Rokasgranāta iesācējiem III: 04.oktobrī / NabaKlab
0
Rokasgranāta iesācējiem III: otrdien, 04.oktobrī, Nabaklab, 18:00
par/ap koncertiem, koncertu rīkošanu, medijiem, mijiedarbību, pieredzi utt

pagaidu sastāvs:
Miks Magone (SKYR)
Sandis Baumanis (Ulve Agency)
Edgars Āboliņs (Nabaklab / Fontaine Palace)
Estragona Kungs (Wacken / Alkobuss)
Raitis Sametis (karametals.lv)
Melno Cepurīšu Balerijas radošā komanda (Jelgava)
Pakac pārstāvis (Preiļi)

muzikālā daļa pēc:
Dj Raitis Sametis (kara+metāls)
Mūža Mežs (ar mazo setu)
+ kāda grupa (ar lielo setu)

vairāk info sekos.

( alkohola lietošana ierobežotā daudzumā var kaitēt Jūsu veselībai )
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Cui WAR! Tagad varēsiet arī mani ķidāt (ja izdosies :) ), lai pēcāk nevajadzēt man to darīt ar jums ;)
+1
Ja pareizi atceros, tad ieeja bezmaksas?
+4
Ieejas maksa — 1 jautājums tiem, kas tovakar dalās pieredzē! ;)
+2
Es šo cenu grivētu palielināt uz 2 jautājumiem katram. Un kurš sagatavos 3 šādus, tiem VIP sēdvietas uz saliekamajiem krēsliem pirmajā rindā. Turklāt jautājumi jāuzdod nevis zaglīgā veidā, tos iesūtot kā zīmītes, bet gan tiešā veidā - pieceļoties no savas vietas skaļā balsī :)
0
Bļe, inflācija. Bija viens jautājums, tagad skat — jau trīs…
+2
Aha, un vēl kājās liek slieties...
+1
es saprotu situāciju - ka šejienes publikas lielum lielā daļa nav bijusi dažādu (arī pavieglo) mākslinieku preses konferencēs.... Bet tur tieši tā bija jārīkojas (kā neviļ manas atmiņas no aizgājības garajiem laikiem), piemēram - kad prātā nobriest kārtējais jautājums, tad bija jādod zīme (paceļot nevis plaukstas vidējo, bet gan tikai rādītāja pirkstu). Kad preses konferences vadītājs man deva atļauju uzdot jautājumu, tad bija jāceļas un jāsaka "Sametis no karametals.lv portāla. Jautājums: kādu kotleti šodien rijāt prokastīs?" . Citādāk nevarēja, reizēm no aktīvas darbības bija atkarīga arī mana prēmija pie algas...
0
Šī jau nav preses konference.
0
Šī nav, bet par preseņu rīkošanu arīdzan tur tēma būs un tiks apskatīta!
+1
Pagaidām jaunākā relīze (katrā gadījumā, interesentiem ietaicams sekot informācijai bit.ly/oXd1Dh vai www.draugiem.lv/ev/18360435/... , jo informācija ik pa laikam tiek precizēta)

TĀTAD:

Diskusija „Dari-rādi-maini jeb rokasgranāta iesācējiem III”

Mēdz uzskatīt, ka Latvijā nav mūzikas industrijas, bet to var mainīt sadarbojoties un daloties pieredzē. 4. oktobrī, otrdien, Nabaklab notiks trešā diskusija ciklā „Dari-rādi-maini jeb rokasgranāta iesācējiem III”.

Viesu un runātāju klāsts būs plašs: Raitis Sametis, Miks Magone, Sandis Baumanis, Edgars Āboliņš, Jelgavas kluba „Melno Cepurīšu Balerija” radošā komanda, Vladimirs Kravčenko (Estragons). Tēma joprojām par un ap alternatīvo mūziku, medijiem, subkultūru un mūsdienu sabiedrību, bet ejot plašumā ar iesaistītājiem cilvēkiem no mūzikas apskatnieku un koncertu organizētāju puses.

Šoreiz, tāpat kā pirmajā diskusijā, sekos arī muzikālā sadaļa. Raitis Sametis uzstāsies kā dīdžejs un arī ar savu romantiski populistisko mono projektu Mūža Mežs. Koncertēs arī pagaidām mazpazīstams, bet intriģējošs duets Monka.

RAITIS SAMETIS ir mūzikas žurnālistikas veterāns un smagās mūzikas portāla Karametals.lv saimnieks. Šajā reizē viņš piedalīsies gan kā diskusijas dalībnieks, mediju pārstāvis un kā mūziķis un dīdžejs.
| karametals.lv/ | dzenskruve665.blogiem.lv/ | muzamess.blogspot.com/ |

MIKS MAGONE – koncertu organizators (Thee Silver Mt Zion, A Storm Of Light) un izdevējs (100 baltas dvēseles, Židrūns) no biedrības Skyr.
| skyr.wordpress.com/ |

SANDIS BAUMANIS ir koncertu rīkotājs no ULVE Agency (Khuda, Five Seconds To Leave).
| ulve-agency.tumblr.com/ |

EDGARS ĀBOLIŅŠ ir ilggadējs koncertrīkotājs un klubu pārvaldītājs (Nabaklab, Fountaine Palace, Meteor Agency).
| www.nabaklab.lv | www.meteoragency.com/ |

MELNO CEPURĪŠU BALERIJA ir Jelgavas klubs, kas samērā neilgās pastāvēšanas vēsturē var lepoties ar bagātīgu un daudzveidīgu vietējo un ārvalstu grupu koncertiem. Viesosies šīs radošās komandas pārstāvji Jānis Cirsis, Kārlis Taukačs un Jānis Porietis.
| mcbalerija.wordpress.com/ |

VLADIMIRS KRAVČENKO, kas smagās mūzikas cienītāju aprindās labāk pazīstams kā Estragons jau daudzus gadus organizē braucienus uz ārvalstu smagās mūzikas koncertiem un festivāliem.

MONKA apvieno divus jauniešus no šķietami ļoti dažādiem, bet tomēr saistītiem mūzikas novirzieniem. Eksperimentālas mūzikas komponists Kārlis Butins pašlaik paralēli darbojas Latvijas grupā Parara un arī vācu Honey Blonde, agrāk sadarbojies arī ar Edgaru Rubeni un grupu Tesa. Monta Tupčijenko, savukārt, ir jauna džeza dziedātāja, kas piedalījusies vairākos džeza vokālistu konkursos Latvijā un ārvalstīs.
| www.last.fm/music/Monka... |

Par diskusiju ciklu „Dari-rādi-maini jeb rokasgranāta iesācējiem”:
Dažādu profesiju pārstāvji apvienojušies, lai dalītos pieredzē, kas varētu palīdzēt topošajiem mūziķiem un menedžeriem apgūt to, par ko klusē mācību grāmatas un par ko runā aiz slēgtām durvīm. Uz bezmaksas paneļa-kanēļa-diskusiju... lekciju, sarunu, pieredzes apmaiņas mutvārdu bloku aicināti visi tie, kuri vēlas papildināt savas zināšanas un paskatīties uz mūzikas nozarē notiekošo no cita skatu punkta.

Lekcijās piedalīsies žurnālisti, mūziķi, mūzikas menedžeri, koncertu rīkotāji, lai sniegtu ieskatu, kā organizēt koncertus Latvijā un ārvalstīs, kā komunicēt ar plašsaziņas līdzekļiem. Tāpat tiks pārrunāta ierakstu izdošana un izplatīšana. Turklāt atkarībā no intereses līmeņa, tēmu loku ir iespējams paplašināt.

Pirmās sarunas viešņa 21. septembrī bija Nacionālās ziņu aģentūras LETA Video nodaļas žurnāliste Inese Trenča. Viņa pastāstīja, kā pareizi sagatavot preses relīzes un kā sagatavoties intervijām.

Otrās sarunas viesi 27. septembrī bija elektrohipsters Gacho ar menedžeri Āķi, grupas Relicseed dalībnieks un menedžeris Edgars Rakovskis un Draugiem.lv sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Palkavnieks. Viesi stāstīja par izpildītāju profilu veidošanu un aktivitātēm sociālajos tīklos un interneta medijos, kā arī par sadarbību ar koncertu rīkotājiem Latvijā un arī ārvalstīs.

Sākums: 18:00
Ieeja bezmaksas!

Sekojiet tālākai informācijai:
p3licanwebzine.blogspot.com
www.nabaklab.lv
-1
Tā uzrakstīts- ka man smagi būs jāstrādā :) Es jau tagad domās slauku sviedrus.
0
Papildinājums - diskusijas viesis būs arī UĢIS VILCĀNS ir Preiļu Alternatīvās kultūras atbalsta centra (PAKAC) aizsācējs un galvenais vadītājs-organizators.
| www.pakac.lv/ |
0
Organizējot koncertus un kontaktējoties ar grupām izdarīju secinājumus, ka latvieši ir kūtra tauta un lieki pirkstu nepakustinās. Runa ir par padalīšanos ar kontaktiem un palīdzēšanu ārzemju grupām izveidot tūri pa Latviju. Sadarbība vairāk rullē starp ārpusrīgas koncertvietām un starp privāti pazīstamiem organizātoriem. Arī Latvijas interneta vidē nav vienkopus atrodama informācija par koncerta vietām. Vakar arī nākot mājās no pjankas ar Matīsu diskutējām par šadu problēmu. Nu tā nu mēs pakustinājām pirkstu un uzbliezām šādu jaunu lapas sadaļu:
mcbalerija.wordpress.com/8-koncertvietas-lat...

0
pie klubiem varēja piemest klāt ietilpību + skatuves un zāles izmērus
0
un apmeklējuma statistikas, žanrus, personīgus ieteikumus un baumas arī.
0
lai gan, doma nav slikta.

Ja jums ir kas piebilstams vai papildināms kontaktu saraksts, droši rakstiet uz barsmcb[at]gmail.com

pie klubiem varēja piemest klāt ietilpību + skatuves un zāles izmērus
0
par žanriem nav nemaz slikta doma - piem. diezvai MP ir džezam piemērota vieta
0
Šo ar laikam var pievienot tai listei: muzikasklubskontrabass.wordpress.com/

Par tiem žanriem - nu hvz, ja jau ņem visus žanrus vērā, tad jau sanāk iekļaut visas zāles pēc kārtas, jo duets Tyros droši ven uzstātos arī Mazpisānu tautas nama zālē.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas