Biļetes uz STONED JESUS @ Nabaklab 10.02.2016
+1
Piedāvāju 2 biļetes uz Štovēto Jēzu šo trešdien Nabas klubā. Pārdodu, jo ļautiņi, kuriem tās sākotnēji pirku, atkrita un apkrita (ar gripp).. Atdošu pa 9 jevro gabalā (tikketšoppā patlaban pa 10 eur + komisija), bet pie ieejas, kā mēļo, būšot 14.. Biznesu sabīdīsim pie ieejas..! Karstā līnija: 26318295; karstais pasts: skat profilā.

Ja nu kāds nezina, tad "Stoned Jesus" ir ukraiņu stoner dūms/psihes roks, kvalitatīva manta, iesaku apmeklēt. Pirms kādiem 14 mēnešiem jau bija Rīgā, turpat Nabā, ļoti forši nospēlēja..

Klubs atvērts no 17:00; koncerta sākums 21:00. Uzstāšoties arī "So Lucid Electric Feel".
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vēl 6 biļetēni palikuši un SOLD OUT, kā pagājušoreizi.
ticketshop.lv

uz vietas biļešu nebūs.
0
Tūlīt nākamais komentārs būs — «Pārdodu 6 biļetes pa 10 gabalā, tiketšopā vairs nav!»
0
Ja nu kādam vēl bez Karkasa ir aizķēries, vienu biļetenu labprāt savāktu!
0
Nu, moins.. Atkal viss izpārdots! Būs burziņš..! Ja kas, uz manām 2 biļetēm ļautiņi jau pieteicās, tā ka tas arī ir viss.. Ceļa gals!
+5
Pagājušajā reizē, kad nakti paliku Rīgā uz "Stoned Jesus", Cēsīs nosvila saimniecības ēkas čilaut stāvs, kur vasarās tika klausīts metāls un pļauts alus. Labi, ka diski bija ieziemoti un sanesti mājā. Cerams, ka šogad koncis būs tikpat labs, bet vecmāmuļa paralēli neizdomās kaut kur zem trepēm sabērt karstus pelnus :)
+10
STONED GRANDMA
+7
Nu, ko lai saka.. Visa procesija sākās ar apm. pusstundas nokavēšanos (lai gan laikā līdz 21:00 notika soundcheck'i, pēc tam iestājās nesaprotams klusums uz ilgu laiku), kas nozīmēja arī pasākuma beigšanos pēc pēdējo sabtransu atiešanas.. Bet St. Jēzus bija vnk pārāk labs, lai skrietu uz kkādu sūda autobusu..! Droši vien apburtais loks - apmeklētāji ierodas vēlāk, domādami, ka "tik agri jau tāpat nesāks spēlēt", savukārt grupas atliek uzstāšanās sākumu, jo "vēl pārāk maz ļautiņu sanākuši"...

Pirmā grupa (3 čaļu sastāvā) ņēmās ļoti entuziastiski, basists it īpaši bija iejuties attiecīgajās vibrācijās (vēlāk vakara gaitā viņš vēl uzjundīja, izskatīdamies vēl vairāk iejuties, hehe).. Pati mūzika gan bija mazliet par tehnisku manai gaumei, dziesmām trūka skaidri izteikta 'mugurkaula'.. Tas gan, iespējams, tikai uztveres jautājums - droši vien vainīga NabasSkaņa(TM), un daudzas detaļas vnk noslīka troksnī, it īpaši basa izpildījums.. Ierakstā varbūt aizietu gluži labi! Vokāls gan šķita pārāk viendimensionāls. Apmēram uzstāšanās vidū viņiem bija foršs blūzroka gabals, kas bija kā svaiga gaisa brāzma piepirstā autobusā - tas man labi atdambēja čakras..!

Uz SJ vieta šķita bezjēgā pilna. Sāka ar gabaliem no jaunā albuma, ko nebiju vēl dzirdējis, tomēr no tiem dvesa jau pazīstama noskaņa, kas nomierināja nervus. Arī uzstājās 3 vīru sastāvā (atgādinot par līdzīgiem triumvirātiem Reverend Bizarre un The Wandering Midget), bet izpildījums bija nevainojams un pilnasinīgs. Skaņa arī šķita teicami piemērota grupas stilam. Patika komunikācija ar publiku - joki, līdzdziedāšana.. Ģitārists un basists vienubrīd pat metās nelielā crowdsurfing'ā, joprojām turpinot spēlēt, un pat nenolažoja..! Viena dziesma (The Mountain, ja nesajaucu) tika pārtraukta tieši pirms vietas, kur tā pieņemas tempā, lai grupa varētu atspirdzināties ar alu, un tūlīt pēc tam turpinājās, it kā nekas nebūtu noticis, hehe..! Uz beigām manas plaušas kliedza: "Gaili, ej meklēt skābekļa porciju!", bet katrā ziņā bija jāpaliek, jo kungi ļāvās izsaukties atpakaļ uz vēl 2 dziesmām. Zīmīgi, ka no 1. albuma, kas ir visstīvāk stoner doom'īgākais, gan neko neatskaņoja. Šā vai tā šī grupa ir kārtējais pierādījums tam, ka ja pamatos/saknēs/bāzē viss ir kārtībā, tad visi pārējie/augšējie aspekti pienāk/atrisinās itin kā paši no sevis, bez nekādas vajadzības pēc kompensācijām, viltvārdībām un ego dročīšanām, turklāt ar raksturīgo pamatīgumu un vērienu..!

Paldies godātajiem, kas uzcienāja ar garaiņiem pēc koncerta - tas bija kā umlauts virs "a", un iedvesmoja uz garumgaru pastaigu līdz mājām.. Paceļu kefīru uz Jūsu veselību..!
+1
''Droši vien apburtais loks - apmeklētāji ierodas vēlāk, domādami, ka "tik agri jau tāpat nesāks spēlēt", savukārt grupas atliek uzstāšanās sākumu, jo "vēl pārāk maz ļautiņu sanākuši"...''

Tieši tam jau iesildītāji domāti: konča sākums ir 21:00 - tad arī sāk pirmie sildītāji spēlēt, lai laicīgi atnākušajiem nebūtu pavisam garlaicīgi alu dzert. Kamēr šie spēlē, sarodas pārējā publika, kas uz galveno notikumi ir pilnā sastāvā un nedaudz iesilusi
+4
Pasākumu sasummēšu šajā novērojumā:

Frontmens: We haven't played this song live for 4 years. And this will be the first time we play this song in Latvia!
/Džeks pirmajā rindā kko pasaka vokālistam.
Frontmens publikai atreferē teikto: Yeah, it is pretty much "ahujenna"

Precīzi.

P.S. Pagaidām neesmu saņēmis ziņas par nodegušu nekustamo īpašumu, kas arī priecē :)
+2
Stoned Jesus veiksmīgi izsitušies Eiropā un ir visumā atpazīstami savā lauciņā. No pašmāju sladžeriem domāju lielākais potenciāls būtu Apēdājam, bet ar pliku vēlēšanos te būtu par maz.
+1
Drīzāk jau Tesa. Neesmu gan vēl paklausījies, kāds tas jaunais - Saturns Husk izklausās, atsauksmes it kā bija pozitīvas.
+5
Izcils apraksts, Karkass! Tev vajadzētu biežāk iet uz končiem un šitādus rakstīt. Un albumu recenzijas.
+2
"Tieši tam jau iesildītāji domāti: konča sākums ir 21:00 - tad arī sāk pirmie sildītāji spēlēt, lai laicīgi atnākušajiem nebūtu pavisam garlaicīgi alu dzert. Kamēr šie spēlē, sarodas pārējā publika, kas uz galveno notikumi ir pilnā sastāvā un nedaudz iesilusi"

Principā jau būtu skaisti, ja tā arī notiku, un paši sildekļi tomēr nesāktu grabināt 0.5h pēc noliktā laika.. Citādi sanāk, ka vajadzīgs vēl kāds, kas silda pašus sildītājus, hehe (ar termoforiem, vēlams)..!

Tencinu, Hellgar..! Khe, varbūt vērts apsvērt karjeru Karametālā, un aizsūtīt CV un motivācijas vēstuli Sametim, haha..! Ehh, ja vien es nebūtu tik slinks koncertgājējs.. Kazi - ja fiskālā situācija būs labvēlīga, varbūt uz Narglblargloth sanāks aizbrist (lai gan negribu pat iedomāties, kā viņš izklausīsies tajā vagonveidīgajā atbalss kambarī.. Tur tiešām var sanākt Krieg - pret bungādiņām)!

Tik tagad atcerējos, ka, gaidot uzstāšanos un tukšojot glāzes, pie bāra varēja uz ekrāna vērot "Laimes lāci", kas nebija redzēts kopš bērnības.. Bez maz psihedēliska pieredze! Ļoti dīvainas tomēr tās vecās latviešu multenes; "Fantadroms" vispār kkas šizoīds..
+6
Karkas, recenzēšanai ir viena pozitīva īpatnība — kad esi sevi pamazām parādījis no labās puses, un pēc tam arī no kreisās, sāk laist iekšā koncertos bez maksas un dot promo diskus apķengāšanai.
+1
Psihedēliskā pieredze atgādināja šo:
www.youtube.com/watch?v=5-v4TrvjvWc...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas