5. sept. - MP sezonas atklāšana
+5

Piektdien, 5. septembrī klubā "Melnā Piektdiena" sezonas atklāšana!

Uzstāsies:
Urskumug, Diseim, Green Novice, Dehead, Bardak, Symbolic (ar folk rock/metal programmu),

Sākums precīzi 20.00, vaļā no pl. 19.00.

Ieeja: 5 €

www.facebook.com/events/539034056223...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
"Sākums precīzi 20.00," un lai tik pamēģina kāds iesākt jau pirms koncerta!
0
Man šķita, ka Latvijā kavēt 20 minūtes koncerta sākumu ir labais tonis. Cilvēki ar to rēķinās un vienīgi ārzemju grupu koncertos sagaida, ka sāks un beigs laikos, kas norādīti afišā.
+4
nu jā, tas ir apmēram Mūžameža setlista garums... nu var arī to saukt par sākuma kavēšanu
+3
^^ heresy, koncerta grafika ievērošana 99% ir atkarīga no organizētāja.
Manuprāt, visam jānotiek tā, kā solīts afišā.
+1
Jāiet taisīt bardaks >:)
+1
Pēdējā laikā (pāris gados) pārsvarā konči sākas max ar 30min kavēšanos. Reizēm sanāk, ka atnāc 1h vēlāk, un jau otrā grupa beidz spēlēt ...

Tomēr dažreiz atnākot 1h vēlāk, nekas nav sācies.
0
Valdi, neviens jau nesaka, ka tā mazā nobīde ir kas slikts. Tas ir tāds kā akadēmiskais ceturksnis, ar ko visi rēķinās. Cilvēki taču nāk izklaidēties. Ja nav nekas vēl sācies, var vienkārši noķert kādu paziņu un papļāpāt. Smagi vien tas ir tādos ekstrēmos gadījumos kā Type O Negative koncertā, kad dižie stāri divas stundas nevarēja savākties sākt.
+1
Manis pēc lai kavē, bet ir tāda lieta kā Rīgas Satiksme, kas iet kā pulkstenis un kavēt pēdējo transportu nav patīkami ;-)
0
Vēl nepatīkamāk par kavešanu ir īsais Alestorm koncis, kas ātri beidzās, jo džeki, redz, kavēja uz Baltkrieviju... :-(
+5
Es tā vispārīgi izteikšos - ir tādi biedri, kas tad, ja koncis sākas 19:00, tad atnāk uz 22:00. Man liekas, ka šādi biedri nāk- lai izrādītos paši. Nevis, lai baudītu (ievērtētu) mūziku. Noliekot vakara pirmo grupu mūziķus neērtā situācijā, "liekot" muzicēt gandrīz tukšā zālē.
+2
nu bet ne visi ir spējīgi uz tiem 19:00 ierasties... Labāk ierasties vēlu nekā vispār neierasties:)
+4
Bļa, pluss ielikās...

^^ No kurienes tāds pētījums? Izrādīties taču var daudz efektīvāk citā veidā/vietā nevis pieļurbātu lopu priekšā, kam tāpat viss ir pohuj.
+1
Par pētījumiem nezinu, neesmu veicis vai piedalījies, bet, konča dienā pielakos LIDO alēnus, jo MP klāsts bija ...nu...garlaicīgs. Nevar nokavēt koncertu, bet dzīvi gan! :D
+1
''Es tā vispārīgi izteikšos - ir tādi biedri, kas tad, ja koncis sākas 19:00, tad atnāk uz 22:00''

Pats tā ne reizi vien esmu gājis, kad nav ne mazākās vēlmes iesildošās briesmas klausītīs - labāk kur citur garšīgu alēnu iekapāt.
-1
Bet pa reizei-nebūtu par ļaunu iedomāties pašiem sevi jauno grupu mūziķu vietā. Kuriem - ir tikai sākums uz lielo koncert-atzinību. Bet kuriem pagaidām dažu egoitisku metāl-biedru dēļ ir jāspēlē tukšos klubos, kā pirmajiem "iesildītājiem".
+5
Intereses radīšana par sevi ir tikai pašu mūziķu rokās.
+3
kādā ziņā ''egoistisku'' ?! Kopš kura laika neklausīties to, kas neinteresē / nepatīk ir egoisms, nevis muzikālā gaume ?!
+1
Tādā ziņā var saprast Relicseed. Labāk spēlēt puspilnos klubos Amerikā, nekā pustukšā MP.
+4
sametim vnk ir kaut kāda krīze, kas pa vidu starp pusmūžu un vecuma vājprātu.
+2
^^
1) ar ko atšķiras pustukšs no puspilna?
2) nedomāju, ka Amerikā viņi dabū spēlēt klubos, kas ir kaut MP lielumā.
+6
Pustukšā klubā ir 150 cilvēki, kuri slaistās gar malām, sēž pīpētavā, gaida rindā pie bāra.

Puspilnā klubā ir 150 cilvēki, kas lēkā un mošo pie skatuves un reaģē uz mūziku, nevis slamstās gar malām!
0
Jābeidz runāt. Time for drink
www.youtube.com/watch?v=f55CqLc6IR0...
-2
Nē- uz mani ir iedarbojusies radiācija. Laikam tas vēl viens iemesls, kamdēļ neesu Reinika (jaunākā) līdzskrējējs.
+1
Secība & pulksteņlaiki:

20.00 - 20.30 BARDAK
20.30 - 21.15 SYMBOLIC
21.15 - 22.00 DISEIM
22.00 - 22.45 DEHEAD
22.45 - 23.30 GREEN NOVICE
23.30 - ... URSKUMUG
+5
Varbūt vajag kā Elektrā savulaik - pasākumu sākt 23os, tas iet līdz 5iem rītā - tad vairs nebūs ar Rīgas satiksmi problēmas un ar jautājumu "kur palikt pa nakti" arī nebūs jācīnās. Vajadzēs tikai iebliezt pa visam kādu enerģijas dzērienu ar Šarku un aidā tuss uz visu nakti. Ja kādam lūziens nāk - MP apsargi ir paši cilvēcības etaloni, ārā nevienu nemet par to.
+1
MP varētu ierīkot kādu istabu priekš grupām, kas nav no Rīgas, lai tie var palikt pa nakti un nestresot par to, vai pēc spēlēšanas paspēs uz pēdējo vilcienu :)
0
Vai arī vienk beksteidžā.
+3
+1
Man gan ir spēcīgas aizdomas, ka šis -

www.youtube.com/watch?v=5AQjU1IgSOQ...
-1
"Varbūt vajag kā Elektrā savulaik - pasākumu sākt 23os, tas iet līdz 5iem rītā - tad vairs nebūs ar Rīgas satiksmi problēmas un ar jautājumu "kur palikt pa nakti" arī nebūs jācīnās.""
^
Es ceru, Valdis šo ierosinājumu sadzirdēja ;)
0
Symbolic ir šitais Symbolic.

www.karametals.lv/zinas/konkurence-pi...
0
Troļļi... Valdim vajag piedāvāt par papildmaksu gultasvietas uz tiem dīvāniem pēc pasākuma beigām. Un iespēju nākt ar savu guļammaisu un gulēt uz grīdas :D No rīta galvenais izlaist no telpām :D
0
Hmm, nemaz nac jāatsaucas uz Elektras laikiem, takš iekš Juglas Salamandras ar konči notikās visu nakti parasti un ārā sāka mest parasti līdz ar pirmajiem transportiem, izņēmums laikam bij pēdējais koncis, kad kādos 3 viss beidzās un varēja test mājās uz centru kājām... Tai ziņā Kabatā bija ērtāk, lai vai cikos naktī beidzas, atlika tik pārčāpot pāri Akmens tiltam un esi mājās :)
+3
Atliek tikai minēt, kādā tārpā esi bijis Kabatas laikos končos, ja tev Ķekava sanāca uzreiz aiz Akmens tilta gala… :D
0
Man gan liekas, ka Salamandrā tik pāris reizes konči gāja līdz rītam (šķiet ilgākais, ko atceros, bija viens no melnās piektdienas pasākumiem, kad Nasta spāka spēlēt ap 4.00). Palikt pēc konerta gan tur varēja laikam.
+5
Pēdējais, ko atceros no Salamandras: apsēdos pie galdiņa ar alu, pienāca klāt divi džeki ar litru Tulamōra un viens no viņiem teica - dopivaj svojo pivo.
+1
Atminos tos Symbolic no tiem laikiem, kad pats sāku grabināt pagali, kādus gadus 11 vai 12 atpakaļ. Viņiem piederēja mēģu telpa Brīvības ielā. Tad viņi močīja Līvu kaverīšus un viņu tā brīža vokālists - tāds liels lamzaks bija - ar to pontojās pamatīgi. Diezgan smieklīgi. Kvalitāte jau tad bija zema, skatuves tēls - nekāds. Redzu, ka progresa nav bijis pa šiem gadiem.
0
Tagadējais vokālists, cik nu to vienu reizi dzirdēju, dziedāt tiešām māk. Kompozīcijas arī tīri ciešamas. Nekādi nesaprotu, kāpēc tādai grupai nav neviens īsts albums.
+2
^ mācās no labākajiem: Rūsas, Apēdāja ...
+1
^^ Spriežot pēc video, tas džeks dziedāt nemāk. Grupa pati arī spēlē zemā līmenī. Nafig to slavēt un meklēt tur ko labu, ja nekā tāda tur nav? 10+ gadi ir nopietns rādītājs tam, vai grupa ir spējīga izaugt vai nē.
0
mja, kur nu tie gadi, bet pēc hīta "Daugaviņa" likās ka nu Latvijas folkmetālā ir parādijusies vēl kāda banda ar lielu potenciālu. skuju. Ja nav kazai piena, ta nav.
0
Akustiskajā variantā tā tīri neko liekas:
www.youtube.com/watch?v=V5kY0C8-gNc...
0
neliekas.
+2
Izmaiņas grupu uzstāšanās secībā:

20.00 - 20.30 BARDAK
20.30 - 21.15 SYMBOLIC
21.15 - 22.00 DISEIM
22.00 - 22.45 URSKUMUG
22.45 - 23.30 DEHEAD
23.30 - 00.30 GREEN NOVICE
+2
Viss sākās ar ^bardaku. Sākums solās būt graujošs! :D
0
… un Jauniņie Zaļie kā beidzamie!
-3
nu a ko,neviena banda negrib spēlēt kaut kādos 23.30,vislabākais ir pa vidu ap tiem 22.00
+1
Nu ko. Pirms kāda laika te bija ņirgšana par to, kā Rudaks atzinās — uzrakstījis Dienā kompetentu recenziju par metāla pasākumu, kaut gan tajā laikā saldi šņāca bezfilmā teltī. Nu tad šoreiz es paprovēšu uzrakstīt iespaidus no koncerta, uz kuru netiku!

Bardak — ļoti atbilst nosaukumam. Džeki labi samācījušies kapāt štrumus, ar oriģinālām idejām gan pagaidām vēl tā pašvakāk. Tomēr ir jūtams, ka tās idejas drīzumā būs.

Symbolic — tā kā neviens normāls ieraksts viņiem nav, neraugoties uz 10+ gadu spēlēšanu, tad nekad nevari zināt, ko šie spēlēs, jo pa 10 gadiem repertuārā sakrājas ļoti daudzveidīgas dziesmas: te post-grunge, te alternatīvais roks, te smagais, te kādas foka iezīmes. Kopumā bija OK — cerēsim, ka viņi uzspēlēs MP vēl.

Diseim — grupa, kuru vienmēr ir prieks klausīties, jo zini, ka viņi nemaz nespēj švaki nospēlēt! Jaunais materiāls zajebis.

Urskumug — joprojām viena no labākajām koncertgrupām, kādas Latvijai jebkad bijušas, un arī studijas ierakstos viena no labākajām grupām, kādas Latvijai jebkad bijušas! Diemžēl pārsteigumi iztrūka Urskumug sastāva ziņā: proti, sastāvs atkal ir mainījies, tā kā pārsteigums nebija — tas būtu, ja šī grupa 2 koncertus spētu nospēlēt nemainīgā sastāvā… Jaunās dziesmas izskatījās ahujenni krutas, bet neko nevarēja saprast, jo skaņa bija pilnīgā putrā un par skaļu.

Dehead tresī vareni un bezbēdīgi: viņu vecumā tā arī vajag močīt! No grupas pilnīgi strāvo izsalkums pēc skatuves un slāpes pēc skaļuma uz pilnu ručku, no kā mūzikai ir tendence jaunībā rasties un sūkties ārā pa visām ādas porām, lai materializētos thrash metālā.

Green Novice ir pierādījums, ka ikkatrā Latgales pilsētā jābūt vienai Latgalthrash žanrā maucošai grupai, pie kam šīs grupas spēs nelīdzināties cita citai. Obligāti jāklausās albums «Padebeši»!

Sezonas ieskaņas koncerts mums sola aizraujošu sezonu, jo ne tikai jaunas grupas rodas un taisa Bardaku, bet arī vecās ceļ priekšā jaunu materiālu, kurš pa brīžam ļoti atšķiras no pierastā!
+2
Gandrīz precīzi !

Atnēcu 21:10 - tikko bija Symbolic norukājuši.

Diseim bija smuks buldozers, pat labāk nekā ''kā parasti'', varbūt tāpēc, ka nebija pusgadu klausīti

Urskumug - ā, tad tāpēc vokālists latviski runāja ... skaņa bija ļoti laba (tāpat kā pārējām grupām, paldies Rūsas galma skaņotājam). Muzikāli - zvērīgs poļu MelloDesu Metāls.

Dehead - enerģijas netrūkst un tas daļkēji kompensē materiāla otršķirīgumu. Daļēji.

Pusdivpadsmitos Bezgalvji vēl pēdējās dziesmas tresīja,. kad bija jau laiks iet tresīt uz autobusu.

Tautas bija visai daudz. Varbūt veseli 150 cilvēki + 150 cilvēka labākie draugi (aiz suņa un alkohola).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas