04/11/2010 EMILY ROSE (LAT / UK) @ ROUTE 66
+2
Emily Rose rudens koncerts bārā Route 66

Šo ceturtdien, 4.novembrī, plkst. 20:00 bārā Route 66 (Kronvalda bulvāris 2b, Rīga) gaidāms pašmāju postroka un instrumentālās mūzikas grupas Emily Rose rudens koncerts.

Koncerts īpašs ar to, ka šī uzskatāma par vienu no retajām iespējām Emily Rose koncerta apmeklējumam, aizbildinoties ar faktu, ka daļa grupas sastāva jau ilgāku laiku par savu dzīvesvietu izvēlējušies Apvienoto Karalisti.

2009.gadā grupa izdeva un prezentēja savu debijas albumu Improvizētie mīlestības dūrieni, kurš ticis atzinīgi novērtēts postroka, psihodēliskās un instrumentālās mūzikas klausītāju rindās.

"..Katrs no mums šajā mūzikā ieliek savas emocijas, tāpat kā zvaigznes apkārt esošajā bezgalīgajā kosmosa izstaro savu gaismu, piepildot to ar savu starojumu un vibrāciju.." - kā vēsta Emily Rose novietne un domubiedru pulcēšanās vieta.

Uz skatuves vakara apmeklētājus ar savu muzikālo programmu izklaidēs grupas Bērnības Milicija, Mesa un Once Were Empire.

Ieeja no plkst. 20:00, ieeja bez maksas.

www.draugiem.lv/emilyrose
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Un cikos aptuveni varētu uzstāties paši Emily Rose?
+2
Domājams, neilgi / kādu brīdi pēc plkst. 22:00!
+1
Diezgan jauki atnākt 20:00, redzēt, ka aparatūra tiek nesta iekšā 21:00 un ap 22:00 sāk grabināt hz grupa un nesagaidot Emily Rose uzstāšanos, aiziet uz pēdējo busu. :) Ņemot vērā, ka pasākums bez maksas, sūdzēties nevar. :))
-4
Vakardienas grupu secība un to aptuvenie uzstāšanās laiki sekojoši :

22:00 - 22:30 Mesa
23:00 - 00:30 Emily Rose

+1
^ un? morāle? kuru pi... cikos vakar kas spēlēja? es vēl saprastu raksturojošu info par to kā nospēlēja utml. bet laikam tas, ka vispār spēlēja un kādā secībā ir būtiskākais notikums šajā pasākumā.
0
^^ :D :D :D To visu vajadzēja kādā 3.novebrī publicēt ...
+2
Vai tad vienmēr jābūt morālei?

Tagad uzzinu, ka pirmo grupu sauca Mesa. Diezgan skilots ģitārists un basists, klausāmi ir, bet ne manā gaumē. Ja domāju pareizi, tad spēlēja progressive rock stilā.
23:20 devos prom, bet Emily Rose vēl joprojām skaņojās. Ceru kādreiz šos sastapt citā pasākumā.
+5
EMILY ROSE vakardien bija zvērīgākais postroks ko nācies dzirdēt. Nepatīk pārspīlēt, bet galvā pārbīdot kartotēku nesanāca atrasti neko tik ... graujošu. Nebūt neuzskatu sevi par kkādu postroka zinātāju, bet tas ko vakar paveica Emily Rose, bija kaut kas, kas atstāja iespaidu vēl uz visu šodienu un vēl kaut kur aizķersies ilgstoši. Gandrīz nekā no postroka pierastā masīvās instrumentācijas radītās gaisīgās sajūtas, šī bija asiņaina pasauļu bojāeja. Mēģināju galvā sameklēt ar ko varētu salīdzināt, bet nu nesanāca. It kā pes sniegtā apraksta verētu kādam asociēties ar Storm Of Light postapokalipsi un posthumānismu, bet nē, tas nav tas. Emily Rose ir nevis postapokalipse, bet pats apokalipses epicentrs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas