Pilnīgi jauna čimčidrilka pa 200 eiro
+3
Var dabūt pa 200 eiro pilnīgi jaunu 8-stīgu ģitāru (ar visu oriģinālo kasti un garantijas papīru), pirkta pirms mēneša. Modelis šis te: www.bonedo.de/typo3temp/GB/Harley...

tuvplāns: www.peinervag-bilder.de/JPG/10229/1.jpg...

Pārdodu ne tāpēc, ka kaut kas būtu sūdīgi (viss ir labi un tā, kā vajag), bet tāpēc, ka lēnītēm izmēģinu visādu paveidu un ražojumu štrumus, pedāļus, procesorus utt., un pamazām pārdodu bez nekādas peļņas nost to, kas pašam izrādās lieks un aizņem tik vietu. Tāpēc — lai tiek kādam citam, kam tāda noderēs! Ja interesē, tad 29176682.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Iekuram derēs :D
+2
HB vispār štancē kvalitatīvas lietas. Nezinu par gičām, bet kabineti, kas pēc cenas liekas, ka nu fuj fuj, baigais sūds, spēj izspiest ārā labu skaņu. :)
+5
Es nezi', ko lai ar 6 stīgām iesāku, kur nu vēl 8...
+7
Piešūt vēl kādu pirkstu vai trinkšķināt ar pimpi.
0
vai ta nebūtu vnkāršāk aiziet uz veikalu un tur izmēģināt ģičas, primočkas un visu pārejo pēc kārtas, ja jau tāds eksperimentātors? Neredzu prikolu pirkt stroķi, padrillēt un pēc mēneša mēģināt nopārdot, pietam 8stīdzeni, ko reti kāds spēlē. Pa 100 euro varbūt kāds paņems >)
+1
Bok, uz šādu «slēdzienu» man ir divi atbilžu varianti: (A) vēzi turpmāk visiem onkologiem liks ārstēt nevis ar ķīmijterapiju, Rigviru un radiāciju, bet apsmērējoties ar medu un dziedot tautasdziesmas. Kāpēc? Jo tā taču ir vienkāršāk! (B) Tev pašam klusībā acis griežas uz kādu savdabīgu mūzikas instrumentu. Kuru variantu ņemsi? >:)
+9
8 stīgas? Tu esi latents arfas piekritējs?
+2
^Desekrator, neņem jau nu tik ļoti pie sirds. Manis pēc taču eksperimentē un testē štrumus cik tev tīk šādā veidā. Katrs sarežģī savu dzīvi, kā uzskata par labu esam. Vnk izteicu savu skatījumu uz šāda veida aizraušanos.
A salīdzinājums ar vēžiniekiem- neadekvāts. Pārmudrījies tu, vispār nekādas saistības, pat ne principiālas.
0
Labi, ņemu atpakaļ salīdzinājumu ar to, kas notiktu, ja nespeciālisti sāktu ārstēt vēzi ar saviem «padomiem» :)

Izdomāju: ģitāra dabonama par 100 latiem, ja kādam vēl varbūt ir lati palikuši kabatā! Derēs jebkādas latu naudaszīmes.
+2
Pašdrukātās derēs?
0
Kāda tām HB elektriskajām kvalitāte?
0
Var atnākt pie manis un pārbaudīt, kombīts būs uz vietas (tiesa gan, tāds maziņš, bet Marshall). Ja grib, var paņemt līdzi savus pedāļus.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas