Relicseed / bildes / Prāta Vētra
0
RELICSEED Bildēs pirmatskaņos savu versiju PRĀTA VĒTRAS "Tur kaut kam ir jābūt"

Jaunu studijas veikumu sarūpējusi pašmāju metāla apvienība „Relicseed”, šoreiz klausītāju priekam nododot savu latviešu populārākās grupas „Prāta Vētra” dziesmas „Ja tikai uz mani tu paskatītos” interpetāciju.
”Tur kaut kam ir jābūt” ir retais pašmāju veikums, kuru pēc tā izdošanas klausījos regulāri un bieži, kā rezultātā radās ideja to interpretēt mūsu stilā. Un, kā tas parasti notiek – ko iedomājamies, to arī nekavējamies izmēģināt un realizēt”, pauž „Relicseed” solists Edgars.

Dziesma ieturēta jau savu identitāti ieguvušajā „Relicseed” stilā, pēc pašu mūziķu domām, saglabājot daļu oriģinālās sajūtas, kas ieguvusi jaunas aprises. To papildina arī Renāra Kaupera vērtējums: „Enerģiski, kvalitatīvi un pārliecinoši!”

Tā kā skaņdarba autori ir devuši svētību dziesmas pirmatskaņojumam un arī turpmākai izpildīšanai koncertos, „Relicseed” savu „Ja tikai uz mani tu paskatītos” versiju ar nelielu pārsteigumu pasniegs nekur citur kā leģendārā mūzikas un mākslas festivāla „BILDES 2011” ietvaros, proti, 28. oktobra vakarā uz Kongresu nama skatuves. „Kāpēc pārsteigums? Atnāciet – redzēsiet! Uz skatuves būsim divreiz kuplākā skaitā nekā parasti” piebilst grupa.

Līdz koncertam dziesmu būs iespējams noklausīties grupas oficiālajā mājaslapā (www.relicseed.com), grupas publiskajos sociālo tīklu portālos.

Jāpiebilst, ka „BILŽU” koncerts ir viens no pēdējiem „Relicseed” koncertiem Latvijā šogad pirms došanās uz ASV. Un arī šajā kontekstā ir kāds pārsteigums – iepriekšējā viena koncerta vietā laikā no 7. – 12. decembrim grupai Amerikā paredzētas trīs uzstāšanās. Sīkāka informācija tiks izziņota novembra sākumā, taču koncertu datumi un norises vietas jau publiskotas grupas oficiālajā mājaslapā.

Atgādinām, ka biļetes uz „BILŽU” „Ne tik jauno grupu” koncertu 28. oktobrī par draudzīgo cenu iespējams iegādāties, pasūtot tās pa epastu management@relicseed.com. Biļešu skaits ierobežots.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas