Baltic Bizarre VI 24.02.12: Monarch / Altar Of Plagues
+10
Baltic Bizarre VIALTAR OF PLAGUES /Atmospheric Black Metal /Post-Metal/ (IRELAND) MONARCH! /Blackened Sludge/Doom Metal/ (FRANCE) un citi

Biļetes tikai koncerta dienā kluba kasē. Bez vecuma ierobežojuma.

Altar of Plagues (Īrija, Candlelight.Records)
Altar of Plagues ir atmosfēras black metal/post-metal grupa no īrijas.

Grupa metāla sabiedrībā gūst uzmanību pēc dažiem demo un EP ierakstiem, kam seko pirmais grupas studijas albums White Tomb, kurš nāca klajā 2009. gada aprīlī uz 'Profound Lore Records'.

Gadu koncertējot un veicot dažas izmaiņas grupas sastāvā, 2010. gada janvārī viņi pazinoja par savu turpmāku darbību zem 'Candlelight Records' leibla.

Resursi internetā:

www.altarofplagues.com/
youtu.be/rRFmVATxaU4...

Monarch (Francija, At A Loss Recordings)

Grupa dibināta 2002. gadā Francijā. 2005. gadā viņi izdeva debijas albumu dubultā CD formātā ar trim dziesmām. Kopš tā laika grupa laidusi klajā jaunu albumu gandrīz ik gadu, turklāt paspēja izlaist arī dažus EP, singlus un split albumus ar Moss, the Grey Daturas un Elysiüm.

Monarch sadarbojas ar dažādiem leibliem, galvenokārt ar Spānijas 'Throne Records' , un nesen parakstīja līgumu ar ASV leiblu 't A Loss Recordings', kas izdos grupas jaunu ierakstu - 'Omens'.

Monarch ļoti bieži koncertē arī ārpus Francijas.

2010. gada sākumā viņi koncertēja kopā ar Wolves in the Throne Room Austrālijā, un 2010/2011 Monarch aizbrauca tūrē pa Ziemeļameriku, Japānu un Australiju.

Resursi internetā:

www.myspace.com/monarchuberalles...
youtu.be/V3oeLykLTdI...

Klubs atvērts no pl. 20:00
Sākums: pl. 21:00
Biļetes: 5.00 Ls
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Kurš klubs?
0
nu ko brozas un sistas, kādreiz svētki arī iegriežas mūsu mājās. Par Monarch saj;usmā nekad neesmu bijis bet neesmu bijis arī uz nevienu bendu, kas spēlē funeral sludge doom.

Altar of Plagues \m/
-2
Klubs ir MP, ja kas.
+1
O , kā reizi iekrīt piektdiena. Nebija , nebija kādu laiku nekas šiks no bleķa un vuaļā , bija vērts pagaidīt. Jācer, ka tauta arī sarosīsies.
-2
ALTAR OF PLAGUES, AAAA, tas ir lieliski :* par White Tomb albumu jau cik ilgu laiku fanoju un uz austiņām griežu >:)
+3
ja visu laiku biju iestrēdzis uz Mammal, tad wīkendā divreiz noklausījos White Tomb. Nones konkrēti !

Ir zināms, kas būs support ? tā - sportiska interese
0
White Tomb šodien noklausījos no sākuma līdz galam 2x, uhhh, kā asinis uzsita >:)
+6
+ Ocularis Infernum (Black Metal), LV
www.myspace.com/insaeculasaeculorum...
www.draugiem.lv/ocularisinfernum/...

+ Dj Deathperado
+4
ja skaņa būs laba, Emīlija pietaurēs ausis līdz vāciņam, žanra cienītājiem izborēs laukā domājamo orgānu, viens no trim gada koncertiem, šaurā lokā noteikti.

Monarch
www.youtube.com/watch?v=4KeqehF6U2g...
+7
+2
all metalheads converge to some center
+1
Ō, prieks! Ocularis šodien spēlēs drone! Labais, labais.
0
Cikos Altar of Plagues paredzēts kāpt uz skatuves?
0
Mans domāt , ka varētu būt ap 22:30-23iem.
+2
Pasākums bija zaebis. Vienīgi prasījās nedaudz ilgāk Altārus. Kāds piefiksēja galu galā, viņi nospēlēja trīs vai četrus songus ? Biju iestrēdzis tādā transā, ka uz beigām nesapratu vairs, kurš songs īsti skan. Atpazinu:

Earth: As A womb
Earth: As a Furnice

All life converges to some center (bet par šito 100% neesmu drošs, bet šķeit jā)
+4
pa ceļam uz koncerta vietu pirmo stopu uztaisīju zem Gaisa tilta, urīna dvakas izgaismotā tunelī, tur arī ievilku daudz laba gaisa, lai varētu doties tālāk.

kā pirmos skatījām un arī redzējām (protams, arī dzirdējām) Mūžīgos Okulārus, kas sāka savu uztāšanos kaut kur pēc pusdesmitiem. kopumā diezgan labi rībēja. viņiem arī visvairāk piestāvēja uz basbungas uzlīmētais antikrusts, kas šķietami sastāvēja no 6 Monarch uzlīmītēm, kuras arī pēc tam sagrābos (uzlīme trve kvlt - rituāls, kura vadītāja ar upurnazi pāršķērējusi rokas laikam 3 jaunietēm, kuru asinis plūst uz kaut kā, kas man izskatās pēc dzimšanas dienas tortes). Okulāriem bija diezgan jocīgs korpspeints, ja tas ir korpspeints. dziesmas tā tīri ok, iepriecināja vokālistes robotiski blekmetāliskās kustības. vienā brīdī vienam no ģitāristiem pārtrūka stīga, tas laikam arī bija iemesls pagarajai pauzei, pēc kuras bija blekkmetālīgs priekšnesums (laikam) bet nevaru sīkāk komentēt, jo skatījos no pīpētavas, kurā joprojām smēķēt aizliegts.

tad jau sāka rībināt arī Monarch!, pēc skata ļoti jauki franču puikas un meitene ar blekkmetal krekliņu, kurai no sākuma gan kaut kas negāja ar vokālu, bet pēc tam jau bija ļoti skaisti, varbūt varēja nedaudz skaļāk. no ģitāras un bašģitāras nāca pat nedaudz klasisks, bet ļoti labs drone dooms, ar labu saspēli un ļoti skaistām feedbacka / magnētisko saišu izmantošanas vietām. spēlēja laikam vienu garu gabalu, kuru gan neatpazina, bet bija labs, vienīgais vokālā varēja būt mazliet vairāk variācijas, bet vienu brīdi jau skrēja skudriņas pāri kauliem vai kā to sauc, kaut vai bitītes, prusaki vai dievlūdzēji. kukaiņu taču daudz visādu. bundzinieks arī ļoti kaislīgi spēlēja un atbilda manam priekšstatam par to, kā ir jāizskatās un jāuzvedas īstam franču metaļoram droundūmerītim.

pēc aliņa un pīpītes laiks bija arī Altar of Plagues, kuru iesākumu uzreiz atpazinu ar skaisto Earth : As A Womb sākuma ģitāras saitīti. spēlēja, cik sapratu, pirmās divas dziesmas no White Tomb albuma, kuru esmu daudz daudz griezis, un laikam arī pirmās divas no Mammal. vokalēja divi vīri, labāk patika ģitārista vokāls. skaņa, imho, nebija īpaši laba, vokāls bija par klusu, bet tā jau kačka bija baigi labā, bundzinieks riktīgi izsvīda un nospēlēja godam, gan ātrās vietas, kur visa mūzika gan saplūda vienā pļurzā, un, ja nebūtu to jau iepriekš daudz klausījies, šaubos, ka saprastu to, ko viņi varētu vēlēties, lai es saprotu. toties maigākās vietas ļoti labi skanēja. vienu brīdi mēģināju saprast vārdus, bet tad sapratu, ka pa lielam tas tomēr paliks grupas dalībnieku noslēpums. forša bija White Tomb beigu daļa, kurā gičists turēja izslietu ģitāru rokās un taisīja baigo noizu. viņa mēģinājums pēc tam spēlēt uz skatuves nolikto papildus bungu gan cieta neveiksmi, jo bunga sitienu iespaidā baigi pārvietojās pa skatuvi un neļāvās labi spēlēties, bet beigās vispār saplīsa tās statīvs un prieki, kā arī bēdas, vienkārši beidzās. kopumā forši, Altar of Plagues neviens beigās īsti nesauca, bet neizskatījās arī, ka viņi baigi gribētu vēl spēlēt, kā man teica - tas nosaukums vienkārši neskan tik labi, lai bļaustītos.

beigās prieku sagādāja biedrs, kas pilnīgi pālī devās uz koncertu, kuru izpildīja kāda grupa, kas laikam bija paņēmusi nakts mēģinājumu tajās mēģu telpās, kas netālu no Melnās Piektdienas. es nezinu cik viņš tālu tika, bet noteikti būtu priecīgs, ja mēģinājuma laikā atrastu sev tik kaislīgu fanu.

koncim 7,5/10. žēl, ka White Tomb vinila nebija, nācās iztikt ar Mammalu, kas tiešām nav tik labs kā WT.

tad jau vēl padzērām un tagad forši rakstīt atsauksmīti pālī un trīcošām rokām, bet laikam jāiet gulēt, citādi man aizrādīs, ka rakstu nevis par konci, bet par nevienu neinteresējošām lietām, par sevi vai ko, kam es pilnīgi piekrītu - es esmu pilnīgi neinteresants un garlaicīgs runcis, kas to vien māk, kā nokārtoties savā kastītē.
+5
Bah, beidzot mājās..

Nez kāpēc biju iedomājies, ka sākums ir astoņos, līdz ar to brīnījos, kāpēc klubs vēl pusdeviņos ir ciet, un kopā ar vēl dažiem agrajiem putniem bija jāgaida uz iekšā laišanu..

Okulāri sen nebija redzēti, un, kad viņi pēc kārtīgas skaņošanās un testēšanas beidzot sāka spēlēt, viņu sniegumu pētīju no attālām sēdus pozīcijām pie galda.. Nezinu, kā bija citur, bet no turienes skaņa šķita riktīgi pārslogota un nebaudāma.. Tad nāca mākslinieciska pauze (labs mākslinieks ietur kartīgu pauzi!), pēc kuras, kā šķiet, jau skanēja labāk.. Šķita, ka vokālistei balss kļuvusi abrazīvāka nekā senāk, kas protams ir jauki.. Kolēģis arī norādīja uz kādu viņas apģērba elementu, kas no tālienes izskatījās pēc baltās apkaklītes, ko ārzemēs nēsā mācītāji.. Kopumā jau it kā labi un šķiet, ka bija daudz nedzirdētu dziesmu, bet īpašu interesi man viņi nekad nav raisījuši..

Franči, kas nāca pēc tam, brīžiem atsauca patīkamas atmiņas par Sunn O))) koncertu Rīgā (kas gan bija krietni vien lielāks hārdkors) un viņu uzstāšanās bija patīkami iekšējos orgānus kutinoša un nieru darbību stimulējoša. Pametu savu ērto krēslu, lai aplūkotu viņus tuvāk. Patika bundzinieks, kurš izpildīja arī diriģenta funkcijas. Vokāliste grozīja dažādu efektu knibučus un ar savu tīro vokālu brīžiem atgādināja Runhildi no Thorr's Hammer.. Viņas kliedzieni gan šķita pārāk vienveidīgi.. Bet kopumā ļoti respektabla dunēšana, ar labu atdevi (cik nu šāda mūzika pieļauj)..

Sērgu altāris sāka ar diviem pirmajiem gabaliem no "White Tomb" albuma, par ko man bija liels prieks. Pēc tam sekoja divi pirmie gabali no otrā albuma. Man arī šķita, ka viņu uzstāšanās pagāja ātri, jo garlaicīgi nebija ne mirkli - vīri spēlēja ar lielisku atdevi. Kopumā konstatēju, ka dzīvē viņi skan tikpat labi, cik ierakstos - ar to pašu jauko, izteiksmīgo basu, kas tik labi skan iekš WT. Brīžiem varbūt izklausījās pēc putras, taču tas drīzāk bija skaņas intensitātes nekā pārmērīga skaļuma dēļ.. Pārējo būtībā jau mincīts pastāstīja.

Kopumā pasākums ļoti solīds. Vairāk par trim Kozel'iem gan iekšā negāja, šķita pagalam negaršīgi, un, kamēr aizvilkos līdz centram, pārgāja arī vēlme turpināt mest pa lampu. Tā vietā ieņammāju pelmeņus, kā smejies..
+2
AoP nospēlēja baigi kičīgi

sāka ar when the sun drowns into ocean intro mēreni pārejo uz
neptune is dead ģitāru ar as a womb ritmu klusināti fonā
kam loģiski sekoja pāreja uz as a womb un pat nepamanīju, kurā mirklī jau skanēja as a furnace.
pēc tam ar all life converges to some center rifiem tika pāriets uz neptune is dead (bļā, kad es jau biju zaudējis cerību, viņi norāva tos rifus, kas diskā ir ap 8:40, skudras sāka skriet un mati cēlās gaisā) un ar tikpat nemanāmu pāreju noslēdza uzstāšanos ar feather and bone.

yū, pirmo reizi dzīvē visu setlistu varu atreferēt kādam :D laikam esmu fans, par godu šim notikumam tika iepirkts oriģinālais mammal un AoP t-shirts.

Monarch iepēra riktīgi, riktīgs drone sludge/trance dooms ar foršu beibi frontsteidžā.

Ocularis arī normāli pārsteidza, foršs blek'n'rolls man liekas sanāca.

Vispābā bija forši.

p.s. Kozjols kā vienmēr garšīgs.
0
Jopcik, tautas gan bija pamaz. Bet būtība jau labāk bija tā, nekā, kad nav kur apgriezties.
Neteikšu, ka biju sajūsmā, bet ...
Starpcitu, bagi ātri beidzās viss pasākums.
+2
Ja interesē, varu pāris skaidras bildes augšuplādēt failos ar Altāriem.
+2
Tautas bija vairāk kā es biju gaidījis. Eklektisko rokgrupu Sātana Brilles redzēju pirmoreiz, skaņa patika, bet jūtams spiediens uz mūziku, skatuves tēls tīri šmotkas un patoss, bišk vairāk un atbrīvotāku ekšonu prasījās, jo uz Monarch! fona tas viss momentā aizmirsās. Viņi vien bija piecīša vērti un tādi positively french, man jeibogu nevāji griež viss pēdējā laika metāls no Francijas, piemēram, Les Discrets jaunais. Emilī laikam bija ar lēcām, jo pirms tam visos yt redzētajos klipos viņai bija brilles (iespējams, sātana), bet nu bundzinieks bija vēl lielākā zvērā. Lieliski. Altar of Plagues vairāk klausījos, nekā skatījos, no tāluma izskatījās hipsterīgi, bet labāk kā ierakstos noteikti. Paldies par pasākumu!
0
Aj, kas gribēs, pats varēs ķidāt ārā sliktās/labās, slinkums to darīt. Sametu visas vienā arhīvā.

failiem.lv/u/oltgxwn
+4
+2
Tagad, kad patin atpakaļ, Ocularis Infernum pie pašas skatuves skaņa bija ideāla, trūka vēl tikai lai vārdi būtu saprotami :) ā, un ģirtārista tīrā bļaušana bija vairāk dzirdami akustikā izklausījās šķībi. Šite es neko nopietnu nedaru, eksperimentēju ar režīmiem, ja, tāpēc tāda psihodēlija, arī jo Piektdienas gaismotājs nez kāpēc atzīst tikai sarkano krāsu, kas ir kind of boring

youtu.be/6ZjqbjmMpd8...
+2
0
Tagad sēžu un domāju kā es šito esmu palaids garām...
0
viens no pēdējiem Sērgu Altāra koncertiem pirms darbības izbeigšanas (tā vismaz paši raksta purnagrāmatā):

www.youtube.com/watch?v=-nKwMLn8I-4...
0
Njā... Ļoti žēl ka neredzēju Sērgu Altāri dzīvajā :/
0
Sērgu altāris vairs neir miris :D

www.facebook.com/altarofplagues/phot...
0
Var lasīt un ņirgt. Nospēlēja pēdējos koncertus, sniedza pēdējo interviju sesiju — bija konkrētas 2 stundas, kad tauta varēja netā ierakstīt savus jautājumus (uz manējo, protams, neatbildēja). A tagad izrādās — grupa joprojām skaitās izjukusi, bet koncertus sniegs…
0
Uzskaitīt, cik reizes Scorpions un Running Wild taisījuši atvadu tūres un pēdējos koncertus ? :D
0
Nu vispār vajadzētu jamus uzaicināt uz MP atkal. Kas būtu par furoru: spēlēs pelnīti slavena un kritiķu augsti vērtēta grupa, kura… neeksistē!
0
Ciets un auksts bizness. Neviens tak neliedz teikt, ka "šobrīd mums viss ir piegriezies, kādu laiku neko nedarīsim", bet tad tak nevarēs ne izpārdotus atvadu, ne atgriešanās koncertus sarīkot.
+2
"As soon as we called it quits, we began to receive the gig offers we never had before, and offers of money we never had.
We still get these offers.
We don't want any money, but if you have a small room that you want us to perform in, in 2015, then contact us.
We will not be bought for a reunion but will willingly share our music with the right people.
No reunion. No explanation. Just music
altarofplagues@gmail.com"
0
skaidrs - uz korporatīviem uzprasās ;)
+1
Lattelecom saviem klientiem varētu uztaisīt korporatīvu ar Laura Reinika kopā ar AoP piedalīšanos ?
+1
Altar of Plagues drīzāk piestāvētu Infektoloģijas centram. Vai plaušu tuberkulozes slimnīcai Stopiņu novadā.
+1
Tie, kas klausās reiniki arī ir smagi slimi.
0
This summer: see Altar of Plagues on their Not Reunion Tour!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas