pār-vēlēšanas 2011
0
par ko tad šodien balsosiet / nobalsojāt?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Par Nacionālo apvienību, protams!
+4
VL
+4
Nr.8
-8
ne atlaidu, ne balsošu
-7
t.i. es balsotu par Pēdējo, protams, bet līdz tuvākajam iecirknim ir 4 kilometri, ārā līst, ritenim tukšas riepas, bet priekšnamā labs dūms, novilkta visa Cruachan diskogrāfija un Deadwoods pirmajā sezonā atlikušas pēdējās sešas minūtes, ir apetīte, ledusskapī lauku biezpiens un 7 olas, kā arī labs padoms, ko ar to visu darīt, eju griezt ābolus, <3
+17
666. vēlēšanu iecirknī pazudušas vairākas pildspalvas
Publicēta: 15:44 17.09.2011.

Rīga, 17.sept., LETA. Šodien 666.vēlēšanu iecirknī, kas atrodas Madonas novada Lazdonas pagasta pārvaldē, līdz šim nekādi starpgadījumi nav konstatēti, tomēr konstatēta vairāku pildspalvu nozušana no vēlēšanu kabīnēm.

Kā aģentūru LETA informēja vēlēšanu iecirknī, vairāki cilvēki izvēlējušies tieši šo iecirkni, lai, apciemojot radiniekus, piedalītos vēlēšanās. Citi savukārt izmantojuši iespēju, lai nofotografētos pie iecirkņa izkārtnes. Kopējā aktivitāte gan esot līdzīga kā citos gados.

Kārlis Pots LETA

17.09.2011
+1
par 666 sarakstu - visu Valdim!
-8
Klau, atvainojos par nefolktopiku, bet vai tiešām tik daudziem šeit nepatīk Cruachan? :(
-7
An Bean Sidhe no jaunā ir love
-5
gluži nelatviski neaktīvs arī neesmu bijis, nupat augšupielādēju internetos šo attēlu i985.photobucket.com/albums/ae332/nefolk... (pats skanēju)
-2
0
<3
0
...ui,,,kur tie gadi, ka šamos tik tālu norakstīju, ka pat par viņu eksistenci aizmirsu...
0
...ui,,,kur tie gadi, ka šamos tik tālu norakstīju, ka pat par viņu eksistenci aizmirsu...
+3
VL
+8
Veči nesēžat mājas, ja Jums rūp sava valsts, ejiet nobalsot. Par SC šogad atkal daudz balso. Es jau par VL, bet atstājiet savu balsi kaut par V vai ZRP, bet nobalsojiet savādāk būs dziļā di**ā..
+3
Sava balss ir nodota un pasē jau greznojas ceturtais zīmodziņš he he...! Lai ne balss SC netiek....!
+1
Vēl tak vairāk kā stunda laika, nav problēmu.
+2
^ Dažos iecirkņos vēl vairāk kā trīs ;)
+3
Nobalsoju jau pa dienu, protams, ka par Nacionālo apvienību.
+3
tomēr biju, bet ne aiz politiskas motivācijas (sagribējās vakarā iedzert kādu vieglo alkoholu), uzkāpu kalnā un sāku balsot (ar pasi, btw) uz šosejas, nobalsoju kādu sesto auto un aizbraucu uz tautasnamu, sākumā biju domājis, ka davai tomēr par pēdējo sarakstu (nevis partiju), jo latvija bez neopagāniem un ezotēriķiem noteikti nebūtu tik interesanta, bet konstatēju, ka virsmātes pārstāvji manā rajonā nemaz nekandidē, tālab arīdzan neatlika variantu - 10. saraksts (visiem ievilku plusiņus). atpakaļceļā nobalsoju to pašu auto, kad sāka skanēt metalikas nothing else matters, vīrs zilajā kombinzonā pagrieza bišk skaļāk (tad gan viņam piezvanīja telefons un viņš gandrīz visu atpakaļceļu klausulē atkārtoja "ko? ko? koooo?", toties pirms izkāpšanas pacilāti pateica: "nu tad... lai sanāk! par to jauno latviju!" :))) mūzām hipsters. 665+1!
+3
nu kā jūs domājiet, par ko balsoju es- geju aizstāvjiem, krievu aizstāvjiem, kristiešu aizstāvjiem? :D nē, nē, ar orģinalitāti neizceļos- Nacionālā apvienība.
+2
VL 8:05 Pļaviņu pilsētā
+3
Jap, Urbanovičam plusiņu pieliku. Viņš tak bija no tās Nacionālas savienības?
-2
Nobalsoju par VL, bet tomēr Ušakovs ir sakarīgs.
+2
Plusus nevienam neliku, bet izbanoju veselus 12 sarakstus. No tiem atstāju par piemiņu 10, lai neviens nekad neuzzin par ko biju vēlējis (tā bija tā pati partija par ko vēlēju pagajušājās vēlēšanās).
+1
Pēc provizoriskajiem datiem protams teorētiskā koalīcija varētu būt V+ZRP+NA, bet ka tik mūsu gudrās galvas neizstrādā jokus un neuztaisa koalīciju V+ZRP+SC....
+4
Atkal teātris par koalēšanos, pēc tam amatu dalīšanu, pēc tam gatvošanās vēlēšanām, pēc tam koalēšanās, pēc tam...
+1
nu kamēr nemainīsies sistēma, tikmēr būs SHITas teātris
+2
Lai arī balsoju par NA, manas ļaunās prognozes piepildījās 1:1
img5.fotoblog.lv/554/480/900.jpg...
0
Kāds man var izskaidrot, ko dod plusmīnusi? Maina iespēju tikt Saeimā?
Kā ar ministrēšanu? Mūrnieci tāpat ar cik tur tiem mīnusiem par ministri ielika.
0
Sistēma? Piedodiet, bet šeit valda "demokrātisks teātris", kas savas intereses aizstāvēs ...līdz hell freezes over. Pašlaik ir cerīga koalīcija ar 3 lv partijām.

0
Vienotībā kkāds babajs nav?
0
Pēc vēlētāju aptaujas pie iecirkņiem:
1. vieta Saskaņai
2. vieta ZRP
3. vieta Vienotība
4. vieta NA
5. vieta ZZS
0
Plusi un strīpošana ietekmē deputāta kandidāta rangu attiecīgajā partijā; piemēram, ja no partijas X saeimā tiek 10 ciliņi, bet darbonis Y, kas sarakstā ir ar 1. numuru, ir izstrīpots dahuja reižu, viņš var tomēr Saeimā netrāpīt.
0
Savukārt ar ministrēšnau tam nav nekāda sakara, ministru izvirza partija, un tam nav jābūt deputātam.
0
Zatlers ar savu brigādi sapisa visu diseni, domāju, ka ja šitas veidojums nebūtu, NA būtu vēl vairāk balsu saņēmuši. Bet tāds jau noteikti bija sākotnējais plāns un Latvijā jau muļķu netrūkst...
+15
Nu, tagad paskatīsimies uz ZRP un V īstajiem krāsojumiem...

Ideālajā variantā - SC paliek sēdēt savā stūrī un var sūkāt Plinera dzimumzīmi.
+3
Nolādēts, aizmirsu pārlogoties....
+3
Pilnīgi piekrītu werwolf teiktajam, ka Zaglers tikai sašķēla vēlētājus.
0
Pirms gada, uz X Saeimas vēlēšanām, absolūti neviena partija pēc vēlēšanām nebija apmierināta ar rezultātu (ja nu vienīgi mūsu nacionālisti, kas pirmoreiz bija tikuši iekšā). Šķiet, ka tagad būs kaut kas līdzīgs novērojams — bez Saskaņiešiem neviens cits īsti ar savas partijas veikumu nav apmierināts, un īstās batālijas sagaidāmas valdības veidošanas procesā. Varbūt arī vislatviešiem vērts saņemties un mērķēt uz iekļūšanu valdībā šobrīd?
0
Nepateikšu kā sauca to ekspertu, kas LNT raidījumā pirms laiciņa runāja par SC , bet viņa versija bija visai loģiska un pamatota par to, kāpēc SC šogad varētu būt vēl vairāk atbalstītāju. Sad but true...
0
bļe , versija par to, ka savējie(letiņi) sacūkojuši un sliktāk jau nebūs, ja krievus pie ruļļiem noliks. Nez vai var nebūt sliktāk...
0
tur nav jābūt politoloģijas maģistram- krieviem ir viena sakarīga partija par kuru balsot, latviešiem 4 potenciālie ticēji saeimā. lūk arī balsis sadalās. mazāka būtu sadrumstalotība, būtu lielāks nospiedošais vairākums. kaut kādi izņēmumi, kad ivan pertovičs no d-pils nav paņēmis līdzi brilles un iemet 8 sarakstu /vai otrādi/ lielu lomu, nespēlē. nu ir Latvijā divas pilsoņu grupas- latvieši un krievi, un integrē tu viņus cik gribi, būs šādi vēlēšanu rezultāti.
0
Nav iespējams integrēt tik milzīgu (procentuālā attiecībā pret pamatnāciju) okupantu, kolonistu un viņu pēcteču masu.
0
^^Ivans Pertovičs?Tipa,Perto dēls?Velk uz ukraini...
0
Perto jau gan vairāk pēc gruzīna izklausās.
0
domāts kā Peķas-Pjotra dēls
+4
He, he - nupat VL! lapā komentāros izlasīju jauku Zaglera iesauku - Dr. Aploksne :D visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...

+2
Ja Lācīša un Dr. Aploksnes brigādes nepārdosies krieviem (par ko man ir visvairāk bail), tad situācija tik ļauna neizskatās.
+2
Tieslietu un iekšlietu ministra portfeļus VL pārstāvjiem - ar to jau pietiks, lai būtu garantēta jautrība.
0
Ārlietu un aizsardzības arīdzen. :)
0
Prieks arī par to, ka Šļosers nav ievēlēts.
0
Kravcovs tagad var izvēlēties, par ko būt: par izglītības vai aizsardzības ministru.
0
Kultūras ministrs.
0
Tas Kravcovs patiesībā tāds normāls onka. Vismaz no viņa šittera radies tāds iespaids. Vells - ja varētu viņu kaut kā nacionalizēt - bet nu baro vilku kā gribi - vienalga uz mežu lupīs.
0
Kurzemes pusē Kravcovs īstenībā ir pazīstams ar to, ka ir nodibinājis medicīnisko materiālu ražotni Liepājas pievārtē, kur nodarbina starp 50 un 100 cilvēkiem. Tā kā viņa produkcija galvenokārt tiek eksportēta uz bijušās PSRS teritoriju, latviešu valoda arī viņam nebija pārāk daudz nepieciešama darbā, un viņš bez latviešu valodas prasmes varēja arī iztikt. Kas gan neattaisno slinkumu viņu iemācīties, jo Kravcovs iepriekš bija arī Liepājas domes deputāts un tur kaut kā novilka vairākus gadus, neprazdams latviski. (Bet viņš tur tāds nav vienīgais — Luijs Fonteins, ievēlēts no SCP, jau arī latviski nespēj sazināties.)
0
^ Principā jau prot gan, varbūt ne gluži tādā līmenī, lai no trībīnes runātu, bet vispār jau prot. Tepat kaut kur bija pirms kāda laika intervija iepost'\etea, kuras beigāsviņš runāja arī latviski, bet tagad grūti atrast, kur tas bija.
0
^^^ par nacionalizētajiem Tambovas vilkiem — smieklīgi: vēlēšanu dienas rītā zvanīja Vovčiks (100% krievs, sieva krieviete arīdzan) un aģitēja, ka jābalso par Visu Latvijai! — viņš jau esot nobalsojis ar ģimeni!
+1
Nu biedrs Ļeņins jau savulaik rakstīja, ka neesot lielāku nacionālistu, kā piejaucēti cittautībnieki.
0
Viens paziņa aptaujāja cilvēkus par to, vai balsos par Saskaņas centru ( kāpēc jā, kāpēc nē). Teica, ka arī daudzi krievi bija gatavi balsot par Visu Latvijai, kas ir visai smuks žests.
0
Bet izskatās, ka Štokijs varētu nemaz netikt Saiemā, jo varen daudzi esot šamo strīpojuši. Tas pats attiecas arī uz Kristovski.
+1
Paldies par atbalstu! Cīņa nav galā!

visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...
+2
redzi ar to aptaujāšanu ir tā- jāzin kur jautāt. man piemēram, pazīstamo cilvēku lokā ir viena ģimene, kas balsoja par vienotību un viens čalis, kas joprojām spītīgi par zemniekiem, kursa biedrenei mamma ir šlesera partijā un viens kolēģis ir no daugavpils. visi pārējie balso par Nacionālo apvienību. man pat liekās šokējoši vāji rezultāti, jo - kā visi taču balso par VL!!! kaut kas tur nav tīrs. bet reāli jau ir tas, ka es vienkārši nepazīstu to citu partiju elektorātu.
+2
Un beidziet celt histēriju par SC. SC dabūja tikai 9000 balsu vairāk nekā uz 10.Saeimu. Vienkārši izrādījās, ka 40% LR pilsoņu populārākā atbilde ir "pie dirsas".

Toties VL rezultāts ir ļoti iepriecinājis, tur ir visskaidrākais pieaugums ar minimāliem izdevumiem uz reklāmu. Tā turpināt un jau nākamajās vēlēšanās varēsim diktēt savus noteikumus.
-1
Tieši tā VL uz šīm vēlēšanām ir viss lielākie ieguveji.
0
Ja tā ir, kā saka, ka Štokijs un Kristovskis varētu netikt Saeimā, tad šīs Saeimas (pār)vēlēšanas nav bijušas veltīgas. Ļoti iepriecināja arī tas, ka tukšā salmu vācele Jēlerte nav tikusi...Nu un pats par sevi iepriecinošs fakts, ka buldozers ar savu varzu nav ticis pār 5 % robežai. Bet vispābā, arī šajās vēlēšanās īsti man nebija par ko balsot.
+3
Labs! it ipasi pedejais teikums.
miljons.com/nim/lv/2011_09_16/8...
+2
"Toties VL rezultāts ir ļoti iepriecinājis, tur ir visskaidrākais pieaugums ar minimāliem izdevumiem uz reklāmu."

Nu jā, aizsūtīt puiku ar krītiņiem trotuārus apzīmēt jau dārgi nemaksā :D
0
(Papildināts viss teksts.)

Rīga, 18.sept., LETA. Saeimas ārkārtas vēlēšanās visvairāk jeb 31 mandātu ieguvusi apvienība "Saskaņas centrs" (SC), šodien preses konferencē paziņoja Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Zatlera Reformu partija (ZRP) ieguvusi 22 mandātus, "Vienotība" ieguvusi 20 mandātus.

Nacionālā apvienība "Visu Latvijai" - "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) parlamentā ieguvusi 14 mandātus, Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) - 13.
-1
Gribas redzēt tās dakterreformpartijas. Kas zina , varbūt tagad tur, tur augšā būs divi dombrovski , tā teikt vieglāk konsolidēt būs , nu vai ar ko viņi tur nodarbojas.
-1
Bļe , sapisos meistarībā. Tb gribas redzēt tās dakterreformpartijas reformas.
+1
Neviennozīmīgā uzvara

Ja ZZS fiasko ir nepārprotams, pārējo partiju rezultāti nav tik viennozīmīgi. Saskaņas centrs, kas ieguva vislielāko balsu skaitu un līdz ar to formāli skaitās šo vēlēšanu uzvarētājs, tomēr nav līdz ar to nokļuvis situācijas noteicēja lomā. Tā vēlme iekļūt nākamajā valdībā ir tik spēcīga, ka ministru prezidenta amata kandidāts Ušakovs tagad pēkšņi ir gatavs atzīt okupāciju, bet Saeimas prezidija loceklis Andrejs Klementjevs skaidro, ka priekšvēlēšanu karievīgi sociāldemokrātiskie lozungi nebūt nav jāsaprot burtiski. Pensiju indeksācija, tāpat kā komunisma iestāšanās, var tikt atlikta uz tālāku nākotni, un partija ir gatava piekrist gan deficītam zem 3%, gan eiro ieviešanai, gan jebkam citam, lai tikai varētu iekļūt koalīcijā. Izrādās, ka uz visiem autobusiem izlīmētajām priekšvēlēšanu “Stop!” zīmēm faktiski vari izbraukt cauri neapstājoties. Gan jau ar ceļu policistiem visu varēs sarunāt.

Plašāk - www.tvnet.lv/zinas/viedokli/3923...
0
Aha, izrādās, ka SC tādi paši vien ir kā pārējie - ja vajag, tad visi solījumi aizmirstas momentā.
0
Tāds jau ir tas modelis. Pirms vēlēšanām jāsola daudz, pat ļoti daudz, bet pēc vēlēšanām uzreiz var paziņot - nebūs jums nekā. Un tauta noelšas - kļūdījamies. Atkal...
0
Es gan izgāzos: aizgāju, nobalsoju, atzīmēju pāris kadindātiem "+", bet vienu kandidātu nevis pārsvītroju, bet ievilku mīnusu. Stulba sajūta pēc tam bija kad sapratu, ka mana balss visticamāk netiks ieskaitīta.
+3
Kādā vēlēšanu iecirknī balsošanas urnā atrasti 20 lati, šodien preses konferencē pastāstīja Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars. Aploksnē klāt bijusi pievienota zīmīte, ka tā ir balva Aivaram Lembergam "par mūža ieguldījumu aktiermākslā". Cimdars teica, ka šo informāciju ir saņēmis balsu skaitīšanas naktī uz rīta pusi īsziņas veidā. Viņš šo informāciju gan nav pārbaudījis.

10.Saeimas vēlēšanās balsošanas urnās atrastas vairākas pieclatu zīmes, kuras tika ieskaitītas valsts budžetā.

Vai atrastie 20 lati arī jāieskata valsts budžetā, Cimdars nav pārliecināts, jo tas ir ziedojums konkrētam adresātam.

LETA
17:42, 18. septembrī, 2011
+2
^^ nevis aizmirstas, BET NEKAD NEVIENAM NAV BIJIS PAREDZĒTS NEKO TUR IZPILDĪT!! Galvenais ir piegruzīt DAUŅIEM pilnas ausis tā, lai uz brīdi arī vēders justos pins.

Ja kas no sarakstā un reklāmās iekļautajām lietām (kāds no viņiem vispār savos solījumos orientējas? netak!) nejauši notiek, tad to var vilkt ārā nākamreiz pucējot sevas dirsas.
+1
Roof, vai zini, izgāzos arī es :D
Nav jau man pirmās vēlēšanas, it kā zināju plusošanas/svītrošanas principu, taču šoreiz dīvainā kārtā arī es ievilku mīnusus, nevis nosvītroju...

Stulbi jau sanāk, taču ko nu tur vairs - neies jau pelnus uz galvas kaisīt. Tāda nu reiz ir tā dzīve...
0
Vēlēšanu laikā biju ZS mācībās "Kadagas Akacis 2011". Pirms mācībām visiem piekodināja līdzi ņemt pases - vēlēšanu rītā tika norīkoti autobusi un pa bariņam vien tad arī PD karavīrus un zemīšus veda uz Ādažu iecirkni. Kopsummā savus piecus simtus, nabaga iecirknītis. Bet patīkami, ka vispār bija šāda organizēta iespēja nobalsot. :)

Pats balsoju par VL.

0
^^^ netceros, kur lasījo to prikolu, ko kāds bija zem bildītes pierakstījis:"Reku vietējais trakais, kurš krāj avīžu izgriezumus ar politiķu teikto. Pēc vairākiem gadiem mēdz tos uzrādīt pašiem politiķiem."
+3
Iespējamās koalēšanās simulācijām tika radīta super-analītiska programmu paka, ievadīta superkompjūteros un dabūti visi iespējamie rezultāti:

www.boot.lv/forums/index.php?/t...
+1
truemetal + politika = (vomit)
-1
Trūmetālistam jābūt apolitiskam?
+1
pietek ar tvnetiem, delfiem, apollo utt, vai nē?
+2
Nē.
+2
Šite vismaz var komentēt, lietojot «Ž-vārdu» un citus nacionālās leksikas jaukumus.
0
Kategoriski piekrītu! Tu, cilvēks, sūda portālus nelasi, kakaino TV neskaties, par radio (SWHCock) eksistenci atceries, kad slinkums pēc CD līdz istabas galam aiziet ... dzīvo bez bēdu izklaidējoties truemetal.lv / draugos.lv a huitev - bobsters par praidu iespamo, kāds cits par Saeimu (kas ir gandrīz viens un tas pats) un idille pakaļā ;(
-1
t.i. Lācim piekrītu
0
Vienīgais, kas atliek, ir izraut akbeli pavisam ;)
+1
jāizdara labs darbs- jāatslēdz dainītim elektrība :p
0
tad es nodzeršos sveču gaismā vai krogos
0
var sākt izdarīt secinājumus.

Saskaņiešiem bija prognozēta graujoša uzvara, pat runāja, ka pārspēšot savulaik Latvijas Ceļa rezultātu 5. Saeimas vēlēšanās — 36 mandāti. Bet rezultāts? SC = 28.36%. Tā kā zemāk, nekā domāts. Turklāt SC un PCTVL kopējais balsotāju skaits kopš pagājušajām vēlēšanām nav mainījies, kas liek secināt, ka t.s. «krievu» partijas ir sasniegušas savu politisko maksimumu un turpmāk vairs diez vai augs.

Smieklīgi, ka par vismazāk balsis ieguvušo partiju izrādījusies… Kristīgi Demokrātiskā Savienība: pavisam tikai 1994 balsis. Pat kuriozā, svaigi dibinātā «Virsmātes partija», kas acīmredzot atspoguļo matriarhālo arhetipu atliekas tautas kolektīvajā bezapziņā, dabūjusi par dažām balsīm vairāk — 2011 balsis.

Žēl, ka Dinēvičs ir novedis līdz kliņķim LSDSP — partiju, bez kuras nebūtu ne 1905. gada revolūcijas, ne pēc tam arī neatkarīgas Latvijas. Bijusī varas partija gan Saeimā, gan RD un citās pilsētās — un 2531 balss. Tas nekam neder!
+1
Vaitad šiem ir kautkas kopējs ar pirmskara LSDSP izņemot nosaukumu ?
+1
To pašu jau var vaicāt arī par Zemnieku Savienību.

Bet ja būtu kāda puslīdz nopietna kreisā spārna partija, kas nebūtu tieši Kremļa līdzskrējēji - tāda, kā apmēram bija tā pati LSDSP, SC dabūtu krietni mazāk balsu.
+4
Latvijā jau nu vispār tas kreisums un labējums ir stipri nosacīts un reti ir saistīts ar ekomomiskajām programmām atšķirībā no vairuma pasaules valstu. Ja esi krievu draugs, tātad kreisais, ja krievus uzskati par okupantiem, tātad labējais, bet, paklausoties aiz gara laika diskusijas pirms vēlēšanām, jāseciina, ka ekonomiskos jautājumos VL/TBLNNK nereti ir vairāk kreisi nekā SC. Būtībā manā skatījumā šajos 20 gados Latvijā vispār neviena vērā ņemama kreisā partija nav bijusi.
0
tieši tā, pie mums nav klasiskā izpratnē kreisie un labējie, konservatīvie un liberālie utt. mums ir krievi un latvieši. kur vispār pasaulē ir redzēts, ka zaļie iet kopā ar zemniekiem? tur taču ir pilnīgi atšķirīgiem uzstādījumiem jābūt, vieni par resursu aizsardzību, otri par maksimālu to apguvi.
un kristīgajiem tās dažas balsis atņēma šlesers ar saviem 5 mācītājiem sarakstā :D
+2
Pāķu radi nobalsoja par ZZS - es pabrīnījos, ko par to mauku partiju balsojuši ... Streips ar piekrīt. Tagad tik bezdarbnieks būs uz brīdi:

www.youtube.com/watch?v=n5hFiqfGqn8...

ltvzinas.lv/?n=zinas&id=3817...
+2
Ap ši tāds trādirīdis, ak šausmas, šausmas. Pateica, ko domā un kā ir. Tāds noziegums.
-4
Viens plaši pazīsams pidarass nosauca politiķus par maukām, partijas līderi — par suteneru. Pidarasu atlaida.

Morāle: Ja tu esi pidarass, tad labāk paklusē par maukām!
+2
Bet vai tad viņš melo ?
-7
Ja jāizvēlas starp prodažnuju, melojošu sorosītu Streipu un kārtīgiem žurnālistiem (teiksim, Domburs vai Dreiblats ar Rozenbergu, vai Dienas biznesa ekonomikas apskatnieki — domāju, ka varam visi nosaukt vēl daudzus spējīgus žurnālistus, kuru darbam sabiedrība uzticas!), tad diez vai Streips uz kolēģu fona izceļas ar labām īpašībām — profesionalitāti, nosvērtību un spēju atrast oriģinālu materiālu. Piedošanu, Streip! :)
+2
^Domā, ka viņš lasa truemetal forumu? :D
-1
Mhm! Streips ir tāds narciss, ka viņš katru nakti meklē Googlē, kur viņš atkal pieminēts! :D

Ja nopietni — šī jau nav vienīgā vieta, kur man ir iespējas izpaust savu nostāju ;)

Diršana trūmetālā bieži vien ļauj noformulēt negaidītas domas, kas pēc tam parādās citur, jau pavisam citā auditorijā. (Pie kam ne jau tikai manā personīgajā izpildījumā.) Bet, runājot par Streipu — viņa karjera laikam karājas mata galā!
+1
1) neesmu gejs, bet all hail gejus, jo geji noteikti ir nākamā cilvēku attīstības forma, jo a) viss pāriet uz unisex, nākotnē dzimumu tāpat nebūs un cilvēkiem gan jau būs jāmācās mazāk pakļauties savu dzimumorgānu diktātam, vairāk ražot plastikāta mikrodraivus b) pasaule ir pārapdzīvota un loģiski, ka daba rūpējas par to, lai nerastos jauni baiļu izdzimumi. Gaahl, we <3 you!

2) forši, ka viņš lamājās, ZZS tik tiešām ir maukas, lielākā politiskā prostitūta visā Latvijā, kas ir nepamatoti piesavinājusies Zaļo un Zemnieku vārdus. ļoti liekulīgi domāt, ka tu šeit rakstot vari lamāties, bet viņam tur nevar nekas tāds sanākt, par spīti visām jobanajām ētikas normām. viņam vajag ordeni piešķirt par to, ka skaļi nosauc lietas īstajos vārdos.

3) ko īsti nozīmē sorosietis un kas tur ir slikts? kaut ko ļoti bieži te sanāk dzirdēt par kaut kādu sorosiešu un žīdu kundzību. nu reāli kruta, ja tā - tauta, kas nemaz nav tik milzonīga un ir tik populāra visā pasaulē, turklāt pār visu valda. ta jau baigi talantīgi. žēl, ka latvieši ne uz ko tādu nav spējīgi :( turklāt, ja paskatās uz cilvēkiem, kas vispār nesuši Latvijas vārdu pasaulē (nu tur Rotko, Berlins, Eizenšteins, utt), tad viņu etniskā izcelsme arī stipri līdzīga.

4) ja tu gribi salīdzināt žurnālistus, tad nu kamon, salīdzināt Streipu ar Domburu? neesmu manījis Streipā tādu varaskāri un autoritāru pieeju raidījumu veidošanā, utt. viņš ir smieklīgs un ar to pilnīgi pietiek.

tā kā pietiek būt pagānmetālistiem.
-1
^ murgi kaut-kādi.

Re, hehehe:
www.freakart.lv/wp-content/uploads/...
0
"^ murgi kaut-kādi."

galvenās domas - geji = ūberrase + <3, ZZS = maukas (tiešām), žīdi = white power (nu tā sanāk), Streips = iepauno visu pagastu un it sevišķi Domburu, pasaule = par spīti labajam Streipam lemta iznīcībai. ideja - par vēlu būt pagānmetālistam!
0
un vispār, Nefolka izvēlētās partijas prezentācija te ir bijusi? - www.youtube.com/watch?v=SZBsH3DhWp8...

iepauno visu! <3
-3
Mincīt, tie ir murgi, tiešām! :D

No tā, ka viens pidarass Streips lamājas pa kasti, tieši valstī nekas nemainās. Būtu savu raidlaiku (pie kam mūsu, nodokļu maksātāju uzturēto raidlaiku!) izmantojis, lai analizētu problēmas, meklētu risinājumus, aicinātu normālus zinātniekus, ekonomistus, profesorus uz raidījumu utt., tad gan no tā ar laiku kaut kas mainītos! Tikmēr nosaucot kādu (pie kam klātneesošu) personu par mauku, valstī kaut kas uzlabojas? Tiešām — Streips ļoti pacēla diskusiju kultūru TV, bļe. :)))
+1
pff, ne jau par to vispār ir runa, viņš jau aicina viņaprāt speciālistus uz savu raidījumu, kas tiešām mēdz būt komisks. bet nu tas, ka viņš ZZS nosaucu par mauku aizņēma 5 sekundes no raidījuma, turklāt viņš saka "maukas viena konkrēta cilvēka interesēm", ti, skaidrs, ka tā ir metafora. un tagad par vienu teikumu, kas pie tam vēl ir pilnīgi patiess, viņu atlaiž no darba! tak pilnīgs bulšits. kāpēc tad ir tādi vārdi, ja ne lai viņus attiecīgās situācijās izmantotu. varbūt kādi desmitgadīgie bērni skatījās Streipa raidījumu un dzirdēja vārdiņu 'maukas'? nu drīzāk viņi to tagad redzēja jūtubā, nejauši tam uzduroties pēc kādas fucktube vizītes.
www.youtube.com/watch?v=zarpVE8UVYQ...

tak ģeniāli.
0
bet man ļoti patīk Dethecrator profila bilde <3
0
Mincīt, tu tak esi kaķis, bet es — pats redzi, kas. Tā kā nav brīnums, ka mēs sākam plēsties :D
0
kāpēc plēsties, pirmkārt, es pusi no tā nedomāju nopietni, otrkārt, mums vienkārši uz šo konkrētās lietas aprakstu atšķiras mērķi - tev svarīgi parādīt, ka Streips nav labs un citi žurnaļugas labāki, man ir svarīgi parādīt, kādā sūdā mēs dzīvojam - cilvēku atlaiž par patiesības teikšanu. turklāt es neesmu homofobs, un man līdzi Streipa tēlam nenāk nekādas sociāli konstruētās negācijas.
+4
Mani vairāk uzjautrina fakts, ka visi portāli, rādiō utt. citē to Streipa necenzēto izteikumu, ne tikai ne aci nemirkšķinot, bet pat vēl pie sevis pa kluso zvaigājot. Ja Streipa atlaišanas iemesls ir necenzēta leksika ēterā, tad atlaižami principā ir arī visi tie, kas to publiski citē. Atliek secināt, ka atlaišanas iemesls ir viedokļa paušana - laikam kādam dikti taisnība acīs sakoda.
0
nu tieši tā, cenzūra nekur nav pazudusi :)
+1
Nedaudz oponēšu: Elementāra pieklājība nav cenzūra! :)

Cilvēki vienojas par spēles noteikumiem. Diršana trūmetālā ir viena lieta, lamāšanās TV tiešraidē galīgi nav kosher. Pie kam tiem, kas dirš forumā, nemaksā algu par diršanu forumā; turpretim Streipam maksā algu par to, lai viņš nevis dirstu foruma līmenī, bet taisītu raidījumus.

Jebkurā gadījumā — priecājos, ka mēs no Streipa esam tikuši vaļā. Varbūt viņa vietā nāks kāds vairāk uz nacionālismu noskaņots raidījuma vadītājs, cerams :)
+3
^ a kā ar visiem tiem, kas tiešajā ēterā citē Streipa nepieklājīgo izteicienu - tā nav elementāras pieklājības robežu pārkāpšana?
+1
Beidzot tas pidars bus prom no eteras.
0
Intar, ka citi atkārto — tas jau sanāk plaģiāts :D
0
@Pēteris Pūrītis: «Pētot avotus, izskatās, ka Saules kauja Latvijai bijusi tāda kā pirmā sadursme starp Saskaņas centru un Nacionālo apvienību.»
+4
^^ plaģiāts hujaģiāts. Izskatās, ka visi tā kā tādi sākumskolas audzēkņi ir stāvā sajūsmā, ka ir iespēja publiski lietot necenzētus izteicienus, rodot tam aizbildinājumu, sak, es jau to neteicu, to viņš teica.

Ne jau tas, ka man baigi gribētos Streipu aizstāvēt vai kā, tikai šitais man tā smieklīgi liekas.
0
Streips protams aizdirsās, bet izskatās, ka tas vairāk ir starp viņu un "vadību", nekā "ak šausmas, kā tā var!". Un tas, ka viņam ir hobijs gulēt ar vīriešiem ir galīgi ņeprečom. Nu vienīgi ja kādam no vadības ar viņu nelielas nesaskaņas par pozu izvēli....
+1
Tā jau domāju, ka kādam pidarības neliks mieru. Man tas netraucē baudīt Judas Priest vai Queen.

Interesanti, vai jau ir sadrukāti krekliņi: ''TU balsoji par maukām?!''

P.S. Ir kāds saraksts ar vārdiem, kurus nedrīkst lietot ēterā ? Kautkad nesen bija rakstiņš, ka valodnieki daudzus, tā saucamos ''necenzētos'' vārdus, atzinuši par normālu LV valodas sastāvdaļu.
+3
Maucīgais papagailis jopcik:
www.delfi.lv/news/referendums-20...
0
pirmkārt, piekrītu dainītm par visiem 100%, mums bieži ieslēdzas diezgan dubulta morāle attiecībā uz gejiem (nesaku, ka tas ir kaut kas apsveicams, bet tas pilnīgi netraucē, kad tas ir izdevīgi)
otrkārt, tas ir kārtējais mēgīnājums koriģēt šauro zelta dzīslu strap vārda un preses brīvību un patiesību, kas kādam kož kaulā, jeb "aizskar godu". tad brēc, ka žurnaļugas uzpirkti, lobē intereses, nav neatkarīgu viedokļu, bet kad kāds pasaka to savu viedokli, tad šim iedod sarkano kartīti.
0
par krekliņu bildu pirms nebiju apskatījis Bigija linku ;) Skaidrs, ka jau drukā. Sev būs jāuztaisa ar Līdaku uz muguras un Streipu uz kuņģa

man stulbi liekas, ka atlaišanas pamatojums ir ''nezenzētu izteicienu (nezkāpēc daudzskaitlī) lietošana'' ( vārdu ''mauka'' valodnieki nemaz neatzīst par lamuvārdu www.delfi.lv/news/national/polit... ), nevis žurnālista personīgā viedokļa tik klaja paušana
0
reku vēl rakstiņš par nezenzētiem vārdiem, vittu perkele saatana: www.delfi.lv/news/national/polit...
0
Vispār jau hz kas tajā LTV darās. Domburs prom, Nagla prom, Streips prom... Kas ta viņiem tur paliks? Kaut kādi ļa ļa pa spalvai glaudoši raidījumi un personāls?
+6
LTV buus tikpat kruta cik Pjatigorskas TV.
-3
Par pederastu Streipu man bēda maza.
+2
Varu derēt - ja nezinātu šo faktu, tad pats to Streipu novērtētu par visai regulāru daiļdiršanu :)
-1
Streips ir ne tikai pederasts (kas man patiesībā ir pilnīgi po), bet arī liberasts, ar nacionālistu nodiršanu šis spalvainā dibena bruņinieks ir zaudējis jebkādu cieņu manās acīs.
0
Nu vispār jau viš nodirš daudzus, tai skaitā ZZS un SC. Par nacionālistiem kā reiz nemaz tik daudz nedirš, taisni otrādi. Vismaz LR1.
+2
"Streips ir ne tikai pederasts (kas man patiesībā ir pilnīgi po)"

nu tas, ka tu to te trīsreiz (vienreiz tēlainākā formā) pieminēji kā viņu konceptuāli laikam raksturojošāko iezīmi, noteikti pierāda, ka tev ir pilnīgi po

"bet arī liberasts, ar nacionālistu nodiršanu šis spalvainā dibena bruņinieks ir zaudējis jebkādu cieņu manās acīs. "

viņš ir nodirsis tavus nacionālistus krietni mazāk nekā visādas zaļo zemnieku savienības, šlesera reformu partijas, saskaņas centrus, utt. diemžēl žurnālistiem ir jādod, gan ne obligāti literāri ļoti saudzīgs un politkorekts, bet noteikti daudz maz racionāls viedoklis, kas var ietvert arī nacionālistu pamatotu kritizēšanu. tajā pašā laikā nacionālisms kā rūpes par Latvijas nākotni būtu saskatāmas ļoti daudzu šeit minēto žurnālistu rīcībā, arī 'pederasta Streipa' tikai viņi ne par visām varītēm mēģina kost rokā, kas viņus baro. savukārt vārdu 'nacionālists' pašlaik vienkārši vēlas piesavināties visi geju, minoritāšu, cittauttībnieku ienīdēji un interneta naida aktīvisti, kuriem gan varētu ieteikt sevi saukt vienkārši par 'pseidonacistiem'. tad jau baigais brīnums, ka tas viss rada pretnaidu cilvēkos, kas tik pat labi varētu būt tajā pašā frontes pusē, ne?
+2
0
:))
+1
Par maukām: vimeo.com/29475505
+1
Robertam ir labs tēvs- sīki un smalki visu dzīvei svarīgāko izskaidrojis :D
-1
Nils Sakss interesanti pagriezis Streipa un maucīguma lietu. Pirmkārt,viņš jautā: Streips ir plaši pazīstams gejs — tad ko viņš var zināt par sievietēm vispār, tajā skaitā par maukām? :D

www.puaro.lv/lv/politikas-raksti...
+2
pffff cik šauri domā- veči arī ir maukas, turklāt pelna pat labāk kā sievietes. Latvijā visdārgākā mauka ir čalītis, kurš uztaisījis sev pupus. tā, ka gan jau streips par maukām zin krietni vairāk nekā viss truemetal.lv kopā ņemts :D
+1
+1
Россия, 2023 год. Путин и Медведев сидят у кого-то из них на кухне, выпивают и болтают о том о сем.

"Слушай, - роняет Путин. - Я опять запутался. Кто из нас премьер-минис
0
Kaut kas neiepostējās līdz galam.

Россия, 2023 год. Путин и Медведев сидят у кого-то из них на кухне, выпивают и болтают о том о сем. "Слушай, - роняет Путин. - Я опять запутался. Кто из нас премьер-минис
0
Bļe, forums laikam nemīl kirilicu. Nu tad nekā!
+1
...Кто из нас премьер -министр, а кто президент?". - "Ты сейчас, кажется, президент", - отвечает Медведев. - "Тогда твоя очередь идти за пивом".
+2
Россия, 2023. Путин и Медведев сидят на кухне, пьют и несут всякую чепуху.

«Слушай, — пробормотал Путин. — Я опять сбился со счета. Кто из нас сейчас премьер - министр, а кто президент?»
«Вы сейчас президент, я думаю», — отвечает Медведев.
«Ну, — бормочет Путин,— тогда твоя очередь идти за пивом».
0
RĪGA, Okt 10, BNS ‒ Atlaistās Saeimas deputātiem kompensācijām būs nepieciešami 226 173 lati, aģentūru BNS informēja Saeimas Preses centrā.

Pabalstus plānots izmaksāt 44 deputātiem, kas nav ievēlēti 11.Saeimā.

Saeima ir vērsusies Finanšu ministrijā (FM), lūdzot piešķirt naudu pabalstiem no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem. Preses centrā norādīja, ka daļa no šīs summas nonāks atpakaļ Valsts kasē, jo no pabalsta vēl tiks atrēķinātas sociālās apdrošināšanas iemaksas un ienākuma nodoklis.

Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likums paredz deputātam, kura mandāts izbeidzas līdz ar Saeimas pilnvaru izbeigšanos, ja viņš nav ievēlēts nākamajā Saeimā, izmaksāt vienreizēju pabalstu triju vidējo mēnešalgu apmērā.

Deputāta mēnešalga ir 1417 latu pirms nodokļu samaksas, taču katram deputātam summa būs atšķirīga – tā atkarīga no tā, vai deputāts saņem piemaksu par amata, piemēram, darbu prezidijā, komisijas vai frakcijas vadīšanu.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka pēc 10.Saeimas atlaišanas, kas nostrādājusi vien nepilnu gadu, izraisījās diskusijas, vai deputātiem būtu jāmaksā kompensācijas. Taču likumā nav paredzēts gadījums par atlaistas Saeimas sociālajām garantijām.

Atlaistās 10.Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa ("Vienotība") iepriekš norādījusi, ka katram pašam ir jāvērtē, vai būtu jāpieņem likumā noteiktā kompensācija.

Līdz šim neviens deputāts publiski nav paudis gatavību no kompensācijas atteikties.

Jau vēstīts, ka pēc ārkārtas vēlēšanām 63 no jaunās Saeimas deputātiem strādā vai ir strādājuši arī 10.Saeimā, savukārt 34 cilvēki deputāta mandātu iegūs pirmo reizi. Vēl trim 11.Saeimā ievēlētajiem deputātiem ir parlamentārā pieredze 7.Saeimā, iepriekš pavēstīja Saeimas Preses centrs.
+2
Iztiks bez tankiem, VL ir koalīcijā
www.apollo.lv/portal/news/article...
0
Brīnums nudien. Ka tik tur atkal nav kas smirdīgs apakšā...
0
Prieciga vests, redzes kas bus talak saij teatri.
-1
^^ Skaidrs, ka kas smirdīgs apakšā:

- okupanti nez kur pēkšņi pazuduši;
- par valsts apmaksātu izglītību tikai valsts valodā aizmirstam;
- 16. maijā sēžam mājās pie TV.
- utml....

Nu ja tagad vēl šie aptaisīsies, man vairs nav par ko vēlēt! :(
0
Paskatīsimies. Tad jau redzēsim, kā VL izies pārbaudi ar varu.
0
nekāda dižā vara šiem jau nebūs - ja pārāk spirināsies - nomainīs ar mauku partiju
+2
Pat tad, ja VL! kaut ko arī salaidīs dēlī (un gan jau kaut ko sadarīs — neviena partija nevar būt nemaldīga, ja vien tā nav Kambodžas Komunistiskā Partija), ir sajūta, ka VL pārbaudi ar varu izturēs labāk nekā citas līdzīgas partijas! \m/
0
Principā, tā pati koalīcija, kas bija pirms vēlēšanām tikai ZZS nomainīja ZRP. Ja ņem vēr, kā Dr.Aploksne gribēja SC valdībā, tad kur ir garantija, ka arī turpmāk jamais neizdomās, ka šinī un tanī balsojumā labāk nobalsos ar SC nevis koalīcijas partneriem. Aber NA jau tā pat atbalstīja koalīciju ar saviem balsojumiem.
0
Naturāli kaitina tie letiņu komentāŗi, kuri SC atbalsta.
Tā asimilējušies ar slāviem, ka gatavi līdz elkoņiem dirsā līst
www.delfi.lv/news/national/polit...
0
part tiem atlaistās saeimas pabalstiem... vai tad, kad no darba vietas atlaiž ar pantu par zagšanu maksā kompensācijas?
0
^Latvijā jau viss ir iespējams ! :D
+4
Heh, patika komentārs tvnetā:
Pirms neilga laika Otto Ozols rakstīja par zatlera neapskaužamo izvēli , kurā kājā iešaut - labā vai kreisā. Bet zatlers pamanījās iešaut abās! Tagad viņš ir nodevējs gan pie latviešiem, gan krieviem:)
+4
Nevis "asimilējušies ar slāviem" bet tie ir SLAVU MESLI, kas iemacijusies google tulkotaju
0
Ja būtu 10. Saeimas deputāts, es pilnīgi noteikti ņemtu kompensāciju pēc pilnas programmas. Partija sarakstījusi programmu un salikusi prioritātes 4 gadu darbam. Pusgads nostrādāts knapi — blaukš, uzreiz Zatlers ar savu Rīkojumu Nr. 2. Paši ievēlēja 10. Saeimu, paši atlaida — ja darba devējs atlaiž strādājošos pēc savas iegribas, pirms līguma beigām, tad lai arī izmaksā kompensāciju!

Nav pat žēl, ka šī kompensācija tiek visādām Ēlertēm, Čigānēm un citām Sorosa dirslaižām.
0
Ja darbinieks nepilda savus pienākumus, tad tas nav "pēc savas iegribas". Par to, vai var uzskat'ti, ka nepildīja, var strīdēties.
+8
0
^ :D :D :D
+1
Jo par SC balsoja divdesmitsešdesmit miljoni pilsoņu - www.db.lv/uploads/thumbnails/...
0
Bļe, pats sapisos - divsimtsešdesmit miljoni :)
0
kur tu redzi tos milionus?
0
260 000 tūkstoši ir tas pats, kas 260 miljoni - trešajā klasē okupācijas laikā tā matemātikā mācija.
0
ko, ko ???
0
nu tur tak skaidri rakstīts 260 000 тысяч
apgaismojiet mani, ja es nepareizi kaut ko esmu sapratis.
0
тысяч vai tad nav tukstosi?
0
Nu ir ir rakstīts 260 000 tūkstoši - un to var uzrakstīt arī kā 260 miljoni
0
hmm, paskaidro bezgalvim ka tas darams? :D
0
000=tūkstots?
000 000= miljons?

260 000 tūkstoši =260 miljoni
+1
Taisnība, te kāds ir sarakstījis interesantus miljonus :)

Līdzīgi kā uz mikriņa durvīm bieži redzama pretēja rakstura kļūda — «Biļete 0,60 santīmi»…

Decapitated, šito lai saprastu, pietiek arī ar muguras smadzenēm :D
+1
Gribēju jau rakstīt - kur prikols , līdz sapratu , kur tas āķis. Tā ir, kad pa daudz nullītes saliek , liekus vārdus pieraksta , 260 tk vai 260 000 , 260 000 tk tiešām ir 260 miljoni. :D
+2
Laikam esmu vienšūnis.
+3
^ nu tā iznāk. Iesākumam padomā, cik būtu 1000 tūkstošu.
+2
Nu ja es tagad iebraucu, nu ne velti man niks ir bezgalvis, toc bez galvas.
+2
Viss ir labojams, man skolā pie matemātikas atzīmes, lai neliktu divnieku, ierakstīja - matemātikas kursu noklausījās :)
+3
Isteniba labs prikols, jaieliek PossPosah +
:D
+2
Es atkal kādu citu kļūdu tur saskatu: par kādu etnisko diskrimināciju var būt runa, ja katrs trešais Saskaņas Centra ievēlētājs ir latvietis?
www.ir.lv/2011/9/23/usakovs-t...
0
Tik vien kā 0,26mljrd. Mazs skaitlis :D
0
^^ bet starp no SC Saeimā ievēlētajiem 31 deputātiem gan tikai kāda desmitā daļa ir latvieši.
+1
..pēc aptaujas datiem... - tad nu gan uzticams avots.
+1
Nav jau runa par to, cik uzticams avots. Precīzāk pārfrāzējot Juoda rakstīto - par kādu etnisko diskrimināciju var būt runa, ja Saskaņas Centrs pats apgalvo, ka katrs trešais viņu vēlētājs ir latvietis?
0
Nu jā , domu es sapratu un plusu arī iemetu , bet mani vienkārši fascinē , ka SC to visur bāž iekšā.
+1
Viņi ir tas, kam tajā brīdi būt ir izdevīgāk.
0
Viniem patik padarit savus degunus brunus, tad kad tas ir izdevigi.
+5
Žīdi dara tā: kad ir izdevīgi, viņi sevi sauc par amerikāņiem, zviedriem, holandiešiem utt. — atkarībā no valsts, kurā dzīvo. Kad tas nav izdevīgi, viņi «pēkšņi atceras», ka ir ebreji. Vot arī Saskaņieši: kad izdevīgi, tad viņi ir latvijieši. Kad tas vairs nav izdevīgi, tad viņi runā par etnisko diskrimināciju.
0
RĪGA, Okt 25, BNS - Saeima otrdien ārkārtas sēdē izteica uzticību Valda Dombrovska ("Vienotība") trešajai valdībai.

Par jauno valdību balsoja 57 deputāti, pret bija 38 parlamentārieši.

Jauno valdību atbalstīja ne tikai to veidojošās partijas "Vienotība", Zatlera Reformu partija un Nacionālā apvienība un seši neatkarīgie deputāti, bet arī opozīcijas deputāts Ingmārs Līdaka no Zaļo un zemnieku savienības.

Balsojumā nepiedalījās ZZS deputāti Ilona Jurševska, Kārlis Seržants un Viktors Jakovļevs no "Saskaņas centra".

Valdis Dombrovskis ir Latvijas Ministru prezidents kopš 2009.gada 12.marta.

Dombrovska trešajā valdībā aizsardzības ministrs būs Artis Pabriks ("Vienotība"), ārlietu ministrs – Edgars Rinkēvičs, kurš būs Zatlera Reformu partijas (ZRP) atbildībā, ekonomikas ministrs – Daniels Pavļuts, kurš stāsies ZRP, finanšu ministrs – Andris Vilks ("Vienotība"), iekšlietu – Rihards Kozlovskis (ZRP), izglītības un zinātnes ministrs – Roberts Ķīlis, kurš būs ZRP atbildībā, kultūras ministre – Žaneta Jaunzeme-Grende (Nacionālā apvienība, NA), labklājības ministre – Ilze Viņķele ("Vienotība"), satiksmes ministrs – Aivis Ronis, kurš būs "Vienotības" un ZRP atbildībā, tieslietu ministrs – Gaidis Bērziņš (NA), veselības ministre – Ingrīda Circene ("Vienotība"), vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs – Edmunds Sprūdžs (ZRP) un zemkopības ministre – Laimdota Straujuma, kura būs "Vienotības" atbildībā.

Koalīciju veido trīs partijas - "Vienotība", ZRP, Nacionālā apvienība - un seši ZRP pametušie deputāti - Klāvs Olšteins, Elīna Siliņa, Gunārs Rusiņš, Jānis Upenieks, Viktors Valainis un Jānis Junkurs. Koalīcijai parlamentā ir 56 balsis.

Savukārt opozīcijā darbosies Zaļo un zemnieku savienība un vēlēšanu uzvarētājs "Saskaņas centrs".
+4
Nu ko, varam apsveikt nacionālistus un valsti: 10 gadus kopš Visu Latvijai! izveidošanas (un kustības aizsākuma no nulles) nacionālisti ir ne tikai Saeimā, bet arī valdošajā koalīcijā un pie faktiskās varas!

Un nez kāpēc nojauta man saka, ka tas ir tikai sākums! \m/
+2
Jā... pagāja laiks, kamēr NSDAP dabja kanclera amatu... nav nekas neiespējams.
-2
"An enemy image is a stereotype-a negative oversimplification--which usually views the opposing group as evil, in contrast to one's own side, which is seen as entirely good. Enemy images are usually black and white. Shades of gray (meaning one's own faults or one's enemies' values) are usually discounted, denied, or ignored.

This is accentuated, according to psychologists, by the process of "projection"-in which people "project" their own faults onto their opponents. This means that people or groups who tend to be aggressive or selfish are likely to attribute those traits to their opponents, but not to themselves. This improves one's own self-image and group cohesion, but it also escalates the conflict and makes it easier to dehumanize the other side.

While the formation of enemy images is very common, it is a dangerous process. Once the enemy is considered to be less than human, it becomes psychologically acceptable to engage in genocide or other atrocities."

Diemžēl, mūsu politikas (gan iekšējās, gan ārējās) tradīcijas bieži vien balstās uz ienaidnieku tēlu būvēšanas, uzturēšanas un ekspluatēšanas. Tas ir vieglākais ceļš pie ātrām politiskām dividendēm, bet šaubos, ka ilgtermiņā īstais no vesela saprata viedokļa.
+7
"Diemžēl, mūsu politikas (gan iekšējās, gan ārējās) tradīcijas bieži vien balstās uz ienaidnieku tēlu būvēšanas, uzturēšanas un ekspluatēšanas. Tas ir vieglākais ceļš pie ātrām politiskām dividendēm, bet šaubos, ka ilgtermiņā īstais no vesela saprata viedokļa. "

^ Tātad Tu uzskati, ka noziegumam pret tautu ir iestājies noilgums. Ka ir pienācis laiks ne tikai samierināties ar vārmākas klātbūtni, bet arī aizmirst pāridarījumu itkā pašas vārmācības un tās seku nebūtu?

Starpcitu, Tevis teiktais vislielākajā mērā attiecas uz Tavu etnisko dzimteni. Daudz vairāk nekā uz Latviju.

- Tu man atņēmi maku!
- Да тихо ты - не кричи.
- Tu man atņēmi maku! Atdod!
- Чо ты пиздишь, ты мне сам его отдал!
- Atdod!
- Ну ты и заебал, дратца надо было. Теперь я уже потратил. Да и не брал я ничего. Даже наоборот. И вообще - сколько можно старое вспоминать. Сплошной негативизм.
+2
Juod, es uzskatu, ka man ļoti nepatīktu, ja kādas partijas vai cilvēku grupas lētas popularitātes uzdzīšanas rezultatā man kādreiz būtu jāstājas izvēles priekšā, ko nošaut : latvieti vai krievu. Jā, es esmu krievs, bet ar latviešu džekiem mēs tik daudz reizes savā laikā dabūjam piesegt viens otru kautiņos, ka man pat grūti iztēloties to, ka viņi to nedarītu dēļ tā, ka manu senču etniskā dzimtene ir Krievija. Tiešam grūti. Tāpat arī man ir grūti iedomāties, ka es tajos laikos (80.gadu beigas-90.gadu sākums) būtu kādam no viņiem vispirms pajautājis, vai gadījumā kāds no viņu radiem nav dienējis Hitlera pusē (3 mani tuvi radi ir gājuši bojā no vācu lodēm tajā karā), un tad tikai izlemtu, vai ir vērts stāties ar viņiem kopā pretī kādiem gopņikiem. Ne es, ne mani latviešu draugi tajā karā nebija, Hitlera-Staļina laikos nedzīvoja un mēs, savukārt, neko viens otram nebijām nodarījuši pāri. Man personīgi ir 2 tautības pasaulē : cilvēki-sūdi un cilvēki, ar kuriem var iet izlūkos, neatkarīgi no tā, kas viņiem ir rakstīts pasē vai kur viņiem ir "etniskā dzimtene". Varbūt tas nav moderni, varbūt tas ir naivi, bet nu tādi ir mani uzskati un pie tādiem, laikam, es arī palikšu. Esmu par vecu, lai pāraudzinātos.
+1
^^^^^ Saki faktiskās varas ? Nu nezinu , nezinu. Protams, ir prieks, ka NA tur ir , balsoju visas reizes par viņiem , bet stipri apšaubu , ka viņiem tur ir ahūnā vara. Atnāks lielie kungi , presēs un viss. Nepalīdzēsi - presēsim tevi ,tavu ģimeni utt. . Nav viņiem nekādas varas. Ja jau demokrātiska valsts , tad jau vara ir tautai , tikai tā tauta... Arīdzan , izbrīnījos, ka Gaidis atkal vecajā amatā un tās tak joptvaj ir Tieslietas , nevis kaut kāda Kultūra, un Gaidis ne pirmo reizi sēž tur , šķiet , ka jau trešo reizi un kaut kā neizskatās, ka būtu baigais darba rūķis bijis , jo Tieslietu sistēma mums nav no tām labākajām. Visi pizģīja un turpina pizģīt naudu , bet aiz restēm kā nesēž ,tā nesēž neviens. Ā , nu jā , Vaškevičam 2 gadus iedeva, bitīt matos, varoņi , veselus divus gadus. Koalīcija arī īpaši neatšķiras no iepriekšējās , vienotība + - tos pašus dzeņus salikuši , trešo reizi vadīs tas pats maestro visu kaķa kori un tas arī viss.

Es tik ceru, ka visi tie pipļuki, kas balsoja par SC , nākamreiz to nedarīs , jo tas ir reāls pizģec, kad Tu , SC biedrs(i) , balso(jat) pret valdību un visu pārējo nevis tāpēc, ka tā valdība ir hujovā , bet tāpēc, ka redz Tu esi opozīcijā un tevi , nabadziņu nav paņēmuši valdībā. Šitā spieķus riteņos likt. Drīz jau jaunais gads, bet puikas nevar sadalīt siltās vietiņas , danunah , atkal "gardie" pārsteigumi būs līdz ar jauno gadu , jo simt punkt viņi tur ne sūda nebūs "aprēķinājuši" un sastādījuši. Nu jā , Mr Konsolidācija jau pat paguva izspļaut, ka tā fiskālā konsolidācija arī nākamā gada budžetam būs. Nu lieliski.
+3
^^ Serzh, Tevis pieminētā izvēle nav izvēle, bet gan traģēdija. Kuras atkārtošanos es noteikti negribētu un tāpēc es balsoju par NA, nevis par Vienotās Krievijas filiāli.
Redzi mēs dzīvojam dažādās informācijas telpās. Krievvalodīgo attieksme, pret Latviju, latviešiem un latviskumu, ko saklausu uz ielas, salasu "krievu" presē vai interneta komentāros, liek matiem celties stāvus un sažņaugt dūres.
Latviešu medijos, gan neviens nerunā par etnisku diskrimināciju, neaicina, izmantojot nekonstitucionālus līdzekļus, tikt galā ar krieviem vai ko tml.

Tas, ka atsevišķi un varbūt pat daudzi indivīdi spēj sadzīvot un draudzēties ignorējot informācijas telpas atšķirības, ir lieliski. Bet valstiskā mērogā nedrīkst aizmirst vēsturi. Pretējā gadījumā tā noteikti atkārtosies.
+2
serzh, Tu un citi mēs jau varam būt super duper cilvēki, taču, ja jau reiz ieminējies par politiku, tad tur kā redzams, nav tik ļoti pa draudzīgo. Ja Tu vērs uzmanību uz pārlieku vēstures cilāšanu vietā un nevietā, tad varbūt ir vērts arī pievērst uzmanību kādēļ tas tā notiek? Kādēļ adresāti tik ļoti cenšas ignorēt vēsturi, spītīgi nepieņemt faktus, saukt lietas visādi citādi, tikai ne īstajos vārdos? Kā jau Juods ieminējās - bezmaz paši vainīgi? Katram no politikā iesaistītajiem šos jautājumus cilājot ir savi mērķi, savas motivācijas, noteikti arī slēpti, ne tādā veidā kā tiek pasniegti, motīvi.
+6
Bigij, mans skats uz šo visu politisko padarīšanu ir gaužami vienkaršs : kamēr parastie cilvēki kasīsies viens ar otru da par jebko (vēsture, nacijas, mentalitāte, valoda utt.), tikmēr tiem, kas ir pie varas un budžeta, ir daudz vienkāršāk pizģīt naudu visdažādākos veidos, jo cilvēkiem prāti ir aizņemti ar ienaidnieku tēliem un ar domām par to, kā tos ienaidniekus pieveikt. Īsāk sakot - "skaldi un valdi" princips joprojām strādā. Tikai to kašķa katliņu iekurināt ir viegli, rokas uz tā pasildīt var ātri un ērti, bet tvaiku pēc tam var arī nenokontrolēt un tad dabūt ārā sprādzienu. Man jau kā reiz sanāk abās tajās Juoda pieminētajās informācijas telpās padzīvoties, un es redzu, ka tās abas radikalizējas, tas ir fakts. Par to es arī uztraucos, tāpēc arī sacepjos reizēm, jo esmu pārliecināts, ka mūsu politikā tie paši cilvēki, kas šodien skaļi runā par "sarkanajām līnijām" utt., rīt ar tiem pašiem saviem "ne par ko un nekad!" oponentiem kopā dzer un apspriež kāda kopēja budžeta zāģēšanu. A parastie ļaudis ņem šo cirku pa nopietno un tik meklē mistiskos vainīgos - oligarhus, Maskavas rokas, fašistus, Mossada aģentus un ko tik vēl nē...
Bet nu pietiks par politiku, tās dēļ točno nav vērts nopietni strīdēties, it īpaši truemetalā. :-)
+1
Nu bet takš Tu pats teici, ka pie "vienkāršajiem" (ja ar to ir saprotams ne-politiķi) viss ir +/- kārtībā, tagad Tu saki, ka kašķējas. Kas tad tur kašķējas? Ja galīgi nesapas, tad arī kasās un kašķējas. Piemēram, man pie kājas kādu urlu klapēt, mlenu vai baltu, krievu vai letiņu. Ar to es gribu teikt, ka ir fundamenti, kas nevar sadzīvot, kur nu vēl kopīgu valodu rast.

Ā, un īsti nevar runāt par skaldi un valdi, jo nav jau ko te skaldīt pa lielam, tas skaldāmais jau nekad tā īsti nav bijis vienā klucī.

Par pēdējo teikumu +, tādas sarunas labāk vedas klātienē.
+1
Es vainoju Mossadu. Pie visa vienmēr vainīgi ir bijuši žīdi!
+1
nē, brīvmūrnieki un ilumināti
+1
''Es tik ceru, ka visi tie pipļuki, kas balsoja par SC , nākamreiz to nedarīs , jo tas ir reāls pizģec, kad Tu , SC biedrs(i) , balso(jat) pret valdību un visu pārējo nevis tāpēc, ka tā valdība ir hujovā , bet tāpēc, ka redz Tu esi opozīcijā un tevi , nabadziņu nav paņēmuši valdībā. Šitā spieķus riteņos likt. Drīz jau jaunais gads, bet puikas nevar sadalīt siltās vietiņas , danunah , atkal "gardie" pārsteigumi būs līdz ar jauno gadu , jo simt punkt viņi tur ne sūda nebūs "aprēķinājuši" un sastādījuši. Nu jā , Mr Konsolidācija jau pat paguva izspļaut, ka tā fiskālā konsolidācija arī nākamā gada budžetam būs. Nu lieliski.''

bet tā tak politika ... iestājies partijā, tiki ar viņu Saeimā - nu i lēkā kā liek vai ej dirst
0
Streips paziņoja: «Es jūsu vietā aizliegtu Romas katoļu baznīcu, kas ir diezgan redzami kaitīga.»
www.apollo.lv/zinas/streips-atvai...

>:D

Protams, trādirīdis atkal - kā nu tā varot....

+1
Nu... var gadīties, ka drīz aizliegs ar. Tikai tad būs korāns visiem jāstudē.
0
Tikai tad jams tā vairs nevarēs brūķēt muti :P
0
Muti brūķē galvenokārt zobārsts, ja?
0
Brāķē?
0
Nez ko gan musulmaņi izdarītu ar Kārli Streipu?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas