LAI DZIIVO 8. MARTS! :))
+13
Sveiciens visām trumetala supermeitenēm kā arī GRONDH sieviešu dienā!! :)) Lai jums laba dzive! (šausmīgi ilgi domāju šo novēlējumu)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-3
Šitos žīdeļu komunistu svētkus nesvinu, bet nu lai iet apsveikumi GRONDH. :D
+1
0
truemetal sieviešu vārdā- paļdis.
es pēc tam feisā uzrakstīšu īsu esejiņu šajā sakarā. neesmu svešu kultūru svētku piekritējs, bet domāju, ka tikai īsts vīrietis saprot, cik svarīgi ir likt justies sievietei iepriecinātai. kaut uz to īso mirkli, kamēr izskan vārdiņš "apsveicu".
0
Kautkā nav luste īpaši kādu apsveikt. Tas ir jādara katru dienu visu gadu, nevis tur vienu dienu gadā Ūuuhuu!
0
Es domāju, ka tēma būs par Rūsas konci Nabagklubā šovakar ...
0
a bet ja sieviets ikurāt šajā dienā grib saņemt bunti, kapēc tad šamai to liegt?
0
''Kautkā nav luste īpaši kādu apsveikt. Tas ir jādara katru dienu visu gadu, nevis tur vienu dienu gadā Ūuuhuu! ''

tu katru dieenu ej klāt sievietēm ar puķēm un apsveic vinas? :)
+1
šitas par katru dienu vairāk attiecas uz valentīna dienu kā atmazka, ka katrai dienai jābūt īpašai utt. 8.marts ir iespēja arī mājas sētniecei sajusties kā sievietei.
+1
tur jau ta lieta,ka piedomāt var katru dienu pie tādām lietām utt un pa reizei arī kādu šokolādpuķi dāvat kādai tuvai dāmai,bet katru dienu visām darba kolēģēm/vienkursniecām utt jau ir liekulīgi teikts.
+1
Ai, vot padomju laikos astotais marts bija šiti sieviešu svētki - vīrieši atstiepj pa kādai noļukušai tulpei, sievieši klāj galdu.
+1
šiti -> īsti :D
-8
8.marts ir iespēja arī mājas sētniecei sajusties kā sievietei.

^ Tas ko nozīmē? Ka man tagad jāiet sētnieci drāzt? :D
0
Bušs, es zinu, ka tu neesi tik šaura pierīte par kādu izliecies.
p.s. murgoni, ne tikai kursabiedrenes arī skolotājas var apsveikt, piemēram, latviešu valodas :D
0
es mēneša laikā vienreiz tik pie ieviņas esmu piekāpis,starp citu. sāk jau palikt bail.
0
un es vinas dēļ papisu eiropas stīpu. (tas veel bija laikā,kad gāju uz stundām) 10 minūtes nokavēju (pirms tam pabrīdinot PROTAMS) un ši man iepirda n !!!!! maita!!!!!!!!!!!!!!
+1
nu viņai draugs anglijā, reti dabū, garastāvoklis slikts :)
0
cik vinai bērni ir,starp citu? laikam 2?
-3
Bezmazvai jājūtas kā kādam ko parādā esot.
Es negribu sētniecei likt justies kā sievietei, viņa ir slinka. Iepriekšējā bija čaklāka.
Kamdēļ vispār ir īpaši kāds dzimums jāizceļ? Tas ir stulbi. Un vēl īpaši viena diena, tjip visas sievietes zin, ka viņas šodien ofic apsveiks, kur tur prikols? Mani nesen vīriešu dienā apsveica. Tā arī īsti nesapratu, kāpēc man būtu par to jāpriecājas. Tas ir kā mākslīgs kompliments. Atmazka šiem komplimentiem- speciāla apsveicamā diena.
+1
dažš labs būs īpaši priecīgs par šo apsveikumu:D
+4
nah tu dzimeni svini? vai tad tu tā pat nesaproti,ka esi piedzimis? kāpēc jāizeļ īpaši tā diena? (ja nesvini,tad ATVAINO)
-5
Redz' mans uzskats ir tāds - ja jau mēs svinam 8. martu, tad nākamais solis ir 23. februāris un 9. maijs. Šitā padomijas svētku glorificēšana nav nekas labs. Un ejiet visi dirst ar saviem mīnusiem! ;)
+1
nav tas 8 marts jāuztver kā PSRS svētkus...
+3
Wikipedia:
"In many regions, the day lost its political flavour, and became simply an occasion for men to express their love for women"

Tāds pupmīlis un šitā izteikties :)
-1
Šeit var palasīties par 8. martu, uzrakstījis gan viens pareizticīgo pops, bet nav slikti:

ascent-gore.narod.ru/8-marta.html...

darkspell, kā tad lai savādāk uztver žīdu marksistes Klāras Cetkinas iedibinātos "svētkus"?
+1
ai, nu galējībās nevajag braukt. 8 marts padomju svētki, ziemassvētki un lieldienas kristiešu, valentīna diena, haloween kapitālistu. latviešim ir tikai atceres dienas. man jau liekas, ka tas ir vnk baigi izdevīgais moments nolekt no jebkādas sveikšanas. nu i nahuj nevajag. ir cilvēki, kam vienkārši pašiem sagādā prieku sniegt citam prieku. es zinu, ko nozīmē otrajā dienā puisim uzdāvināt alu :D un tas sagādā prieku. nav runa par 8 martu, ir runa par svētku sajūtu. svētki nav tikai pieliet mūli.
+1
Tak svinat ja gribat. ;)
0
Starp citu - nesvinu Z-svētkus un Lieldienas. :)
-2
vnk kā sieviešu dienu:D
par žīdu jau nepaliksi
+1
un arī Valentīndienu ne. :)
-2
piekrītu u. :)
+2
^^^ Ko nozīmē - nesvini? Gribi sacīt, ka nepielejies Lieldienu vai Ziemassvētkus brīvdienās?
0
Nesvinu tādā klasiskā šo svētku svinēšanas izpratnē :) Turklāt, nekādas īpašas svētku sajūtas man augšminētajos datumos nav. Formāli jau piedalos, ja ar to var saprast ēšanu/dzeršanu pie svētku galda. :)
-3
tad jau sanāk ka es svinu katru trešo dienu:D
+7
un nesēdies pie svētku galda, ko mammīte sašmorējusi? un nepērc meitai dāvanu ziemassvētkos?
nevajag iztaisīties par tādu svēto govi. mēs visi esam cilvēki, saprotam tavus aizspriedumus, bet arī auzās braukšanai ir savas robežas.
+6
werwolf, tev laikam dzīve tik rožaina, ka pats visnotaļ nekaitīgas lietas un pasākumus padari par, šajā gadījumā, žīdu komunistu centieniem pārņemt pasauli (nu tas tā nedaudz pārspīlējot).
Apkārt sūdu pietiek, kapēc gan lai šo datumu nepavadītu apsveicot sievietes, nevis diskutējot par šo svētku politisko nozīmi?
+1
Nu bet klasiskā izpratne pārsvarā arī ir ēšana un dzeršana pie svētku galda :P
-4
pilnigi un absoluti piekritu werwolf'am
un VISAS latviešu valodas skolotajas ir absoluti debilas, man bija pilnīgi debila un senčiem ar bija pilnīgi debila učene...
+3
atbremzēju:)
bet īstenībā man ir žēl tos nesvinētājus. es domāju, ka es esmu laimīgāka tieši krāsojot kopā ar bērnu lieldienās olas un meklējot, kur zaķis savas noslēpis. saiņojot ziemassvētku dāvanas, dziedot dziesmiņas pie eglītes, un arī mākot priecāties par 8 martu. tu domā, ka es baigi svinu? sēžu mājās ar slimu sīko, puķu man nav, šampja un kūkas arī ne. bet ja man atsūta sms vai piezvana es nerūcu pretī- ko tu mani te padomju svētkos sveic, bet pasaku paldies:) tik vienkārši.
0
^^ u, skatīt komentāru augstāk. ;)
^ Diarētiķi, neuzskatu, ka tam, lai apsveiktu vai iepriecinātu sievieti, vajag izdomāt īpašu dienu. Es jau šodien rajončikā paskatījos uz šitiem galantajiem kungiem - viens otrs aš apmīzies grīļodamies steberēja.

-1
Sakarā ar 8o martu iesaku uzzināt, kas bija Klāra Cetkina un Roza Luksemburga.

Better dead as red!
+1
Labi, nav ko dirsties un matus skaldīt, netaisos nevienu pamācīt un pārliecināt, varam katrs mierīgi palikt pie saviem uzskatiem. ;)
0
Desperam daudzi plusi no manis!
+2
"un VISAS latviešu valodas skolotajas ir absoluti debilas, man bija pilnīgi debila un senčiem ar bija pilnīgi debila učene..."

Manējā bija tik debīla ka viņai bija penis un viņu sauca par Žani.
Viens no foršākajiem večiem kādu ir nācies satikt.
0
^^ Nu kāpēc uzreiz svētā govs. Mani senči jau kopš manas dzimšanas(neesmu prasījis, kā PSRS laikos bija) nav svinējuši lieldienas , ziemassvētkus. Dāvanas un dzīres visu laiku notikušas jaungada naktī.

Šodiena tika padarīta par svētku dienu , lai puķu veikali spētu turpināt maksāt nodokļus (pa gadu kopā vienā dienā saņemt nepieciešamo summiņu , kas valstij nodoklīšos jāatdod).
0
murgonim nav debila, viņai ir rozā nakstkrekls un viņa dzīvo kāda no populāru metal grupu vokālam piederošā dzīvoklī :D eu, labs jautājums krustvārdu mīklai būtu :D
-3
dzelzi, tu lasīt nemki UČENES?! hellooo earth to dzelzis...
+3
Parasti jau tās latenes učenes ir vai nu debīlas vai nu skarbas. Es laigan uzskatu, ka skarbai viņai būtu jābūt , vismaz man bija ļoti skarba. Tāpat ne par ko četriniekus nekad nedeva, laikam gadus četrus no vietas dzīvojos pa trijniekiem , jo uzskatīju, ka komatus man palīdzēs WORD likt. :D Lai vai kā , latenes učenei , manuprāt , ir jābūt skarbai , jo tā tomēr ir mūsu valoda un runāt pareizi savā valodā ir cienījami.
-1
Man bija latenes učene, kuru 12. klasē viens klasesbiedrs izdrāza.
0
^ pastāsti sīkāk detaļas, interesanti:)
0
Es māku lasīt, Tev vnk nav humora izjūtas. Pāķi.
Viss,nākamreiz kad tiekamies es Tev saucu alu un stāstu aņekdotes :D
0
jā,werwolf, pastāsti sīkāk! :)
0
:D Nu bija tāda jauna, tikko pēc augstskolas, visai cērtama. Nu tad tas džeks šamo arī kaut kādā skolas ballē kabūzi aiz latviešu valodas kabineta arī izcirta. Uz atvadām no skolas, tā sacīt.
0
to šis tev pats stāstīja, vai tu ar svecīti klāt stāvēji?:D
+1
ne jau tas kā māca vai kā darbus vērtē bet uzvedība...
piemēram man bija ka 12 klases pirmā semestra beigās sanāca 8 bet šamā ielika 6, ok tas jau nekas nebūtu, bet ja man pati nepienāktu un nepateiktu ka redz džekiņ tev IR jābūt 8 bet es izdomāju ka lai man būtu stimuls mācīties ieliku tev 6...
WTF?! es tanī brīdi nesapratu vai viņa ir sapīpējusies vai nenormāli stulba...
un sencim ar jautri izgāja, tālajos 60tajos kad beidza videni, viņam bija vieni piecenieki VISOS priekšmetos, un bija gandrīz pabeidzis skolu ar medaļu, bet nē, latenē bija iepērts 4 un ar to balle beigta, pēcāk kad no armijas atnāca, satika uz ielas viņu(liepāja tad bija vēl mazāka) sāka runāties par šo un to un tad viņa atzinās ka ielika speciāli 4 jo tanī dienā gribējās ko pretīgu izdarīt...
sorī, atieksme reti sūdīga
+1
oi, kad es gāju skolā bija tāda dāņu, ja nemaldos, filma 'mīlestības stunda' par puisīti un viņa skolotāju. laba filma, daudzus iespaidoja. mums angļu valodas skolotājai tika tas gods.
0
Redz' ja pats būtu stāstījis, es ne santīma par to stāstu nedotu. :)
0
OK, dzelzi, piektdien MP!
0
skaidrs,,, tad ar svecīti klāt stāvēji:D
+1
bušam droši vien pati skolotāja pēc tam uz pleciņa raudāja :) /vismaz es par savu angļu valodas skolotāju uzzināju tā/- drāma:)
0
Nu apmēram. :D A ja nopietni, tad vairs tik smalki neatceros, kā sanāca šamajiem tā informācijas noplūde. Zinu tik, ka nav baumas vai tā čoma plika lielīšanās. :)
0
Eķ, nav pasaulē taisnības - es arī jaunībā sapņoju par seksu ar vienu otru učeni, bet tā arī neviena mani nepavedināja, kā kārtīgā pornofilmā tiek atainots. :D
0
Kad es videnē mācījos, šitie stāstiņi par učeņu pavedināšanu bija diezgan izplatīti, tikai diemžēl tas bija nekas cits kā vien lielīšanās savu vienaudžu priekšā:)
+3
Vecais, veidais vīrs teica: "8tajā martā vienmēr sanāk sūdi." Pierādīju. Mīļotajai skeptiski paziņoju, ka šos svētkus necienu, bet kolēģēm prikola pēc aiznesu pa tulpei, ko viņai neslēpu. Rezultātā esmu atpizģīts.
0
Tas jau, man šķiet, visai populāri ir. Nē, tas džeks īpaši ar to nelielījās, lai vēl kādi sūdi nesanāk.
+1
Teci vien pēc tulpēm...
+1
un bonbongām:)
+5
Labi, sveicu visas starptautiskajā sieviešu solidaritātes dienā!

a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/200...
0
Vismaz viens labums, šodien var piedzereties un atmaska būs sieviešu diena :p
+3
Vienīgā lieta, kas man šodien patika, ka bija daudz cilvēku ar ziediem rokās, gan dāmas, gan kungi. Tā varētu biežāk, vienkārši tāpat priecāties par ziediem. Njā, laikam tā iespaidā pati sev nopirku hiacinti, ko uzziedināt uz palodzes.
Un vispār mani šodien pa dienu apsveica tikai sievietes (tāpēc, ka krievietes?), vakarā pāris vīrieškārtas sveicēji draugos arī uzradās. Man no šīs dienas īpaši ne silts, ne auksts, netaisos speciāli lakstus gaidīt, tad jau labāk lai mani tāpat šad tad ikdienā pārsteidz, tas liekas krietni īpašāk.
+1
^^^ es vislaik gaidīji, kad tu beidzot to bildi ieliksi :D
+1
Nu kā tad, ka ne silts ne auksts! Citi jau brēc kā auzkautas cūkas, ja neatzīst līdz galam šo dienu.
0
Es 8. martu pārtraucu atzīmēt, kad salūza laptops un kopā ar to pazuda reiz no nemirst.lv iegūtā bilde, ko mēdzu visām, kam vajag un kam nevajag, ik gadu sūtīt kā apsveikumu.
Tur bija tāda fotošopa montāža, kur Stalone, asinīm un dubļiem notriepies, sniedz vienai dāmiņai dzeltenu puķi podiņā. Tas bija viens dziļi aizkustinošs kadrs.
Kāds ir redzējis? Varbūt kādam tā bilde kaut kur ir?
0
0
Nav!
0
Neredzam
+1
Manā truemetal profilā.
0
Jā jā, ir īstā. Paldies!
0
ja kādam intresē KONFEKŠU PUŠĶI - www.draugiem.lv/puski/
0
nu nē. klasisko sarkano neļķu pušķi nekas nespēj aizstāt :))
0
Lai dzīvo 8 marts!

Un pēc tam lai dzīvo 16. marts!
+2
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas