Jauna grupa Wagars
+16
No tumšākajiem Latgales mežiem izlīdusi nesen izveidotā pašmāju black metal/d-beat grupa Wagars. Apbrīnojot Latvijas dabas mežonību un nepieradināto, noslēpumaino spēku, ieskandinot postapokaliptiskas noskaņas, grupas dalībnieki vienojušies radīt vienkāršas, ātras un skaudras kompozīcijas. Kā ziemeļvēja dzītās krusas šaltis...
Wagars aicina mest pie malas civilizācijas maldus un atgriezties pie primitīvisma un mežonīgās dabas balss.

Dziesmas var noklausīties: wagars.bandcamp.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
normāla blekuha :) emmmmm esmu mazliet atpalicis - tik ko tas d-beat nozīmē?
0
Ko nozīmē grupas nosaukums?
+2
to, ka jaunā paaudze izvēlas maxti !
0
D-beat ir d-beat, ej izglītojies - en.wikipedia.org/wiki/D-beat...

Idejiski jau sen šitāda tipa mūziku LV parādamies gaidīju. Bet man visu sabojāja pēdējā dziesma. Tās vegāniski zaļās lirikas... I can't dig that! Man vot šitāds vairāk, tur viss uzreiz skaidrs gan pēc bildes, gan dziesmu nosaukumiem - www.metal-archives.com/albums/Dishammer/Un...
+1
Sorry, bet ta 3-sha dziesma ir kautkads totals gejisms....
0
vo vo! vo vo! A es par ko?
+3
Gejisms vai nē — šeitan tieši teksts ir liela vērtība. Tā ir dzeja, nevis parastais «rrrāāā, rrrāāā, Seithāāān, rrrāāā!»

Tā kā jautājums viens — kad Wagaram būs koncerts?
+3
Neiet runa par "seitan vai shatah", tas ir aktuali 13 gadigiem :)
0
Nu man kaut kā ne īsti patīk šitais te :) Vienīgais, kas varbūt patiktu, ja būtu rakstīts ar parasto V, būtu grupas nosaukums.
-5
Ah, atkal tie sabži visi. IMHO pietiktu, ja būtu vienkārši crust pielipināts. Šitā jau var visa alfabēta bītus uztaisīt, katra grupa sev pieāķēs klāt, nu lai tā krutāk.
+1
Hmmm, 3šā dziesma jau visai interesanta, nav vismaz sūda rrrr uga uga rrrrr vispār, saklausāmi normāls teksts, bet nu katram savs. Vispār teksts man atsauc atmiņā sen vēsturniekos studētu grāmatu par civilizācijas norietu, bet nosaukumu gan vairs īsti neatceros, vai nu Clash of Civilization vai Fall of civilization, katrā ziņā, točn, kā no grāmatas nodaļām paņemts un pārtulkots latviski he he...! Bet nu malači, ka arī tas Latvijas gals sāk līst ārā, vismaz cerams būs jaunas vēsmas..!
0
atgriezties pie primitīvisma un mežonīgās dabas balss... tas būtu? Iepatikās uz ielas meitene - virsū un apaugļot? Un pēc tam paēst ekoloģiski tīrī nopļautu zāli.
un vispār, kur tur black? krāpšana! nav blastbītu nav black! nez kā tur tas viss saucas, bet izklausās pēc HC ar ziemeļu garšu.
+1
^ Redzams, ka crust punk tev svešs vārds iraid, tautiet! Tev būs pēdējos dažus Darkthrone albumus paklausīt, Amebix un Doom daiļradē iedziļināties. (Doom — tā kā grupas nosaukums, ne žanrs.)

Parasti tas d-bīts izklausās pārāk primitīvi, lai būtu interesanti, bet tikai ne Wagara izpildījumā! Te viss ir kārtībā! Priecē arī fakts, ka dziesmas nav pārvilktas garumā: divas minūtes, doma pateikta, un davai ka pietiek!
+1
Kaut kas man iekšā saka, ka diezvai es paplašināšu savu redzesloku kraukšķīgo panku virzienā.
+7
^ Cērmes? Vai vienkārši aprobežotība ?
+7
Tās nevar būt cērmes, jo es nevaru pielikt ausi sev pie dirsas. Tā droši vien būs mana muzikālā gaume, kas nesakrīt ar jūsējo, cienītie komentāru komentētāji.
+1
stilu virtenē (raksturojot grupu) pļekk metal būtu pārbīdams uz aizmuguri nu tipa ne " black metal punk crust punk d-beat hardcore punk" bet "hardcore d-beat crust punk, black influenced". A savādāk maldinoši. Nu piekasos, bet par tēmu man liekas.

es tā pēkšņi iedomājos, a LV ir kaut viena atmo-black banda ?
0
"nav blastbītu nav black" - tas kāds humors vai kas? Maz esi laikam saknes klausījies un pārāk daudz pie atgremojumiem pieradis.
+1
^^ par to stilu prioritātēm piekrītu. Faktiski jau arī detuhu tur var piemeklēt tikpat, cik bleku. Trešā dziesma muzikāli ir vismetāliskāka, un varētu būt arī labākā, ja ne tā jēlā deklamācija, kas visu aplauž.
Bet vispār spēcīgs pieteikums.

Par blāstbītiem runājot, to klātesamība jau vēl nenozīmētu vairāk bleka, galu galā metālā jau tieši no hc blāstbīti ir ienākuši.
0
Pazīstu vairākus, kas gribētu spēlēt tādu ekometālu, bet nespēj salasīties vienā telpā nekad kopīgi ar štrumiem rokās.

Ka Wagars nespēlē ne tipisku bleķi, ne tipisku post-hc, ne tipisku desu, tas ir jo labāk: nu kam gan vajadzētu, piemēram, vēl vienu tieši tādu pašu kā Grondh, vēl vienu Malduguni vai vēl vienu tādu pašu kā Solaris?
0
Man jāatzīst, ka latviešu metālu esmu maz klausījies, līdz ar to nevaru šoreiz vilkt paralēles, ko atgādina vai kāpēc. Bet man reāli patīk. Laikam tā vienkāršība (pozitīvā nozīmē) un lakonisms. Nu ja, klausos jau nto reizi un vk patīk. Pietiekami piesātināts un arī balsis sabāztas, tā ka piepildīts. Malači veči!
+4
Tipisks bleķis nozīmētu to, ka jāskan tāpat kā Grondh? tas pats ar pārējiem. /facepalm
-3
Tipiska bleķa tipiskākā iezīme ir tāda, ka viņš neizklausās tipisks :)
+7
Grupas Wagars paredzētie koncerti:

27. decembris. Bārs "Vieta", Rīga.
28. decembris. "Melno Cepurīšu Balerija", Jelgava.
4. janvāris. Bārs "Chill-Inn", Valmiera.

Tiekamies!
+1
no bleķa gan neko īpaši necērtu,bet pievienojos tam,ka pēdējai dziesmai citu vokālu un tad būtu labi.tās pirmās divas - nu tā,neaizķēra īpaši.skaņa man personīgi nepatīk.
+3
3ā dziesma nudien tāda drusku sabojāta ar to deklamāciju, bet pirmie divi (jo sevišķi pirmais, man d-beat pa pirmo iet iekšā) ir spēx!

veiksmi grupai radošā darbībā! šitāda grupa lv būtu makten laikā :>
+2
Nekāda vaina Wagaram....Prieks par katru jaunu Latvijas blici, kura kaut ko jaunu rada metāla mūzikas lauciņā...
+4
emmm, viss i zajebis, tik par tām bļitkām, d-bītiem hujampampībītiem - mani sajūsmina šitā pēdējogadu tendence karināt vesalu kalnu ar žanru apzīmējumiem kas tipa spilgtāk izceltu bandas veikumu. Vot tu palasies bandai šitādu apakšā: black, post, sympho, atmo, d-beat, crust, punk, grunge, hc, etc. un tev rodas sājūta - "TAM I JĀBŪT AHUJEĶ KADAM KRUTUMAM!" - un kad tu sāc klausīties tad saproti ka tevi ir smagi piepisuši. Visa ripuļa garumā tu gaidi kad izcelsies kāds no iepriekšminētajiem žanriem un tā arī nesagaidi, jo izrādās tas viss i bijis ieslēpts kautkur dziļi un sapludināts kopā, kā rezultātā tas viss atgādina desmitiem līdzīgu bandu kuras ir bijušas tik pieticīgas ka izmantojušas vien divus vārdus stila apzīmējumam.
Vot ta pēc kādas sistēmas to huiņu karina klāt? Sak, vienā dziesmā tas ritms atgādina kautko iz tā - ahā, značit mūsu žanra apzīmējumā nāk klātu tāds un tāds. Vai arī šitai songā mums tur tāds rifs, hmm, tas i kautkas no NU-Metal - ahā, značit papildinam vēl ar tādu karekli.
Vot kruta. Bandām ar vairākiem albumiem redz ir kur izpausties, kā jauns albums, tā vienu bļitku klāt. Visu mūžu esi bijis pārliecināts ka banda kuru tu klausies močī normālu black metal, a tagad izrādās ka tu vislaik esi klausījies black-post-crust-hardcore-...
Runājot konkrēti par Wagaru, tad man pietrūkst 3. gabala definīcijas - kas tas ir un cik žanrus apakšā liksim?
0
^ noņemtu vokālu nost, paliktu thrash/black, imho.
0
atmo sympho utt daudz izplūdušāki apzīmējumi, d-beat jau pavisam konkrēta štelle ar konkrētām grupām, kas to apzīmējumu un skaņu, tā teikt, pasaulē nesa.

un come on, jauna grupa, pirmās dziesmas, jūs te nez kādu super oriģinalitāti gribat. visiem kaut kur jāsāk, un kā sākums šis ir lielisks!
+2
Vai ta kāds kaut ko par oriģinalitāti? te jau tirgus par to, ka apkaras ar stilu bļitkām kā ziemsvētku eglīte.

Vispār jau man sakarā ar šo modi ir izstrādājies taisni pretējais Tontoona teiktajam - jo garāka apzīmējumu virkne, jo mazāk cerību, ka būs kas labs.

Vēl jau ir varianti, kad grupa *grib* spēlēt kaut ko vienu, ko arī raksta pie stila, bet sanāk kaut kas cits. Piemēram, Diseim skanējumā es sludge tā arī neesmu lāgā pamanījis.
-5


šitas man atgādināja laikus, kad pats ar draugiem kaut ko veidojām mūzikas lauciņā. Tik dažāda bija mūsu muzikālā gaume un vēlmes, ka beigās sanāca ne īsti vairs metāls, ne īsti vairs punk...
+1
Tikko grupas nosaukums izlasījās kā Wagners un ienāca prātā - varbūt tāpēc tas "W" grupas nosaukumā? tipa saliktenis no Wagner un kaut kā, kas beidzas uz "-ars" :D
+4
^ Tur noteikti ir saistība ar neirolingvistisko zombēšanu :D Vai arī kāda cita veida sazvērestība.. Soross?
0
nav slikts..tāds taisnais smagucis bez liekiem vijeboniem. Lai jau močī, kas ta man :)
+2
Muzons priekš debijas jau nava slikts, bet tie teksti... Pēdējā dziesma vispār ir pizģec. 72. ajā gadā tāds teksts vēl būtu aktuāls, bet 2012.ajā tādu klausīties ir apmēram tas pats, kas košļāt vakardienas košļeni. Ja puišiem ir 17, 18 gadi, tad tādu tekstu vēl varētu izskaidrot un cerēt uz progresu nākotnē, citādi pa manam labāk, lai dzied «rrrāāā, rrrāāā, Seithāāān, rrrāāā!» .
+7
Saprotiet mani pareizi, dikti jau nu patīk Wagars, jo tiešām kas tāds sen ir Latvijā gaidīts, bet visa tā koncepcija ar atgriešanos pie dabas un progresa graujošā ietekme... Staigājam ķīniešu šūtajās kedās, dziesmas kopā stiķējam uz kompīša - nu ja grib atgriešanos pie dabas, tad jāapsien caunāda ap vafeli un jāiet mežā. Citādāk jau vien tajā progresā un civilizācijā būs jādzīvo.
+3

Koncepcija par atgriešanos pie dabas kā reizi mūsdienu urbānajā steigā ir kā svaiga gaisa malks.
Protams, ja ir vēlme nedaudz apstāties un padomāt. Nevajag uzreiz caunādas ap vafelēm karināt (lai gan tas varētu kļūt par savdabīgu modes kliedzienu:)

Ir tāds termins Downshifting. Reku raksts, tāds pavecs, bet jauks. Viela pārdomām. www.diena.lv/sodien-laikraksta/d...
+2
Laikam šīs grupas ienākšana ir vēl nedaudz nedroši pulsējoša un sevis meklējoša. Par katru dziesmu savs stāsts, tās nav "vienā katlā bāžamas" un vērtējamas:
1. Kā otrs papildus nosaukums varētu būt "Opā, Ancīt, leksim raiti pulciņā(i)!" Mūzika aizskrien un teksts par visām varītēm cenšas tikt līdzi (neies jau kaulēties ar pašu Nelabo!). Cenšanās maksimāli īsā sprīdī pateikt daudz, neizgaršojot vārdu smagnējumu un būtību, un tāpēc līdz galam nepārliecinoši. Var jau būt, ka pietiek ar strauji un (g)rēcīgi izdvesmām skaņām, bet nedaudz gribas uzvert arī tekstu. Kopumā -garlaicīgi, nekas nenotur uzmanību! Nav pacietības noklausīties dziesmu 2x, cerot, ka kaut kas "paņems". Vienīgi atzinīgi novērtēju - 0,24 - 0,32 mūzikas "soliņu". Nu vnk patīk! :)
2. Nu, interesanta! Sākums cerīgs, ar dedzīgu asumu un ērti uz soliem sasēdušo ļautiņu uzraušanu grūstīšanās sacensībās. Muzikālās atkāpes baudāmas - 0,49 - 1.04., ap 1,38 un arī no 2.16 - beigu daļa.. Teksts uzrunājošs un saturīgs, vārdi saklausāmi skaidri - kopējā noskaņa, arī mūzikas un teksta akts dramatiski spridzinošs. Noteikti būs kādu laiku manā dziesmu listē.
3. Kas tas ir??? Repa stilā ierunājošs teksts ierunāšanas pēc ar tekstu, kas ļoti atgādina pamatskolas līmeņa mēģinājumu, ko sarīmēt ar "brutāli nodrāztām" atskaņām vietā un nevietā, necenšoties rast saskares punktu ar mūziku, pat ne paralēli... Apnicīgas beigas. Nu, nē, te pat mūzika ir kā blāvs fons kaut kam vēl blāvākam...

Džekiem vēl jāpadomā, kas ir tā problēma, ko gribas paust un kā to izdarīt - muzikāli - potenciāls noteikti ir ;)
+4
Kāpēc jālieto Ķīnas proxis? o_O
+3
Dikti negrib teikt, kurš slēpjas aiz gumijas dāmas cienīga nika
0
Robežu paplašināšana jau raksturīga ne tikai mūzikai, vai ne tā?
0
^ ne tikai, ne tikai...
+2
a pupi? :):):)
0
daemon_dawn, šodien, plkst. 15:26

''Saprotiet mani pareizi, dikti jau nu patīk Wagars, jo tiešām kas tāds sen ir Latvijā gaidīts''

nedirs, ja ?
0
100% pievienojos daemon_dawn!
0
Nākamreiz, kad paplašināsi robežas, neaizmirsti arī nomainīt User-agent, citādi tāda puspaplēšana vien sanāk.
-1
^ Redzams, ka crust punk tev svešs vārds iraid, tautiet! Tev būs pēdējos dažus Darkthrone albumus paklausīt, Amebix un Doom daiļradē iedziļināties. (Doom — tā kā grupas nosaukums, ne žanrs.)

Vai tiešām ? Ak, un tad pēdējos dārktrōņos tas crust ir nu tik atšķirīgs no šitā d-beat ? Nē, ok, ir atšķirīgs, jo skanējums vien savādāks, uzbūve gan ir, ja ne pilnīgi tāda pati, tad ļoti tuvu tam.

P.S Neinteresē man kaut kādi garlaicīgie Amebix vai Doom , un Darkthrone pēdējo albji vēl jo vairāk uz žāvām velk, iztikšu, paldies. Ne tie ir vienīgie crust klapoņi.
0
^ Protams, piekrītu! Jamā žanrā ir daudzas klausāmākas grupas par minētajiem pēdējiem albumiem, hehe.

Jautājums tagad Wagaram — uzdošu tepat, tā kā Wagars ar sava e=pasta ierakstīšanu profilā nav mūs aplaimojis. Šīs te trīs dziesmas: vai tās ir vienkārši trīs dziesmas, kas ierakstītas labā kvalitātē un tagad ieliktas iekš bandcamp, vai arī tas tā kā ir pirmais EP, kur vairāk dziesmas konceptuāli klāt nenāks, un vairosies tikai kaut kad nākamgad uz debijas albumu?
0
Paldies par kritiku un par negaidīti lielo uzmanību un atzinību. Būs vēl dziesmas.
Draugi un naidnieki - tiekamies končos!

+1
a cik dziesmas būs končos? Šīs trīs vai vēl kautkas nāks klāt?
0
^^ Wagar, neatbildēji uz manu jautājumu: šīs trīs dziesmas ir domātas kā EP, vai arī šīs ir vienkārši trīs dziesmas? (Šitais jautājums man ir būtisks — lai zina, ko pēc tam rakstīt Karametālā.)
+1
Končos būs vairāk dziesmu.

Publicēto dziesmu statuss pagaidām nav skaidri definēts.

E-pasts: wagarsband@gmail.com
0
Ir jautri, ka patiesībā daļa komentāru jau nav par būtību, resp. par mūziku vai konkrētu grupu, bet ņemšanās ap un par komentētājiem - kā bērnu smilšu kastē - kuram tikusi foršāka mantiņa - tas boss. Kurš kaut ko pasaka, kas nepatīk kādam "bosiņam", tā tas tiek izstumts laukā. Demokrātiska pieeja mājas lapas uzturēšanā un viedokļu daudzveidības, kā arī ārvalstu lasītāju loka uzturēšanai :)))

Un tā vien izskatās, ka kādam tas robežu paplašināšanas jautājums ir stipri sāpīgs, bet es jau saprotu - arī tuvredzībai un aprobežotībai ir savas robežas...
+3
To visu ņemtni sauc - FORUMS.
+5
^^ šeit valda organizētā anarhija ar tirāna viesizrādēm :p
0
pirms klausījos izlasīju komentārus. kopsavilkumā- tāda mūzika sanāk, kad veģetārieši grib spēlēt bleķi. bet patiesībā jau nemaz nav tik slikti. vajadzētu dzirdēt dzīvajā.
+4
No kurienes jus tos veģetāriešus raujat? Cattle Decapitation ir mūzika, ksa sanāk, kad veģetērieši grib spēlēt deathgrind. Napalm Death ir jas sanāk, kad vienu un to pašu politisko huiņu spļauj 20 gadus no vietas. Judas Priest ir kas sanāk, kad gejs grib hevī metal močīt. Soleflad ir kas sanāk, kad ūbermultimākslinieki grib turpināt metālu spēlēt.

Par Gaahlu jau paši piedomāsiet klāt.

P.S. kā reizi I begin skan tagadīt :D
+2
Idd, kādi veģetārieši, vegāni , hujgeni utt. . Nav jau svarīgi, tas cilvēsk ēd olas vai beigtu līķus, ko piš vai nepiš, tā kā svarīgākais ir materiāls, vēlāk, lai dara ko darīdams, man interesē mūzika nevis cilvēks. Tad jau aizspriedumu varā diezgan daudz grupas nāktos neklausīties, jo vieni frīki, citi sisti daudz utt.

Protams, kruti, kad cenšas kapāt kaut ko, bet mazliet besī tā sajūta, kad tu klausies un saproti - hey, šitas man kaut ko atgādina un tā tālāk. Kaut kā tad gribas vnk atcerēties, ko tad īsti atgādina un ieslēgt to. Nu tās tik manas domas, neliela skepse par tām post-apokaliptiskajām trveblekcrustdēbīt bandām.
-1
es jau saku, ka pēc komentāriem tādus secinājumus var izdarīt
+1
A tu zin, mSPW, ar to tevis pirmo rindkopu patiesībā nav nemaz tik vienkārši. Ja cilvēki liek savu sirdi un dvēsli iekšā tai mūzikā, tad viņu dzīves uztvere tur neizbēgami top atspoguļota. nav nekāds retums, kad idejiski ne pārāk pieņemams vēstījums ļaudīm patīk skanējuma dēļ - white metal laikam ir spilgtākais paraugs, kamēr NSBM ir pretējais variants. Bet ir kaut kāds brīdis, kad tās bandas, kas tikai smuki skan, kļūst absolūti neinteresantas. Piemēram tāds Arsch Enemy - skanēt ta skanējis jau jams nekad nav slikti, betes vairs nespēju tādas grupas uztvert nopietni. Tāpat kā absolūta liekulība ir christian metal (pohuj oar subžanriem, Stryper arī skaitās). Oksimorons, tā sacīt.

Vot, Arghoslent. Man stipri vien liekas, ka es uz šiem pavilkos galvenokārt tāpec, ka viss internets zumēja "don't care about the lyrics, but the musi is superb". Zin ko? Superb tur ir tikai tā kombinācija. Muzona ziņā viņiem vien pāris dziesmas, ka tiek dažādās variācijās atkārtotas. neesmu daudz dzirdējis Grand Belial's Key, bet no dzirdētā šķiet, ka tas pats vien ir. Muzona ziņā nu nav viņi ne sūda pārāki par ATG vai Dissection, taisnību sakot, stipri vājāki.
0
Var jau būt, es par slinku katrai dziesmai tekstus lasīt, izdzirdēt visu un tā tālāk, bet tad interesanti sanāk, grupā, piemēram, visi geji un dzied par satanismu blekuhu drūmāko, hehe, tad jau varbūt pat vērts paurbites tajās lirikās, interpretēs vēl savu Seitan seitan varavīksnes krāsās. :D
+1
bet tas ka geji spēlē bleķi (bez konkrētam personālijām) tīri idejiski ir ļoti saprotams, jo galu galā kristietība, "pareizā baznīca" pēc visiem saviem kanoniem ir ļoti pret viendzimuma attiecībām.
0
^ šitā jau štatos kāds priduraks vēl var suicīdu izdarīt, pārprotot un galu galā secinot, ka pats bezmaz vai ir gejs, ja reiz klausās geju bleķi, pērk geju bleķa diskus, atbalsta tos un iefano vēl. :D
+3
Nenene, u, tu te pamtīgās auzās brauc.
ja jau reiz esmu gejs, tad kādēļ gan nespītēt pretī visām pārējām baznīcas dogmām?
ja jau reiz es spītējos pretī vairumam kristīgo dogmu, kāpēc gan pie reizes arī līko sūdceļā neielaist? tak jau baznīctēvs būs pārskaities zili mells!
+1
nu tiesi tā :D
+5
Apsveicam Wagaru, jo šis ir pirmais gadījums, kad tēma pamazām nepārvērtās «pupi» vai «dzeršana» tēmā, bet gan — «pie reizes ielaist līko sūdceļā».

Intar: minētais «white metal», ja pareizi sapratu, ir tas pats, ko mēdz dēvēt arī par «unblack metal»?
0
v sortah govna ņe razbirajusj, bet white metal ir laikam plašāks jēdziens, ietverot visus Metāla žanrus. Parasti gan uz hevīpoveīšeim a la Striper / Narnia attiecināms. Neatminos ka Believer un Deliverance par White Metal būtu saukāti
+2
Reku doķene par poļu unblack metal grupeli. Mēģa vidū džeki pēkšņi iegrimst lūgšanā slavējot Jēzu :D

www.youtube.com/watch?v=jcAs8bCKIu0...
+2
Zinami kadri - saucas FIRE THRONE :)
+2
Ar white metal biju domājis to pašu unblack metal, un kā nu vēl kāds losis to sūdu ir sadomājis nosaukt. Bet iekļaujot tiklab Horde, Kā Mortification. plašākā subžanriskā nozīmē tas pats kristiešu metāls vien ir. Tikpat superīga ideja kā autoritārismu un mantrausību slavinoša pankuha.
0
No visādiem Sum 41 ne to vien varētu sagaidīt ;)
+4
unblack unmetal \m/
I wanna see your unhorns, mother unfukkers!!
Let's undo a bigest moshpit!
+1
Starp citu, a moš ir arī Satanic Gospel ? :D

Un es nedomāju ko līdzīgu šitam: www.last.fm/tag/satanic%20gospe... (kautgan ''related tags'' spārda):

Related tags:
idols
assrape fortress
torture
jew
golden shower
visual-kei
brutal shit
limbless cadaver
0
Last.fm jau jebkurš var pievienot tegu.
+2
^ no kuriem visvarenākais ir "seen live".
+5
Esam arī ģīmjgrāmatā. Iespējams, nākotnē tur varēs manīt arī kādu foto vai video no končiem un aktuālo informāciju. Ja nebūsim pavisam aizgājuši tumšajos silos.. ar caunādām

www.facebook.com/pages/Wagars/520314...
+2
tā jau i tā mūžīgā jauno grupu problēma ka pārāk ātri met plinti krūmos, velk vateņus un mauc caunādu ausaini galvā un dodas iekš tumšajiem siliem citu laimi meklēt :D
+3
^ Šinī gadījumā plintes mešana krūmos ir tieši vietā — šādi ekometāla spēlētāji taču neņemsies ar to plinti šaut jebkādu medījumu! Vienīgi pirms mešanas krūmos jāpārliecinās, ka neuzmet uz galvas kādai vardei vai ezītim.
+5
Pirmais Wagara publiskais iznāciens - jau šo ceturtdien, 27. decembrī, vietā "Vieta", Valdemāra 61. Spēlēs arī Defectives (punk/hc). Ieeja brīva, no 21.00

Afiša: www.facebook.com/photo.php?fbid=5239...

Piektdien, 28. decembrī Wagars dārdinās Jelgavas Balerijā. Sākums ap 23:00

Afiša: www.facebook.com/photo.php?fbid=5240...

Tiekamies!
+3
Kas spēlēs pirmie — Wagars vai tie defekti?
0
Visticamāk - defectives pirmie
0
nu tad kā ?
+1
Defekti tiešām nospēlēja pirmie.
+2
a wagars nospēlēja?
+3
Nospēlēja.
+8
īsākā Dethecrator recenzija ever :)
0
Labi, uzrakstīšu ko paplašinātu arī :) Pasākums bija fantastisks: bārs ir maziņš, un telpa zem bāra priekš koncertiem — vēl mazāka. Plus mīnus garāža, teiksim. Daža laba mēģinājumu telpa ir platāka. Tādā pasākumā nebiju bijis kopš vidusskolas laikiem deviņdesmitajos…

Defectives (diezgan ortodoksāli, normāli panki) ārdījās tā, ka ar grebenēm pucēja griestus, un daži tajā šāurībā pat pamanījās mošot. Es pret griestiem dūri atdauzīju.

Alus gan tajā Valdemāra ielas bārā bija tikai parastais un pavisam parastais (krievu pirātiskais Žatečky Gus un Tērvetes gaišais). Wagars spēlēja dzīvajā pancīgāk, nekā izklausās bandcampā, bet izklausījās pēc kārtīgi saspēlējušamies grupas, lai arī tikai pirmais koncis. Bāra vispārējā niecībā skaņotājs viņiem tur nebija vispār, un Wagars diez ko labi neskanēja, kamēr Doks (Grondh) neaizlauzās līdz pultij un nesaregulēja visu saskaņā ar savu kruto Dānijas skaņotāja izglītību. Pēc tam jau bija pilnīgi cita lieta! Uz koncerta beigām es atrubīju vienīgo gaismekli pagrabā, un tā Wagars mauca pilnīgā tumsā, vienīgi naktslampiņa buņģierim aiz muguras blāvi dvesa zilganu gaismiņu — tādam garozpankam piestāvoša atmosfēra! Wagars sastāv no Kastetes ģitārista, it kā Trauma Moralis dalībniekiem + vēl kaut kāds basists, neatpazinu īsti riktīgi, kā tur sastāv.
+1
Tad jau tā nav nekāda jauna (iesācēju) blice - kā domājās sākumā.
0
jūties vīlies?
+4
Jā - klausīšos Lauri Frankenšteiniku.
+1
Rekur pāris sulīgas bildes no konča. Sulīgi iesvīduši panki un izbrīnīti matainie :D

www.facebook.com/photo.php?fbid=5257...
+2
a kur tu tur kādu mataino redzi, ja neskaita neizbrīnītu Dethecrator tālajā fonā un pāris, kas uz skatuves ņemas ...
-1
Nu tas tapēc ka nav TRUE ^^
0
Doks, Lauma, Neonzu ģimene, Hopkinss — matainie drusku bija, tikai nolīda pašā aizmugurē.
0
Īstenībā, ja abstrahējas no bildes fotoparaksta, bildē parādītā egles apņēmība piestāv Wagara dziesmu tēmām: ermi.delfi.lv/?action=view&id=224...
+9
Šeku neliels ieskats Wagara gaitās ierakstu studijā. Drīzumā varēsiet noklausīties visas 9 dziesmas, un pavasarī dienas gaismu ieraudzīs mūsu debijas ripulis. Tiekamies dzīvajā 22. februārī iekš Melnās Piektdienas!

www.youtube.com/watch?v=7C7uN8Am68Q...
+14
Piedāvājam noklausīties dziesmu "Mūsu saknes mīt pazemē" no debijas EP, kas "P3lican Partisans" paspārnē dienasgaismu ieraudzīs jau februāra nogalē. Tad arī tiekamies ripuļa prezentācijas koncertos - Rīgā un Viļņā!

www.youtube.com/watch?v=CYX3LzRLxeE...

Afiša:

www.facebook.com/photo.php?fbid=5374...
+5
Bet Pelikāns par baigo Partizānu kļuvis - hujakš, jauna grupa (Wagars / Eschatos), ar jau gatavām dziesmām, klipiņu. Pirmais koncis - jau albuma prezentācija ... A to jau pierasts, ka padsmit konči pa gadu, pēc pāris gadiem kāda klausāma dziesma, vēl pēc gada demo, tad pēc pāris gadiem albums utt.
+4
Tas, iespējams saistīts ar to, ka visiem tagad sūri jārukā, un maz laika atliek muzonam, tad nu koncentrēties var vai nu uz koncertiem, vai albumiem, visam laika neatliek....
0
Jau nākamnedēļ dienasgaismu ieraudzīs Wagara debijas CD. Alkatīgākajiem faniem ir iespēja ripuli iegūt nemaksājot.. skatīt plakātu. Like, share and die!

www.facebook.com/photo.php?fbid=5537...
+1
Tā kā ir mests izaicinājuma cimds, no meža biezokņiem atskan vecā Wagara smagās gaitas atbalss. Piedāvājam ielūkoties vienā no mūsu jaunajām dziesmām..

www.youtube.com/watch?v=bSa12Auhlkc...

Turpinās andelēšanās. Tev ir iespēja dabūt Wagara t-kreklu + piespraudi + angļu leibla Abyssus Records izlasi "Death by metal", kurā iekļauts Wagara Velnezers. Komplekts izskatās šāds:

www.facebook.com/photo.php?fbid=5867...

Tas viss par 7 Ls!! wagarsband@gmail.com. Raksti ātri, jo skaits ir ļoti ierobežots.

Izlasē bez Wagara atrodamas 17 interesantas grupas: Nihilism Incarnate, The Obscene Machine Whore House Butchery, Gethika, Tides of Sulfur, uc. Laba iespēja paplašināt mūzikas apvāršņus.
+5
Dāmas un kungi! 11 jaunas dziesmas! Bungas, gičas un vokāli - ierakstīti. Atlicis vien bass. Iespējams, rudenī varēsim iepriecināt ar šo to jaunu. Tā mums gāja pie Lomika:

www.youtube.com/watch?v=b3Y04C0Bppk...
+4
Tas nu ir padarīts. Visas jaunās dziesmas ir ierakstītas. Te var redzēt, kā gāja pēdējā ieraksta dienā, kad iegrabinājām basu. Tagad gaidīšanas svētki, kamēr dziesmas miksēs/māsterēs. Iespējams, dziesmas tiks izdotas arī taustāmā formā. Kad - tas jau ir cits jautājums..

www.youtube.com/watch?v=NQr3wHe2psM...

Šovasar Wagars uzstāsies leišu pagrīdes festā Dauba fest , 17. augustā. Uz skatuves kāps arī Ossastorium, Metal Messiah, La Chudra un citas interesantas leišu grupas. Tiekamies tur!

daubafest.eu/programa.html...
+3
''tagad mēs visu esam atstājuši lomika rokās'' :)
+3
Zģec. Neesmu paguvis vēl uzrakstīt recenziju par pirmo albumu, kad te draud noripot no lentas jau nākamais. Šitā līdz šim atļāvās cūkoties tikai Vaģiks no Aizkraukles!
+4
Veikalu plauktos blakus kefīram? :D
+3
Nebūtu slikti - pērc Limbažu piena (kefīra) četrpaku, un saņem CD dāvanā :D
0
Pērc pātagu iekš sexystyle.lv un saņem bonusā Wagara CD!

+6
Pērc jauno Wagars CD un saņem norīkojumu uz klaušām!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas