MŪŽAMEŽAM - 19. septembris: smaga diena
-1
Paredzams - no 20:00 es esmu mūzikas žurnālistu diskusijā (ar Jāni Stundiņu un Kasparu Zaviļeiski) "Ļeņingradā" (Kalēju 54), vakarā gaitā dzīvā mūzika no manis, ticams arī mironīgais dj karametāla sets. Bet nupatās - svaiga ziņa - ir stipri ticams dzīvais uznāciens "Nabaklabā" PUSSY RIOT atbalsta vakarā. Kopējais sākums jau 19:00, iesākumā žurnālistu diskusija- kam sekos vairāku mākslinieku koncerts. Afiša par šo:
www.nabaklab.lv/zinas/t/15300/...

Mūžameža blogs ir: muzamess.blogspot.com/
Mans video no 2011. gada: muzamess.blogspot.com/2011/07/pirmais-video.html

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Atbalsta - Izraelas un Amerikas Savienoto Valstu vēstniecības.
0
Mans viedoklis par PUSSY RIOT ir šeit: karametals.lv/zinas/man-ari-ir-vi...
+2
"Vien par to – ka mierīgā manierē un ar pietāti pret baznīcas sienām – dziedāja par vārīgu lietu"
Tu to nopietni? Nez ko tu rakstītu, ja tavā mājā ieskrietu jampampiņi un ālētos?
0
ieskrietu jampampiņi un ālētos? - meitenes neālējās, bet savā manierē pateica viedokli. Ja ar mani saskaņotu, tad man nebūtu iebildums pret koncertu manā pagalmā...
+4
ja pie kāda iegāztos trīs slaidas, jautras pancenes un sāktu aurot kādu ironisku dziesmu… nu, ja godīgi, Vingrotājam šoreiz vienkārši paveicās! :D Mācītājs arī labais: būtu tak uzvedies kā cilvēks — iznesis kādu svētīto vīnu, sadabūjis kādu sieru utt. Pareizticīgo mācītājiem tak sekss atļauts.
+2
^^ nu labi, sauc kā vēlies.
Teiksim, atnāktu es pie tevis ciemā un savā manierē kartupeļu šķīvī izteiktu viedokli trīsdiennieka pohu kluča izskatā?
0
^ Tas tomēr ir kas cits. Un šoreiz, manuprāt, jautājums nav par patikšanu vai nepatikšanu, bet par 3 gadu cietumsodu.
+2
Vai Big Ugga regulāri dzer un ir pa reizei "pohās"? Cik pa reizei "pohās" redzu kādu kaimiņu, tad tas nav patīkami. Bet viens no regulāras dzeršanas aizviņējā mājā dabūja smagu insultu, tagad ir Irlavas slimnīcā un ir smagi kopjamā stāvoklī.... bet, ja viedoklis jāizsaka kartupeļu šķīvī, tad es varētu uz to reizi gan šķīvi, gan kartupeļus iedot. Protams, ja nav vēlme kauties ar mani, vai nodarīt kādu kaitējumu manam īpašumam...
-----------------
"ja pie kāda iegāztos trīs slaidas, jautras pancenes un sāktu aurot kādu ironisku dziesmu…" - ja iepriekš sarunātu ar mani, tad iebildumu nebūtu, ja trīs meitenes pie manis būtu. Manis pēc panki, lai gāžas pa krūmiem un mājas dīķi. Ir iespēja stallī pārlaist nakti.
+1
"jautājums nav par patikšanu vai nepatikšanu, bet par 3 gadu cietumsodu. " = pareizi, tas konkrētais pasākums notika baznīcas altāra slēgtajā daļā (pat citu cilvēku jūtas netika aizskartas). Un mierīgā manierē: izņemot pašu dziesmu ar viedokli un apģērbu (mierīgi-pancisks, cik var spriest), nekas netika ne lauzts, ne ķēzīts. Kā jau baznīcā pienākas: bija lūgšana... * Es pieņemtu, ja meitenes (nu tā aiz "matiem pievilktā" likumdošanā) nu sadabūtu dažas "sutkas", dažas stundas "sabiedrisko darbus" vai kādu "sodanaudu". Bet ne jau aiz čuguna aizkariņiem uz gadiem!
0
Jelgab, nē, es tagad runāju *tieši* par vai tas bija pieņemami vai ne. Par sodu vai tā samērīgumu tas ir cits stāsts. Bet ne visiem (ieskaitot mani) patiktu tādi izgājieni savā teritorijā, tāpēc nevajag to tagad saukt par mierīgu manieri. Tas ir tīrākais huligānisms.

Tas ir tieši tas pats, kad urlas ālējās pagalmā - nu ja, mierīgā manierē, ar pietāti pret dzelzsbetona sienām. Viņi jau tikai izsaka savu (neesošo) viedokli savā manierē.
0
"kad urlas ālējās pagalmā" - tās panku meitenes nu nekādīgi nav "urlas". "u..." publika ir atsaldētie, un kuriem nekādi likumi nav rakstīti. Un neviens viņus negaida. Tamdēļ - Latvijā šī tauta ir gandrīz iznīkusi (vietējie hulīši, tie gan visur pietiek...). Ja pie manis kāds rīkotu pasākumu- ar mani sarunājot: viss varētu notikt:) Ja kādi citur gribētu rīkot kādu pasākumu- tad ar teritorijas īpašnieku ir jāsaskaņo laiciņu pirms tad, tas ir normāli.
+2
Man gan joprojām liekas, ka sausais atlikums «Panku lūgšanai» ir šāds: trim jaunām sievietēm draud vairāki gadi aiz restēm par to, ka viņas baznīcā dziedājušas pašsacerētu lūgšanu par savas valsts nākotni.
0
"Man gan joprojām liekas, ka sausais atlikums «Panku lūgšanai» ir šāds: trim jaunām sievietēm draud vairāki gadi aiz restēm par to, ka viņas baznīcā dziedājušas pašsacerētu lūgšanu par savas valsts nākotni. " - smags "atlikums" :(
0
Tātad, jāsaskaņo tomēr, ja?
0
Pat tad, ja pancenes to baznīcā būtu darījušas bez priestera atļaujas- tad varētu nopelnīt "sīko huļigānismu" (apmēram pieņemu, ka tā...), bet tas neiet kopā ar 2-3 gadu cietumsodu.
0
Vai es rakstu par sarežģītu? Nu bla, cik es varu teikt - patlaban es tikai vēršu uzmanību uz to, ka tas nebija tik nevainīgi kā tagad ir tik modīgi to pasniegt.
+2
Nē, nu var jau to lietu vērtēt arī no šāda aspekta: būtu tak pielaidušas uzreiz uguni tai baznīcai klāt, un miers! :D
0
Es cenšos izteikties vienkārši- sods ir neadekvāti garš par nodarījumu (notikums vēl nav beidzies, manīsim- ar ko beigsies kasācijas sūdzība tur...).
0
Maskavas kristus baznīcu nav tik vienkārši dedzināt, no akmens- kā nekā. Tikai ar spridzināšanu (kā komunisti jau vienreiz veica...).
0
Jā- un Kijevā dažas citas PR atbalstītājas - nozāģēja Kristus krustu (tur kādā dārzā), tad es saprotu- ja no vaininiecēm piedzen atjaunošanas izdevumus, kā arī papildus iedod "sutkas".
+3
Vai tas arī bija miermīlīga viedokļa izteikšana savā manierē?
0
Un (4) salīdzinājuma. Polijā pirms dažiem gadiem mums zināmās bandas BEHEMOTH līderis "Nargals" koncertā saplēsa bībeli un kristus baznīcu nosauca par "lielāko noziedzīgo sektu". Polijas varas iestādes pēc tam ar šo ņēmās caur tiesu, kurā tomēr tika atzīta nevainība. Tikai no neredzamās pasaules gan atnāca "vēsts": leikozes slimības veidā - ar ko dabūja šamējais pārslimot.
0
"Vai tas arī bija miermīlīga viedokļa izteikšana savā manierē?" - tas gan, protams, nebija tik miermīlīgi... tur pāršāva pār strīpu. Visumā šādus izgājienus neatbalstu, ir daudz tolerantāki varianti- kā izteikt atbalstu. Savi koncerti, izteicieni, preses relīzes, diskusijas, atkal koncerti... piketi, demonstrācijas arīdzan.
+1
Krusta nozāģēšanu pie kapiem Ukrainā (neatceros, kas tie bija par kapiem, karā vai Golodomorā bojāgājušo kapi) gan nevajadzētu atbalstīt. Tur tas krusts nesimbolizē reliģisku sviestu, bet gan pavisam konkrētu cilvēku piemiņu.
+2
"Tur tas krusts nesimbolizē reliģisku sviestu," - Krievijā nav reliģiskais sviests, bet gan vadošo baznīctēvu sadziedāšanās ar politiķiem, pret ko arī PUSSY RIOT protestēja.
0
(Bez visa pārējā) Ja es rīt, kā "3šo uznācienu" Jāņa baznīcā (pie Saeimas), nesaskaņojot ar vietējo priesteri, sarkanā kreklā norullētu pāris versijas no MŪŽAMEŽA repertuāra ar segvārdiem "atpestī mūs no Dombrovska un Bērziņa", tad mani sašņorētu pašvaldības policija un nogādātu iecirknī paskaidrojuma rakstīšanai. Iespējams, dabūtu kādu administratīvo sodu. *Bet to nedarīšu, jo 1) visumā ar Valsti esmu mierā (problēmas ir, bet ne traucējošas); 2) esmu nekristīts (pagāns), un man baznīcā nav ko darīt... hehe.
+4
BEHEMOTH, atšķirībā no dažiem labiem, to darīja savā teritorijā. Vatta kāds tās pusenes tvarstīja iekš vietējiem saksofoniem? Ne taču.

Nu nevar bāzt roku akvārijā pie haizivīm un pēcāk skriet raudādami pie mammas.
+1
1. Krievija, lai arī demokrātiska, ir moderni totalitāristiska
2. Domāšana ir tikai un vienīgi PSRS paaudzes stilā, kad šamo nebūs, mosh domās kā savādāk.....
3. Atbalsts - KAM? Ķipa pankiem, kuri par tavu eksistenci nezina, vai atbalsts, par kuru Krievijas varasiestādēm ir pilnībā pohuj, pat iztiekot, bez pohu kluča....?
4. Nemaisies iekš tām lietām par ko tev - Sameti - jēga maza, jo tas tikpat labi var būt jau no tā kunga atkarīgs, mošh šamais jau tā ieplānojis, ka šīm jāpasēž iekš to cietuma, lai jau cietuma dāmām ar kāds jauns prieciņš tiek.......
5. Un izbeidz taču beztolkā vāvuļot, kāda huja pēc mums līst iekš krievu problēmām, ja mums pašiem te ir smagas problēmas ar nacionālajiem jautājumiem utt...
6. Tad jau labāk sadziedies ar mūsu pašu apzinīgo Lotgaļu metaļoru un cīnaties par Latgales, kā atsevišķas nācijas, teritorijas un etnosa atzīšanu, efekts būs graujošāks, ja izdosies, aber līdz tam, tāds pats sviests......!!!

Labāk paklausies, ko pamācošo, kā piemēram šo:)
www.youtube.com/watch?v=hDpc-831GPs...
+2
Vai kāds tiešām te ir tik debīls un tic, ka tās bija 3 jaunavas, kurām nenormāli rūp Krievijas nākotne? :D Ir skaidrs, ka tas viss bija lieliski plānots manevrs no "augšējiem" slāņiem. Vaig skatīties uz šo notikumu globālajā politiskajā kontekstā ar Sīrijas, Lībijas un Irānas jautājumu.
Starp citu, sods ir sen atcelts "pežu dumpim". Ko vēl cepties sametim ?
Ko tik pēkšni esi sācis kladzināt par politiku? smird...
0
Pareizi, trešdien jāpāriet no vārdiem uz darbiem (sk. topika sākumu)
+5
Viens no visizdevīgākiem PR-gājieniem šov-biznesā pēc "price/performance" skalas pēdējo 20 gadu laikā. Un absolūts stulbums no jebkura sevi cienošā cilvēka viedokļa. Lai pasaka paldies, ka tie paši ticīgie vinām nesalauza ribas turpat baznīcā, ilgi negaidot. Reliģija neapšaubami ir opiums tautai, bet daudzi cilvēki no sirds tic tam un pazemot viņu jūtas viņu pašu svētajā vietā ir vienkārši spļāviens sejā, neatkarīgi no tā, kādā sakarā to dara. Diez vai viņas vispār tiktu lidz tiesai, ja, piemēram, Libanā vai kaut vai Dagestanā uztaisītu tādu pašu "uzstāšanos" mošejā.
Un vispār, visam apakšā ir lielo valstu geopolitiskas cīņas par naftu un gāzi. :-)
+3
Paprasi labāk - ko tās pancenes domā par Baltijas valstu neatkarību. Komunistes un feministes, bet labs sarkanais (kā jau mēs zinam no vēstures) ir beigts sarkanais.
0
Redz, kur vēl viena smalka aprunātās formācijas viedokļa izteikšana savā manierē. plucer.livejournal.com/55710.html...
0
^
Ideju tie muzeja drazeji acimredzami nosperusi no siem : en.wikipedia.org/wiki/Fuck_for_fores...
:-)
+3
… aaand some fresh Pussy Riot news!

nra.lv/pasaule/79949-zvied...
+2
Es jau sen ceru dibināt partiju - "Par suņu un kaķu tiesībām vienotā Latvijā"
+6
Za sučku un pussiju ķiesībām jeģinā Ļatvijā :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas