Downtown dirsejs!
+9
laikam katram cilvēkam dzīve ir bijusi situācija kad ejot pa pilsētu šausmīgi sagribās padirst:) Piedāvaju te aprakstīt vietas Rīgas centrā kur var mierīgi nolikt kluci. Un lai tā piekļuve tai vietaj būtu bezmaksas:)) Piemēram var ļoti labi padirst LU galvenaja ēkā , tur otrāja stāvā ir tubziks:)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Tā kā dzīvoju Rīgas centrā, problēma nav pārāk aktuāla.
0
Ja dzīvo ārpus Rīgas, tad jau arī problēmām nebūtu jābūt , tā teikt , māte daba taču visapkārt.
+1
Kad bijām Parīzē, tad vienīgā padiršanas opcija bija Maķītis. Arī Rīgā tas nostrādā. Vispār, visām ēstuvēm / dzertuvēm jānodrošina iespēja ieēstos labumus atdot atpakaļ mātei dabai, tā ka var sperties iekšā un pa taisno uz dirstuvi bliezt gan Maķītī, gan Fabrikā, Alā utt.. Pelmeņos tik bija dirstuve pa maksu (vai zem atslēgas), bet tur pie izlietnes tāpat var tikt ...
+1
Jā, pelmeņu izlietni ir sanācis lietot. Tiesa, diršanu veikt tur būtu pagrūtāk. Turklāt, cik atminos, apsargs mēdz ik pa brīdim iemest aci, vai kāds atkal nemīž izlietnē.
+4
Nabaga apsargs.
+2
Viesnīcā "Reval Hotel", pašā augšā 26 stāvā pie ieejas uz to VIP bāru ir pretty good dirstuve!
0
Haha nesen čoms taisni dabuja sodu par mīšanu pelmeņu izlietnē xD
+2
Varu iedomāties, kas tas bija par "sodu" :D
+1
a kā par to var nosodīt ?

RnR ir bijis tā, ka divi mīž podā, divi pisuāros un viens izlietnē ;)
+1
Visglaunākā dirstuve ir "Turības" augstskolā, tiesa, tā gan no Rīgas centra diezgan patālu atrodas...
sen gan nav būts LU dirstuvē, taču pāris gadus atpakaļ tās telpas bija nožēlojamā stāvoklī...
0
Da ne l0l, cik sapratu bija kautkāds lats vai divi jāsamksā :D
+3
Vislabāk man piedur fakts, ka Kluču Meistars ir piereģistrējies šodien, attiecīgi - tikai tāpēc, lai izveidotu šo sakrālo topiku. Prieks, ka cilvēkam ir tāda mesijas apziņa - vairāk tādus Latvijā! :)
0
^ nebrīnīšos, ja Kluču meistars pazīst kapieti un :aiwa: :lol: ruļavoj veiksme
0
to pašu nodomāju :)
+2
Šitā viņa inkarnācija vismaz +/- jēdz uzrakstīt tā, lai arī citi saprot. Un topiks tomēr visai cēls izdevies :)
0
+1 par PM un BoD aidomām :) Bet nekas, ja arī ir tas pats trollis, tad ir gana saprātīgs, lai saprastu, kad kārtējais trollējiens ir sevi izsmēlis un raudzītu piestartēt no citas puses.

par tēmu man gan grūti ko piemetināt, reti pa centru vazāties iznāk pēdējā laikā. Kādreiz klasiskais glābējpods bija RTU Kaļķenē, bet ja atmiņa neviļ, tad tur vairs tik brīvi nesanāk ielavīties, vismaz kaut kāda dusmīga sarga verbālā klucēšāna atmiņas nostūros ir aizķērusies.
0
Bet populārās dzertuves labas tādā ziņā - ļaužu daudz un uz tevi ar šķību aci neblenzīs neviens, ja pa taisno klucēt iesi. Tik var sanākt uz rindu uzrauties. Skābenē vispār šīki - klucētava pie ieejas durvīm :)
0
Ha, man šodien gada jubileja zem šī nika. Varu padalīties ar info — ja savukārt gribas dirst Tukumā, tad dirst var iet Katrīnas laukumā, kur ir viena no vispretīgākajām sabiedriskajām dirstuvēm visā piedirstajā pasaulē. Rīgas centra vietiņas jau uzrakstītas lielā mērā.
0
vissūdīgāk ir tad, ja pēc padiršanas atklājas, ka tualetē nav papīra.
+2
^ Šim nolūkam jānēsā līdzi pase. Jaunā ID karte nederēs, no tās lapas izplēst nav iespējams.
+3
^^^
oj, ar to papīra nebūšanu visādi pigori gadījušies dzīvē, kad akūta vajadzība (un ja vēl šķidrā- bonusā) spiedusi apmeklēt havaju nepiemērotā momentā (piem. tusiņā, koncī, randiņā, uz ielas u.tmldz).
Ir nācies izmantot pirkuma čekus, ieejas biļete, cigarešu pakas papīru (folijas papīra iekšpusi), ziedot kabatas lakatu.:D
Ko tik neizdomāsi ekstrēmā situācijā..asptākļi piespiež:))
Atceros Blomē, kad vēl nebija ieviestas plastmasas tubenes- toča bija paraša, resp. caurums grīdā. Par ekskluzīvu, kā papīrs bija jāgādā pašiem. Ne katrezi tas bija. Elementārās higiēnas vajadzības pēc parašas apmeklējuma nodrošināja blakus esošais dīķis. Lielākā daļa to tad arī draudzīgi izmantoja, peldoties tur.
+1
Esmu arī ar naudu slaucījies :) Maza nomināla Igaunijas kronas, cik atceros.
+3
Ar naudu laikam nav gadījies, bet pirkuma čeki un puņķlupatas gan gājušas pa brūno taku ne reizi vien. heh, es pat mēdzu katrreiz pievākt Mego čekus, kad gadījās tais bodēs iepirkties, jo tiem bija parocīga platuma un ne tas glancētais papīrs čekiem - kas zin, kad var noderēt.... :D
+2
^ Blade. Savādi, Parīzē jau vismaz gadus trīs ielās ir bezmaksas tualetes kabīnes. Vai arī es esmu kaut ko brutāli sajaucis un dirsis sazin' kur.
Savukārt tepat Rīgā reiz mani pie Brīvības pieminekļa uzrunāja plats pusmūža vīrs. Stādījās priekšā, informēja, ka esot bijušais bokseris un nupat no cietuma. Es jau gaidīju, cik tad nu prasīs biļetei uz Kārsavu vai varbūt Nīgrandi. Bet nekā, platais vīrs no sirds pajautāja: "Saki, kur es te varētu padirst, ka menti mani nesavāktu?" Kad šķīrāmies, viņš vēl uz atvadām sauca: "Tu uzraksti, ka latviešu puikam nav, kur padirst!" Tagad esmu to izdarījis.
+2
Kad vēl dzīvoju Āgenskalnā, tad namīpašnieks Šmerlings mums bija pirmklasīgs mūdzis. Visas trīs mājas, kas viņam piederēja, šo lamāja. Treknajos gados šis, lai izdzīvotu īrniekus ārā (mums bija līgumi par saprātīgām cenām) un varētu iebāzt iekšā jaunus īrniekus par treknām cenām, aiznagloja visām tualetēm durvis mūsu stāvā (ateja katram dzīvoklim bija sava, bet visas atradās kāpņu telpā rindiņā). Turklāt aiznagloja pamatīgi profesionāli, un vēl priekškaramo atslēgu pielika. Tad nu apmēram nedēļu, kamēr sadabūjām jaudīgus štrumus un atlauzām, dabūjām iet uz blakus paģīti dirst, vai lejā uz «Vairāk Saules», ja kafūzim bija darbalaiks. Uz to brīdi šausmīgākais lamuvārds bija pasūtīšana dirst… jo tas norādījums bija reāli neizpildāms!
+1
Nu nu, neizpildāms. Varbūt neizpildāms cilvēcīgi, bet tādā gadījumā jau tas tik piedod papilsus spēku nosūtījumama. Kamēr sūdcaurums (vai uz to vedošā kanalizācija), tikmēr jau neviens nedirsis nav palicis.

Ā, nu ja neskaita tos, kas pārtiek no saulē blenšanas.
0
Kamēr sūdcaurums (vai uz to vedošā kanalizācija) NAV AIZAUDZIS, tikmēr jau neviens nedirsis nav palicis.
0
Rādās, ka laiks doties sust....
0
^ vai arī dirst papriekš? :D
0
Jelgab, es Parīzē biju 2007.gada decembrī. Laikam nedaudz par skarbu padirsām - nācās šiem WC ierīkot :D Bet tā normāli piedirsta pilsēta. Īpaši nebrīnos, ka varžēdāji uz Rīgu sāk pārvākties ;)
0
Atceros, pagājušajā gadā Hard Rock Laager festivālā Igaunijā tajās plastmasas būdās padirst normāli nevarēja...Viss malas bija apčurātas vai novemtas... Protams, vienīgā alternatīva bija griezties iekšā kādā no nomaļākām vietām. Tā viens no lauku celiņiem bija pamatīgi nodirsts...Abās pusēs svinīgi saulē gozējās brūnie kluču un tualetes papīru kaudzes...Mēs to svinīgi iesaucām par sūdu gatvi.
+3
Atradu arī pareizo topiku, kuru lasīt, brokastis baudot... :)
0
^^ pirms 3 un 4 gadiem nekā tāda nebija. Toties Vakenā tad bija tā - atver būdiņas durvis un aizver, jo uz sūdu čupas sēdot nav nekāda diršana, turklāt pie 25-30C :)
0
Nu , ja festiņš notiek laukos - tālu no pilsētu industriālās vides, tad dirst var pirmajos tuvējos krūmos, bez tālejošām sekām, ka tiksi pieķerts ...
0
^^^
nu nez... neko sliktu nevaru pateikt par pagājušā gada HRL plastmasas točām...bija gan tīrs, gan papīrs, gan smaka ciešama (dezinfektants pārsita urīna un ekskrementu aromu). Pat normāli varēja piesēst, nevis ērgļa pozā dirst :) Varbūt man vnk sakrita tās apmeklēt īsi pēc sanapstrādes ar tīrīšanu..hvz.
0
HRL ar neatminos netīras atejas. Wacken, savukārt, neatminos nepiedirstas būdas, izņemot pirmās 10min pēc uzstādīšanas/nomaiņas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas