Judas Priest Baltijā?
-7
Nesaprotu, kaapeec kaut vienu Baltijas valsti, Priest neiekljaava savaa atvadu tuuree?!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Neizdibināmi ir tā kunga ceļi.
+1
nu tak 2005.g. jau bija iekš Ķīpsalas hallē. Biju, patika. Ķeksis ievilkts.
Otreiz redzēt- īpaši neraujos.
+1
pag,nu vēl jau var paspēt šīgada tūrē ielikt.
+9
Baltijā pārāk daudz homofobu, ahahahahaha
-3
Vareetu, tad vismaz pirmo reizi uz Latviju atbraukt Motley Crue, jo shovasar vinjiem tuure pa Eiropu. Galvenais, ka bundzinieks Tomijs Lī taisa 360 grādu rollercoaster drum solo, un peec tam uzaicina kaadu no skatiitaajiem izlaist ar to!
0
diez vai ar max 1000 skatitajiem atmaksasies Motley Crue honorars + saistitas izmaksas.
0
Jums brauc klāt Altar of Plagues, Russian Circles, Zola Jesus, Sepultura — un tas vēl tikai līdz pavasarim. A jamie sagribējušies Motley Crue. Smago sakāmvārdu tēmā bij daudzi izteicieni, kas šo situāciju trāpīgi raksturo!
0
serzh- Domaa, ka tik maz savaaktos!Kvalitatiivu shovu tachu vinji taisa. Domaa, ka ja Guns n roses atbrauktu buutu 12 000, bet ja MOtley Crue, tad tikai 1000, bet vinji tachu ir vienaadaa līmenī liekami!
+1
^Cik daudz tad ir tādu, kam interesē tevis nosauktie (nu varbūt Sepulturu neskaitot) un vienlaicīgi arī Priest vai Motle Crue? :D
0
Intars-tieshi taa:)
0
^ Jā, nu var skatīties arī tā. Ļauži, kuri fanotu vienlaikus par Altar of Plagues, Russian Circles un Motley Crue? Tāda demogrāfija tiešām varētu izbrīnīt. Bet vēl vairāk mani izbrīnītu fakts, ka vēl vispār pastāv Motley Crue fani kā tādi!
0
Bet taa no lielajiem koncertiem, tagad ir pilniigs tukshums!(:
-1
Deatthecrator-Nu ja, latvieshi jau vispaaar maz zina par veco 70.,80. rokmuuziku, iznjemot taadus AC DC, Sabbath.
+2
Nečīksti, bet tad taisi augšā, reku Melnā piektdiena pārdodas, izīrē uz pasākumu, uzaicini kādu grupu vēlies, varbūt nopelnīsi kaut ko, būsi izdarījis labu darbu un varbūt LAtvijā metālscēnas dzīvo virtuvi atsvaidzinājis :)
+1
Nesen biju Motley Crue koncī - bija baigi labs. Tautas ar dahuja.
0
kurā vietā ta tu biji aizdevies?
0
Droshvien, ka UK, jo vinjiem decembrii bija tuure pa turieni!
-12
nu es aizietu uz Motley Crue un notelikti nebūtu vienīgais , un cik daudz ir tādu kam interesē visi tie grind,brutal,black murgi? Tomēr Motley Crue un Judas Priest ir un paliks vērtības, patīk vai nepatīk tas kādam.
+13
"cik daudz ir tādu kam interesē visi tie grind,brutal,black murgi"

haha, nepareizā forumā būsi iemaldījies, dēls.
+5
Cik tēvišķi... :))
+5
Vills ir starp tiem, kas neciena Amorphis!
-6
pareizais forums ibio mat- paņem tukšu alus pudeli iemīz tajā un uzlīmē leiblu "Frailty" un lielākā daļa foruma bļaus- biki pa sīvu bet labs! nu apmēram tā dēls.
Bezjēdzīga diršana.
p.s- nekā personīga pret frailty:)
+4
^ nu kā lai saka, no viena grāvja otrā pie tam skatoties, ka blakussēdētājam skabarga acī :D kurš, tad pirmais sāka par murgošanu (un cik daudz ir tādu kam interesē visi tie grind,brutal,black murgi)?

nu tipa kaut kā tā "pareizais forums ibio mat- paņem tukšu alus pudeli iemīz tajā un uzlīmē leiblu "Motley Crue" un lielākā daļa foruma bļaus- biki pa mīkstu, bet labs! nu apmēram tā dēls.
Bezjēdzīga diršana.
p.s- nekā personīga pret Motley Crue:)"
+4
Paši runā par mīšanu (pudelē), bet citiem inkriminē diršanu (forumā).
+3
Da nu labi, Motley Crue jau nu tiešām nav nekāda nezūdoša vērtība (atšķirībā no Judas Priest, kas ir viena no 3 ietekmīgākajām bandām metālā un lielā mērā veidojuši metālu, kādu mēz to zinām). Tas, ka vieni no klausāmākiem no visas tās transvestītu varzas, kuras laiks ir pagājis jau vairāk nekā 20 gadu atpakaļ, necik daudz nenozīmē. Tas gan nenozīmē arī, ka es galīgi nebūtu ieintersēts MC konci apskatīt, ja patrāpītos izdevīgs gadījums.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas