HEAVY BALT Metal Radio atbalsta koncis!!!
+8
Piektdien, 01.oktobrī, Melnajā Piektdienā.

Uzstāsies:

COLLIDE
REBEL RIOT
SCUD CALM
TAUTAS DēLI
t.b.a

Klubs atvērts no pl. 19.00.
Koncerta sākums pl. 20.00.

Ieeja Ls 2.

www.melnapiektdiena.lv/uploads/posters/84_...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Collide bija labi, bet tāda mazuma sajūta bez Sanda - jaunais vokāls ir viduvējs standarta Desas rūklis. Rebel Riot bija ļoti labi. ''War Pigs ''joprojām šiem sanāk perfekti.
0
Pierādījums, ka “Radio Metal Zone”, nu jau pārkristījies par “Heavy Balt Radio” dzīvos! Kā tā? Tāpēc, ka viņi ir uztaisījuši dubultballi! Līdz ar to, pohainajā sestdienā (2.okt.) mums ir tas prieks uzņemt otro atbalstīšanas pasākuma daļu (pačukstēsim, ka arī radio palaišanas balle būs pie mums, jo, kā nekā, viņiem pie mums ir mājas:))! Lai atkal Corsairs skan metāls! Savās telpās mēs uzņemsim:

KATALEPSIJA – doom/black metal ar simfonijas/gotikas elementiem! - www.draugiem.lv/katalepsija...

HELID – hardcore! - www.draugiem.lv/helid

PLACE OF FEAR – nu mēs ar savu ausi teiktu, ka death metal. Lai piedod, ja kļūdamies! - www.draugiem.lv/placeoffear...

Pasākuma formācija jau sāksies no 19:00 (bet mēs gaidam Jūs agrāk, jebkurā gadījumā!) par ziedojumu Heavy Balt Radio 1 lata apmērā!

www.corsairs.lv/?p=131

P.S. PLACE OF FEAR ir visai daudz Metalkōrīgu un Sladžisku gājienu.
0
Eu, nu a kur pašu rāčiņu var dzirdēt?
0
''(pačukstēsim, ka arī radio palaišanas balle būs pie mums, jo, kā nekā, viņiem pie mums ir mājas:)''

laikam vēl nav palaists. Būs jāpaprasa, kad īsti mauks gaisā
0
P.S. KATALEPSIJA ap 23:00 sāks.
0
bleid, negribi alu pirms tam iekapat?
0
Ja arī kapāšu, tad ''3 vīros laivā'' kādu eilu iemaukšu. Ap kādiem 9-10
0
korekcija - katalepsija jau devinos mocis, man ta teica vismaz.
0
hm, draugos šiem 32:00 bija ierakstīts. Tad jau 20 jāmauc
0
ti 23:00
-4
Rebel Riot nospēlēja kolosāli!
0
Cik atceros no vienīgās Collide redzēšanas reizes, jaunajam vokālistam ar standarta desas rūkli maz sakara, par deathcore varbūt varētu būt runa; pārāk hārdkōrīgs piegājiens.
0
Katalepsija nokapaja graujosi labi, vienigi tadi sagurusi dzeki izskatijas pa brizam. un publika ari neaktiva, bet duumaa ta jabut, laikam. beidzot ir kada jauna grupa, kura spele ta, ka var ari kaut ko saprast. + vel tas, ka tika pasniegts pedejais gabals bija superlabi. paldies Veronam un staff par teicamo performanci! :)
+1
ka vispar tagad koncos ir jauzvedas? pie pirmas dziesmas packu kratot ta neerti sajutos, ka to pilnigi vienigais daru. un ari blausana pa vidu dziesmam tada neveikla likas. :D mos nebiju pietiekami iedzeris. ja, pavisam noteikti! citreiz iesu tikai drausmigi piedzeries, lai kauns ir no rita, nevis uz vietas. XD
+1
^ Lai būtu riktīgi trū, koncis jāskatās nekustīgi, ar uz krūtīm sakrustotām rokām un skatuves virzienā pavērstu drūmu ģīmi. :)))))
+1
Tas jau uz blekeriem vairāk attiecas :D
0
nu doom/black jau vel vairak. :D
0
Tas Black tur pilnīgi piedzejots. Death varēja poivienot - pēdējais gabals bija tīra Desa. Žēl, ka no 70min tik pēdējās 10varēja taustiņus dzirdēt. Tā koncis bija ļoti labs.
+3
"doom/black metal ar simfonijas/gotikas elementiem" - simfonijas elements ir sintiņš, kam uzlikts stīdziņu efekts??
vai arī tiek veidotas dziesmas kā četrdaļīgus ciklus ar sonātes formu????
0
* četrdaļīgi cikli, es gribēju teikt...
-3
lielākā daļa smago gruppu, kas sevi proklamē esam kaut kādā saistībā ar simfonisko muziku, aprobežojas ar stīdziņu efektiem un feikajiem korīšiem. tie, kas ir bagātāki, noīrē orķestri, piem., Therion vai Dimmu Burger. eh, kam es to stāstu, visi tāpat zin. :)
starp citu, Mocarts ir tizlenis. klausījos Mocarta Rekviēmu un pārējās viņa muzikālās izvirtības, un neko citu vairs par viņu pateikt nevaru.
+5
ta jau busi kaut ka tizli klausijies.
0
Tizls varbūt bija, bet muzonu kruti rakstīja. Esmu dzirdējis "Rekviēmu" dzīvajā un "Donu Žuanu" redzējis - skaista, harmoniska, izjusta un ar smeķi sarakstīta mūzika.
+2
E., man šķiet, Tu vienkārši būsi mazliet pārklausījies...
tas varētu būt līdzīgi kā veiksmīgi sabojāts priekšstats par operu, ja par savu nevainības zaudēšanas izrādi izvēlas, piem., 'Aīdu'. Pēc nepilnām 4h Radamesa un Priesteru saaurošanās, man šķiet, pat iedzert nav vērts. :D
0
Ja jau runa aizgāja par klasiku, tad par Mõcartu labāk iekšā iet Vāgners un Šopēns. Piekrītu, ka Mocarts ir ļoti izjusts, bet manai gaumei pārāk maigs un lirisks.
+1
Vāgners ir monstrs, mans absolūtais favorīts klasiskajā mūzikā.
0
murgoni - nu, un kā tad jāklausās Mocarts?

0
Mocarts jau tāds pusijs bija. Viņš jau jestru muzona taisija. Lielāks metals patiešām bija Vāgneram.
+3
ņirgājas, scuko ...
0
Hehehehehee
0
mocarts jaklausas ar ausim, bet nav jega klausities tikai notis, bet jaiebrauc visa taja laika perioda kopuma. Vagners un visi parejie metalisti ir samera viegli saprotami, jo tur ahuna tragika parasti ir, bet Mocarts tragiku spej attelot tik priecigos gabalos, ka tiesam jabrinas ka tas ir iespejams.
-1
that's gay. un kāpēc Vāgners ir metālists? kurā galā? cilvēki, ar jums kaut kas nav kārtībā.
0
Hey tauta rādžiņš ir vaļā! heavybalt.com vai tiešajā stream live365.com/stations/heavybalt...
+3
Iepazīšanās ar vīriešiem no Skandināvijas un EU sievietēm no Latvijas Maksa vīrieši Reģistrējies
Skaties un Apskaud Moust – portāls skaistiem un veiksmīgiem cilvēkiem!
:o
wtf?
-1
Hmm,
Kas katram tuvāks Mocarts, Lists, Bethovens, šopēns, Bahs u.c. tā tomēr ir klasiskā mūzika un katram no autoriem ir bijis savs laiks, sava vieta un savi pārdzīvojumi tās radīšanā, ja vēlas kaut ko metālisku drūmu un reizē spēcīgu iesaku paklausīties Ole Bula skaņdarbus, nevelti no viņa savā laikā iespaidojies Paganīni, tai pat laikā no modernās puses, tad jau Loids vēbers ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai nebūtu gay :):)
prieks par radio, tā tik turpināt..!!!!
+4
sorry, džeki (vai džekenes), man parasti ir prieks ja cilvēki kaut ko dara, taču ne šajā gadījumā :( radio ir boring, un live365.com uztaisīt radio var jebkura tante ar minimālām datorzinībām :D Liela brēka - maza vilna :)
0
Pašlaik tīri live365.com dēļ ta ka viņi iekļauj autortiesības....
+5
OK, bet ja jau BALT, tad arī vajadzētu BALTijas tjažmetu pārsvarā likt ;)
+3
^ +10
0
Vai tik tas nav tas pats rādžiks, par kuru man prasīja vai es nevarēšot kaut kādus materiālus/programmu izveidot sakarā ar bleķi.

Nu tas live365.com jau vien ir tik nenopietni. Nav jāiedziļinās dziļi , lai saprastu, ka šitas uz puņķiem turās. Par velti šādas lietas nenotiek. Tak jau bija topiks, kur bija censoņi radīt metāl rādžiku. Viss beidzās ar to, ka viņš iekopēja to cenu rakstu, ko viņam atsūtīja tas autortiesību kantoris.
0
Mēs arī aicinam grupam sūtīt savu repertuāru uz heavybalt@gmial.com vai info@heavybalt.com!
Tas kas tagad skan nav mūsu standartrepertuars bet demorepertuars kamērt tiks veikti uploadi uz servera
0
to mSPW ām šis ir ta radžika turpinajums ar pamainītu radio sastāvu... live365 tika rasts ceļš lai nebūtu autortiesību problēmu!
-3
'' that's gay. un kāpēc Vāgners ir metālists? kurā galā? cilvēki, ar jums kaut kas nav kārtībā. ''

kas ir gay?
0
^No tām neizbēgsiet ! ;)
+5
(Hopkins aizskrējā pie datora un nervozi mēģina nosūtīt Skyforger repertuāru uz hvz@gmial.com)
0
to mSPW izbēgs jo live365 servera cena ir iekļauta autortiesībyu nodeva tb. tā jau tiek maksātas autortiesības...
+1
Mans variants ieteikums būtu, ka sākumā varētu rast vidusceļu ar Latvijas grupāam, piemēram, ievākt kādus audiofailus no jaunajām grupām ar viņu piekrišanu un visaugstāko labvēlību un pamazām apaudzēties ar jau sevi pierādījušām grupām, es domāju, ka tas tikai nāktu par labu visiem, tāpat variet parunāt ar vecajām grupām, kas beigušas eksistenci, vai aktīvi vairs nemūzicē, iespēju ir daudz, tik jāmāk atrast kompromiss un pamatot, kāpēc tas būtu vajadzīgs :D
0
Pie tam ,kritika vienmēr ir laba lieta, bet, lai kritizētu ir jābūt pašam kaut ko sasniegušam, jo kritizēt jau mēs visi mākam ļoti labi un skaisti, (dimmu sūkā, jo kļuvis popsīgs, pārāk sintīgs, pārāk ...), redz tas atkal nemāk ģitāru spēlēt kā vajag, netādi rifi, kvinti, akordi utt.........!!! Ko es ar to gribu teikt, lai jau cilvēki darbojas, jo katrs jauns darbs, aizraušanās jau tik nāk par labu, un radio ideja ir laba, tik vajag to virzīt un tie;s;am domāt par mūsu pašu mūzikas atskaņošanu, tas būtu vieglākais ceļš, tālāk jau nākotnes perspektīvā var dibināt kontaktus ar kaimiņiem un mēģināt dabūt tur dažādus ierakstus, tāpat, uzskatu, ka piemēram no gotiskā lauciņa ar nevajadzētu būt problēmām, tikai pretimnākšanai utt....>!

Es ir runājis..
+1
Idejiski, visas dziesmas, kas izliktas traukos.lv brīvai klausīšanai, ir brīvi klausāmas un varēti tikt mauktas pa to radio. Blicēm tik ēpasti jāaizbliež par piekrišanu un materiāla iegūšanu jēdzīgā bitreitā.
0
Tieši tā....!
-1
"spēcīgu iesaku paklausīties Ole Bula skaņdarbus, nevelti no viņa savā laikā iespaidojies Paganīni"
graver, plasi Ules Bula biogrāfiju kaut vai vikipēdijā. man šķiet, ka esi viņu mazliet pārvērtējis [vai arī Tev vienkārši nepatīk Paganīni kā tāds, tāpēc gribēji viņu pataisīt par mazvērtības kompleksiem apsēstu nabadziņu, kas nejēdz, kā īsti vijole spēlējama, tādēļ izmanto ekskluzīvo iespēju iespaidoties no tuvajiem kaimiņiem Norvēģiem :D]... :p
-1
Nu ar tevi vijoļvirtuoz neiešu str;idēties, katram savs spriedums, jā esmu lasījis gan Paganīni, Gan Ole bula biogrāfijas un par savu spriedumu atbildu, tāpat esmu iepazinies ar šo autoru, komponistu un izpildītāju skaņdarbiem, protams ir maza atšķirība starp Ole Bulu, kas bija tautas dzieminieks un nespēlēja uz klasiskās vijoles, starp Paganīni, kas par savu dzīves mērķi izvirzīja sasniegt maksimumu, ko vispār var sasniegt uz vijoles, tam atdodot visu (mosh tas arī bija vienīgasi viņa glābiņš) he he!!!!
0
kādu tad viņš spēlēja - elektrisko? :D
-1
Nē, uz govs tesmeņa :)
-1
uz 9 stīgu vijoles, laikam saucās par hardangu vai kaut kā tā..>! Ja pareizi māku saskaitīt, tad klasiskajai vijolei tās ir četras stīgas :D
+1
edijs saliņš pimpja galiņš.
0
he he nu kā īstai Bobij kundzei pieklājas :)
0
live 365 es klausījos pirms 10-12 gadiem, toreiz tas likās krutuma kalngals...
iečekoju to lapu tagad - labāk neizteikšos, pēc visu to reklāmu ieraudzīšanas.. Nu oki, bez tā tagad portāli nevar iztikt, bet - atpakaļ pie tēmas: ja tiek ar tādu pompu izreklamēts jauns radio utt, bet realitātē ir kā jau "Lācis" uzrakstīja...
Nu sorry, krieviski sakot - имеите совесть!!!
0
Mājaslapa uz ucoz, pats radio uz Live365.com, njā..
Neizdevās jamo palaist, bet pēc dziesmu saraksta spriežot tā īsti arī nekārojas.
Es tā īsti nespēju saprast, ko īsti ar šo visu gribat panākt. Ja gribat raidīt īsto rādžiņu, tad rēķinaties ar lieliem ieguldījumiem, bet ja patreiz nevarat pāris Ls mēnesī atļauties mājas lapai, tad man nav skaidrs kā varēsiet atļauties raidītāju un citas štelles. Cilvēkiem nav skaidrs kā Radiolol noturēsies uz ūdeņiem, kur nu vēl tik specifiska lieta kā metāla radio.

Nezinu, varbūt iesākat ar to, ka veidojat savu Grooveshark radio, komentēt to savā lapā, twitterī un vvz vēl kur, un tad izdomāt vai vel ko gribas.
+9
man mājās ir radio winamp un mans individuāli vislabākais dīdžejs - Malējs. Bez reklāmām un spamiem
+2
Malējam +100045670
+1
snakenet.com - tas ir labs neta radio. nekāda sviesta, tikai un vienīgi metāls.
+3
Neteikšu labāk neko par tekošo materiālu iekš tā rādīō, varbūt ar laiku un tā, bet vainu tai mājas lapā heavybalt.com/ varēj zemāk esošajā mini-čatā nelikt melnus burtus uz melna fona. Savādāk, izcili domu graudi paliek mellumā!
0
Kāds nezin, kas ar snakenet noticies? Otro dienu netieku klāt.
0
^nav labi vairs, sneikam laikam piķis beidzās :/
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas