Sametis: paziņojums
-12
Šajā brīdī no skribenta pārvēršos par mediju. Jūtu- zārkā gulēt ir par šauru 665+
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+17
Nu cik var dzert.
-11
... tāds jautājums varētu uzrasties attiecībā uz dažiem (no manas puses). Otrkārt, zārkā guļot- parasti nedzer.
+13
"Es zārkā gulēdams, spļauj griestos svilpodams... " :)
+23
Es šajā brīdī no kaktu ģitārista pārvēršos par visiem zināmu pasaulslavenu šrederi. Bet es jums neko nerādīšu un nespēlēšu. Tikai paziņoju un tā.
+10
Par mediju - tas ir, sakarnieku ar garu pasauli? Tā var noprast, ja jau zārkā gulēšana tiek pieminēta.
+4
Nu nez, man liekas džeks ir vnk. reāli sapīpējies (varbūt pats izaudzējis vai uzmaisījos). Bet efekts drīz pāries un, skat, viņš vēl jums nosūtīs komplektu ar "666 naglām" -> zārkam :P
+4
smags pohmels laikam vecajam..
te jau par sexu vajadzētu domāt, ne zārkiem.
+7
Words cannot express how much I don't give a fuck.
+9
^ a picture paints a thousand words: anongallery.org/img/5/3/not-a-singl...
+1
:D
+7
Sametis uzsāk jauno mācību gadu Cūkkārpā vienā kursā ar visiem labi zināmo Hariju Poteru. Sameti, tiekamies kananbola laukumos :)
+1
Viņš jau drīzāk absolvējis kopā ar Voldemortu, tikko no salidojuma atgriezies, laikam.
+8
Nu ta tagad būs laikam pieņemts darbā par lektoru, kamēr paralēli studē doktorantūrā par ES naudu! Sametis pasniegšot šādus kursus: «Vidzemes novadu (Middle Earth) ģeogrāfija saskaņā ar Silmarillionu», «Zeltā griezti gredzentiņi kā nacionālās saticības simbols latviešu folklorā, pretstatā alkatīgajiem cittautiešiem, kas dēļ tiem saiet naidā», «Orku nepilsoņu mēģinājumi sarīkot referendumu, lai iegūtu Uruk-Hai zemes pases, kaut arī orki negrib mācīties elfu valodu», kā arī speckurss «Izcilākais latviešu XIX gs. ekonomists — Krišjānis Voldemorts!»
+1
Пиздец ослику.
0
Cilvēks nav vilks. Ja vilks zaudējis spēlus tad game ends. Cilvēks spēj atkopties. Liekas, ka topika iesācējs, ir aizgājis daudzdienu nirvānā! gan jau atgriezīsies, jo tikai te ir labs alus, girls un sex :-)
0
^spēkus
0
Komenti... gege, patiesībā - līdz šim neko jēdzīgu nēesu darījis. Tikai skribelējis, ja citi ko sadarījuši. Kaut kā gribas mainīties... 665+
+5
Ev, sameti pa galvu vajag, ja ? Ilgi neesi sists, ja ? 667-1
+1
Shit just got real. Izrādās, ka Latvijā pavisam atklāti pastāv «Cūkkārpa». Un pat ar filiālēm.

www.akvilona.lv/public/26555.html...
+5
Nereaģēju uz prezidenta cienīgiem paziņojumiem...
+4
19.9.2012. tiekamies Ļeņigradā (Kalēju 54, Rīgā), sākums plkst. 20:00. Paredzama mūzikas žurnālistu diskusija kompānijā ar Jāni Stundiņu un Kasparu Zaviļeiski. Vada Mārtiņš Beitiņš. No manis- pēc pēdējām ziņām - dzīvā MŪŽAMEŽA mūzika, vakarā arīdzan visai ticams "karametāliskais sets" no manis kā no dj.
-3
* Dažas atbildes man ir jāsniedz....
..."Par mediju - tas ir, sakarnieku ar garu pasauli? Tā var noprast, ja jau zārkā gulēšana tiek pieminēta. "- patiešām: man ir tiešā saistība ar Neredzamo Pasauli. Baznīcas starpniecība nav nepieciešama. Man ir labas attiecības ar manu palīgu no Neredzamās Pasaules (citi sauc par "sargeņģeli"), kuram es varu nosūtīt informāciju- teiksim par kādu traucējošu cilvēku (un tad "no turienes" tiek izkārtota notikumu virtene, kad taucējošais tiek izslēgts/ pierādījies pret 2 personām...). Arī Likteņtēvs ("dievs", patiesībā šim nav nekāda vārda, tikai es tā spontāni dēvēju...) man ir labvēlīgs, vienmēr iedod iztiku- lai es uz Zemes varētu veikt savu misiju.
... "smags pohmels laikam vecajam.. te jau par sexu vajadzētu domāt, ne zārkiem." - par to nav jādomā, tas notiek pats no sevis. Jādomā par to, ko atstāj aiz sevis (garīgā un ne-garīgā plānā).
..."ir aizgājis daudzdienu nirvānā!"- nē, no turienes atgriežos pasaulē, kas jāpārveido ;)
+2
Pirmais punkts skan gandrīz kā draudi. :)
0
Nē, tā tikai nepieciešamā aizsardzība ;)
+6
Jōpt.... :/
0
"Es šajā brīdī no kaktu ģitārista pārvēršos par visiem zināmu pasaulslavenu šrederi. Bet es jums neko nerādīšu un nespēlēšu. Tikai paziņoju un tā. "- nē, es šo to saku tikai pēc tam, kad man kopš 2011. gada vēlīna pavasara bijuši 23 uznācieni ar dzīvo mūziku/neskaitot vēl dažus koncertus pirms tam manā mītnesvietā (vairāk skatīt MŪŽAMEŽA blogā: muzamess.blogspot.com/ ). Protams, būs jāpasvīst- lai iekarotu izlutināto Rīgu... ;)
+3
Es te protams, neņemu vērā tos gadījumus- kad mani miestā reti, bet tomēr izsauc ar vijoļmūziku piedalīties absolūti reālos izvadīšanas gadījumos. Tad (ar nelieliem izņēmumiem) neskan MŪŽAMEŽA mūzika, man pienākums apjautāties aizvadāmā radiniekiem- "kāds mīļākais skaņdarbs bijis aizgājējam pa skuju taku?".
+4
un ja tas būs kautkas iz Michael Angelo Batio gala, vai spēsi izpatikt?
+5
Uzrakstīšu testamentu un novēlēšu, ka bērēs jāuzaicina Sametis spēlēt. Un piebildīšu, ka mans mīļākais klasiskais skaņdarbs ir Paganīni kapriče Nr. 27!
+4
Ļoti uzjautrināja frāze "absolūti reāli izvadīšnas gadījumi". Īstenībā vajadzētu uzcerēt dziesmu ar tādu nosaukumu. :)
+7
^ Ideāls minialbūma nosaukums. Dziesmas:

1. Plūmju atbilde nepiekāpīgajam puncim
2. Oglīte ir priekš mīkstajiem!
3. Belaša atriebība
4. Diena, kad beidzās tualetes papīrs (instrumentālais)

+ hidden bonustek: studenta mokas pēc 3 mēnešu Roltona diētas

+2
3 dziesmu 7" platīte:

1. Piens, alus un skābi kāposti
2. Tievo zarnu bobslejs
3. Tavs sniegums tiks iemūžināts video un ielikts tīklā

Jā, tā lieliskā daudznozīmība. Angliski sanāktu kaut kas General Surgery vai Carcass stilā. "Absolutely factual cases of excretion".
+10
tā saprotu ka sametim ir bijusi pieredze ar dažādiem izvadīšanas veidiem. vot tagad mēģinu vizualizēt paurī kā tas dzīvē varētu izskatīties:

"apsalūti reāla izvadīšana" - viss pēc pilnas programmas, nelaiķis, kapliča, izvadītāji, sametis čīgā gan kapličā gan kapos, apstāvēšana un appbērēšana ar attiecīgu bēru mielastu.

"reāla izvadīšana" - viss tas pats kas iepriekš tikai sametis čīgā tikai kapličā un uz bēru mielastu netiek saukts.

"parasta izvadīšana" - sametis čīgā netālu no kapličas, tuvinieki šamo kušina un nelaiž kapos.

"nereāla izvadīšana" - sametis čīgā kapličā, izvadītāji un tuvinieki ir, bet zārka ar nelaiķi nava.

"apsalūti nereāla izvadīšana" - sametis čīgā gan kapličā gan kapos bet ne izvadītāju ne nelaiķa kā nav tā nav. Un tā trīs dienas no vietas.
+4
"Un piebildīšu, ka mans mīļākais klasiskais skaņdarbs ir Paganīni kapriče Nr. 27! " - protams :) manā interpretācijā :)
----------------------
"absolūti reāli izvadīšnas gadījumi". Īstenībā vajadzētu uzcerēt dziesmu ar tādu nosaukumu. :) - par to ideju reāli padomāšu. Laikam būs reāli jāsāk veidot "nepieradinātā izvadīšanas mūzika" :)
-------------------
mēģinu vizualizēt paurī kā tas dzīvē varētu izskatīties: - tas gan būs skarbi, ja tas viss būs reiz kādam jārealizē... hmmm, jāsāk arīdzan laicīgi domāt...
0
Kopsavilkumā par [deviņdesmito gadu pagrīdes] preses izdevumiem vēlos piedāvāt zīnā «Vilks» lasāmo rakstu «Mazas pārdomas par rokpublicistiku Latvijā», saīsinātā variantā — «Visregulārākais — dažas rokziņas Rīgas Balss iktrešdienas «Ķieģelī». Ideja jau laba, ja vien to autors Sametis R. nebūtu absolūti nekompetents tajos jautājumos par ko viņš raksta. Viņš ar saviem fantastiski sarežģītajiem epitetiem cenšas mākslinieciski noraksturot mūziku, ka tas kļūst velnišķīgi smieklīgi.»

www.alternative.lv/zinas/alternativa-k...
+2
Izlasot to visu 2013.g. viss ir pilnīgs murgs!!
-1
ko sametis jums nodarījis,metāla "spečuki" ?
+4
Tikai labu nodarījis! :) Vienlaikus skaidrs, ka Sameša rakstniecības stils ir dažam labam cietpaurim kritis uz nerviem jau deviņdesmitajos.
+4
^^ ko tev kāds nodarījis, ja jāklīst sarūgušam pa truemetal ārēm?
-8
okey,ja teikšu ka sametis ir sūds,pieņemsiet mani savā true "spečuku-alko" bariņā? a?
+14
ja tu teiksi, ka Sametis ir Sūds©, tad no tā nemainīsies tavas iespējas iekļūt alkobariņā ne uz augšu, ne uz leju. Bet, ja Sametis pateiks, ka tu pats esi sūds, tad tu varēsi uz mūžīgiem laikiem virināt Brasā! >:)
-5
apbrīnojams alko-bārdāvēmēju bariņš,kuri sevi uzskata par baigiem mūzikas ekspertiem te novācies.Tas nekas ka esiet 10 reizes bijuši wacken krūmos padirst vai novemties,tas jūsu zināšanas par mūziku neceļ,un jūsu komentāri par kādu koncertu ir 669 reizes zemāki nekā sametim. Nevajag te tēlot nez kādus mūzikas pazinējus vai ekspertus,tas ka dzīvē esiet pazīstami un viens otra domas atbalstiet,neko nenozīmē...Tad veidojiet savu slēgto draugu "geju" klubiņu,un viens otru draugu atbalstītāju blici,ne publiksku forumu kā tādu...
+5
^ ārprāts, cik oriģināli! Kā tu tā māki izteikties, tik skaidri, daiļi, grodi, eleganti un vēl nekad nedzirdēti? Tev vajadzētu nudien stāties Venoma un Neonza vietā? Nē! Kur nu — tev vajadzētu vadīt Latvijas Radio 1 ziņas un vēl priekšvēlēšanu debates nākamgad pa kasti! Viņi visi nobāl! Rēders un Streips! Tomsons un Jaunalksne! Tādu talantu taču nedrīkst šķiest, tikai runājot vienīgi par mūziku! Pat ne par mūziku, bet par tiem, kas klausās mūziku. Un vienlaicīgi vemj bārdā.
-4
Jā,gari runāji,bet tā arī nepateici neko. Tā parasti runā tie,kuriem nav ko teikt,jo patiesība izkodusi acis. Kā bērnudārzā te ņemies..
+7
Graffs izskatās "dibenāsāpināts" par kaut ko...
0
nebūt nē,vienkārši nesaprotu jūsu draudzīggejisko politiku te. ja jūs esiet dzīvē pazistami,tad taisiet savu slēgto forumu ne publisko...neapēdiet visus citus te..
+4
Ko tu vispār gribi? Ko tu saproti ar vārdu publisks? Vispirms tu sāc visus apdirst (vai ēst nost) un tagad raudi? Tā ir problēma, ja kāds ir ar kādu pazīstams?
+5
Vairums no šiem "bārdā vēmējiem" ir arī ar Sameti dzīvē pazīstami, dažs labs arī piedalās viņa portāla satura veidošanā.
+5
Un ja nu kas, 2003ajā gadā šis saits izveidojās no tajā laikā vēl jaunu "bārdā vēmēju" "slēgta foruma".
Ja liekas, ka šeit dara pāri - neviens nespiež šeit nākt.
+3
ikpalaikam te ieklīst trollētāji (patīk man šis apzīmējums, tagad tik populārs:) ), kas , izskatās, ka gūst baudu no vietējo terorizēšanas. Sava veida `enerģētiskais vampirisms`, tikai virtuāls. Pagrūti noraksturot, kādi ir dzīvē šādi tipi, bet parasti... nu bļe tādi kā pimpja dzīslas. Kā prusaks virtuvē, reāli jau nekož, bet nospiest gribās maitu :D
Zipaki, Bobiji u.c. dēmoni. Izskatās, ka uzradies jauns.
Verdikts- bloķēt, kamēr nav piezīdies pavisam klāt kā dēle.
+3
Sametis droši vien jūtas reāli uzjautrināts. Rakstījis par mūziku jau kopš padomju gadiem, pieredzējis visu Latvijas smagās mūzikas vēsturi kopš pašiem pirmsākumiem, vēlāk līdis dažādās radiostacijās iekšā pa sētas durvīm ar saviem smagajiem raidījumiem, plus vēl pats prot klavieri un vijoli spēlēt, beigās pat savu portālu uzmaucis — un tagad kāds Grafs viņam saka, ka viņš un viņa pazīstamie ir nekam nederīgi bārdā vēmēji.

BTW, manuprāt, trollis nevarētu šitik precīzi notēlot paštaisnu, ignorantu mietpilsoni, kā tas Grafam sanāk! Tik dabiski tas nemaz nav panākams, ja to grib mākslīgi :) Vai nu arī Graff pārvalda Staņislavska metodi vēl labāk par aktieri Jarānu.
+2
Ja tu nepamanīji, tad viņš Sameti nepieskaita bārdā vēmējiem, tieši otrādi, bārdā vēmēji esot niecības uz Sameša fona.
+2
ubļe, toč! Tas ir vēl viens pierādījums, ka grafs nav trollis. Lai nesaprastu, ka Sametis ir viens no mums un nav no tautas vairuma atdalāms — tur ir jābūt nevis trollim, bet vienkārši stulbenim.
0
Ja nu kas, truemetal.lv šogad augustā paliks 10 gadi.
+9
varesiet ievemt bardas :):):):)
0
Jārīko festivāls.
0
Hmm, toč. Bārdā vemšanas fiesta.
0
eu blé, lad? es sen nav vēmis un bārda man arīdzan iraid...
+5
Vajag ballīti, jo es arī gribu ievemt bārdā, kuram te bija tāda kuplāka? :p
0
Paga, paga, spriežot pēc uzstādījuma, ballītē bez bārdas nemaz neielaiž. Kā nekā, slēgtais bārdāvēmēju klubiņš tač!
+9
Var tak citu bārdās vemt! Intara bārdā jau varētu pustruemetāla izpausties.
-3
Sarunāts! Tad es bārdu negriezīšu it nemaz tagad kādu laiciņu!
-7
Kapē nevar ielikt mīnusus?!
-2
Kā nevar? Ieliku! :D

Un es arī gribu vemt bārdā (savā, svešās, visās), privātajā TM "gejballītē"!
-8
^^ viss darbojas :) Varbūt limitiņš blablablājatiņš?
-7
Tagad darbojas, bet pirms tam kaut kāda mistika. Ja tikai vienam komentāram tā būtu bijis, tad varētu domāt, ka reizē ar kādu plusa licēju, bet es tak vairākiem paprovēju, nekā, tikai plusi šancēja...
-4
Pozitīvās Domāšanas Spēks! Šonakt ķēris Intaru.
-5
mīnusu likšana - tas ir spēks !
-5
Dupšelmaņi visi, pakaļas:) Ceturtdiena un rīt piektdiena, bez pilnmēness, aaa..... jau ir viss pieriebies.......
-2
negatīvisma kampaņa
-2
Drīzāk bara instinkts :)
+7
Es mazliet nolekšu no tēmas par bārdu pievemšanu, bet gribu piebilst par alternatīvie.lv rakstiņu. Negribu apvainot tā autoru, bet es kā deviņdesmito gadu pusaudzis, kuram ome abonēja turpat visus iespējamos preses izdevumus, tieši to nozākāto "ķieģeli" kāri tvēru katru trešdienu. Var piekrist pie tā, ka citas informācijas jau lagā nebija un biju par jaunu un slinku, lai pati vāktu citus materiālus, salīdzinātu un pētītu. Toreiz tas likās riktīgi true. Ķieģeļa nopelšana ar šodienas acīm skatoties ir maigi izsakoties snobiska augstprātība, toreiz biju laimīga, ka ir vismaz kāda info, kas nebija tik tizla kā krievu žurnālos, kur grupu nosaukumus pamanījās tulkot uz, piemēram, "puški i rozi"
+3
tizla kā krievu žurnālos, kur grupu nosaukumus pamanījās tulkot uz, piemēram, "puški i rozi"
======================
Nu nebija jau tik traki... :-)
Ja atmet visadu dzelteno presi, kura parasti rakstija par politiku un seksu un kura tikai reizem paradijas kads gadijumraksts par "strashnij zheleznij rok", tad Krievija bija tiri normali izdevumi prieks tiem laikiem : "Железный Марш" un "Rock City". "Ровесник" ar savu "рок-энциклопедия" vispar, man skiet, bija pirmais zurnals PSRS teritorija, kurs saka rakstit par smago muzonu (musu "Liesma" saka to darit velak, IMHO).
+3
Un kur tad vēl pie stacijas mikriņiem nopērkamie poļu žurnāli ar kiss un bon jovi plakātiem, visa pusdienu nauda bija vējā, kad uz "centru' atbraucu :D
+3
... un pie stacijas mikriņiem nopērkamie PPP žurnāli...
+5
man kautkur majas Riga ir polju "Trash'em" zhurnali, ari pirkti stacija, 93-94 gada, pamata viss par talaika skandinavijas bleku :)
+5
Sameša piedzīvojumi Černobiļā:

nra.lv/pasaule/170572-acul...

«… tā nu fatāli atjēdzāmies kaut kāda ukraiņu lauka vidū – tumsā, dzērumā un radiācijā!»
+1
Trešdien, 14. decembrī, Rokkafejnīcā būs lielpasākums — divu grāmatu atvēršanas svētki. Viena no tām ir «Latvijas Leģendu» jaunais izdevums, bet otra — atmiņu grāmata par latviešu dienestu «krievos», kad mūsējos iesauca padomju okupācijas armijā. Tur pirmo reizi pilnā apjomā būs lasāms arī Sameša stāsts «Černobiļa iesācējiem» (augstāk lasāmais NRA materiāls ir kādi 15% no visa kopējā stāsta).

Pasākumā piedalīsies abu grāmatu līdzautori, bet pēc tam močīs Pērkons!
+4
^ a kur ta Mūžamežs, tas nemočīs? :)
0
Nu tad šovakar pēc 18:00 piekāpj, kas ir tuvumā! Tagad ir izlabots, bet vecajā paziņojumā par pasākumu bija pārrakstīšanās kļūda — aicinām ņemt līdzi labas emocijas un ierasties lieliskā AGREGĀTSTĀVOKLĪ!
+2
Tip reālistiski novērtē Roķenes cenas un piedāvājumu un ierosini ierasties kātā?
0
Roķenē šmiga kā jau virsur. Tas agregātstāvoklis bija Jumavas ierosinājums.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas