Sound Division Rock Battle 2012
+5
Rock Battle ir iespēja jaunām un perspektīvām rokgrupām cīnīties par iespēju ierakstīt 3 dziesmas pasaules līmeņa skaņu ierakstu studijā, tepat Latvijā. Tāpat konkursa uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties 2013 gada “Summer Sound” festivālā, Lieopājā.
Konkursā var pieteikties jauna vai ne tik jauna jebkura stila rokgrupa.
Pieteikšanās notiks līdz 15. oktobrim aizpildot anketu, kuru var iegūt pēc saites failiem.lv/u/ouozkmb....
Pretendenti konkursa atlasē tiks vērtēti pēc iesniegto materiālu muzikālā satura kvalitātes.
Sound Division Rock Battle 2012 norisināsies klubā “Nabaklab” 3 novembrī. Konkursa uzvarētāju noteiks kompetenta žūrija un skatītāju balsojums.
Balsot par grupām varēs klubā “Nabaklab” koncerta laikā. Jautājumu gadījumā rakstiet uz info@sounddivision.lv.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
Mielēna Piekdiena, tagad Lieopāja :D
0
Papildus trīs dziesmu ierakstam „Sound Division Studios” un iespējai kāpt uz skatuves „Summer Sound 2013” Rock Battle uzvarētājam, kādam no konkursa finālistiem būs iespēja savā īpašumā iegūt fantastisku balvu no mūsu draugiem, officiālajiem „Marshall” pārstāvjiem Baltijas valstīs - „Rock Distribution” – „Marshall” mg15cfx kombi.

Pieteikšanās konkursam noslēdzas nākam pirmdien 15.oktobrī.
+6
Ej tu nost! 15 vatu Marshall noteikti ir tas, pēc kā visi ģitāristi tiecas!
0
Dažreiz jau konkursos ir tādas balvas, kuras dalībniekus drīzāk atbaida… Bet lai tak Kombuliene vinnē! Viņai varbūt tiešām nāktu par labu.
0
Neonz, ja Tu būtu peim. ģitārists un kādreiz uzspēlētu savu ģitāru arī mājas droši vien saprastu kam tieši tāds 15 w nabadziņš ir domāts.
0
Neonz jau to vien dara, kā ģitāru pa mājām dricelē
+2
Apsveicam Sound Division Rock Battle 2012 finālistus, grupas „Sacramental”, „Burned in Blizzard” un „Varavīksnes stalli”
Jau nākam sestdien 3. novembrī klubā “Nabaklab” norisināsies „Sound Division Rock Battle 2012” fināls.
Atgādinām, ka konkursa uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums pasākuma laikā klubā “Nabaklab” un to papildinās žūrijas viedoklis.
Tuvākajā laikā tiks izziņoti pasākuma viesi.
Ieeja būs bezmaksas!!!!!!!!!!!!!!!!!...
-3
Varavīksnes falls - kautkāds jauns black metal bends?
+2
Starp citu, ņemu atpakaļ savu ironizēšanu par 15 W Marshall strazdubūri. Caur vienu no šomēnes aktuālajām andeles tēmām tādu kā reiz dabūju — un jāsaka, Marshall ir Marshall arī tad, ja viņam ir pavisam maz vati. Senāk man bija trīsreiz lielāks Huges&Ketner priekš džinkstināšanas pa mājām, bet labāk dodu priekšroku Marshall sīcim.
+1
manai ausij atkal liekas, ja Marshall's nav lielums liels, tad var izmest mistkastē ar visu iepakojumu
0
Nu tik nesastrīdās viens kačātājs a vien kasītāj (vai kā precīzāk bleķa gičas kustību aprakstīt?)
0
^ emmm… spēlēšana? :D
+3
Krāna stutētāji. Kules pucētāji. Fallotrioti.
My kokk is much bigger than your's!
+3
Viesi būs "Rūsa" !!!
+2
Nabaklabā neliels apgreids - sviestmaižu studija pārtaisīta (lielāka bāra lete). Atkal pierādījās, ja pie pults nav vietējais ērms, tad skaņa tur skan pēc skaņas. Ar to labās ziņas beidzas, jo Užavas un V-muižas alus ir aizvietots ar Lāčpiša Dzintara (Ls1.30) un Premium (Ls1.50). 21:00 beidzās Lētā Naba, bet pēc 22 bija palicis Budweiser (ā, tas ar jaunums - abi ar Krušovici pa Ls1.70) un Tumšais Zaptsūdens (varu minēt, ka pēc 23 arī tie beidzās).

Bet runājot par koncerta galveo sastāvdaļu (kā tad :D) - mūziku, viss bija zejebišče. SACRAMENTAL kapāja ierasti labi, ar atdevi utt., varbūt pat nedaudz pārspilēti kurināja publiku. Citējot Viesuli ''pohuj kas tas ir, bet tas nav thrash'' - pa lielam, tagad visai izteikti spiež uz kačku un muzons velk uz Grūvu ar Metalkōri. Kas man nepatīk pēdējos Sacramental končos, ir tās pauzes dziesmu vidū - besī ārā. Skatīs, kā tas viss CD izklausīsies, jo kačka dzīvajā ir viena lieta, bet ierakstā var ātri apnikt.

VARAVĪKSNES STALLIS kapāja ierasti labi, ar atdevi utt. varbūt parāk ilgi Paulīts mainīja ģitāras un pārāk sīki tika iztirzāta viņa potence, bet nu zajebišče. Tās huiņas, ko šie abi ar Rīdi plēš uz skatuves netiek iestudētas un ir reāli rēcīgas reiz pa reizei. uN muzons ir tāds kāds viņš un tādam tam arī jābūt.

Pēdējā huiņa - kādas padsmit minūtes pēc VS beigām balsošanas urna jau bija nozudusi - varēja tak uzrakstīt uz tās, ka tikos un tikos balsošana beidzas ...
0
t.i. Rūdi
0
Koa? Užava/Valmiermuiža uz Lāčplēsi? WTF???
0
Baigi agri viss tas pasākums sākās. Nokavēju Blizzardus. Neko darīt. Sacramental pa pirmo, skatuves horeogrāfija šiem arī ir līmenī, beigās visa banda pat štrumiem apmainījās un uzkapāja arī tā. Lūk tas gan ir thrash, Thrash tvaju maķ!
Runājot par strebjamo, ali no Nabas ir pazuduši. :( tāpēc pievērsos Captain Morgan Spiced. Baigi labs! ņem vienu, otru trešo, kamēr attopies ar tukšu maciņu. :D
0
kāpēc baigi agri ? pārmaiņas pēc viss laikā sākās - 20:00 bija jāsāk Sacramental kapāt - šie sāka 20:15
+1
Tumšais Brengulis tiešām bij draņķis. Trīs puslitrus tik izdzēru, a to dabūju iet nevis uz karnevālu pēc tam, bet mājās vemt. Visas trijas grupas spēlēja labi, vinnēt bija pelnījušas visas — pat tie glam ķēmi, kam stils bija izturēts līdz beidzamajam :)
0
Par tiem ķēmiem arī nobalsotu ;)

Kas vispār uzvarēja ?
+2
''Sound Division Studios
2 hours ago

Sound Division Rock Battle 2012 ir noslēdzies.
Apsveicam “Sound Division Rock Battle 2012” uzvarētājus - grupu “Burned in Blizzard”. Pateicamies visām grupām kas piedalījās, mūsu atbalstītājiem – “Rock Distribution”, “Marshall”, “Kozel”, “Gancia”, kā arī klubam “Nabaklab” un protams visiem pasākuma apmeklētājiem par aktīvo balsošanu. Uz tikšanos nākamgad!''

ābla. Varēja balsu skaitu arī uzrakstīt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas