Meklejam darbu/halturas
+3
Ta ka esmu atvalinats uz nenoteiktu laiku, mekleju jebkadu darbu/halturas, esmu atbildigs, nekad nekaveju darbum, ja vajag varu palikt ilgak (virsstundas), vienvard sakot calis ar zeltu visur.

Ko esmu darijis:
- labak butu prasijusi ko es neesmu darijis?

Ta ka labrat pienemsu jebko - sakot no Maximas noliktas kraveja lidz direktora amatam.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Pēc visa spriežot, arī kapus rakt proti:)
+3
neesmu, bet ja ir piedavajums - 0 problemu varu rakt ara ari likus
+7
Laikam saprata, ka ar virināšanu kapos nauda nenāk.
+1
Kādu laiku atpakaļ lasīju, ka kapračiem esot eksāmens jākārto darbā stājoties - noteiktā laikā un pēc visiem standartiem kaps jāizrok. A vēl ne tik sen redzēju sludinājumu, ka kāds apbedīšanas kantoris meklē darbiniekus ar stipriem nerviem, klientu nogādāšanai no morga/mājām uz biroju.
0
Tā jau bija, ka Rīgas dome kaut kādai Kapu pārvaldei (ja tāda ir) pavēlēja pieņemt darbā savus kapračus pavisam oficiāli. Citādi Rīgas diezgan piepildītajos kapos pašdarbnieki rokot cūcīgi — rok pa seklu, rok šķībi pāri citiem kapiem, rokot izbradā blakus kopiņas utt. Tāpēc tagad varot rakt tikai oficiālie pašvaldības kaprači, jāmaksā attiecīgajam domes kantorim.

Vispār vienreiz mūžā esmu racis kapu — cietā, mālainā zemē, kas no virsas pie tam sasalusi, kādā -15° temperatūrā. Visu dienu, līdz pilnīgai tumsai noņēmāmies divatā, jo vairāk racējiem tur nebija kur apgriezties. Tā kā Kapietim neiesaku, ja dirsa tāda pavieglāka.
+1
Es esmu aizracis 4x kapus pēc piepildītās koka kastes ielaišanas... tas ir darbs, kas prasa- cik putru esi ēdis. Bet ja nopietni, izlidziet- un piedāvājiet darbu!
+2
... ne man, bet čalim, kurš ielicis šo sludinājumu!
+2
(knipja uzsišanas troksnis) es zinu, ko Kapietim darīt! Naudu saņemt patīk? Dzert garšo? IQ zem 100 ir? Publiski dirst patīk? Kauns par savu uzvedību principiāli nav? Tad no viņa sanāks lielisks DEPUTĀTS! Rīgas domes vēlēšanas rekur jau pēc gada!
+1
Rīgas Domē - tomēr liela konkurence ;)
0
Šitais Manowar Arturs meklē viskautkādus darbiniekus sev :p Bija te tāds sensenos laikos.
+4
^ Ar ko ta Arturs tagad nodarbojas?

Mani varianti:
1. viņam pieder kačalka
2. viņš skrūvē močus
3. lāpa caurumus džinsos un pašuj custom-made ādas vestes
4. kaļ aukstos ieročus
5. viņš ir Arturs Mednis
+4
Kāpēc daudzskaitlī tēma? Vai tad nebija skaidrs, ka no kapiem neko nevajag ņemt mājās
+6
''Ko esmu darijis:
- labak butu prasijusi ko es neesmu darijis?''

Šitāds teksts liecina tikai par to, ka ņehuja nemāk darīt, ja pat nevar normāli pateikt, ko tad māk.

A kādi stiprie nervi apbedīšanas kantorī vajadzīgi ? Nav nekāda cietuma apsardze. Nesmuki skati un viss.
+2
Artūram pieder uzņēmums, kas internetā tirgo pārtikas produktus. Tad nu šim tur vajag gavrikus, kas pa noliktavām ņemas, vai arī kādu prātīgāku, kas ar klientiem komunicē.
0
^^ Ne jau katra nervi izturēs tos nesmukos skatus.
+2
lai līķim kluci noslaucīt, nejau stiprus nervus vajag ;)
+3
A ko ta? Puslitru drosmes ievirināt? :D
+2
pričom tur nervi ? riebīgi vienkārši ...
+8
ja, sitadi dzeki ka Kapietis vispar grauj Latvijas ekonomiku un kopejo valsts izskatu. Tak konkreti ir cupa ar tadiem lohiem, kuri absoluti neko nemak un ari necensas kaut ko iemacities, kas varetu but noderigi, bet tikai iet uz kaut kadam haltyuram, nopelna drusku naudinas, lai alinam pietiek, bet citiem no ta jega vispar nav. Ta ari lielaka jauniesu problema musdienas ir, ka nav kaut kadas vienas specialitates parstavji, kuri spetu virzit kaut kadu darbibu uz prieksu un atistit valsts ieksejo lietu, lai butu ari kaut kads tirgus utt, kas ar ES lielajam lidzfinansejuma iespejam nav nemaz tik saresgiti. Dabigi, ka sakuma nedaudz japakoz pirkstos, bet velak jau ta lieta iet uz prieksu.
+4
Ja ar kokiem vēlies padarboties, mob. 29802273, darbs ar zāģmateriāliem, diemžēl mežā, kapi parasti negadās tuvumā, ja nu vienīgi sarunā darbu pašā gaterī un vari pie lentinieka sēdēt, bet kā likums, kādu no pirkstiem 100 % pazaudēsi, vai arī pirksts mirs ātrā nāvē :)

Vai arī te paprovējot uzzvanīt 25994406 visādi gabaldarbi, var labi nopelnīt, tikai fiziskais vajadzīgs un iekšās, lai tai brigādē pierādītu savu taisnību :)
0
Ok sodien vel aizvirinas pedejo reiz (11 lietas, labas lietas) uz brasu.biedribu
Rit meginasu zvanit.

Kas tas otrais (25994406), kas tur pa darbiem un ar kadu sabiedribu (urlam)?
0
Tas mans kaimiņš iz kurzemes puses Spriņģu Jānis, latvietis, tik ar minhauzena cienīgiem pautiem, ja uz mutes neesi kritis, gan ko sarunāsi, veirāk jau šamais skatīsies, kas par cirtēju/dirsēju esi, ja Jāņkociņš, tad diez vai, kas sanāks, ja normāls uz darbu tendēts tad jau viss.
0
Uz kadu pusi galvenais darbi velk - buvnieciba, lauki, razosana?
Esmu no Maltas, fizisks darbs man ir stipra puse...
-1
Arturs Mednis - es vienu šādu cilvēku pazīstu, viņš ir blogerētājs (emuārists), strādā reklāmas aģentūrā, DJ (ne ar smago mūziku)... twitterī vairāk kā 2000 sekotāju. Bieži intervē šamējo, sauc uz raidījumiem, kur runā par IT/interneta lietām.
+2
Vienvārdsakot, precīzs stereotipiskais hipsteris :D jeb, kā tika minēts tai Lv hipsteru topā "bļe paskaties, ko es varu izdarīt ar savu aifonu!!!111" Bet vvz, kādēļ vispār top šeit pieminēts.
0
"Emuārists" - tas i kā šitais? :D www.virginmedia.com/images/puppets-emu-...
+3
Nu jāsaka — Malta esot baigi skaistā vieta, silts un tropisks klimats, Vidusjūra apkārt…! :D
+1
Un, sadzeroties lokālo anīsa liķieri (labs, maita), pāris stundās var izvirināties pa visu salu.
+2
ES SAPRATU!!!! virināt kājas ķipa?
+1
Reku ar viens sūdzas, ka darbu nevar atrast (tik nenorāda uz kādām vakancēm pieteicies). Uzreiz 666 komentāri. Es tik domāju, kur tad tā ar atplestām rokām vidusskolnieku (lasi: pumpainu neprašu / nezinīti) ņems ? Maximas kasi tak nevar uzticēt vai signalizācijas kodus birojā, pie grīdu slaucīšanas ...

www.apollo.lv/zinas/22-gadus-vecs...
0
^ Man vienas pazīstamas sievietes dēls (22 g.v., izglītība - pabeigta pamatskola, bez aroda, profesijas un svešvalodu zināšanām) kā reiz strādā Maximā (tiesa gan, ne par kasieri vai ko tml.)
+2
nu nez - es lidz pedejam te tureshos, Austrija, jo zinu, ka Latvija es nevienam neesu vajadzigs, pats visu esu parprovejis un stradajis visneiedomajamakos darbus - bet galu gala dzimtenei un valstij par tevi nospljauties un pat pabalstam naudas nepietiek....
+1
Pastrādāt kādus gadiņus draņķīgā vietā, par draņķīgu algu — tas nevienam jaunietim nekad par sliktu nav nācis! Pierod pie smagiem darbiem, uzaudzē pacietību, iemāca santīmu knapināt. Pēc tam laiks pacelties uz labākām darbavietām. (Pats skolas laikā pansionātu appļāvu, laukos šancēju saimniecībā 7 dienas nedēļā — vislabprātāk, protams, pa meža darbiem, kaut gan bleķi tolaik nemaz neklausījos.)

Ja kāds ir dirnējis visādās mācību iestādēs līdz 22 vai pat 25 gadu vecumam (zināmi tādi kadri…), un tad bez darba pieredzes mēģina kaut kur tikt iekšā — nu, pats vainīgs. Mācīšanās nav darbs: ir tikai dažas profesijas pasaulē (dakteris, inženieris…), kur bez universitātes nevar iztikt.

Pazīstu cilvēkus, kuri pārceļas uz svešu pilsētu, un pēc nedēļas jau ir iekārtojušies kādā darbavietā — sākumā sūdīgā, pēc tam jau labākā. Kā tas var būt, ka cits pusgadu Rīgā neatrod darbu? Viņiem kaut kas sejā tāds ierakstīts — «šito neņemt», vai?
+1
Nu tie varianti ar visai dažādi ir, pašam darbā pieredze ir bijusi ar dažādiem kadriem, protams, algu mēs it kā maksājam normālu it sevišķi vasaras sezona nav problēmu maksāt par darbu, bet ļoti daudzi nevelk vienkārši slodzi, it kā 5 dienas nedēļa un divas brīvas, bet ja tev dienā jāpārkrāmē kādi 20 m3 dēļu atlasot labākos, jāapļauj zāle un vēl šis tas jāizdara, tad ir pilnīgi čau, viens pēc otra sāk atvadīties, ka tomēr tas ir par smagu utt. Labākais jau ziemā, kad ar lāpstiņu jāpatīra kāds hektāriņš no sniega, bet vismaz darbs man personīgi, lai arī ir smags, tomēr interesants. Oficiāli skaitos pārdevējs, bet ieņemamais amats ir no slotaskāta operatora līdz mājaslapu bliešanai un tehnikas uzturēšanai savā darba vietā...... Protams, esmu biški pacēlies un man ir pienācis visai tizls amats jeb pienākums klāt - personiski atlaist darbiniekus no amata, šis amats man tocn besī ārā :):):)
+2
Darba intervijās jau mēdz uzdot arī tādus neērtus jautājumus kā "ko tu māki darīt?"...
+1
Varu rakt.
Ko vēl?
Varu nerakt.
+2
^ "mēs jums atzvanīsim nedēļas laikā"
0
-Un cik jūs vēlētos saņemt?
-....Ls
-Mēs arī jums atzvanīsim nedēļas laikā!
0
Personālatlases un personālvadības kursos laikam pirmā lieta, kuru iemāca biroja žurkām: frāze — «mēs ar jums sazināsimies nedēļas laikā»!
0
Db: 10 veidi, kā pieņemt darbā pareizos darbiniekus.

www.db.lv/darbs/10-veidi-ka-p...

LV prakse: 1 veids, kā nepieņemt darbā vispār nevienu!
+2
Tā kā nav bijis īpašu problēmu ar darba atrašanu kopš 19 gadu vecuma, kad, sākot strādāt pirmo darbu, paralēli mācījos vakarenē, nebija pat vidējās izglītības, uzskatīšu, ka, ja kāds Latvijā ilgstoši sēž bez jebkāda darba, tā tomēr būs viņa vaina.

P.S. Dethecrator, man viens oficiālais amata nosaukums ir "inženieris-programmētājs", bet vienīgā izglītība ir vakarskolas. Galvenajam elektroniķim nav pabeigta augstākā LU programmētājos. Tai pat laikā mums uz intervijām ir bijuši elektroniķu bakalauri, kas no digitālās elektronikas jēdz mazāk kā programmētāji, kas ko ir iemācījušies tos sūdus programmējot un ar elektroniķiem vienā telpā ilgstoši sēžot. Tā ka uzskatīšu, ka "inženieris" nav tas amats, kur tā izglītība būtu tas svarīgākais.
0
^ Prieks dzirdēt par inženiera lietas sasaisti ar reālo dzīvi, nevis diplomu! :) Es jau arī ar mokām pabeidzu vidusskolu (tādā priekšmetā kā «okupantu valoda» uz atestāta rēgojas divnieks). Strādāt tas nav traucējis nevienu brīdi. Protams, Neonza vakarene to gan sit pušu! >:)
0
Man gan krievu valodā, lai kā centos, nesekmīgu atzīmi dabūt nekādīgi nesanāca.
+4
Bļeģ ibiomaķ nahuj - jau 4 garantēts :)
+1
Nē, Bigij. Tieši par bļeģ ibiomaķ nahuj arī es to divnieku uz atestāta dabūju. :D
+4
par valodas stundam runajot :
www.youtube.com/watch?v=a69K6waZY_E...

:-)
0
^^ ā, baisās prasības jums tur - tikai pusi savāci? Nu varēji piemetināt cyka ti v rot jebučaja, gandonsosja4aja :P Tad gan vajadzētu pietikt :)
0
+ pizdobļadskoje mudojobišče tā tīri drošībai.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas