KLANG 2014
0
KLANG 2014
25-26. jūlijs, Klaņģu kalns
Biļetes no 21. janvāra!
Cenas, sīkāka informācija, kā arī pirmie festivāla vārdi otrdien!
Seko līdzi informācijai un padod tālāk!
m.facebook.com/events/526037567494...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
Gaidām Mayhem,Burzum,Abruptum un Mistycum varbūt!
+2
a ko? par daudz prasīts? Nu labi, Mayhem dirsīgi - nah, Burzum - utopija, Abruptum - pa dārgo, Mysticum - kas tas tāds? Nu bļa, bet Summoning takš būs, ne?
-3
nu jā,mayhem tagad ir baigie šiti,burzums ir nekāds,mysticums izjucis..summonings nekad dzīvajā nav spēlējis...atliek detuhas mērkaķīši...tie vienmēr nāk un brauc,visiem patīk:D
-4
Abrutum ? Fuck No ! Marduk ? Fuck yeah !
-3
Oj, Abruptum. Tāds sūds, ka pat uzrakstīt nespēju pareizi nosaukumu.
+11
galigi te visi saspiedushies?
+3
Fuck Off Marduk!
+1
2.martā Rīgā Scar Symmetry, bet Klang biļetes jau iepriekšpārdošanā:
www.ticketshop.lv/site/events/view/81...
+6
Jaunākās izziņotās bandas:

ELKUPE
DOMINANZ (NOR) www.metal-archives.com/bands/Dominanz/3540...
LACRIMA (PL) www.metal-archives.com/bands/Lacrima/21222...

Iepriekš apstiprinātās:

RŪSA
FRAILTY
ORANŽĀS BRĪVDIENAS
EVESTUS (EST)
RĪTA STIENIS
PND
AK69
ARCANORUM ASTRUM (RUS) www.metal-archives.com/bands/Arcanorum_Ast...
0
droši vien rūdītākajaiem šejieniešiem sen zināms, bet es gan nezināju- iečekoju un izrādās, ka Dominanz, kas ir samērā jauna banda (kopš 2008`) ģitārists ir leģendārs kekss. Vēl 1992`tajā kopā ar Vargu nosvilināja baznīcu, par ko 2 gadi sēdēja cietumā. Līdz 1991 bija Immortal sastāvā. Citās viņa aktivitātēs neiedziļinājos.
Tāka līdztekus ska un oi stila mūziķiem Klangā, būs iespēja sadzert ar pašu Jørn Inge Tunsberg, kurš savulaik turēja sveci, kad radās melnais norvēģu bleks.
0
^ tev vajadzēja atnākt uz Rokkafejnīcu, kad jami tur spēlēja — pirms koncerta tas «kekss» labprāt stāstīja par tiem senajiem laikiem un pat sniedza autogrāfus uz paša nodedzinātās baznīcas bildes, neko nenožēlodams. (Formulējums bija advokāta cienīgs: «Šī te baznīca, šajā bildē, izskatās pēc mana darba.») Esot bijis sastopams arī Skābenē. Pie tām «citām aktivitātēm» laikam jānosauc Hades Almighty. Par Tunsbergu vajadzētu vairāk prasīt Vēnōmam, tas ne mazumu trekterējis ar šo.
0
Jā, tika pirms tā konča Rokkafejnīcā iepriekšējā vakarā ar visiem 3 Dominanz keksiem sadzerts un pabazarēts Skābenē. Pērējie gan nebija necik runīgi, bet ar Jornu varēja labi pamuldēt, kā jau Dethecrators saka, visai atvērts sarunām. Pats koncis gan bija diezgan viduvējs.

P.S. No "citām aktivitātēm" labākais ir Hades (bez Almighty), īpaši albums Dawn of a Dying Sun (pats viņš arī tam piekrita).
+2
Bet loģiski,ko tur runāt un sviestu dzīt ar svešiem cilvēkiem...es ar nerunātu.
+1
Klaņģu kalnā notiks baznīcu dedzināšanas meistarklase:

www.karametals.lv/zinas/klangu-kalna-...
+1
Cik maksās biļete uz vietas?
0
€ 20 uz vietas.
+10
Es te negribu kritizēt, bet par KŽ 3 dienām ar visām tām mega bandām es samaksāju 25eur. Klangs uz abām dienām varētu MAKSIMUMS uz 15eur vilkt.
+1
Nu, pērkot iepriekš bija laikam 14eur - normāla cena.
-2
10 — 15 lati par divdiennieku jums dārgi… A vienā krogā tādu ciparu atstājot, liekas, ka lēti tikts šovakar cauri!
+2
Vienā krogā atstātā ekvivalentu taču jārēķina tiem 10-15 latiem vēl klāt. Katru dienu.
+5
Nesaprotu, kāpēc arī šogad nav iespēja pie ieejas nopirkt biļeti uz vienu dienu, ne visi var/grib tusēt abas dienas. Kaut 10 eiriki par vienu dienu būtu ok, bet ne jau 20 + vēl pārējie izdevumi, sorrryyy
0
KŽ uz vietas jau ar bi 35Eur (vai 30??)
0
a tas klangveidīgais buss diez kursē rīt a vai tikai šodien?
0
nu KŽ jau ar klangu tā kā'īsti nevar salīdzināt.
+1
Ja nevar salīdzināt, tad kādēļ cenas ir... ļoti līdzīgas?
+1
nu es nez, bet īsti nesaprotu kā var likt tādu pasu cenu, ja klangā gandrīz nav neviena zināma grupa, bet K"Ž bija pasaules līmeņa stāru jūra.
0
ā, tas jau te ir rakstīts. nu labi. SKAAAAAAAAAAAAAAIDRS
+10
Tāaa. Vakar ievērtēju festu. Viss jau sākās, kad sacepos par tām biļetēm (skatīt iepriekš), bet kaut kā beigās sakrita, ka dabūju kaut kādu īpašo "grupu" kodu un nopirku biļeti pa 9 eur. Biju ar to mierā, bet ar to jautrība tikai sākās. Man parasti nepatīk kaut ko dirst par festiem, koncertiem, to orgiem, jo zinu, cik daudz darba tas prasa, bet šoreiz kā apmeklētājs nejutos ērti.
Lielākais "watafaks" bija tikšana koncerta teritorijā. No auto stāvvietas/ biļešu kontroles jādodas pie sētas/ vārtiem, kas blakus skatuvei, bet izrādās, ka caur to robu nelaiž cilvēkus, kas nopirkuši biļetes, bet tikai mūziķus, vip'us un citus haļavščikus ar citādākas krāsas aprocēm. Tad arī tie pārējie bija/ ir spiesti iet pa nožogotu koridoru apkārt festa teritorijai līdz telšu pilsētai (kas atrodās otrā galā, bet man un vēl lielai daļai apmeklētāju telšu pilsētu vajag kā zivij veļļuku). Es droši vien pārspīlēju, bet man gribas teikt, ka tas bija vismaz puskilometrs gar sētu, sajūta kā koridorā, pa kuru triec aitas uz cirpšanu vai teļus uz tetovēšanu, jo tā bija vienīgā ieeja festā priekš parastā biļetnieka. Ok, iekšā tiekam tā, bet izrādās, lai līdz mašīnai aizietu pēc jakas vai padirseņa, atkal jāļeko apkārt pa to pašu koridoru. Pirmajā reizē to, protams, nezināju, bet nu apsargs burkšķot izlaida vienu grūtnieci 9.mēnesī (tobiš mani) pa to ieeju/izeju, kur mani iepriekš pasūtīja tālāk pa koridori. Tā kā man lūgties ne visai patīk, pārējās reizes savukārt burksķēju es un ļekoju vien apkārt pa "teļu dzenamo steķi". Nevienā festā neko tik idiotisku neesmu redzējusi, lieki sačakarēta pārvietošanās, kam tas ir ērti?
No grupām pirmajā dienā interesēja Frailty. Vismaz šis formējums izglāba manu vakaru un attaisnoja uz viņiem liktās cerības. Vēl klausāmi bija Pienvedēja piedzīvojumi un umpā umpā Oranžās brīvdienas, kas pie otra steidža iegrieza zaļumballi.
Ja būtu šovasar alus dzērājs, varētu vēl papildus purpināt par alus izvēli – Čurplēsi . Vienīgā sakarīgā alternatīva – Jāgers ar savām bombām. Laikam vēl bija sīrupainais sidrs. Vienīgais, ko notestēju bija izlejamais Līvu kvass. Pagājušajā gadā vismaz bija pieejams Valmiermuižas un Bauskas ali, tiesa gan, ierobežotu laiku.
Pozitīva lieta bija necerēti tīrās wc, lidz pat naktij no tām varēja iznākt pilnīgi sausām kājām . Vai nu man veicās, vai nu tas tiešām liecināja par to, ka ļaudis iet slapināt krūmos :D Pa ausu galam dzirdēju sūdzēšanos, ka telšu pilsētā savukārt esot švaki ar tualetēm, bet nu tas mani šoreiz neskāra. Pēc PIenvedēja piedzīvojumiem ar biedru Tolku braucām atpakaļ uz Rīgu un izdomājām, ka otro dienu mēs nemaz negribam apmeklēt… Nežēlīgs karstums + skaidrā tur maz ko darīt.

Ja būtu jāliek zvaigznītes, alus kausi, ragi vai citādi rūķīši, 5 ballu skalā par festa pirmo dienu dodu 2. (sūdīgāks vērtējums ir bijis tikai Sukas balsij). Kāpēc pagājušajā gadā likās salīdzinoši forši?
+5
^ Pagājšgad vienkārši varēji dzert arī aliņu!

p.s. Apsveicu ar otru bebīti! Puncis toties Tev smuki izskatās pat ar dusmīgu seju! :)
+2
Pagājušais gads bija citādā kompānijā un vispār... tas bija sen :D
Mans viedoklis pa lielām šaibām sakrīt ar Liegas teikto. Par to ieeju - pa lielam stulbums konkrēts. Turklāt paši mājaslapā vēl bija ielikuši, ka būs centrālā ieeja tieši no priekšas. Varbūt nākamgad labosies. Par dzeramajiem - bija vēl long drinki pa 3,5-4eur, cik redzēju. Cilvēku pirmajā dienā samērā maz, šķiet mazāk kā pagājšgad, liels īpatsvars mazgadīgo (loģiski). Oranžie nogrieza sirsnīgi, kreklu izgriezt pēc tam varēja mierīgi. Frailty varēja elpot putekļu mākoņus, ko sacēla priekšējo rindu aktīvisti, bet tas netraucēja spēlēt no sirds. Silent winter beigās bij kā reizi, lai mēģinātu atdzesēties kaut domās :D Pienvedēja piedzīvojumi lieliski kā vienmēr, spējīgi trijatā radīt pamatīgu skaņas sienu. Enhet pirmās dziesmas dzirdētā puse man vismaz nelika nožēlot ka jābrauc mājās - tā matemātika kaut kā nepatīk.
Vārdu sakot, kaut kā sajūta ka pēc debijas reizes kvalitatīva kāpuma šogad nav. Varbūt kāds, kas abus vakarus būs tur, varēs izteikt kādu pamatotāku viedokli.
+1
Ar tām sētām tur točna bija kaut kāda neveselīga huiņa - no rīta mūs nepakam negribēja laist ārā no skatuves zonas. Uggam ar labi garīgo uzvilka ar savām pārgudrībām par šmigas ienešanu-to var, to nevar, ta stiklā nevar, ta pūslī nevar utt..
Kad no rīta bij jābeidz metināt -minītis maksāj tikpat, cik tas cukurmīzels, ko par kvasu tur sauca. Zato dzeramā ūdens 5litrenes bij grēdā un na haļavu.
Visā visumā bij tīri labs pasāciens-i ko paklausīties, i iemetināt...
+1
A Sandra rīt būs?
0
Pareizi, viņi piekāsa arī ar Sandru! :(
+2
Hmm, pa lielam piekrītu Liegai, lai arī šogad man bij tas uzdevums ar savu mazo mašīnīti vizināt cilvēciņus šurpu turpu uz koncertu, tad par dienas karstumu baigi sūdzēties nevar, jo pats tikai pa uz vakara pusi abas dienas parādījos. Pirmajā dienā Frailty ieblieza kārtīgi un nelika vilties, kā arī skaņas kvalitāte likās pārsteidzoši laba uz iepriekšējo grupu fona. Tas žogs konkrēti nobesīja, pat šodien ejot uz Rūsu vakarā, nelaida pa taisno, nācās vien staigāt apkārt. Pašiem jau panesās, ka tā ir kā modes mēle, pa kuru iet vientuļie un tādi paši otrpus žogam nopēta sev tīkamākos tipāžus.

Šogad tautas bij krietni mazāk, kā pagājušo gadu, bet to lai organizatori paši pasaka. Šodien par spēcīgākajiem var teikt PND ar savām izdarībām un Rūsa, kas neslikti nokapāja, bij izdevība piespiedu kārtā noklausīties arī Darvu, kas uz beigām tīri labi tomēr paņēma publiku. Dzeramais ūdens un pepsis 0.5 bij 1.50 Eur, savukārt Lāčplēsis ja nemaldos 2.50, kamēr netālajā krodziņā ēdot Užavnieks jau bij 2.00 Eur.

Pa 10 Eur ar kaut kādu kodu uzskatu, ka bij okei apmeklēt konci..!!!
0
Pag, es pareizi saprotu? Mūziķiem, kas uzstājas, uzlikti ierobežojumi, kādu alko viņi drīkst vai nedrīkst ienest festivālā?
+6
Pag, šodien vēl fests turpinās? o_O

Tie dauņsargi tur putrojās pēc pilnas programmas. Vienreiz kuģojām iekšā teritorijā ar rokās turētiem, apsargiem gar degunu vicinādiem un ar kaujas saucienu uz lūpām, ka jāiet iepļaut, litrīgajiem visīšiem stiklā, citreiz, bļaģ, pat kols 2litrenē pārlietu rumu nelaida iekšā. Tas gan netraucēja citiem apsargiem pa otru ieeju ielaist ar to pašu buteli, bļaģ suņi kautkādi?
0
domājams ka šodien vienkārši ļauj izgulēt dzērumu un tad trieks prom.
+2
Festu organizatori par maniem vārdiem šiem nepriecāsies, bet tomēr izteikšos- festus vairs neapmeklēju, jo kā skatītājs neredzu jēgu tur būt. Redzu jēgu tajos būt- ja es kā mūziķis esu uz skatuves. Esmu "alternatīvais skatītājs", jo uz končiem eju- lai ievērtētu mūziku. Nevis lai tusotos (esu ļoti izteikts vienpatnis) un papildinatu makus alkohola izplatītājiem, pie šā paša masīvi bojājot veselību. Taču - visas normālās komandas varu izčekot tīklā, kur visas labākās bandas atrādās ar saviem ierakstiem. Turklāt, es tās vērtēju vairs ne kā izbijis mediju darbinieks, bet vien tamdēļ - lai ko jaunu no idejām (muzikālās un vizuālās) paņemtu MŪŽAMEŽA projektam. Kopumā: izņemot to- ka redzu grupu uznacienus, neko citu no festiem pozitīvu nesaskatu: ir tikai drūzma, sviedru smaka, reizēm karstums un gandrīz vienmēr labierīcību trūkums, naudas izdevumi (ne tikai par biļeti, bet par transortu, dārgu paēdienu un vēl sazin par ko - un kāposti brīdī, kad strauji mainu dzīvi no strādnieka uz varbūtēju priekšnieku, arī nenāk viegli). Nu tā...
+7
krc, viss bij slikti :)
Tie žogu labirinti garāmejot izskatijās pēc kautkādas atrakcijas dzērīšiem - atrodi izeju vai kas tamlīdzīgs.
Alus - sūds.
Apsargu konsekvence - viens zābaks nezina ko dara otrs.
Kafiju dabūt nevarēja - kā sapratu, ja ieslēgtu aparātu tad skatuvei elektrība pazustu. Ģeniāli.
Sajūsmināja risinājums kā atdalīt skatuvi no publikas - makgaivers atpūšas.

Un uz tā visa fona apsargiem bij dots ukazs modināt kritušos un sūtīt gulēt uz telšu pilsētiņu... emmm.. tas bij domāts kā? Lai nebojātu festa labo tēlu?
0
Tur bija ko sabojāt? :D
0
kādas atsauksmes par to chaossact? redzēja kāds?
+2
jā, bij sārtās kleitiņās.
0
jā, to redzēju, bet kā izklausās? kkas kā flaying ? tas jau nu būtu super. pietrūkst tāda īsta detuha.
0
Tur tika mēģināts organizēt rokfestivālu vai kaut kādu popfestivālu?
+4
Nav protams fests jāpārvērš par tik lielu bardaku kā WOA, bet normāla maitaino festa vietā sarīkot konclēģeri arī neiet cauri. Ja apsargiem nav paskaidrots, ka tas ir mataino fests nevis opermūzikas svētki, tad tas galīgi nekam neder. Man kā apsardzes etalons ir MP laipnais personāls - guļošos neaiztiek, jautrību netraucē un iejaucas tikai tad, kad tas tiešām nepieciešams. Izklausās, ka apsargi Klangā bijuši a la 2005ā gada Blome.
0
nav ko braukt vairs.
+1
Kā tie, kas bija, komentēs NRA rakstīto - "Kāds ir rezumējums? Beigu galā izrādījās, ka vai nu festivāla rīkotāji ar programmu tomēr uzminējuši, vai arī cilvēkiem pērn bija tā iepaticies „klangot”, ka viņi bez liekas domāšanas arī šogad bija ielikuši šo festivālu apmeklējamo sarakstā. Sabraukušo bija pat vairāk nekā pērn, kādi 1400 cilvēku, kas nozīmē, ka „Klang!” nebūs ar „mīnusiem”, kas savukārt nozīmē, ka tas notiks arī 2015. gadā. Kas arī bija jāpierāda." (iz nra.lv/izklaide/muzika/122... )

Tiešām 1400? Vairāk kā divas pārbāztas "Melnās piektdienas"?
0
Pēc šķidrās telšu pilsētas neizskatījās, ka tik daudz tautas būtu (ja pieņem, ka teltī guļ pa divi). Vai tiešām dēļ Rīgas tuvuma lielākā daļa būtu izvēlējušies nakšņot komfortablos apstākļos?
Un protams par nepatīkajām lietām:
1. ieeja
2. Normāla alus trūkums, kā rezultātā jāstaigā dzert uz mašīnu, kur savukārt atkal traucē 1. punkts.
Kā plusu var minēt peldvietas tuvumu.
+2
www.youtube.com/watch?v=cPGJ5UaRJ-Y...

Īsa retrospektīva par Frailty skatuves izdarībām festivālā. ;)
0
izklausās, ka bijis lielisks festiņš <3 sirds sāp, ka nebraucu uz to sūdu, lol. un tos apsargus vajag sūtīt kaut kādos piespiedu darbos, lai ir kur izgāzt savu nevienam nevajadzīgo enerģiju un varaskāri.
+1
moš vajag kādu metālistu festivālu, kur alkoholu neatļauj ienest arī telšu pilsētiņā?
+2
Vai tad tādu trūkst? Ja telšu pilsēta nav nodalīta atsevišķi, tad jau nekur neļauj.
+1
Ne Žaibās, ne Devilstonā nevar. Bruķikā var. Hard Cock Lāgerī un WOA var skārdā un plastmasā
-7
Kāda jēga no festiem, ja aizlejies- pēc tam dzirdēto muzonu neatceries, daudz naudas notērēts, pa dubļiem novārtīts, pēc tam galva sāp vai ir trakākas veselības problēmas...?
+1
Kāda jēga? Tāpēc, ka Back to the primitive, fuck all your politics, we"re going to live our lives how we want them to be!
+10
Káda jéga no Muzhamezha?
-1
Vismaz vienam cilvēkam ir jēga no MŪZAMEŽA. Kamēr sīkie "homo sapiens" vēl meklējas, Likteņtēvs jau sen visu ir atzinis. Salīdzinājumam: par Mocarts sāka kļūt slavens tikai 40 gadus pēc nāves, dzīves laikā - pēc toreizējo cilvēku domām: parasts- lai gan arī talantīgs- galma mūziķis.
-1
pat Mocarts...
+1
Es jau "Sinepēs un Medū 2000. gadā" redzēju, ka tikai 1/8 no klātesošajiem interesē tas, kas uz skatuves notiek. Pārējiem tā ir fona mūzika, caur ko vienā barā izdauzīties...
+4
^ a kur ir tava problēma?
0
Īstenībā labs jautājums, jo mēs vnk esam pieraduši, ka visur ir pamatā kāda problēma, kāda sāpe, kāds konflikts utt., tāpēc automātiski sākam viņu meklēt arī tur, kur viss ir OK :)

Kaut gan doom metālistiem, no otras puses, tieši nākas meklēt sāpi un problēmu visur…
+1
^ Un blakkeriem nākas visur meklēt sātanu. ;)
+4
viss blakks nav par sātanu, bet neredzu nekādu iespēju doomeriem apzināti meklēt sāpes un problēmas, jo jau tas, ka jādzīvo kaut kāda pretīga, bezjēdzīga dzīve, ir pietiekami liela sāpe un problēma, un pa vidu visa dzīvošana arī ir viena vienīga nevajadzīga problēma. ja nav sāpju, tad nav doomeris.
+4
Sameti, es ceru ka Tu nemēģini sevi pielīdzināt Mocartam?
+1
^^ ģeniāli -
ja nav sāpju - nav dūmeris
ja nav alus - nav trašeris
ja nav sātana - nav blackeris
ja nav pūķu - nav powerhevī.. bļakānunosaukt...
+6
ja nav alus tad ir dirsā...
+3
filozofi
0
vai arī troļļi
0
Nē, es tikai Mocartu sev centos pielīdzināt. Tai pašā laikā zinu- ka Mocartam ir sava, un man ir sava mūzika. Un: visas problēmas esu atrisinājis, IT tehnologijas pa lēto ļauj iepazīt masīvos apmēros ar visdažādāko skaņu mākslu.
+1
Man jāatzīst — Sametim kā cilvēkam, kurš visu mūžu darbojies ar tekstiem, piemīt patiess talants izdomāt gabalu nosaukumus. Ja paši gabali ir lo-fi, tad toties nosaukumi ir inovatīvi. «Dejas uz krustiem», «Zantes drakona riņķis», «No Smiltiņkalna uz Dēliņkalnu», «665 skudras» pilnīgi noteikti sit pušu Mocarta prasmes iedot nosaukumus saviem darbiem. Nav nekāds tur Vijoļkoncerts Nr. 5 la mažorā. en.wikipedia.org/wiki/List_of_works_...
0
tas gan, ja vēl Sametis zinātu kas ir la mažors... :D
+1
Viņa gadījumā — tas, kas māžojas.
+1
māžors? :D
-3
La mažors ir skaņkārta, kas sākas ar sesto pakāpi, la mažorā ir Do diēzs, kā arī fa diēzs un sol diēzs (#). Ja kāds vēl to nezin...
+1
A kā tas būs uz bungām? :P
+17
^^ La mažors, visupirmāmkārtām, ir tonalitāte, nevis skaņkārta.
Otrāmkārtām, tas nevar sākties ar sesto pakāpi, jo ikviena tonalitāte sākas ar pirmo pakāpi.

Sīkāka informācija privāti/15 Eur stundā.
Āmen.
+1
Vot tā.
+1
Tā arī sanāk — māžors!
-2
Es gan nelielu mūzikas teoriju varu pasniegt bez maksas (brīžos, kad neesu aizņemts). La mažors sākas labi temperētajā sistēmā no 6-tās pakāpes. Protams, es nezinu jaunās skaņu sistēmas, kas apritē ir no 2012. gada... yeye.
+4
Urā, beidzot lielā patiesība par mūzikas teoriju ir nākusi gaismā!
Lai dzīvo Sameša mūžsenās, labi temperētās skaņu sistēmas no sestās pakāpes!
Manis pēc - arī par brīvu.
0
Lūk, šis ir iemesls, kāpēc vienmēr priecājos, ka mūsu ciemā nebija mūzikas skola, citādi ģimene vēl būtu gribējusi mūs, ciema puikas, tur aizsūtīt! :D Būtu tur mācījies, arī tagad būtu droši vien pie pilnas pārliecības, kāda ir daudziem mūzikas skolu beidzējiem, ka jebkurš skaņdarbs ir vai nu mažorā, vai nu minorā, un citas iespējas nav, un tamlīdzīgi. :D
0
Tā nu tas nav, ir dziesmas- kur pantiņi ir minorā, bet piedziedājums mažorā. Tas gan vairāk raksturīgs šlāger-skaņdarbiem. Mazticams tas ir sympho-war-blackmetal vai atonālā džezā... Mana mamma nenoslinkoja un mani sūtīja uz Tukuma mūzikas skolu (lidz 3. klasei dzīvoju Smārdē), pēcāk bija gods pabeigt Rīgas 1. mūzikas skolu. Ja es to nebūtu darījis- tad būtu droši vien Laura Reinika līdzskrējējs...
+8
jā, es dzirdu kā visas šīs zināšanas sprauktin spraucās pa visām vīlēm Mūžameža projektā....
-4
+1
Šajos klipos fascinē tas, ka tiek filmēts kompja monis. Like... yeah. Domas padziļinājumam vēl divus spoguļus varētu attēla ceļā uzkrāmēt. Un ASINĪS mērcētu plastikāta maisiņu - because fuck you :]
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas