mycd.lv - bezmaksas sludinājumu dēlis licencētiem diskiem
+7
mycd.lv - pagaidām pieejamas 6 sadaļas: CD, Vinyl, DVD, Blu-Ray, PS3 un Xbox360, bet ja būs interese noteikti parādīsies vēl.

Vairumam no mums ir kāds disks, vienalga mūzikas, filmas vai spēļu, kas vairs nav aktuāls. Arī man sakrājās laika gaitā kaudzīte, tad nu es Latvijā neatradu nevienu sakarīgu dēli kur tos varētu samainīt vai nopirkt/pārdot. Forumu veidīgie sludinājumu serveri nav pārskatāmi diskiem, neko tur nevat atrast, tāpēc arī radās doma par šādas lapas izstrādi. Būtu labi ja tur sanāktu normāla metāla mūzikas izvēle, jo tas bija mans primārais uzdevums - papildināt arī savu kolekciju :)

Tā kā lapas saturu veido paši lietotāji, tad lūgums padot informāciju tiem, kam tas varētu interesēt. Jo vairāk cilvēku nenoslinkos ielikt sev vairs nevajadzīgos diskus, jo lielāka izvēle visiem būs un varbūt tas, kas vienam ir lieks, izrādīsies otram ļoti meklēts un vajadzīgs.

p.s. lūdzu nesodīt bargi, tas ir mans pirmais lielais projekts, man galvenais bija funkcionalitāte un navigācijas ērtums, paldies ;)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ir labi
+1
paldies :)
vēl labak būtu, ja visi samestu savus liekos diska gabalus.
+1
nez, it kā jau ir diski, kurus vairs neklausos, bet tā privātīpašnieciskā tieksme jau paliek :]
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas