Vilki - "Brīvības kareivji"
+11
Nav par metālu, bet domāju, ka šeit ir pietiekoši daudz cienītāju, lai iepostētu. Tātad - Vīru kopa "Vilki" izdevuši jaunu albomu "Brīvības kareivji".
www.vilki.lv/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Prezentācija būšot 2012. gada 7.janvārī 18:00 Ložmetējkalnā.
+1
Tad jau būs jāņem ložmetējs un jābrauc!
+2
Drīzāk lāpsta. Būs jārok tranšejas!
+1
ā, Dethecrator grib friču pusē kapāt ...
-2
Labprāt friču pusē būtu pakapājis. Tiesa gan, ne tajā pasaules karā, bet Otrajā.
0
tad jau latviešus droši vien uzskati par zemcilvēkiem
+3
^ Tad jau droši vien uzvarētāju propogandu uzskati par dikti ticamu.
+3
Mincīt, ne jau latviešus uzskatīja par zemcilvēkiem un ne jau latviešiem pavēlēja dzelteno sešstaraini pie apģērba spraust klāt!
+1
nevar teikt, ka es baigi paķeros uz propogandu, ja ņem vērā, ka neesmu nekādā veidā mēģinājis glorificēt ne krievus, ne vāciešus.
+4
un vispār mana doma bija par visu to 'labprāt būtu pakapājis' un tamlīdzīgiem citātiem, kas nereti šajās aprindās sastopami... un man pat ir aizdomas, ka nopietni domāti. nu ja tolaik pie fričiem netiki, tad tagad brauc uz Afganistānu vai pievienojies Izraēlai (vai tavā gadījumā droši vien arābiem, jo tu jau antijūds) un pakapā, ja tev baigi patīk svaidīties apkārt līķiem bezjēdzīgos, varas diktētos karos, kuru vienīgais mērķis uzturēt iedzīvotājos patriotismu vai tā saucamo nacionālismu ir bijis iegūt viņus kā uzticamu gaļu, ko vajadzības gadījuma uzupurēt pretinieku tankiem. diemžēl dzīvojam laikā, kurā dzīvojam, bet iespēju pakarot gan jau vari atrast, ja ļoti gribās!
0
Individuālā līmenī — pilnīgi piekrītu, asinskāri ļautiņi pat miermīlīgos laikos pamanīsies atrast kādus sūdus, kuros iemaisīties un pašaudīties. Līdzīgi kā Lindermans — neatkarīgi, kas pa gadsimtu iestājies un kurā valstī viņš tobrīd atrodas, mūždien atrod kaut kādas debīlas idejas, kuru labā revolucionēt. Ja neatrod, tad pats izdomā kārtējo sviestu un sāk vervēt sekotājus.

Valstiskā līmenī — mēs varam lepoties, ka latvieši nekad nav iekarojuši un apspieduši citas tautas, nav centušies paverdzināt kaimiņvalstis. Toties ar visiem tiem, kas mums uzklupuši, agrāk vai vēlāk esam tikuši galā: gan ar vācu kundzību, gan dzimtbūšanu, gan Stučkas komunistiem, landesvēru un bermontiešiem, gan arī ar padomju okupāciju. Kas liek cerēt, ka arī ar pašreizējo zviedru banku un SVF finansu okupāciju mēs kaut kad tiksim galā, kad situācija nobriedīs — un apstākļi atļaus!
+1
Nu par vāciem dikti ilgi mums tas prasīja :) Ar to galā tikšanu ar ir kā ir. Neba jau nu tikai paši vien saviem spēkiem un paši vadot tikām galām ar visām tām okupācijām.
0
...tāpēc nevajag iestigt nevajadzīgā sentimentā pret kādu konkrētu tautu konkrētā laikā. vāciešu varonību pārsvarā konstruē tas, ka viņi uz laiku Latvijas teritoriju atbrīvoja no krieviem, kā arī latviešu līdzdalība tajā. tomēr diez vai viņi šeit nāca ar mērķi izglābt Latviju un palīdzēt latviešiem. man drīzāk būtu žēl nācijas, kuru pakļauj un pārliecina viens ārprātīgais, kas vēlas pakļaut pārējo pasauli, nācijai esot smagas ekonomiskās un morālās krīzes apstākļos (ko izraisījis iepriekšējais zaudējums vēlmē pakļaut pasauli) tik pat ļoti, cik žēl būtu cilvēku, kas ticēja komunisma ideāliem. ja jau minēji dzimtbūšanu - redz kā tolaik arī vācu kungi pret latviešu zemniekiem bijuši pavisam citās pozīcijās. toties ja runājam par mūsdienām, uz kurām ieteicams koncentrēties, tad vācu tauta ir smadzeņizskalota pretējā virzienā un pārsvarā noliedz pat nacionālismu savas valsts ietvaros. tomēr tas, ka šobrīd ir aktuālas problēmas ar krieviem nenozīmē, ka vajadzētu sākt glorificēt jebkāda cita veida šovinismu un imperiālismu, IMHO.
0
^ Pilnīgi pareizi, tāpēc jau arī neviens normāls latvietis (pretstatā tam, ko stāsta daži krievu kūdītāji un Krievijas «ārkārtīgi neatkarīgie» mediji) mūsdienās tomēr nebiedrojas ar visādiem Linardiem Grantiņiem, Aivariem Gedroiciem un citiem pašpasludinātajiem «Ādolfa mazdēliem». No šodienas puses raugoties — Lielvācija bija mazākais no ļaunumiem. (To atzīstu par spīti faktam, ka kara pirmajā dienā Luftwaffe sagrāva mūsu ģimenes māju :))
+5
+1
āāāāā, gļorifikacia!!!
0
Kā ta! \\m/
0
pazīstams bunkurs ;)

Bla, nolēma pēc ilgiem laikiem Bunkuru uzraut, a tur uzrakstiņš parādās:

''The following content has been identified by the YouTube community as being potentially offensive or inappropriate. Viewer discretion is advised.''

Un tur pat pimpji un dirsas nav minētas ...
+1
^ nu bet vaņka ar vaļinkiem tak ir pieminēts. Par pimpjiem un dirsām diez vai kāds satrauktos.
+3
pie RU himnas vajag draudzīgi saklikšķināt uz ''flag as inapropriate''
+2
Gabals no vīru kopas "Vilki" albuma "Cīņai sveiks!"
www.youtube.com/watch?v=gP9xkLA8fnI...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas