Sametis meklē darbu.
+3
Žurnālists grib satikties ar darbu. Rakstu, veidoju blogus. Aizpildu mājas lapas. Jāju uz troļļiem. Pārzinu soc-tīklus. Pārrakstu darbus. Dažas citas manas prasmes - klāt pieliktajā tīmekļa norādē. Interesē PR aktivitātes. Māku spēlēt uz vijoles (pie notes reizes). Ar savu fotoaparātu- veicu fotoreportāžas. Jautājiet droši, garantēju ātru atbildi.raitismekleedarbu.blogspot.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-3
Klubā `Melnā Piektdiena`vai ta nav kāda vakance?
0
Vai BNS, LETA, TVNET, utt. ir mēģināts? Baigais robota darbs tur, ja nenodarbojās ar pētniecisko žurnālsitiku, bet ir ok.
+1
^^
tipa - ārā sviedēju ?
+3
Par iekšā vilcēju :>
+2
^Lempis to ir pateicis. Sametim jāskraida apkārt MP, jāspēlē draiskas melodijas ar vijoli un ar pagānu buramvārdiem jāvilina cilvēki iekšā.
+2
Vai BNS, LETA, TVNET, utt. ir mēģināts? Baigais robota darbs tur, ja nenodarbojās ar pētniecisko žurnālsitiku, bet ir ok.
-----------------
Izņemot TvNet- ir mēģināts. Es uz reizi saku, ka MAKSIMĀLĀS algas mūzikas zurnālistam, kas neskrien pakaļ Reinikam- ir 15 eiro nedēļā!!!
+1
a ja skrien pakaļ Reinikam?
+3
tad 20.
+3
Un bučiņas.
+3
Par Reinika publisku apsūkāšanu- varētu 100 mēnesī dabūt. Bet mani tas šķebina... Varbūt Reiniks līstu mani bučot.
0
Doma ir šāda- nopietna. Ja kāds no klātesošajiem mani iedabūs (ierunās) darbā (par iespējām uzmailojiet privāti uz funeral665@inbox.lv), atlīdzināšu.
+3
Diez ko cerīgi tā iecere atrast labi apmaksātu darbu žurnālistikā vis neizskatās. Mans ieteikums - meklēt darbu telemārketingā vai tml. darbu tirdzniecībā (piemēram, kādā internetveikalā utt. u.tml.), pievēršoties eksportam un strādājot attālināti (no mājām).

Mūsdienu situācijā ir tā - ja nav iespējams nopelnīt vismaz 50 EUR dienā, strādājot pilnas slodzes darbu, tad vienīgais jēdzīgais risinājums ir vairāki nepilnas slodzes darbi vienlaicīgi.

Tāpat arī svešvalodu zināšanas - ar krievu un angļu tāds standartkomplekts vien sanāk. Man, piemēram, darba ikdienā gk. sanāk lietot poļu valodu un latviešu mazliet arī, pārējās kaut kā nav bieži bijušas vajadzīgas.
+1
Medijos tagad jo īpaši biezs slānis ar tādiem mediju veidotājiem un pusīpašniekiem, kuri domā, ka atradīsies satura veidotāji par brīvu. Nekad nav bijis tāds kvantums ar puskoka lēcējiem un plānā galdiņa urbējiem — un nevis darbinieku vidū, bet tieši īpašnieku un atbildīgo vadītāju vidū.
0
Neteiktu ne pieci, ka īstais darbs šajos laikos varētu būt arī šāds: www.cv.lv/darba-sludinajums/b...

Parasti visādus reklāmas tekstiņus ģenerē jaunieši, tomēr pircēju vidū ir jebkura gadagājuma ļauži — tāpēc firmām der pieņemt darbā arī kādu, kurš prot uzrunāt vidējā vecuma klientus!
+1
Vēl viens ieteikums - savā CV visāda veida robus un ilgstošus pārtraukumus darbos aizpildīt ar visāda veida fuflovajiem, dažkārt pat galīgi ļevajiem darbiem. Vai arī - sarakstīt garākus reāli sastrādāto darbu laika posmus (no - līdz SIA "HVZ... " u.tml.) ar to pašu mērķi. Galvenais - lai t.s. darba pieredze vestu aizvien tuvāk pie šobrīd aktuālā mērķa.

Darbam no mājām ir vairākas priekšrocības - t.s. "dress code" var būt dajebkāds, nav jātērē laiks ceļā uz darbu un no tā, turklāt, darba pienākumus var samērā veiksmīgi apvienot ar apdullinošu vielu lietošanu, ciktāl tas būtiski netraucē darba pienākumu pildīšanai pēc visaugstākajiem kvalitātes standartiem.
+2
Cits katru stundu iet pīpēt — tikmēr Sametis pīppauzē staigā ar vijoli pa biroju un izpilda «Zantes drakona riņķi»!
+1
Rekur TELE2 aicina darbā www.facebook.com/tele2latvia/videos/...

Iesaku monitorēt soctīklus: teirdarbs
twitter.com/search?q=teirdarbs...
www.facebook.com/search/top/?q=teird...

Gan jau kautkas uzpeldēs. Ja sūdi smeļas mutē, tad var arī jebkuru citu darbu īslaicīgi pastrādāt.
+4
Gribi iet uz darbu apenēs un vēl labi pelnīt? Sāc programmēt :D
+1
Sāc __attālināti___ programmēt.
0
Man ir attālināta nojausma, kas ir programmēšana.
+1
Attālināta programmēšana — sēdēt pie kompja, atbīdot krēslu tālāk no tastatūras?
0
A kāpēc tikai programmēt var attālināti? Ja ar angļu valodu uz "tu", tad lien iekšā upwork.com un strādā pie jeņķiem par $30 stundā.
0
$30 stundā? LOL.
0
Es jau nesaku, ka nevar, bet ja grib pelnīt, tad.
0
Paceļ roku tie, kas negrib pelnīt!
+3
Pelnīt tā īsti negrib neviens. Vislabāk vnk saņemt
0
Tieš gribēj teikt. Iet peļņā tas ir tik nogurdinoši, kaut arī apenēs. Labāk ir uzstutēt kājas un krānu pret griestiem un spēlēt heroes.
0
Bloo, heroes tak mazāk par 3h nevar paspēlēt. Krānam visu laiku jārāda uz debesīm?
0
Nē, pret griestiem.
+1
Nav gluži krāna pulēšana, taču labi atalgots gabaldarbs tiek piedāvāts šeit:

www.focus.lv/tehnologijas/zinatn...
0
Tikai nevajag ticēt virsrakstam, ko kāds asprātis kliku vākšanai uzrakstījis. Tur tikai jāguļ ir, pīpēt nedos.
0
^ Tā jau man likās, ka kaut kāds razvods tas ir. Pīpēt nedos, varbūt vēl gribēs, lai eksperimenta dalībnieka sākotnējais veselības stāvoklis atbilstu reāla kosmonauta veselības standartiem?!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas