pzc bijušajās Elektras telpās
-4
www.tvnet.lv/izklaide/skatuve/39...

bļāģģģ, Elektras telpās tagadiņās iemājojuši hipsteri.... bļā.

vnk, atceroties to jauko vietu, mati ceļas stāvus no domām, ka tur tagad hipsteros uz urrā... :'-(
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
grjobanie pidari hipsteri, ibiomaķ.
+2
Bērnības iela
Joprojām tā īsti neesmu sapratis, kas ir hipsteri.
Viss, ko no vienīgā lasītā raksta par viņiem atceros bija flaneļa krekli, oldskūls skalda, ābolu verķi, eko/bio/ibio/rio domāšqana, satīrs un piedrāzt uz politiku
+1
nu konkrēti Kristas Burānes "Nākotne ir pagātnes tagadne" ir noteikti neslikta filma, un neko sliktu nevarētu teikt arī par Nomadi darbību kā tādu. es gan īsti nesapratu, vai cien. E. vispār zina, kas tas ir, vai arī vienkārši ir sazīmējis ienīstamos 'hipsterus' kaut kādās viņu bildēs. tas, ka telpas dabū vai nu tas, kas var samaksāt, vai nu tas, kam ir pazīšanās, vai nu tas, kas uzraksta kaut kādus projektus, laikam būtu jāpieņem kā normāls fakts, ne?
+2
^es savas domas pateicu, ja nepatīk, tad droši varat iet nahuj.
+6
Principā pajāt. Nav jau nekāda kulta vieta. Padomā tik, kādi pasākumi notiek Melnajā Piektdienā !
0
Nauda nesmird.
+3
Pieļauju domu, ka tur, kur ādas ģērē, varētu arī smirdēt.
+1
Elektras telpās iemitināt hipsterus - tā ir ķecerība un apgānīšana!
+1
Kāda starpība, kas tur notiek, ja tur nenotiek tas, kas mums patīk? Jeb - kāda starpība, kas ir makā, ja tur nav naudas?
0
tomēr labāk zivju zvīņas ar utopisku domu, ka tās pārvērtīsis naudā, nekā kaka, piemēram.
0
Vienīgi interesanti, no kurienes hipsteri to naudu dabon. Es te redzēju vienā aprakstā tekstu "pārtiek no savu strādājošo draugu naudas".
+1
morāle- nedraudzejieties ar hipsteriem. sanāk, ka tas ir tas pats, kas panki :)
0
Arī Imants Ziedonis ir hipsters exs.lv/page/47060-Latvijas... :)
+2
Hipsteri smird. Panki smird.
+11
Pirmkārt, es nesaprotu, par ko tur tā jāpārdzīvo? (Lietotājs E. vispār izsakās kā atpakaļtaurēts ambālis, kas tev ir pret hipsteriem???) Ne vienā no Sturm laiku Elektras pasākumiem, kurus apmeklēju, tā arī nesajutos tur īsti mājīgi, telpas bija aukstas, nemīlīgas, arī sejas kontrole tur lejā (ok, es biju vip, bet vienalga neapskaudu tos, kuriem bija jāpacieš tas marazms) bija pilnīgi wild, beigās vēl jau tā sūdīgo dažu industriāļu karmu līdz galam sapisa kaut kādas monetāras domstarpības pašas sturm elites starpā (baumo, ka tā pati karma darbojās arī bunkura sabotāžas gadījumā).

Otrkārt, manuprāt, šis te nomadu teātris vai kas tas ir, ne gluži atbilst problēmas uzstādījumam (klasiskais gadījums, kad par "hipsteriem" tiek sauktas visas sev nepatīkošās modernās kultūras izpausmes, diezgan tuvredzīgi, lai neteiktu aprobežoti, E., tev taču jau ir pāri 30 un bērni, ja? Kas ir? Sieva apnikusi, un tagad hipsteri vainīgi??)
-2
^sk. komentāru nr. 5. tas arī viss.
0
^^hmm,kas tur ar wild sejas kontroli bija tik dramatisks?
+2
Tur bija sejas kontrole? Es manīju tikai sasveicināšanās un biļešu naudas iekasēšanas komandu.
0
nu, pats princips, ka jāstāv aukstumā rindā un pa vienam jāklauvē pie durvīm, kur tevi no lodziņa nopēta, pēc tam pa pāriem laiž iekšā un izkrata (pastāv iespēja, ka arī izraida) - tā jau interesanti un industriālajai disciplīnai atbilstoši, tāds pipariņš ka turies bļe, to es arī domāju ar wild, bet kamon es varbūt esmu noguris un eju uz publisku pasākumu ar mērķi atpūsties, un man tas fīlings, ka dodos iekšā cietumā/slēgtajā zonā uzreiz pie pašas ieejas nahui nav vajadzīgs - pirmais iespaids, kā saka tautas gudrība, ir noteicošais (un vienalga jau pirmajā reizē kāds ienesa un izlaida piparu gāzi, par spīti visai kontrolei, un tik stingri kontrolēja JAU ar pirmo reizi, pats biju, nevajag te irst, kas tas panesās tā incidenta dēļ)
0
Bija jau gan - atvērāstas mazais aizšaujamais lodziņš, acs nobolījās, un tad vēra durvis vaļā.
0
ok, nevaru arī teikt, ka biju uz visiem pasākumiem, kur biju, tur bija
+2
Nu var jau arī kā daži labi - ja netīk tur vai šur, var iet arī uz Kojotiem :)
+1
mēs cītīgi sekojām Despera ieteikumam nerādīties tur ātrāk par 24:00 un nekādas rindas nepieredzējām.

kas nu tas par feiskontrol, ja jau mūsu bārdainos mūļus laida iekšā ;)
+1
Vēļ par hipsteriem:
chzmemebase.files.wordpress.com/2011/10/internet-me...

Es īstu rindu Elektrā redzēju laikam vienu reizi, uz In Slaughter Natives. Es nekādi nevaru saņemties nosaukt 1-2 cilvēkus, kas pirms manis pērk biļeti uz pārējiem pasakumiem, par rindu.

Un paskatīšanās pa lodziņu - tas ir normāls urlu&cop protection.
0
Ari piebalsoshu Elektras aizstavibai - tas bija privatklubs, lidz ar to atteiciga durvju tureshana aizverta un lureshana pa lodzinju...
Protams, bija ari savi minusi, bet ta ir vieniga vieta LV, kuru atceros ar nostalgjiju...
0
Es nācu uz pasākumu sākumiem, jo bija jāliek muzons, bija 5-15 cilvēku rindas, otrajā reizē gan zināju, ka drīkstu iet garām.
+11
E.
, šodien, plkst. 12:42
^sk. komentāru nr. 5. tas arī viss.

Smalks gājiens. Sanāk, ka tu uztaisīji tēmu, lai automātiski pasūtītu nahuj visus, kam piemīt veselais saprāts. Es vispār brīnos, par ko tu tā aizdedzies, jo nebija par tevi radies tāds priekšstats kā kaislīgu Ādmiņu ielas 4 apmeklētāju. 'Ja atmiņa neviļ, tu ciet zem katoliski-gotiskās doom subkultūras karoga, ja, un es vispār neatceros, ka tur būtu baigi daudz metāla pasākumu kā tādu bijuši. Jā, tur tajā pašā adresē ir kaut kādas mēģu telpas, kurās, šķiet, vēl aizvien epizodiski notiek visādi limitēti postroka un hipsternoiza koncertiņi, tāpēc arī jaunu mākslas aktīvistu (tie otrie manā subjektīvajā hipsterisma skalā, piemēram, ir krietni augstāk par to furry teāteri) ienākšanai tev tik svētajā dīrātavas teritorijā nevajadzētu būt nekam pārsteidzošam. Atliek vien secināt, ka tev ir kāds personīgs aizvainojums uz kādu konkrēta kolektīva darboni (vai visiem), vai arī pamazām sāc pārvērsties par vecu nīgru opi, kas ienāk turemetāla nolaist tvaiku (pagaidi mazbērnus, tos varēs pērt)
+3
tā arī ne reizi neesmu bijis uz šiem elektriskajiem pasākumiem... tā ka nesatraucos par to, ka hipsteri tagad tur valda :)
+15
Vai tad E. pats nav hipsters?
0
reiz tur biju uz laikam Helloween Metāla pasākumu (paralēli MP ar gāja).
0
Nu,tajās reizēs kad es pie durvīm Elektrā stāvēju,rindas neveidojās,apmeklētājus pa vienam nelaidām iekšā,bet gan visu baru pie biļešu džeka virzījām,lai nesalst publons ārā..Bet nu tur jau ohrana pasākumos mainījās....
+1
Aha - un otrs apsargs bija Ruslans, kurš arī nenodarbojās ar apmekletāju terorizēšanu.
+6
no twitter.com/kardinalsPujats...

Vārdi mainās, nozīme paliek. Mūslaiku vārdnīca: oponents kādreiz bija ķeceris, ugunīga sieviete - ragana, bet hipsteris - pajoliņš.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas