Darba piedāvājums
+2
Vajadzīgs Linux/Unix admins. Alga pieklājīga. Ja ir interese, uzreiz rakstīt uz manu epastu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Darbs arī pieklājīgs? Tipo kājas gaisā, skatamies filmas, etc?
+4
Ir arī nedaudz jāstrādā, starp seriāliem un Angry Birds mačiem.
0
laikam man beidzot jāmaina profesija..
+1
Neon - tevi meklē!
+1
Neons un Fatdūds jau atteica, pārāk svabadi gari, te vajag adminu.
0
aizzzzit!
+2
piespraužat lapiņu RTU datoriķu faķī pie stenda.
konkurss būs jārīko.
p.s. man tīri tāda ziņkārība (kā nedatoriķim). Cik tad vidēji pelna ierindas admins?
vienam laba alga ir 350, otram ar 1000 par maz..
0
skatoties ko, kā un cik adminē
+2
Reāls cirtējs mazāk pa 1kLs nemaz neies uz interview.
Bakstīt biroja windowzus, updeitus un requestus aļa "a man nejiet!!!!11" var arī pa minimālo.
+1
leaves dropping dzirdēju, ka iekš RTU jau esot likts... but maybe not.
0
RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāte necieš (un nekad nav cietuši) no studentu trūkuma, ražo lielā daudzumā datorspeciālistus + daudzi entuziasti pašmācībnieki. Darba tirgū darba devējiem nevajadzētu būt problēmām ar šo kadru deficītu.
Pietam, viena no vislabāk algotajām profesijām.
0
Šitai vakancei ir laikam 800-1000 uz rokas.
+2
^^ Pa maz ražo. Reāls deficīts pēc tādiem, kas kaut ko cērt :)
+2
Pieredze IT rāda, ka ir daudz talantu, bet maz profesionāļu.
Laužat galvu paši :-)
+2
Otrādāk :D Profesionāļu (tie, kas saņem naudu par "darbu") daudz, talatu krienti mazāk.
+1
Saņemot 1K+ algu ir liela iespēja uzkāpt uz kredīta adatas, pazaudēt labus draugus, sapirkt nevajadzīgas mantas, pāriet uz suši paiku un beigās atsisties kadā jaunā jogas pozā. Man ir labi ar manu algu :-)
+5
LOL? :D
0
Tas, ka var sapirkt nevajadzīgas mantas varētu būt vēl reāli, bet pazaudēt labus draugus, uzkāpt uz kredīta adatas ?! Dafuq.
+7
1k uz rokas? Forši. Paldies, māt!

Māte 8gadīgajam man: "Dēls - tu mācīsies vai nu jurisprudenci, politoloģiju vai matemātiku! Būsi vīrs uz goda! Paskaties - kaimiņu Pēterītis visu dienu pie datora vien dzīvo - kas no viņa nākotnē izaugs? Un tas Rēdlihu Miķelis - dzenā tikai savu ripuli pa ledu dienu no dienas, posts un negals! Lauzīs vēl kaklu. Nē, nē, kārtīgi vīrieša cilvēki no tādiem nebūs..."
0
Esmu gatavs atteikties no lielas algas par labu interesantam un noderīgam darbam (piem. pensiju sistēmas uzturēšanai :D). Bet, ja iet runa, par lielu naudu (vismaz pāris miljoni), tad, protams, esmu gatavs izmēgināt savus spēkus :D
0
LOL, pazaudēt draugus nozīmē, ka mainot savu status quo, laika būs mazāk, intereses būs citas, arī vērtības var mainīties...ja kāds nepiekrīt, lai iet pakaļ alum :-)
+4
Nezin, pirms krīzes saņēmu >1K, tagad krietni mazāk, bet draugu loks it kā nav mainījies. Uz kredītu adatas ar neuzkāpu (vienīgo, kas bija, atdevu gan), nevajadzīgas mantas it kā ar nesapirku. Kaut gan ja tā paskatās, ne auto, ne ritenis šobrīd netiek kustināti, tad jau laikam pārmērīgi vajadzīgi nav.

Alus man jau ir.
0
...pašlaik ir tāda figņja, ka naudai nav vērtība. Šodien ir rīt nav. Arī ieguldīt neredzu iespējas. Tikai savos sīkos. Kad būs pabeiguši videni, tad sūtišu prom no lv, lai redz pasauli un paši domā ko talāk darīt.
man arī ir alus :-)
p.s. bet latvieši pārdzīvos visus, jo māk izdzīvot :-)

+5
No savas pieredzes (man gan diemžēl ienākumi ārkārtīgi svārstās pa mēnešiem, no pāris simtiem līdz pāris tūkstošiem — protams, lielais cipars, kā paši saprotat, gadās salīdzinoši retāk…) varu teikt, ka liela alga draugus un draudzenes drīzāk pievilina :D

Bet fakts ir tāds, ka naudas daudzums nesastāv nekādā korelācijā ar dzīves līmeni. (Ierunājās ekonomists, he he he.) Un dzīves kvalitāte ir vēl pavisam cita lieta — dažs dzīvo kvalitatīvi ar minimālo, citam 2k nerada piepildītu dzīvi, ja ģimenē nav saskaņa, un darbā — sūdi vien, un brīvais laiks nav nemaz.
0
Tas neizslēdz manu teoriju un praksi: kad tev naf naudas, kam tu esi vajadzīgs :D
+4
Ja tu nevienam neesi vajadzīgs bez naudas, nebūsi vajadzīgs arī ar naudu. Tā nauda gan varbūt kādu pievilinās.
0
Cilvēks rada to darbu un vērtību, kas (agri vai vēlu) tiek novērtēta naudā. Otrādā virzienā gan tas nestrādā! :D

Tad, kad ir piķis, tad gan nekait sataisīt kaut ko pozitīvu priekš pārējiem un apkārtējiem. Tajā skaitā pat priekš tiem, kas to nemaz nav īsti pelnījuši.
0
Klutivē dīkdieņu kultu?
+5
Intars

, vakar, plkst. 22:21Nezin, pirms krīzes saņēmu >1K, tagad krietni mazāk...
Nu- pirms krīzes daudzi saņēma nesamērīgi lielu algu, t.s. uzpūstā finanšu burbuļa laikā, kas kad plīsa, daudziem bija kā auksta duša elpu cērtoša. Protams, var teikt ka tad tās bija cilvēka cienīgas algas u.t.t., bet ne jau mākslīgos apstākļos, kas Latvijas gadījumā bija dzīvot uz parāda, viltus labklājībā, liekot mīksto uz rītdienu, kad nauda būs jāatdod.
Man, pagaidām, alga 1K nav bijusi, bet strādāju profesijā, kur uzreiz nevar gribēt lielas algas. Ar gadiem, `audzējot muskuļus` pieaug arī finanses. Lai vai kā, uz Latvijas kopējā fona īpaši nevaru sūdzēties par saviem cipariem, ja tīri objektīvi.
Tur augstāk minēts par kredītiem, suši, jogas pozām.
Ja cilvēks nopelna to 1K un vairāk sūrā darbā, kārtīgi `urbjot`, tad maza iespēja, ka paliks par jogas pidarasu un suši patērētāju. Viņš tomēr nopelnīto spējīgs adekvāti novērtēt un attiecīgi izrīkot. A ja tā nauda iet viegli (ir tādi dzīves lutekļi un ne mazums, kam nezinu- horoskops labs vai sātanam dvēsele atdota :D), tad tādi arī paliek par buržuju pipelēm:))
Diskutabls jautājums katrā ziņā.
+5
īstenībā krīze takā biski iemācīja dzīvot, kas man kaitēja vienā kantorī tupēt pirms krīzes - aliņam tak sanāca un viskaukam sanāca, vnk skauda ka rajona veči stroikās pelna štuku un vairāk un ta arī gāju uz stroiku, rezultātā tādās pipelēs ieraucu ka bail, rezultātā pusgadu pārtiku no pudeļu un metāllūžņu nodošanas un arī plazmu gāju nodot, bet vērtīga dzīves pieredze īstenībā, tagad zinu kā ir dzīot kā bomzim un tai pat laikā kā nenomir badā. tagad atkal kokam otrs gals, shance uz padarīto, esmu gandrīz labākais meistars savā specialitātē, bet sūdi tādi ka laiks priekš pasha dzīves ne sūda nepaliek, lielākā daļa nedēļas pa 12h dienā, dažreiz nākas arī vīkendus vergot, rezultātā attīstas alkoholisms, kā 5diena, tā uzreiz pēc šances soma pārlādēta ar aliem un aiziet, nedo dies vēl vecrīga iegadās pa ceļam, vēl paralēli 3 grupās takā kaukas tur jāspēlē, hui paspēs savu soloprojektu uzbliezt, karoche jāmeklē cits darbs - jau kādu gadu tāds secinājums smadzenēs marinējas, bet es tak negrib atkal aiziet bomzī, un tādam kā es kas datorpisējs gluži neskaitās štuku kaukur izprasīt nerādās reāli
+6
^
par to alkoholismu gan tu beidz.
tā ir katra paša izvēle un neviens ar varu rīklē nelej.
ja attaisnojies, ka kod grūtās dzīves dēļ, tad tas ir tavs rakstura/ gribas vājums.
+1
es uzrakstīju. cerams ka tas gmail tiek čekots :)
0
Es atbildēju.
Zend ze CVz!
+2
^ jo šī ziņa par darbavietu aiziet tālāk, jo epasts droši vien pildās ar jautājumiem: «I can haz 1000 LVL uz rokas mēnesī?»
0
Lai atsūta CV un atnāk parunāties. Viss ir atkarīgs no skilliem un pieredzes.
+1
Kastroli, tev šobrīn nav kādi 40L aliņa sabrūvēts, lai tā normāli aizietu parunāties ?
-2
Iemet sitai geniju/trollu portala, tur tik "gudri" pilsoni apgrozas:

www.datuve.lv/forums/kat/sludinaj...
+1
Un tad atkaujies no "geekiem", kas "prot" uzstādīt Window un CS!
+5
Es protu ! Dod tūktote late !
0
akas ir SC?
+1
SC varētu būt - Sūkā Cieto, bet CS - tas pats kas Kontra
0
Cieto Sūkā :D
0
SC — Saskaņas centrs. CS — Caskaņas Sentrs. Elementāri! :D
0
skaidrs - Counter Strike, vai ka tur :)
-1
CS - consumer shit :D
+1
Nu, lai izkonkurētu Bleidu, tad dod man 600 Ls par māku, ne tikai uzlikt Window un CS, bet arī uzstādīt Kubuntu he he...! Nu vajadzības gadījumā arī Tetru he he...! Bet lai jau izdodas atrast normālu pacanu!!!
+4
pag, tu māki Kbuntu vienlaikus ar Windu uzinstalēt ? noliecu galviņu tavā priekšā !
+1
c'mon, ja ir 2 vai vairāki datori, tad paralēli var darīt dajebko -> pat olu cept :P
+1
Ew, Bleid, nevis noliecu galviņu, bet gan sasleju, bij jāsaka, savādāk tā divdomīgi sanāk :)
+2
tādā sajūsmā, lai saceltos, gan neesmu ...
+2
Var jau arī vienā datorā vienlaicīgi instalēt vairākas OS, piemēram, zem Virtualbox.
0
man gan parasti ar Live CD pietiek, bet par VirtualBox labāk patika Microsoft Virtual PC 2007
0
Interesanti gan… man jau '99 bija kompī gan mazais mīkstais, gan Linux. Ir redzēta arī tāda pornogrāfija — uz viena kompja vienlaicīgi atrodas gan MacOS X.4, gan XP Windows…
+4
Ož pēc hipsteriem.
0
^^ da kaut vai visa jautrā trijotne
0
^^^ iet ta vienlaikus tāpat tikai viens no tā tripera.
0
tevi Bleid ieskaitot, tevi ieskaitot:)
0
Apskatieties šito meistardarbu. Klasisks LV darba sludinājums priekš adminiem.

www.diena.lv/uploads/karjeras-di...

Es tik varu pateikt, ka cilvēks, kas visu šito tiešām labā līmenī zin, var strādāt par sistēmas arhitektu un prasīt pāris tūkstošus uz rokas.

Principā, sludinājumu izlasīju kā labu anekdoti...
+2
^ jo realitate uz rokas algu piedava vinji kadus 200 Ls? :)
+3
^ :D :D

^^ Spēja ātri mācītiesu un apgūt bla bla.

Kauna nav? Bled. Tādas prasības sarakstījuši un vēl šādu, apkaunojošu, punktu piemetinājuši, nu. Ja tāds čubārs ir to visu prasīto izcirtis pro līmenī, tad šāda īpašība ir automātā ieslēgta.

Tas ir tāpat kā sludinājumā pateikt: māka apieties ar office kā arī jāprot ieslēgt un izslēgt dators!!
0
Te vēl nav pateikts, ka vajadzēs staigāt un mainīt tonerus printeriem un iet mācīt sekretārēm Exceli lietot, kā arī kabeļus izvilkt un tehniku staipīt apkārt...
0
Nu tas ir kaut kas līdzīgs kā man gadījās, kad aizsūtīju pāris jautājumus uz vienu sludinājumu par mājaslapas administrēšanas, pirms sūtīt savu cv šiem ar pajautāju, kas par speceni mājaslapai, kādi produkti, termiņi utt, aber man pienāca vēstule, jūsu e-pasts ir saņemts un atbilde tiks sniegta trīs darba dienu laikā, it kā pašsaprotamas darbības, bet tai pat laikā, kaut kā pārāk uzbāzīgi grib visu :)
Nu dienas sludinājums nav tas trakākais, ir jau tādi kur prasa perfekti cirst Windu, Linux, Unixu, tai pat laikā zināt bez maz vai visu no programmēšanas, dizaina, kodēšanas utt, ir bijuši tādi uzpeldējuši iekš Boot.lv savlaik ar :)
0
Oij - man aizaizaiziepriekšējā darbā (valsts kantoris) beigās, kad samazināja štatus, uzdeva cilāt telefona klausuli ik pa 5-10 min un savienot ar kādu no juristiem. Izturēju kādus 3 mēnešus un sapratu, ka tik liels patriots tomēr neesmu.
0
Если бы водителей искали так же как и программистов...
Вакансия - водитель

Требования:
профессиональ... навыки в управлении легковыми и грузовыми автомобилями,
+4
0
Deathperado, šodien, plkst. 15:36

''Te vēl nav pateikts, ka vajadzēs staigāt un mainīt tonerus printeriem un iet mācīt sekretārēm Exceli lietot, kā arī kabeļus izvilkt un tehniku staipīt apkārt...''

Tieši ar to nodarbojos :D Sūrais hakeris, vienkārši!
+1
^^ pēdējais teikums ir visspēcīgākais :)
0
Elektroinženiera asistents/-e – lodētājs/-a


Draugiem.lv grupas uzņēmums SIA GreyNut (40103684124) meklē jaunu komandas biedru/-i, kas palīdzēs ar komplektēšanu un vēlas kļūt par elektroinženieri mācoties no labākajiem!

Mūsu prasības:
- komunikabla, atvērta un mērķtiecīga personība;
- patiesa vēlēšanās strādāt;
- brīvs laiks;
- vēlme mācīties;
- vēlama pieredze darbā ar lodāmuru.
0
ko nozīmē ''brīvs laiks'' ?! ka 23:00 sestdienā var uz darbu izsaukt ?
0
Visticamāk lai nav blakus haltūras.
0
A kāpēc lai nevarētu būt blakus haltūras, ja tās netraucē (pamat)darbam, tā veikšanas kvalitātei un tiešā veidā nekonkurē ar darba devēju?
0
Drīzāk tas toč nozīmē virsstundas (par kurām, protams nemaksā kā par virsstundām), jo normālā darba laikā nav iespējams visu paspēt.
0
Ir ļoti tipiski darba līgumos atrunāt, ka haltūras nedrīkst būt. Un ka, piemēram, programmētājs ko mājās prieka pēc kodēs, viss tāpat būs firmas īpašums juridiski.
0
Tas jau kā atrunā. Man, piemēram ir teksts, ka nedrīkst veikt darba devēja veiktajai komercdarbībai konkurējošas darbības. To var interpretēt diezgan dažādi.
0
^ tas būtībā nozīmē, ka nevar strādāt tai pašā nozarē.

un ja esi bijis valsts darbā kādā specifiskā postenī, tad nedrīksti gadu vai divus saistītās nozares komercuzņēmumā strādāt
0
Piemēram, mediju nozarē (kur teju viss no satura un to ietverošā dizaina radīšanas vien sastāv) daudzviet šādas vienošanās par strādāšanu tādā vai citā medijā ir bieži vien mutiskas, un pat rakstītajos līgumos reti nav atrodams punkts, ka paralēli nedrīkst neko dot konkurentam — tas tiek uzskatīts par tik pašsaprotamu, ka nav jāatgādina. Bieži gadās reizes, kad autors izdomā tādu materiālu, kas apjomā velk uz žurnāla formātu — bet tavs kantoris, piemēram, veido kaut ko citu, tik ne žurnālus. Tad ar priekšniecību tiek atrunāts katrs gadījums atsevišķi: drīkst vai tomēr labāk ne.
+1
Tāpēc, ka blakus haltūras VIENMĒR traucē pamatdarbam.
0
^ tas atkarīgs no tā, cik augstas ir prasības pret pamatdarba kvalitāti.

"tas būtībā nozīmē, ka nevar strādāt tai pašā nozarē."

to var tā traktēt, bet ne tikai tā. Teiksim, ja tu dabū haltūru pie objekta, uz ko darba devējam nav i prātā nācis startēt, tad tiešā veidā jau tu nekonkurē.
+1
^^ «Mūsu jaunākie pētījumi, veikti pēc Starptautiskās Kapitālisma Organizācijas prezidenta Riča Skopumfīlda pasūtījuma, apliecina: darbam un pelnīšanai pirmkārt traucē ģimene!» — Dr. Šekelmans
0
Šekelmans-šekels-šekelbergs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas