Konspiroloģija
+8
Vakar, sarunājoties ar kādu konspirologu "Runcī", uzzināju, ka tagad sazvērestību toeriju cienītāji ir sev izdomājuši šādu pačotīgu apzīmējumu. Tā kā mums te ar viens otrs ir, sadomāju uzcept tēmu. Varbūt varam kopīgiem spēkiem izvirzīt kādu jaunu teoriju? Citādi tradicionālie ilumināti, cionisti un NWO jau sāk apnikt.

Iesākumam piedāvāju Konspirāciju teorijas pamatus, drīkst uzskatīt arī par baušļiem.

KONSPIRĀCIJU TEORIJAS PAMATI
(attiecas arī uz zinātņu pamatteoriju kritķiem-amatieriem, saules sistēmas izcelšanās teoriju autoriem, filozofu akmens meklētājiem, Pokaiņu pētniekiem, numerologiem, zeitgeist, u.tml.) - no lurkmore.ru.
1. Visa pasaulē notiekošā cēloņi ir sarežģīti un slēpti parastiem mirstīgajiem.
2. Visa pasaulē notiekošā cēloņi ir vienkārši un kārtīgam konspirologam acīmredzami.
3. Sazvērnieki ir tik viltīgi, ka pat gudrākajiem to laikabiedriem vislabvēlīgākajos apstākļos ir grūti nojaust par viņu darbību.
4. Sazvērnieki ir tik primitīvi, ka pat pēc gadu desmitiem un gadsimtiem viņu darbības var pieķert un viņu plānus atmaskot, ieskaitot tādus, kas nav izpildījušies.
5. Jebkurš konspirologam neērts pat klasiskās zinātnes apgalvojums jau pēc definīcijas ir melīgs un ir sazvērestības sastāvdaļa.
6. Jebkura konspirologa jebkurš apgalvojums ir neapstrīdama un stingri pierādīta patiesība; it īpaši, ja jebkurš cits konspirologs to par tādu vēlas uzskatīt.
7. Jebkurš fakts, kas neiekļaujas sazvērestības ainā, vai nu neattiecas uz lietu, vai arī ir maskēšanās nolūkā sacerēts sazvērnieku izdomājums.
8. Jebkurš fakts, kas apstiprina sazvērestības ainu, neapšaubāmi ir reāls un patiess pat tad, ja pats konspirologs to tikko ir izdomājis.
9. Arhīva dokumenti ir fikcija, ko sazvērnieki sagatavojuši nākamo pētnieku mānīšanai.
10. Arhīva dokumenti ir neapšaubāmi, ja tos citē izlases kārtībā, izslēdzot visus fragmentus, kas neatbilst sazvērestības teorijai.
11. Memuāri nekļūdīgi atsedz visniecīgākos sīkumus notikumos pat tad, ja tie ir pretrunā ar visiem citiem dokumentiem, ir atklātas pašreklāmas rakstura vai vienkārši fantāzijas.
12. Memuāri ir kļūdu pilni un nevar apgāzt nekādu notikumu versijas izklāstu – ne uz dokumentiem pamatoto, ne izfantazēto.
13. Fakts, ar kuru konspirologs nav papūlējies iepazīties, neeksistē pat tad, ja tas zināms visiem viņa oponentiem.
14. Kāda konspirologa pat pavirši minētu faktu jebkurš cits konspirologs var atzīt par neapšaubāmi eksistējošu, ja vēlas, un izmantot par pierādījumu savai teorijai pat tad, ja tas ir tiešā pretrunā ar to, kā sakarā šis fakts pirmo reizi ir ticis minēts.
15. Konspirologa oponentiem jābūt ideāli korektiem; mazākā neiecietības izpausme no viņu puses tiks uzskatīta par argumentācijas trūkumu un neapšaubāmu pierādījumu viņu muļķībai, nezināšanai, uzskatu nepamatotībai un garīgai nepilnvērtībai.
16. Konspirologa oponenti jau principā ir muļķi, nejēgas un garīgi nepilnvērtīgi; viņu rīcībā nav nekādu argumentu un par to viņus var pastāvīgi vainot un atmaskot cik vien gribas asos vārdos un izteikumos, nekādā gadījumā nerūpējoties par kaut kādu tur “korektumu”.
17. Zinātniskie žurnāli satur vienīgi nesaprotamus un tendenciozus murgus, kamēr jūtubes klipi ir patiesība pēdējā instancē.

(c) nopizģīts no www.aliens.lv komentāriem
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+7
Nevajag aizmirst, ka mēs visi tak paši vienlaikus esam Sātana sazvērestības elementi! ;) Mūsu mērķis — propagandēt nacionālismu (pretstatā Kristus Līgavai — Vienotajai Vispasaules Baznīcai), atjaunot pagānismu, izsmiet garīdzniecību, nodarboties ar miesiskām baudām pretstatā askētiskām lūgšanām, nebalsot par to partiju, kuru atbalsta Ļeģjājevs un Šmits, kā arī neņemt galvā nekādas autoritātes (nu varbūt vienīgi Bigiju).
0
Kā izrādās, ceļošana laikā ne tikai ir iespējama, bet jeņķi ar to, kā arī ar teleportāciju, paklusām nodarbojas jau vismaz gadus 40.

"And while most scientists say time travel isn't possible, a Washington attorney claims he's done it dozens of times as part of a secret Cold War project.

"I have physically traveled in time," says Andrew Basiago, an attorney in Vancouver, Wash. "We have - we did over 40 years ago."

Now Basiago is on a mission - to reveal what he calls a 40-year government cover-up - of Project Pegasus - where he says he was teleported back and sideways in time, dozens of times.

"I have the whole story, I have hundreds of facts," he says. "I can tell you what personnel were at what locations where and which travel device was being used."

And his time travel wasn't recent - it's when he was a kid.

"I entered the program officially in the fall of 1969 as a third grader, age 7," says Basiago.

He says he was one of 140 kids, 60 adults - chrononauts, including his dad, who he says joined him on his first jump.

"My dad held my hand, we jumped through the field of energy, and we seem to be moving very rapidly but there was also a paradox and we seemed to be going no where at all," he says.

The TV show "Fringe" aired a similar scene two years ago. A coincidence?

Paradoxes, unscientific claims, unbelievable stories and encounters on Earth and Mars - including meeting Barack Obama when the president was a kid."

Vairāk šeit: www.komonews.com/news/local/Wash-att...

Vairāk par "Project Pegasus" un citām īpaši slepenām lietām te: www.thetruthbehindthescenes.org/2012/02/26/project-...
+1
^ Pats par sevi jau runā fakts, ka šim konspirastiķim Vankūvera atrodas Vašingtonas štatā, nevis Britu Kolumbijā…
+1
Tev kā zurnālistam jau nu gan pieklātos faktus pārbaudīt, pirms lažu laist, citādi ar tāds konspirologs vien esi: en.wikipedia.org/wiki/Vancouver,_Was...
0

Par šo teoriju var tikai pasmīnēt:)

www.youtube.com/watch?v=OVa69efxaHA...
0
^ es neesmu redzējis nevienu pārliecinošu pierādījumu, ka tāda Amerika tiešam eksistētu.
0
Vispār jau Vašingtona, nevis Vašingtonas štats.
0
^ tb? ir gan, gan.
+4
Neon, nedzer pa naktīm - sāc muļķības rakstīt
0
Kāds gan gan? Štats ir nosaukts par godu Vašingtonam, nevis Vašingtonai. Nejaukt ar ASV galvaspilsētu, kas atrodas pavisam otrā ASV galā, Kolumbijas apgabalā. Teikt Vašingtonas štats ir tas pats, kas, piem. Stradiņas universitāte.
+1
Grammar nazi, bļa :D

Abi jau par godu Vašingtonam nosaukti, bet tā kā LV valodā ārzemju pilsētas un teritorijas pieņemts sieviešu dzimtē locīt, tad nu tā sanāk, ka ir Vašingtonas pilsēta un Vašingtonas štats. Neies jau katreiz iedziļināties, kam par godu piem. Menas štats nosakts. Nav nekāds Kalnciems vai Tukums.
0
Vajadzēs uztaisīt šādas nozīmītes visiem gramatikas nacistiem? us13.memecdn.com/Grammar-Nazi_o_4710...
+4
^ kreisais augšējais šajā bildē ir četrreiz krutāks: www.amulets.lv/imgs/1160/tekstam-2...
+1
grammer quadnazi :D
+1
grammar granddaddy
-1
Jebkuru neērtu viedokli, nosaucot to par konspirācijas (visi pietur makus kabatās un aizdomīgi skatās apkārt) teoriju (tātad nekas nav pierādīts), to automātiski var neņemt pierē. Resp. "pats muļķis". Tie, kas citus leiblo par konspiratotiem, paši balstās tikai uz teorijām, kurām ir piešķirts oficiālas statuss (dogma).

Nothing is true...

+2
^ Sekojoši, arī apgalvojums "nothing is true" nav patiess.
+2
Nu ir jau biš starpība starp oficiālajām un neoficiālajam versijām par, teiksim, holokaustu vai 9/11, un ķirzakcilvēkiem vai teleportācijām uz Marsa bāzi.
-2
iespējams termins "sazvēretības teorija" netiek īsiti izprasts, spriežot pēc salīdzinājuma. Teleportācijas ir zema līmeņa hi-fi proza/kino, 9/11 ir kliedzoši pierādījumi par oficiālās versijas melīgumu.
+1
Oficiālā versija vienmēr ir viena: «Nekad nekas tamlīdzīgs kā ___________ (ievietot šeit savas mīļākās konspirācijas nosaukumu) nav noticis! Pat ne tuvu tam!»

Izņemot MK Ultra smadzeņu skalošanas pētījumus, Area 51 eksistenci reālajā dzīvē (pat ja tas tiešām ir tikai gaisa spēku poligons), Irānas/Kontru skandālu, 9/11 brīnumus ar blakus grūstošo Dvīņu torņu drazu un putekļu mākoņa dēļ sagruvušu turpat nākamo stāvošo ēku, kura patiesībā bija no tērauda konstrukcijām; izņemot arī Londonas metro uzspridzināšanu tieši tajā dienā, kad Londonas metro bija paredzētas ārkārtas dienestu mācības par tēmu — simulēts teroristu uzbrukums Londonas metro (kamdēļ bija atslēgts parastais drošības režīms); un izņemot arī «cukura maisus» brīnumā kārtā neuzspridzinātu namu pagrabos Rjazaņā, kas ekspertīzē izrādījās krievu armijas heksogēns utt.
+1
Watergeitas skandāls arī bija tikai konspirāciju teoristu izdomājums.
+3
Blovdžobgeita vairāk rullēja :D
0
Citējot kaut kādu tur komiķi, «The lessons we learned from this case: you can bomb the shit out of Kosovo, Sudan and Serbia, you can pardon guilty criminals and break your election promises, but don't fuck with interns!»
+1
Kas tik no mums netiek slēpts...
www.cracked.com/photoplasty_522_29-...
+2
Svētā Malahija pareģojums. Neiedziļinoties detaļās, šis pareģojums ir īss komentārs par katru no Romas pāvestiem, kuru vīzijā saņēmis 12. gadsimta īru bīskaps, vēlāk kanonizētais Malahijs. Intriga slēpjas tajā, ka šis pareģojums kārtas secībā apraksta gan bijušos, gan nākotnē gaidāmos pāvestus – līdz pat pašam pēdējam jeb anti-pāvestam, kurš svēto baznīcu iegrūdīs iznīcībā, pēc kā, attiecīgi, pasaules gals vairs nebūs aiz kalniem. Skeptiķi gan norāda uz dažām aizdomīgām lietām šī pareģojuma sakarā, bet dīvainas, neizskaidrojamas sakritības tur grūti nepamanīt. Kā svētais Malahijs savā 12. gadsimtā varēja zināt, ka mūslaiku pāvests Jānis Pāvils II nāks pasaulē un aizies no tās saules aptumsuma laikā? Un vai Benediktam XVI veltītā remarka „olīvas godība” ir tikai sakritība, ja zinām – paša Sv. Benedikta simbols ir tieši olīvas zars. Bet tagad pats interesantākais...

Olīvas godība aka Benedikts XVI aka mūsu nupat rezignējušais pāvests šajā Malahijas pareģojumā ir... pēdējais pāvests! Un pēc viņa nāk neviens cits kā pats melnais vilks, kas, ietērpies balto avju drēbēs, tēlos pāvestu, bet patiesībā pakļaus baznīcu un visus katoļus deģenerācijai un visādiem patiesā ceļa izkropļojumiem. Pareģojumā viņam dots vārds Petrus Romanus jeb Romas Pēteris. Un ja atļausiet vēl kādu niansi fantāzijas stimulēšanai, tad pievērsiet uzmanību nākamā pāvesta kandidātu listei.

Jau ilgi runāts par to, ka jaunajam pāvestam jānāk no reģioniem, kur Romas baznīcas ietekme zeļ un plaukst, atšķirībā no Vecās Eiropas, kur tā nīkst ārā un zaudē visās politiskajās intrigās, īpaši jau viendzimuma laulībās. Šādi katoliskās atdzimšanas reģioni ir divi – Latīņamerika un Āfrika. Kā runā un raksta Vatikāna insaideri, ļoti spēcīgs kandidāts nākamajās vēlēšanās ir melnādainais Ganas kardināls, kurš šobrīd prezidē pār Pontifikālo miera un taisnīguma koncilu. Kā jau āfrikāņu kristīgajiem ierasts, šis kardināls ir pamatīgs cietā kursa ieturētājs un katoliskajā rangā ierindojas stipri konservatīvajā spārnā. Noraida prezervatīvus kā palīdzību AIDS epidēmijas apturēšanai savā kontinentā. Un runājot par viendzimuma pāru tiesībām valstī, kur nereti viņu tiesības ir tikt sacirstiem ar mačeti, šis kardināls aicinājis „labāk padomāt, kādēļ pret viņiem ir šāda attieksme,” respektīvi – vai tikai paši to nav pelnījuši.

Jā, starp citu, uzminiet šī kardināla vārdu.

Pēteris.

Avots: www.puaro.lv/lv/puaro/sakss-vai-... (autors, starp citu, ir katolis. Ne tikai pidarass.)
+2
Tātad katoļu baznīcai stundas ir skaitītas? Lieliski, sen bija laiks. Bet gan jau atkal mūs piedirsīs.
0
… un Puaro.lv konspirācijas teoriju par pāvestības galu šodien jau pārspējis Delfi un TVnet savstarpējais kašķis, kas rezultējies burvīgā konspirāciju teorijā, kuru šoreiz gan vajadzēja paturēt pie sevis:

www.tvnet.lv/zinas/viedokli/4538...
0
Izrādās, youtube vēl sanāk salīdzinoši judenfrei:
i.imgur.com/gr6ohDj.jpg...
0
Tātad Amerikas medijus vada vieni vienīgi žīdi, nēģeri, aziāti, geji. Vai arī ar žīdietēm precējušies nēģeri, vai arī aziātu geji.

Latvijā šī tabula izskatītos apmēram tā:

MEDIJS — ĪPAŠNIEKI — TOŅA NOTEICĒJI

Diena............. 3A............ Pidarasi
Mediju Nams... Ventspils... Lembergisti
Latvijas Avīze... Ventbunkers... Senili marazmātiķi, kas tēlo nacionālistus
LTV............... Valsts......... Sorosīti
Latvijas Radio.. Valsts........ Sorosīti
IR u.c. ........... Sorosīti ..... Sorosīti
Krievu prese... Krievu muļķi.. Vietējie muļķi
MTG (LNT, TV3, TV5) Zviedru oligarhija.. Sorosīti
Radio 101....... HVZ........... HVZ
Radio NABA.... Valsts........ Dambis, Venoms, Neonz!
0
^^ tur pat Steve Jobs figurē !!!

Varēja vēl pēc reliģiskās piederības sabliezt - izrādītos, ka vairums ''žīdu'' ir ateisti.
+1
Sātanistu konspirācija iet plašumā: miljons.com/lv/17018/
+1
kautkads sviests, gan bilde, gan komenti
0
Jāatzīst, ka pati dziesma gan man pat tīri labi gāja pie dūšas. Laikam arī būšu nonācis Sātana varā.
0
Marts Zaķis ((ex Trusis))
Jaunā Derība - Jāņa atklāsmes grāmata 1-18 "[Jēzus]: [..] Un man ir nāves un elles atslēgas." Un kāpēc paniku vienmēr ceļ "kristiešu" tantuki, kuri nekad nav lasījuši Bībeli? :D

Komentāros spēks, tik tiešām :D
0
Tur jau tikai tālāk īstais ekšns sākas.
0
Mjā, tādi kristiešu komentatori ir apsēduši draugiem.lv parunāsim reliģijas sadaļu. Ja man ir par zemu asinsspiediens, ieeju tur uz pāris minūtēm palasīt garadarbus - uzreiz gan pulss ātrāks, gan asinis cirkulē stiprak, gan cirvi sāku meklēt...
+2
kāds tu emo ... iet un par kautkādiem sūdiem un apdalītiem ļautiņiem iespringt ...
0
Ja par viņiem neiespringst, tad viņi vairojas! Redz, ka viņu murgiem visi klusējot piekrīt.
+2
Ar kristiešiem ir bezjēdzīgi strīdēties, jo vienmēr arguments ir, ka bībelei ir taisnība jo tā rakstīts bībelē.
+3
^ Toties pats arguments, ka «Bībelei vienmēr taisnība, jo tā rakstīts Bībelē», nekur nav minēts pašā Bībelē (ja pareizi atceros). Rezultātā tas arguments nav spēkā! :D
0
turklāt, uzreiz jautājums, par kuru Bībeles versiju iet runa:
''Different religious groups include different books within their canons, in different orders, and sometimes divide or combine books, or incorporate additional material into canonical books. Christian Bibles range from the sixty-six books of the Protestant canon to the eighty-one books of the Ethiopian Orthodox Church canon.''

+ vēl dažādi tulkojumi ...
+1
Etiopiešu versiju lasījis neesmu, tas gan :)
+1
Ja arī kaut kas nav minēts, tad tūlīt uz vietas izinterpretēsim - no probl.
0
FBI esot arestējuši divus vīriešus, ko tur aizdomās par ierīces, kas spētu izstarot radiācijas staru, konstruēšanu. Galvenais projekta autors esot KKK dalībnieks, bet nez kāpēc savu izgudrojumu mēģinājis notirgot rabīniem...

rt.com/usa/terrorism-radia...
0
vai nu domā, ka žīdi tomēr labāki par dvieļgalvām un nigām, vai arī gribējis ar svešām rokām darbiņu padarīt un pie visa varētu vainot žīdus ...

Ķip Trešā reiha pēckara plāni. Dažas bildes bija agrāk redzētas. Apraksts gan diletantisks:

spoki.tvnet.lv/vesture/Ja-butu-uzv...
0
Tā paša pirmā karte izraisīja asociācijas ar kādu kartes stilā ieturētu ilustrāciju, piemēram, «Silmarillionam» :)))))
0
apmēram vienā laikā zīmētas ...
0
...un apmēram vienlīdz liels sakars ar realitāti?
0
Notiek tas, par ko Fear Factory runā pēdējā albumā: mākslīgais intelekts iet uz priekšu! Un viņš negrib ieņemt nevienu citu kā pašu Fear Factory vietu…

bnn.lv/uz-skatuves-debite-...
0
Nedomāju, ka principiāli šis ir daudz tuvāk mākslīgajam intelektam kā Leibnica aritmometrs. Tad, kad tie roboti paši arī sevi programmēs, tad jau varbūt varēs par kaut ko runāt.
+3
Diršana! Es pusgadu ārstēju savu kompi ar pisaku pa sānu, kad cietais sāka klepot. Klemmēja kko tur savā nodabā, pievērsa uzmanību, zaebal, kroplis jau, čik čik peeeeow, čik čik peeeeow, mhm, jā, zaebiss, iepisu, aizgāja kā bitīte dūkdams. Vēl kaut kad laiku atpakaļ laidu vaļā spēcīgāku maģiju; visi cipari nobira uz pāris dienām. Ne tikai manējais neslēdzās iekšā, bet pat kaimiņam uz divām dienām kompis atkodās, un mobilais tāpat. Un mākslīgais taisās te kaut ko rullēt, hah! Labs čoms vēl no bāra laikiem tā ienīda mūzikas aparātu, kur monētas met tie kropļi, ka tā sūda ierīce nodega vienā setā. Mākslīgais tagad nāks un mūs apstrīdēs? Diršana!
0
ar pusglāzi alus daudzko var nodedzināt ...
+2
Tik ideāla konspirāciju liste, ka taisni prieks:

www.trueactivist.com/16-conspiracy-theor...
0
Tas viss ir taisnība, bet amerikāņiem viss pie dirsas.
0
Visiem viss pie dirsas.
0
Tas jau realitāte, nevis teorija.
+1
Daža laba no tām konspirācijām man nebūt nešķiet nekas slikts, piemēram, bankomāti ar sejas atpazīšanu (ja vien tas nav vienīgais parametrs, citādi uz pohām kešu dabūt būs pagrūti), ģenētiski modificētie dzīvnieki izmēģinājumu laboratorijās; citas savukārt ir absolūti pie dirsas arī man - nu un, ka pro wrestling is fake, vai ka Teksasai beigsies ūdens?

0
Cik mīļi! Palaižot kārtējo konspirācijas teoriju, pirmajā teikumā pat nemaz netiek slēpts, kāpēc tieši tagad tāda jāpalaiž! :) gorojanin-iz-b.livejournal.com/64046.html...
0
Tādā gadījumā dafuq is this:

vincent.bl.uk/catalogues/photogra...
+4
Saraksts ar pazīstamiem un mazāk pazīstamiem zinātniekiem, kuri pēc pierādījumu rūpīgas pārbaudes kļuvuši par kreacionistiem:

rationalwiki.org/wiki/List_of_scient...
0
Vispilnīgākais saraksts, kāds redzēts. Pierādījumi runā paši par sevi.
0
Konspirācija! Konspirācija! Viss gangstareps ir viena vienīga konspirācija!!!

www.hiphopisread.com/2012/04/secret-meet...
+3
^ nuja. niggas jau patiesībā ir ļoti inteliģenti un miermīlīgi ļautiņi, tikai ļaunās korporācijas samaitāja viņiem dzīvi un saražoja nepatiesus stereotipus par thug'iem. Gangsta rap made me do it, yo.
+1
Patīk tas gabals, ja? :>
+1
vnk atcerējos, ka bija tāds :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas