Veselība
0
Nu, draugi, tāda tēma te nav redzēta jau ^ilgu laiku.
Es nesen iegādajos ^Krutu asinsspiediena mērītāju, ko tagad testēju vairākas x diendienā.
Ko ēdu, ko dzeru, ko uzkožu. Tik interesanti. Pistācijas un lasītis ierullē :-)
Vai citi domā par veselību (ilgtermiņā)? :-)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+12
Tikai uz pohām :D
+1
Veselibas dzeriens.... nostalgjija pec dzimtenes...
+1
«Veselība»? Kas tā tāda?

Ā, ir tāds žurnāls. Raksta kaut kādu figņu, ko neviens tāpat nelasa.
+5
Veselība? Rīgas Melnais balzams!
+1
creative_77 , vakar, plkst. 23:47
....Vai citi domā par veselību (ilgtermiņā)? :-)....
Jā- jau trešo mēnesi nesmēķēju. Neteikšu, ka esmu sācis pieņemties svarā, palikusi asāka oža un/ vai izteiktāka garšas sajūta, bet- kāpjot pa trepēm, teiksim uz 5.stāvu, `dihalkas` ir vairāk, kā, kad smēķēju.
+3
Kas ir "kruts asinsspiediena mērītājs"?

p.s. paprasot tantei googlei, tā man sāka stāstīt par krūtīm :)
+3
^^ 3 mēn. tas nav nekas :) tb, labā griba arī nav peļama, bet pagaidām arī viss.

^ kruts ir tāds ko vajadzības gadījumā var apmest ap pimpi un izbaudīt spiedienu.
+5
^nu piedod, ka tik īsu laika sprīdi nesmēķēju. Ceru, ka pēc gada tavs verdikts būs priecīgāks un uzmundrinošāks:)
Bet vispār- prasīt 20-30 gadnieku auditorijai, vai rūpējas par savu veselību ir nu tā.... Jau redzam pirmajos komentos. Pirmās asociācijas ar alkopatēriņu:D Pa lielam jau visi veseli šajā vecumā un attieksme visai pohuistiska uz savu veselību, tāka nopietnas diskusijas te nebūs :))
Jāatgriežas pie šīs tēmas pēc gadiņiem 10-15.... tad gan sāks parādīties smilkstieni, pīkstieni un vaukšķēšana komentos:DDD
0
Es arī nesmēķēju jau kādus gadus 9... Bet no laba šņabja joprojām neatsakos.
Manam vecfāterim aiz gultas savā laikā bija noslēpta konjaka pudele un šķiet - tās bija vienīgās drapes, kuras viņš atzina par labu esam.
+6
Eju uz kačalku 2-3x nedēļā. Gadus 8 to daru - vienu dienu sēžot darba krēslā apskatīju savu noļumušo speķapunci un konstatēju, ka, visu dienu blenžot datora / TV ekrānā, drīz savam mazajam draudziņam nevarēšu uzsmaidīt ... Beidzot kautkas uz preses pusi sāk veidoties. Ar velleri braucu, ja nav pārāk pretīgs laiks (pēdējās trīs nedēļas ir gandrīz ideāls, tik vējšs šonedēl nerullē).

Pie reizes, cenšos rīt mazāk, bet biežāk (4-5x dienā). Reāli iedarbojas. Un neēst stundu pēc pamošanās / 2-3h pirms gulēšanas. Pēdējais sanāk nosacīti - lasi, piem. ''Jelgava 94'', kur viena vienīga dzeršana un pōzerisms - grūti neaizslāt līdz pieliekamajam pēc B vitamīna avota un pie reizes kādu sieriņu vai čipsīti neiebakstīt iekšā ...
+1
Kas ir ^kruts asinsspiediena mērītajs? Tam ir tikai 2 pogas (un viss automatizēts). Gluži kā TM spiest "+" vai "-" :-)
Neatkarīgi no dzer vai nedzer, pīpē vai nepīpē ir ^vairāk jākustās svaigā gaisā, jāsamazina sals un cukura patēriņs. Vai uz papodzes kādam aug lociņi?
p.s. Drīz būs bērzu sulas (pavasaris ka nekā pēc kalendāra) :D



+4
Līdz šim vienīgā nopietnā problēma dzīvē bijušas zobu sāpes, kuras pirmo reizi uzkrita pirms gadiem 5 — pirmais caurais zobs mūžā. Saklausījies stāstus par šausmīgi dārgajiem zobārstiem mūsdienās, devos uz «Dentiks» zobārstniecību, drošības pēc paķēris līdzi pusotru tūkstoti latu. Bet nekas — tiku cauri ar 70 Ls.
0
Par vienu zobu ?!
0
Pilnīgā čupā, līdz saknēm caurs dzeroklis. Ņemot vērā viņa stāvokli un remontēšanas ilgumu, biju patīkami pārsteigts par cenu. Pagājušovasar remontējot līdzīgā čupā esošu gudrības zobu, kurā tagad iekšā ir iebāzti 2 sudraba renkuļi, šķīros no 75 Ls.
0
Nu vot nezinu, vai tiešām tas neaktuāli. Man pašam, paldies jenzum, nav problēmu īsti, bet mani laikabiedri jau sāk sūdzēties par visādām kaitēm. Alerģijas no dzīves ir viena lieta (tāpēc, ka bērnībā pārāk sterilos apstākļos turēti), bet dažam labam vēl 30 gadus nesasniegušam sāk parādīties nopietnas kaites. Tirpst labā roka, nevar parakstīt, acis gļuko, kājas muskuļi krampjos plīst pušu. Visādi sūdi, pie tam ne jau tiem vecajiem, tizlajiem cilvēkiem, bet jauniem bukiem.

Tad nu sāku arī par to uztraukties. Esmu atklājis, ka palīdz alkohols - var pārstāt uztraukties.
+2
Ceturtdien pa ilgiem laikiem kaut kāds vīruss nogāza. Tā, ka pirmo nakti ne aci neaizvērt un pa visiem galiem nāca ārā. Tā smieklīgi sanāk - iedzer vēderzāles un pēc 10 minūtēm izpūt tās laukā. Un tieši truemetālā topiks par veselību? Come on :)

Bet tā jāpiekrīt bokam par to 20-30gadnieku auditoriju, kas par veselību ilgtermiņā padomā vien atsevišķos gadījumos. Pats arī tāds pats. Laikam jau tāpēc, ka visumā diezgan veselīgs esmu un slimoju ļoti reti, arī tad pa pāris dienām tieku galā. Fiziskā kondīcija arī ļoti laba un tiek uzturēta trenažieros un siltajā sezonā arī paskrienot/pariteņojot. Vienīgais, kas noteikti atsauksies pusmūžā, būs visādas jaunībā savāktās mehāniskas traumas, lūzumi, plīsumi utt.
+1
Nav jau traki. Es par izraušanu samaksāju 45. Vienīgais zobs, kas man aiztikts, pa 10+ gadiem. Varēja mēģināt arī labot, bet tad būtu 300+ lati, bez garantijas, ka izdosies (bija pārlūzis uz pusēm, gabals nodalījies un apakšā strutas). Bet tam visam izrādījās pozitīva lieta - ap to vietu sāka spraukties ārā gudrības zobs, kam tagad ir arī iespēja izspraukties, pirms tam nebija vietas.
0
Pārtieku no dārzeņiem, nesmēķēju/nedzeru, nekad neslimoju.

Vienīgais mīnuss, ka visa dzīve pie datora, lielākā aktivitāte, gājiens uz Maximu pēc maizes klaipa.
+2
Domāju. Sportoju 2x nedēļā (šobrīd tas ir kikbokss) + daudz cenšos staigāt kājām. Esmu apņēmusies ēst vairāk zivis, dārzeņus un salātus, tas man tā pa daļai sanāk, citādi pārtikā dominē gaļa, graudaugi, piena produkti un saldumi :) Ļoti kritiski lasu pārtikas sastāvu, dārzeņus pērku pārsvarā sezonai atbilstošus un vietējos. Gaļa tirgū no saimnieces, kura gaļai un desām nepievieno "nātrija gļukamātu" u.c. draņķus. Šo to no eko našķiem. Sadzīves ķīmija un kosmētika jau gandrīz visa ir eko šmeko, vienīgi indējos ar jiftīgām matu krāsām.

Reizi gadā apmeklēju ginekologu, bet esmu apņēmusies šo pašu grafiku ieviest arī acu ārstam un zobārstam, jo acis un zobi neataug. Pēc tam cīnīties ar sekām - "pilsdrupām" mutē būs krietni dārgāk :D Ziemā cenšos pārlieku netuntuļoties, bet lai sistemātiski rūdītos, esmu par slinku...
+2
^^ nu re, ja smēķētu, uzreiz būtu iemesls būt aktīvākam - tad izietu ne tikai pēc maizes 1x nedēļā, bet arī uzsmēķēt 3x dienā.
bet varbūt Tev no tādas pārslodzes varētu sākties muskuļu krampji..
+1
Sekss ir vislabākās zāles. Pat uz veikalu nav jāiet :D
+2
^ pat pēc gumijniekiem ? :D

Liega, šodien, plkst. 01:42
''Reizi gadā apmeklēju ginekologu, bet esmu apņēmusies šo pašu grafiku ieviest arī acu ārstam un zobārstam, jo acis un zobi neataug''

Tad sanāk, ka ginekolo-gam (-ģei) rādāmajā objektā viss ataug gada laikā ?

Radies priekštats, ka katrs uzskata patr pienākumu jebkuram sūdam, kam piekarina klāt iBIO / EKO palamu, uzlikt vismaz divkāršu cenu ... Esmu dzēris / pagaršojis kādus 6 ibioeko alus - puse bija vienkārši pretīgi sūdi (t.i. negaršīgāki par Aldara Zelta vai Pilzenes bundžā).
0
Par uzturu drusku nācies sākt domāt, jo pēdējā laikā kuņģis dažkārt mēdz streikot. Pēc idejas laikam neskādētu doties kobru ierīt.

Bet tā citādi nevaru sūdzēties, nekādas kaites nemana, no traumām arī ir izdevies izvairīties - nekas nopietnāks par vieglu smadzeņtrīci bērnībā, lauztu kājas pirkstu un sastieptu potīti nav bijis.
+1
Pīpējamais praktiski atmeties no vasaras beigām (ja nu divi pīpji reizi pa pāris mēnešiem, ja labs tabakkens). Kost praktiski nesanāk, ja neskaita degustācijai ieķertu alēnu tukšošanu (alus ari ira sula tā ka fukkoff).
Uz zāli laika staigāt īsti nesanāk, so iztiek ar hantelēm mājās un skriešanu no rīta. Mašiņa nav, sabtrans debils -zo kājošanas netrūkst. Plus vēl regulāri stiepieni pa vietējiem kalniem/pakalniem ar padsmit kg aparatūras uz muguras.

Labais ekostienis bija diļļu šņabis dāņos savulaik
0
Kādi gumijnieki? Staigājot basām kājām tā ir norūdīšanās :-)
+1
Man domāt, ka BoD par uz pimpja velkamajiem zābakiem domāja.
0
Nu runāsim ^Atklāti. Regulārs sekss ar ^regulāru partneri dod tiesības visu darīt pa pliko. Pagaidām iztieku bez visādiem sex toys un pornikiem.
Kāpēc lv sex 3-atā nav populārs?
0
biežākais, ko dzird no vienaudžiem (pamatā- ēm) ir galvas um muguras sāpes, kas ir vistiešāk saistīti ar sēdošo dzīvesveidu pie datora. pati pagaidām problēmas neizjūtu, bet apzinos, ka arī mans dzīvesveids ir pārāk mazkustīgs. Par ēšanu runajot, agrāk ēdu daudz veselīgāk, kopš esmu precējusies mājās ir parādījušies neskaitāmi neveselīgi produkti. Par, piemēru, agrāk man no omes mantojumā saņemtā viena sālspaka gāja gadiem, tagad es nespēju pirkt sāli :( tāpat kā saldumi no svētku našķa ir pārtapuši ikdienā.
0
- Mīļā, tev sāp galva ?
- Nē.
- Beidzot! Sāc izģērbties!

Man no datorēšanas reizēm labās rokas plaukstas locītava jūtas sūdīgi. Jācer, ka nebūs pēc pāris gadiem nervs nočakarēts.

^^ tu jau savā veču seksimā ''threesome'' iedomājies kā: ''TU un divas drostaliņas'', bet ja paskaties uz to no citas puse, ka asāk: ''TU, tava draudzene un vēl kāds kroplis''. Popularitāti strauji noplok ....
0
''kad sanāk'', t.i.
0
"Kāpēc lv sex 3-atā nav populārs? "
^
es nedomāju, ka tas būtu kaut kas, ko vajadzētu īpaši popularizēt. Lai katrs dara savā guļamistabā ko grib un ar ko grib...
0
uz DP faniem olas pamētāt būtu jautrāk, nekā uz kaku stumdītājiem ;)
0
Neko nesapratu no pēdējiem komentāriem -> ir liela vēlme kādu atkal ^Nodrāzt (gigle) (labi, ka draudzene nelaso šo forumu). Ipāķ^kapatķ spiediens 140/100 nav diezko labs, bet ->viss-> samazināšu uz 120/80 (lai vai kas).
+1
Dethecrator, vakar, plkst. 00:21
«Veselība»? Kas tā tāda?

Ā, ir tāds žurnāls. Raksta kaut kādu figņu, ko neviens tāpat nelasa.

Nu nez, savulaik tieši no šī žurnāla man sāka rasties nojausma par to, kā bērni rodas.
+1
^ Un nevis no slavenā «Zīlītes» numura? :))))
0
^Ha-ha-ha. 2-as TM slavenības spriež kā rodās bērni. Tas ir pat labāk par jauno GEO numuru :-)
+1
Slavenais "Zīlītes" numurs salika visu pa plauktiem, bet tāds miglains priekšstats bija jau iepriekš.
0
^Zīlīte vai stārķis. Kurš melo?
0
starp citu, nesen novilku - files.inbox.lv/ticket/1b9b3282154a...

graindkōrs, bļa :D
0
Intars! :D
0
«Intars» — domāta atbilde uz jautājumu «kurš melo: zīlīte vai stārķis».
0
bija vēl tematiskie raksti žurnālā ''Skola un Ģimene'' (ja pareizi atfilmēju nosaukumu) un tematiskais Avota numurs (1989.gada).
+2
un ''novilku'' domāts Marta Zīlītes numurs, nevis bikses
+1
Nu martā jau var vilkt nost bikses (saulīte un pavasaris dara savu)... :-)
0
Domā, zīlītes un stārķi vispār prot melot? Kāda vārna vai žagata droši vien prot, bet par zīlītēm un stārķiem neesmu drošs.
0
Tad jautājums rebrom -> zīlīte vai stārķis? Es par...true!
+4
Stārķim vairāk gaļas.
+1
True atbilde. Intaram +1.
0
ārpus Latvijas svētelis jau ir trū ēdamais
+1
Intars triumfē. Bet kad pašam būs bērni? :-)
0
Hmm, saprotu, ka klausoties Iron Maiden "Tailgunner" un sūkajot aliņu ...un skatoties porņuku nemaz negribās noņemties ar 2-am sievietēm. Es arī esmu kautkurtampavidu! ^Tailgunner!!
+4
Izmēģini jaunā spiedienmērītāja spiedienu?
+1
creative, toč izmēri spiedienu;)
0
131/85
0
Būs 120/80. Workin' hard on se'x'heavy!!! :-)
+1
hm, tev sanāk paugstināts spiediens, vai arī tu dročī ?

pa ziemu, kad nevar kurbulēt vellapēdu, mīcu velotrenažieri. Kad pēc pusstundas kačalkā uz tā uzžaujos, spiediens ir ap 100. Pa 5-6min uzkurbulēju uz 148-150
0
Taks, kurš te nedročī :D
Bet pie lietas. Spiediens man turas 130-140. Tas ir upper warning LEVEL. Red level ir 140-160. Tad iet upper RED LEVEL 160-180 un, .tad iet ^^^zvaigznītes gar acīm. Nu ko, jāietur ir green line 120. Braucot ar veļļuku spiediens uzkāpj. Bet tas tiek nosists ar ...->Ne^zālēm (RIMI ir LUX pistācijas pa 10.90Ls kg (labi palīdz pret spiedienu))
+4
Tā ir — nopērc vienu sūda asinsspiediena mērītāju, un sāc tā rūpēties par dzīvi, ka dzīves vairs nemaz nav.
+2
^ kādreiz uzskatīja, ka no dročīšanas atmiekšķējas smadzenes, sita pa rokām un visādi citādi kaunināja, tad mūsdienās ir pavisam pretēji uzskati- ārsti (seksologi) tieši rekomendē to darīt, jo tas ir veselīgi.
Tātad- tas , kurš dročī, rūpējas par savu veselību :)
0
Boks ir eksperts. Patīkami ir ēst saldējumu un klausīties ka kāds dročī, jo tas esot veselīgi. Hek, bet kā ar bērniem? Vai tas ir veselīgi? Gribas trīnīšus un auklīti :-)
0
Tas ir apmēram tāpat kā, prasīt, vai ēst ir veselīgi.
0
Alko ar sēnēm ir ^inde. Alko ar pareizām uzkodām ir pat ļoto veselīgi. Domājat paši, te, nav tas kungs un gars!
0
Tad ir jocīgi, kā es vēl esmu dzīvs - alko ar sēnēm ir lietots dafiga (vēl vakar arī).
0
Un ko ^Kobra saka?
0
nu ko, dročījam uz auklīti ...
-1
Esmu priecīgs par spiediena mērītāju un es nebaidos zināt kas notiek ar manu veselību. Profilakse, domāju šeit ir daudziem zināma, kad vajag dzer, kad vajag nedzer... :-)
-1
Nu, ko, folks! Samazinot sāls un cukura patēriņu uzlabojās metabolisms! Oh, par alu. Līdz rekordiem tālu, bet samazinot alus patēriņu par 50% nav palicis vieglāk dzīvot, bet, oh, hel, dreams are true!
p.s. tik nejautājat par skaitļiem, jo, kā mineju līdz rekordam tālu :-)
p.p.s. tik nesakat, ka 8 ali (4L) dienā or norma un, ka rekords ir 120L 2 medēļās ;-)
-1
Ha, ha, tik bez brāzmām. Dienas normal ir ... < 1.3L dienā un labāk ir nedzert katru dienu. Un iepriecinet beidzot savas aknas (liver) , a to drīz slikti beigsit...
+4
Secināju, ka pēdējos 2 gados esmu nopietni saņēmies. Tātad 3 lietas:
1) Varbūt šeit izklausīsies nedaudz mīksti, bet stipros dzērienus vairs nelietoju, tikai pāris aliņus nedēļas nogalē. Tā kārtīgi piedzēries neesmu bijis laikam pat vairāk kā 2 gadus.
2) 3 reizes nedēļā eju uz svaru zāli cilāt dzelžus. 2 reizes nedēļā boksa treniņi. Un vēl šoziem sāku peldēties āliņģī. Tā ziemas pelde, patiesībā, rada nopietnu atkarību :D
3) Un, protams, veselīgs uzturs. Ēdu daudz un dažādi, ļoti daudz putras - auzu pārslu, miežu, prosa (LOL, bet man garošo), visādas lēcas, brūnos rīsus un griķus, kā arī dārzeņus. Bet vegāns gan nekāds neesmu, zivis un gaļu patērēju kvantumos. Organismam cenšos piegādāt visu - šķiedrvielas, olbaltumvielas, aminoskābes, veselīgos taukus, vitamīnus un minerālvielas.

Un vispār neslimoju, jūtos kā zvērs!
0
^Rimi tagad atlaide aminoskābēm. Fasētās neņem, sanāk dārgāk. Pērc sveramās . Viena tūta kilgorama kaltētu aminoskābju par ļoti izdevīgu cenu.
Pasteidzies.
0
tā slimošina gan jau arī ar gēniem saistīta - kopš 2000.gada neesmu slimojis (ja neskaida iesnas vai klapu uz nedēļu reizi divos-vienā gadā). Gadsimta sākumu veselīgi neaizvadīju.

Ar pirms vairākiem gadiem konstatēju, ka plika svaru zāle nav tik laba, kā komplektā ar normālu ēšanu (būtībā, ēst mazāk, bet biežāk - 4-5x dienā) - nekādu īpašu diētu nevajag.
+1
^boks Es to nebiju domājis tā ka es viņas ēdu no burkām. Es cenšos tās uzņemt ar uzturu - gaļa, zivis, olas, piena produkti, rieksti, aknas. Protams, visu aminoskābju proporticjas tur nesanāk ievērot, bet ēdot šos produktus pa lielam jau visas viņas uzņemās.
0
OK, manī tagad varbūt runā etilspirts un fonā skanošais Shining; bet priekš kam tas viss?
+1
Veselīgs uzturs un "ēdu daudz un dažādi" gan tā nelīmējas kopā. :D Man liekas, ka tas ir kāds mīts, ka ēdot daudz putras, ķipa paliec veselīgs. Arī putram ir savi negatīvie aspekti, tas pats glutēns, pārmērīgais ogļhidrātu daudzums (kā kuriem, tiesa gan). Vēl varētu pastrīdēties vai zivis ir veselīgas un gaļas patērēšana kvantumos. Gaļa var būt veselīga, ja tu esi pilnībā pārliecināts par tās izcelsmi, esi attiecīgi to pagatavojis, nevis - es ēdu 100 dažādus produktus bļodām, tātad dzīvoju veselīgi. :D

Principā, kopš slimības dēļ jau gadu uzturā lietoju ķipa veselīgo visu, pēc ārstu rekomendācijām, nevis "ēst daudz un dažādi", bet gan "ēst bieži un nedaudz", lai vielmainu stimulētu.
+3
«Viena tūta kilgorama kaltētu aminoskābju par ļoti izdevīgu cenu.»

Kaltētajām voblām atlaide, a? ;)
0
:D^^
par tām aminoskābēm es pajokoju.
Tās olbaltumvielas sastāv no nekā cita, kā vien no aminoskābēm:) Lielāko daļu notām spējam paši sintezēt, bet tās kuras nevar- tiek uzņemtas ar uzturu.
Atbildot Intaram: pamēģini ēst biežāk, bet mazākās porcijās, nevis 1xdienā pieēsties līdz ūkai. Tu jutīsies jestrāks ;)
0
^ šo paņēmienu es tāpat zināju, tikai sevišķi nesanāk izmantot. Bet tā galīgi nav atbilde uz manu iepriekš uzdoto jautājumu, jo uz šo atbildi es varu uzdot to pašu jautājumu vēlreiz.
0
Citam modes kliedziens, citam labākai pašsajūtai.
+3
priekš kam tas viss? nu kā lai tev pasaka.
Šis t.s. veselīgais dzīvesveids (ar to regulāro mazporciju ēšanu, sportu, nesmēķēšanu u.t.t.) nav jau obligāta dogma, kas tagad katram jāievēro.
Tās ir tikai un vienīgi rekomendācijas, kas izstrādātas laika gaitā un sen pierādītas, kā labas esam.
Nu bet taču ēd tos pelmeņus majonēzē ar 3l alus klāt vakariņās pirms gulētiešanas, dzīvo mazkustīgu dzīvesveidu, uzpīpē, aizaudzē asinsvadus un 50 gados norauj insultu. Tad turpini dzīvi pansionātā, kur būsi spiests gulēt piekakātos autiņos.
Es te, protams, uzīmēju diezgan pesimistisku prognozi, bet tīri statistiski- tādam Bleidam ir krietni mazāka iespēja tur nokļūt, nekā tam, ko es tur uzzīmēju.
p.s. es pats neesmu nekāds veselīgā dzīvesveida paraugs, bet ikdienā redzu salīdzinoši jaunus cilvēkus, kas darījuši daudz, lai tagad 50-60 gados būtu kā vecas grabažas.
p.s.s. tas rezultāts jau ir ilgtermiņā..
+4
Man šodien arī sāk lēnām rasties atkarība pēc peldēm āliņģī.
+1
Atslēgas vārds laikam tomēr bij Shining klausīšanās :D

varam lūkot pārfrāzēt jautājumu citādi.

Ko dod tas, ka neatšaus pedāļus pret sauli nepilnos 50 gados, bet nodzīvos, pieņemsim, 106 gadus?
+2
Varēs penzijās dabūt atpakaļ visu iemaksāto socanālo nodokeli un varbūt pat vēl vairāk.
Un to nodzert!
+2
Turklāt vismaz puse no tiem 106 bus pavadīta domājot par sava vēdera ieeju un izeju.
+1
Kad tie nepilnie 50 būs turpat pie apvāršņa, tad varbūt domas mainīsies...
+2
Nē nu es jau te biš sātana advokātu spēlēju ;) Tomēr doma ir uz to pusi: kas nozīmīgāks - trauks, vai tā saturs? Skaidrs, ka caurā krūzē zaptsūdens iekšā neturas, bet tukšu krūzi var no ārpuses glazēt cik grib, pilnāka tamdēļ tā nepaliks.
0
Intara un BigUgga šodienas komentāri ir ļoti veselīgi, jo liek pasmaidīt un smaids, kā mēs zinām ir lielisks
imunitātes spēcinātājs. Paldies Jums :-)

+1
īsāk sakot, kā katram liktenī ierakstīts, tā arī būs. Lai cik super sportists svaigēdājs būsi, ja būs lemts grāvī kaklu nolauzt, tad būs. Un, ja čipšus stumdams savā resnajā holesterīna alusvēderā, stenēsi uz dīvāna līdz 100 gadiem, tad stenēsi :))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas