labie darbi
+2
Atļaušos pārkopēt savas klasesbiedrenes ķēdes vēstuli draugos, ko daudziem arī pārsūtīju. Parasti tās nepārsūtu. Bet šoreiz tas ir savādāk. Tas nav gluži labais darbs- jaunas riepas Tukuma motopulciņam. Tā ir palīdzība bērniem, kuriem savādāk palīdzet tā īsti nemaz nevar. Katram no mums derētu reizēm atcerēties, ka neviens no nelaimes nav pasargāts. Manai klasesbiedrenei, pilnīgi veselā ģimenē, ir 3 dēli, bet vecākais no viņiem piedzima ar autismu. Faktiski mūsdienu medicīna ir bezspēcīga. Tai pat laikā uz vecākiem, kas izmēģina dažādus netradicionālos līdzekļus, skatās kā uz savu bērnu bendēm.
"Varētu teikt, ka esmu gandrīz personīgi ieinteresēta, lai lapā www.labiedarbi.lv savas pozīcijas saglabātu projekts "Iespēja mācīties un iekļauties sabiedrībā", jo Rīgas 108. speciālajā pirmsskolas izglītības iestādē, vietā, kur mācās bērni ar īpašajām vajadzībām, mācās arī mans vecākais dēls Kārlis. Viņš gan tur mācās pēdējo gadu, bet zinu, ka tur strādājošie parūpēsies, lai materiāli, kurus paredzēts iegādāties par projektā iegūtajiem līdzekļiem, noderētu vēl daudziem bērniem, kuri nāks uz šo dārziņu.
Vēl varu piebilst, ka šaja dārziņā visi rūpējas, lai rotaļlietas un mācību materiāli būtu patiešām kvalitatīvi un noderīgi, un tā kā nevienam nav noslēpums, ka "kroņa" piešķirtie līdzekļi nebūt nav pietiekamā apmērā, pedagogi cenšas visiem spēkiem, lai šos bērnus apmācītu cik labi vien iespējams. Un - ticiet man! - viņu darba rezultāti ir acīmredzami! Tāpēc vēlreiz aicinu vienkārši nobalsot, lai līdz mēneša beigām projekts noturas augšgalā.
Liels paldies, ja esi jau nobalsojis!

www.draugiem.lv/special/labiedarb
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
BigUgga, how come, ka uz u nikneima un datuma/laika ir uzlicies links uz draugiem.lv?
0
Gļukka.
+2
Pizģec tie, kas liek mīnusus šitam aicinājumam! Balsojam PAR!

Vai arī, kam nepatīk, lai dibina savu iniciatīvu — www.cūkubūšana.com utt.
-2
droši vien domā, ka no mana profila helvijs ierakstījis, viņam defoltā visi liek mīnusus :D /es tā gribu domāt/
0
Kāda jēga no tās balsošanas?
0
ar smscredit gādību, 5 visvairāk iebalsotajiem projektiem katru mēnesi, tiek piešķirts finansējums, projekta realizācijai.
+1
Noalsoju.
+2
itkā jau forši,atbalstāmi,bet sms credit noteikti šito labdarības štelli bīda,lai dabūtu nodokļu atlaides vai spodrinātu savu tēlu, tāpat kā spēļu zāļu kretīni, kas pelna no nelaimīgiem atkarīgajiem, atmet naudu Rīgas Laika izdošanai.
0
^ kā gan citādi.
+1
nu ja tur iesaistās augļotājparazīti sms credit, tad tas vien atsit vēlēšanos sūtīt sms u.t.t. šaj situācijā...
skaidrs, ka visiem šiem namiem, pansiotātiem, slimajiem bērniem, invalīdiem u.t.t. nepieciešami līdzekļi dzīves kvalitātes celšanai, veselībai, izglītībai.
Bet par to jārūpējas valstij (skan smieklīgi un naivi, ne? mūsu situācijā).
Varam vākt līdzekļus cik gribam, vienalga visus aplaimot nevarēs. Kāpēc tieši 108.skolai līdzekļi jāvāc, bet nevis, piem., kkādam tur Viesītes bāreņu namam vai citur? Tāpēc ,ka nav pī ārs uztaisīts ibio pa TV, vai kārtējā ķēdes vēstule DR.LV
Karoče draņķīga situācija. Un būs vēl tāda gadus 50, kamēr sasniegsim civilizētu līmeni, lai nodrošinātu šiem cilvēkiem civilizētus (kādus paši gribētu līdzīgā `nedod Dievs` situācijā) apstakļus eksistencei.
+2
^ tāpēc, ka 108. skola meklē iespējas savākt sev līdzekļus un iesniedz pieteikumu šim pasākumam, bet Viesītes bāreņu nams bēdīgā balsī sūdzās, cik maz naudiņas un ka neviens nepalīdz.

man, piemēram, pofig, vai sms credit dabū par to savas nodokļu atlaides vai nedabū. galvenais - viņi iedod naudu cilvēkiem, kuriem to vajag kāda mērķa īstenošanai. un man nospiest podziņu nemaksā neko. kāpēc gan to nedarīt? vismaz 5 minūtes pēc tam jūtos izdarījusi ko labu. :)
+4
mamma, kura man atsūtīja ķēdes vēstuli nav nedz PR darbone, nedz pat pašas pirmsskolas izglītības iestādes darbinieks. manās acīs viņa ir vienkārši meitene, kuru pazīstu kopš otrās klases un kādā no klases salidojumiem biju pārsteigta uzzinot, kā ir iegriezusies viņas ģimenes dzīve.
man nav grūti ielikt informāciju arī šeit un tas ir 100 reiz jēdzīgāk, nekā kārtējais- pārdodu invander "armijas" zābakus. ja kaut vai dažiem cilvēkiem, tas aizķeras, tātad tam ir bijusi jēga.
-1
Meggriffin
tu biji Viesītes bāreņu namā? Nebiji. Nu tad turi muti ciet, par to, kādā balsī viņi lūdzas, nelūdzas, vai vispār lūdzas un priecājies par tām fakin 5 minūtēm, kuru laikā jūties ahujenna cēlu darbu izdarījusi.
besī bļe šie poke spriedelējumi...
p.s. vai vispār ir tāds Viesītes bāreņu nams es nezinu. Es to minēju kā vnk piemēru, principā, kā tādu.
Vispār Latvijā ir kkur ap 50 bērnu nami.
+2
^ Un, ja nevar palīdzēt visiem, tad nepalīdzēs nevienam, vai kā?
0
^^ boks, Tu pilnīgi noteikti neesi sapratis manu komentāru tā, kā es to biju domājusi.

bet man slinkums censties paskaidrot, turklāt tik impulsīvam cilvēkam tas liktos kā kārtējais pokespriedelējums.
karoč, pofig. sēžu un priecājos par tām 5 minūtēm. un iesaku citiem darīt to pašu.
0
www.jvestnesis.lv/modules.php?name=Ne...
Boks, ko tagad teiksi? nav nemaz tik slikti. Redzi, platā gala skolas arī iesniedz pieteikumus labajiem darbiem. Vai nav tā, ka tad, kad tas ir tuvāk, uz to skatīties kļūst savādāk?
0
HVZ kurā tēmā šito iepostēt — ļoti mīlīgs darba sludinājums: meklē transportlīdzekļu pieņēmēju. Vot senāk bija vecmātes — bērnu pieņēmējas, lauku saimniecībās vetārsts pieņem teliņus un kumeliņus, ja lopiem vajag palīdzību dzemdībās, bet pilsētā tagad meklē transportlīdzekļu pieņēmēju!

www.cv.lv/darbs/sludinajumi-n...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas