09.02 Soundarcade jaunā albuma prezentācija koncerts
+4
Latviešu psihodēliskā rokgrupa Soundarcade ielūdz uz jaunā albuma „Moving the Great Hadron" prezentācijas koncertu 9. februārī Ģertrūdes ielas teātrī.

„Moving the Great Hadron" ir konceptuāls albums, kas ieturēts psihodēliskā un progresīvā roka stilistikā. Albumu veido pieci stāsti par jēgas meklējumiem mitoloģisko un zinātniskās fantastikas tēlu pasaulē.

Līdz ar pirmo albuma dziesmu protagonists dodas Zināšanu meklējumos. Taka vijas pie takas, līdz viņš nonāk mītisku būtņu apdzīvotā pirmmežā, kurā mēģina iegūt garīgo atklāsmi, izmantojot dzīvniecisku ķermenisko mīlestību.

Kad miesas slāpes ir apmierinātas, mūsu varonis ļaujas gara izziņas ilgām un nonāk bākas gaismas apstarotā jūras krastā. Tiecoties pēc atbildēm, viņš uzrunā no htoniskajām dzīlēm iznākušu nāru un klausoties nāras stāstos, negribot nonāk tās varā.

Tiklīdz protagonistam ir izdevies atbrīvot no gūsta savu garu, viņš saprot, ka nepieciešams spert nākamo soli pretī mērķa realizācijai. Viņš dodas pie Vārtiem. Uzvarējis Vārtu sargu - atslēgu meistaru - varonis pāriet cerētajā "absolūtajā" pasaulē.

Bet izrādās, ka tā nav nekas vairāk, kā iepriekšējās spoguļattēls. Mūžam svarīgo jautājumu atbildes, izrādās, ir pretjautājumi. Šī atklāsme sagrauj varoņa cerības par visaptverošas varas un tikai izredzētajiem pieejamu zināšanu eksistenci, un viņa ciešanas atspoguļojas albumu noslēdzošajā instrumentālajā skaņdarbā.

Soundarcade ir liels prieks par to, ka albuma noformējumu ir veidojis leģendārais latviešu psihodēliskais mākslinieks Edgars Folks. Radot katram no pieciem albuma skaņdarbiem veltītu vizualizāciju. Liels paldies arī Ģirtam Kūlam par palīdzību albuma masteringa procesā.

„Moving the Great Hadron", tāpat kā abi iepriekšējie Soundarcade albumi - „12 Songs of the Jackalope" un „Daughters of Molestia" - tiks izdots mūzikas izdevniecības „Melo records" un „NABAMUSIC" paspārnē.

Kā ierasts, ieeja Soundarcade prezentācijas koncertā būs bez maksas.

Papildu informācija:
www.soundarcade.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pašauri būs, bet tur ar saviem aļākiem varēja bliezt iekšā, cik atceros ;)
+6
P.S. un Folks spārda. Vollesa grāmetelis viņa bilže dēļ vien varēja pirkt ;) - www.tumblr.com/tagged/edgars-folks...
0
Jau paspēju aizmirst par šito ...
+1
Vollesa cienītājiem - digipakdiskā katrai dziesmai pa bildītei, attiecīgi - 5gabali, 5as bildītes, progresīva psihodēlija atbilstošā krāsu tonī un pupi ar tur ir. Albums labs, tumšāks, kā iepriekšējie divi.
(Folks gadu esot zīmējis tos ķiņķēziņus)

+ koncertā iesildošie skaņdarbi no grupas Tesa
+1
Cik tas ripulis maksās ?
+4
aprox divas govis un viena zivs
+2
saruna ar SRCDE I.daļa:
easyget.lv/muzika/read/44539/...
+1
Vienu reizi tik uz koncertu esmu bijis ĢIT, un tad arī par līdziņemtu alu neviens neko nesprēgāja. Bet, no otras puses, neviens jau arī Dailes Teātrī nekontrolē, vai tev nav savs als - vienīgi kaut kā neiederētos.
-1
Kāds ir pamatojums taisīt šādus pasācienus ceturtdienā?
Pieņemu, ka pašiem Soundarcade viņu albuma prezentācija ir visnotaļ nozīmīga, varēja jau kaut ko izdomāt, lai uztaisītu pasācienu piektdienā, lai atnākušie cilvēki varētu atpūsties bez uztraukumiem par nākošo dienu skolā/universitātē/darb...
0
Laikam Soundarcade atpūta neasociējas ar mūļa pieliešanu ;)

Es reiz biju ĢIT uz kkādiem postkokiem - laikam Tesa un Buņģieris Vergonis. Tā kā uz vietas alu netirgoja, bet puse klātesošo strēba līdzpaņemtio, tad pārtraukumā sekoju viņu piemēram un kopā ar vierākiem līdzīgi domājošiem aplaimoju blakusbodi ;)

/forum/122062-grupas-tesa-un-silards-aicina-uz-labdarības-koncertu
0
Problēma jau var slēpties ne tikai mūļa pieliešans vēlmē - ļaudīm, kam uz šo pasākumu sanāk braukt no attālākiem nostūriem tas arī rada neērtības.
0
Prezentācijas koncerts ir prezentācijas koncerts - pa smalko tak! :D Tā kā šitais turpat ap stūri no darba,varētu piekāpt,paskatīties.
-1
Sākums 20:00
+1
Latviešu psihodēliskā rokgrupa Soundarcade nodod klausītājiem otro skaņdarbu no gaidāmā albuma „Moving the Great Hadron" un izsludina albuma atbalsta tūres datumus.

Skaņdarbs „Seasleep” ir veltīts albumā aprakstītā protagonista gara izziņas ilgām, kuras to noved bākas gaismas apstarotā jūras krastā. Tiecoties pēc atbildēm, viņš uzrunā no htoniskajām dzīlēm iznākušu nāru un klausoties nāras stāstos, negribot nonāk tās varā.
Tāpat, kā katru no pieciem albuma skaņdarbiem, arī šo pavada mākslinieka Edgara Folka saskatītās vīzijas.

Skaņdarbs gan lai klausitots vai lejupladetu pieejams seit: soundarcade.bandcamp.com/track/seasleep...

“Moving the Great Hadron” prezentācijas koncerts notiks „Ģertrūdes ielas teātrī“ šo ceturtdien 9. februārī astoņos vakarā. Īpašie viesi – TESA.
Ieeja albuma atrādīšanas koncertā bez maksas.

bildīte šeit:
sarcade.graftonit.lv/wp-content/uploads/...

Prezentācijas „pēcballīte” notiks Nabaklab.
Albuma atbalsta tuvākie koncerti Latvijā:
10.02. Jelgavā, “MCB”
11.02. Liepājā, “FONTAINE PALACE” kopā ar 9HORIZON
24.02. Valmierā, Debesskrāpis” kopā ar TESA
25.02. Valka, “309. KABINETS” kopā ar TESA

Vairāk informācijas:

lv versija:
www.soundarcade.lv

usa spiegošanas versija:
facebook.com/pages/Soundar...
+1
+ intervijas II.daļa
easyget.lv/muzika/read/44578/...
0
bijlapsbla. Tesa kādas 25min nospēlēja - šoreiz tādu progu vairāk laida (vienu īso dziesmu). Bija tieši laikā. Soundarcade smacēja.
0
Biju, šķiet, vienīgais pans uzvalkā - visi tā neizprotoši uz mani bolījās ;D
bijlapsbla indeed
0
un līdzpaņemtais aliņš tādu mājīguma sajūtu vēl radīja
muzončiks kopār video projekcijām labinieks vispār, tā čūska patikās, kaut arī man čūskas parasti riebjās
0
ā, jā - videoprojecijas priecēja aci, bet Brevinga izbraukumsesija (ar visu bārmeni) muti
-1
Edgar — tas, ka tu esi bijis uz pasākumu, laikam nozīmē, ka esi atgriezies LV? :D Uz ilgu?
-1
aga, aga, uz ilgu ceļu kapājienā
-4
...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas