka slāvu kultūra tik ļoti iesēdusies tautā? un nevajag noliegt to, ka tajā valodā izteikta palama/joks/izteiciens var skanēt krietni skanīgāk nekā pašu mēlē! :)
un ja kāds rakstītu what, fuck, biatch tad tas gan būtu pieņemams...
+1
bet par kotleti gan sasmējos! :D
+6
atļaušos komentu iepostot no apollo
diez ko labs :D

Lūk, kādai ir jābūt īstai valstij:
- mietpilsoņiem sēdēt un priecāties kā pašu valsts deg!
- patriotiem sakravāt mantiņas un laisties uz valstīm, kur nedeg!
- pilsoņiem pielaist uguni pašu ciematam un ar to necīnīties, jo sola kompensācijas!
- armijai nosvilināt karaflotes aviācijas bāzes, jo noliktavas sen ir izlaupītas!
- dakteriem aizliegt noteikt diagnozi "saules dūriens, pārkaršana", jo vēl nav +50!
- kapračiem cilvēku mirstīgās atliekas sakraut strēķos slimnīcas pagrabstāvā, jo visas aukstuma kameras jau ir aizņemtas!
- prezidentam priecāties par mazas kaimiņvalsts okupāciju, kamēr pašu tāles deg!
- premjeram demonstrēt ugunsdzēšanas imitāciju, nevis vadīt dzēšanas darbus, lai veidotu sev varoņa PR!
- kaimiņiem lūgt palīdzību, tikai tad, kad gandrīz viss ir jau nodedzis!
- tautai tāpat kā čekas vadoņiem, ir jābūt pārliecinātai, ka dzīvo paradīzē un ka citas tautas atbrīvot var tikai tās okupējot!
- ierēdņiem jānoliedz, ka Černobiļas kodolkatastrofas radītā piesārņojuma reģionā vispār deg meži!
- spiegiem ir jākalpo čekistiem, tāpēc no 150 miljoniem, jau 45 miljoni cītīgi kalpo ārzemēs, indējot, zogot un izvarojot citas tautas!
Uzminiet, kas ir šī "īstā" valsts?
+2
+100

Vecīt, ieraksti šito iekš dienas.lv blogiem, kā atbildi vienam tur esošam autoram "Čelovek".
+5
Nu ko Šnicelīt-pipelīt, aizrunājies, ne? :) Nu ir sūdi.

"Tuvākajās dienās saglabāsies austrumu, ziemeļaustrumu vējš, bet šobrīd ir tā, ka dūmu mākoņi ir uz austrumiem pat no Maskavas. Paies kāds laiks, kamēr, mainoties vējam, tie nonāks līdz Latvijai. Tas, visdrīzāk, nenotiks šodien, tomēr dūmaka Latviju varētu sasniegt tuvākajās dienās, nedēļas nogalē."

www.tvnet.lv/zala_zeme/daba/3419...
0
^
sāku domāt, kur man mājās mētājas armijas gāzes maska...
0
^ pret radiāciju nelīdzēs.
+1
Vismaz morāli alus gan palīdzēs. :D
+1
Man gan ir zināms viens līdzeklis, kas derot pret radiāciju. ŠŅABIS!!!!!!!
+2
^ Šņabis ar jodu vispār varētu pilnīgākā panaceja.
+3
fofas:)
0
zaibis, rīt braucu uz fonķiku, tātad nekas man nedraud! :))
0
Fofa + šņabis ar jodu. :D
0
Spirts ar Jodu-šādu versiju vēl nebiju dzirdējis :D
un uzdzeramajā ūdenis ar zilajiem graudiņiem?
0
Jods ir laba štelle pret radiāciju, šņabis arī.
+1
Šņabis ar Juodu :o
+2
^ Tb - iedzer šņabi kompānijā ar Juodu un radiācija pie kājas. :D
0
Šņabis ar Juodu - tas ir vienmēr labi, ar vai bez radiācijas draudiem.
0
Neapšaubāmi. Man gan, diemžēl, būs jāsāk trdīcija "Kvass kompānijā ar Juodu".
0
:blush:
+1
Mnjā, tas raksts par to Krieviju lika aizdomāties...Kāfrtējo reizi pierādās Krievijas nespēja pārvaldīt tās milzīgo teritoriju. Tas liecina, ka Krievijas gals tās pašreizējos apjomos nav aiz kalniem...
0
Baiga cernuha tur notiek, bet nu ne par velti saka, ka viss launais, kas ir nodarits citiem reiz naks pasam atpakal, tad ludzu uz prieksu un ta pavairak dazam labam vajaga sanemt..

Man personigi ir pie dirsas, kas tur krievu zeme notiek, tik ilgi kamer neskar mani personigi vai manu tautu/valsti.
+5
^ 99% cilvēku ir pie dirsas viss, kas viņus personīgi neskar. Tikai daudziem gan patīk svētulīgi izlikties, ka tā nav.
0
Pietiekosi daudz ir tas atlikusais 1%
+1
^^ aptauju esi veicis?
+3
0
nu ja saka ka 99 % ir pie dirsas tad pats pareikini cik ir 1% procents kam nav, ja nem vera ,ka pasaule ir apuveni 7 milijardu cilveku.
0
gribēju pameklēt, ko par visu šito krievijā saka visādi pareģi, tie jau parasti nadzīgi. bet īstenībā klusums /vai es vnk nemāku atrast, tā kā vārdā neminamais :)/
+2
varbūt šoreiz par pareģiem 99% pohui?:D
0
viens gudrinieks esot pavasarī vai kad muldējis par mierīgu vasaru utt. tagad šis klusē :D
+1
Pasākums iet uz beigām, dūmi pie mums īpaši nenāks: www1.voanews.com/english/news/Russia...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas