25.03.11 Viļņa / Brutal Madness Fest 2011
0
25.03.11 Viļņā, Propoganda club / Brutal Madness Fest:

Kathaarsys (spānija)
Flaying (lv)
Stormgrey (lt)
Inquisitor (lt)
Malduguns (lv)
Retrace My Life (lv)

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ziņas saka: Neliela radiācija sasniegusi Lietuvu
>:)
+1
^ ak vai, pārsteidzīgi iegādāju tās Kilkim Žaibu biļetes. Ko nu...
0
vodka saving people.
0
Nez', Estrigs busu organizē?

www.draugiem.lv/gallery/?pid=125920...
0
Tipa, kāpēc viņa albumā reklāma? Vai tik tur nebūs kāds sakars ar Flaying...
0
To, ka sakars ar Flaying es i tā nojaušu. :) Tas bija jautājums - organizē vai nē? Nu tā teikt - pie viena arī dzērājus aizvizināt. :)
0
Neatmaksātos.
0
Daļēji to pašu sastāvu jau varēs lūkot arī nākamajā dienā Rīgā.. Protams, tas dzērāju moments varētu mudināt būt klāt arī iepriekšējā, vakarā, kā smejies :)
+1
+2
Labas bildes, cepur nost.
+2
Viļņā bija drusku vēss, bet tas netraucēja piekosties-attiet-vēlreiz piekosties.

Retrace My Life (lv) - skrīveru un strāderu bandiņš, ko veiksmīgi izdevās palaist garām, jo lietuvieši bija gandrīz precīzi, kā šveices nazis.
iemesls, gauži banāls un garšīgs - Alus Namai pagrabiņš, kas līdzīgs drusku Alus Lido, bet fonā skan alternatīvs vai smagāks muzons, ja gadās Viļņā, iesakam iet ēst, dzert tur, alus labs, izvēle ar paliela, atmosfēra - ērti sēžamie un pupainas oficiantes.

Inquisitor - lietuviešu joptwaimaķ grupa, kas spēlē ļoti labi, ļoti profesionāli un ar draivu pie tam. začot!
vietām, iespējams, drusku garlaicīgi, bet varbūt ar ka ne, bet nu spēlē - ohuenno labi.

Malduguns - zvetēja, ka nu tikai, aicinot visus uz alkohola lietošanu un tikšanos pie bāra. ou, jā, kā lielākai tiesai grupu pēc skatuves liekas, ka bija sūdā un lažaini, skatītāju pusē neviens tā nedomāja it nemaz, sākumā vēl iesilstot pusaktīvi, bet vidus un beigu daļā jau gāja vaļā matuss un yēēēēehh, wīwantmoore. patīkams pārsteigums bija viens gabals, kas skanēja pēc desas ar folka vai tml elementu.
protams, skaņa un gaisma waldonkulim un pārējiem bija ļoti laba. (skatīt video, ko farshas filmējis un Fauna kungs iebēris dažus stāvus komentu augstāk)

Flaying - kā allaž, ar jau redzēto atribūtiku un pribambasiem - gaļas cirvi, ķirurga tērpu un bendes maisa masku, brutālais miroņumetāls, viss labi, bet nu prasās kaut ko svaigu, kaut ko jaunu, kaut ko - kas jau nav atskatīts. tas gan nenozīmē, ka bija slikti. bija ok, bet gribējās kaut ko - whoaw!

Stormgrey - bija vīri gados, vecās skolas metālisti, kamēr viņi skāņojās, spēlēja, tika uzsākts varens čats ar kādu manāmi iereibušu vokālistu no Pergale par sociālpolitiskām tēmām un baltu kultūru(viņam blakus bija manāmi iereibis un jau atlūzis arī Pergales un Obtest basists, kas vēlāk, procesā tika apklāts ar jaku un piekarinātu cenu zīmi - sale: 20lt)

Kathaarsys - spānīšu trio, kas aizpildīja visu lielo skatuvi ar skaņas masu, mošingu un perfektu vakara noslēgumu. Mošoja arī Marta, ar visu basģitāru, mošoja Jose ar ģitāru, mošoja mazāk Adrians pie bungām, bet kopumā, lai cik nenosakāmu muzonu viņi spēlē, lai cik tas ir metāls, jazz, bla bla bla, tas viss palicis labā atmiņā jau no iepriekšējiem koncertiem, un katru reizi, lai cik setlists atšķiras vai ne, viņi to visu nospēlē ar tādu pašu draivu, atdevi, perfekciju, kā iepriekš.
protams, no dažiem youtube klipiem nebūs skaidrs, kas tas ir un pirmais verdikts varētu būt vārds, kas saistīts ar ekskramentu. Ja paraks dziļāk, tad retais sapratīs un klausīsies.
te vēl varētu palagu ar detaļām pierakstīt par pašiem K. un ko, bet vēlāk, kad izies divdienu skābenes, varbūt.
+12
Malduguns - Asins balss

www.youtube.com/watch?v=-Utb8RHCle4...
+1
Labs! Lab samontierēts. Tā skaņa no konča vispābā? Pārāk labi izklausās :)
0
Skaņa pamatā ir no topošā ieraksta ar dažiem elementiem no dzīvā izpildījuma :)
0
Zaibīte. Gičām gan prasās "kodīgāka" skaņa, imho.

Malēja solo pirmā daļa palēninjāumā, jo bilde negribēja iet kopā ar skaņu? :)
0
Ja tai lietai pieiet tīri tehniski, tad šim gabalam solo kaut kā netika nofilmēts, tāpēc izmantoju kadrus no citiem gabaliem. Tāpēc skaņa tiešām negāja kopā ar bildi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas