Relicseed @ KasĻauns
+5
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Šī ir grupa, kam ar lielu interesi sekoju jau (var sacīt) gadiem. Parasti, ieraugot uz skatuves jaunu grupu, ir redzams: uz kuru pusi šie velk un ko aptuveni spēs ssasniegt/ko aptuveni GRIBĒS sasaniegt.

Relicseed atšķiras ar to, ka šī grupa vienmēr ir bijusi no tām, kas pati NEZINA, cik tālu aizsniegsies. Nav prātā sev uzlikuši rāmi: «Vot, izlaidīsim albumu, pabraukāsim šur tur pa Baltiju, un būsim apmierināti ar savu darbību, un draudzenes mūs drāzīs ar divkāršu jaudu, pašam tik vajadzēs daiktu gaisā sasliet un uz muguras atgulties.» Relicseed jau kopš pirmsākumiem ir grupa, kas tēmējas uz šo to vairāk, un (atšķirībā no Skyforger vai Rosewater dalībniekiem) jau no pirmā kopīgās mēģināšanas pusgada zina, ka rakstīs dziesmas par kaut ko vairāk nekā bruņinieka Lanselota pazaudētais zobens pa ceļam uz meitu māju.

Par konkrēto rakstu: šī intervija ir no tām, uz kuru attiecas britu sakāmvārds: «Pārāk labi/gludi, lai būtu patiesība.» Ne vārda par Zariņu — nu kā šitā apgājuši savu sponsoru?! (Tas nav pārmetums grupai par «izpārdošanos», jo izpārdevusies Relicseed acīmredzami nav — tas ir pārmetums par to, ka neesat savu labvēli vispār pieminējuši, kurš jums ar prieku ir atvēlējis palīdzību īstajā brīdī!)

P.S. Šis komentārs ir rakstīts dzērumā un un nav ņemams baigi nopietni. ;)
+1
tik drīz @MP šie laikam nebūs:(
+5
pietiek, pietiek runāt par lietām, kuras nesaprotam vai negribam iedziļināties, lai saprastu.
Skaidrā, neskaidrā vai apsaldētu galvu, noveļot vainu uz joku, valdību vai Pujātu.

Ja paskatās nevērīgi no malas, tad liekas, ka Zariņa kungs & Co dala vilcienu vagonus ar čaukstošiem papīriem, obligācijām, vērtspapīriem. Ne tikai vietējiem, bet arī visādiem ārzemniekiem piedevām - Marc Urselli (3 Grammy Winner, producer, engineer) utt. (www.draugiem.lv/jzmic)

Kur problēma uzgriezt Zariņam un uzjautāt - klau, Zar, man patīk Tavs mikrafons, mož varam sarunāt kādu endorsmentu, sūrakais drone black metal caur Tavu miķi skanēs super? Nepietiek dūšas zvanīt, uzsit epastu, pat ja saņemsi atteikumu, būsi vismaz provējis.

Cita lieta, ka pa lielam nespējam novērtēt un paklapēt kaut pa pautiem vai plecu, sak, malači, prieks, lepojos, neatkarīgi, tas ir Zariņa Mikrafons, Relicseed, Skyforger, Raitis Sametis vai Mazpisānu Pūtēju orķestris.

tepat diezgan sakarīgi pāris vārdos var palasīt vienu pusi un komentāros otru pusi.
www.tvnet.lv/muzika/latvija/3878...

un te temats jaunai mēles trīšanai:
RELICSEED 2011 tour diary: Europe, USA. 1st part.
www.youtube.com/watch?v=Kj-tJz1RLu8...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas