20.06.16 JUCIFER (ASV) koncerts Rīgā
+4
20. jūnijā klubā Nabaklab (Zigfrīda Annas Meierovica ielā 12) Rīgā savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs leģendārā smagās ģitārmūzikas grupa Jucifer no ASV.

Jucifer ir amerikāņu rokgrupa, kuru 1993. gada Atēnās, Džordžijas štatā dibināja radošie partneri un dzīvesbiedri - ģitāriste un vokāliste Ambera Valentaina (Gazelle Amber Valentine) un bundzinieks Edgars Livengūds (Edgar Livengood). Tā ir viena no pirmajām smagās mūzikas grupām, kura attīstījusi "spēka dueta" jeb divu dalībnieku sastāva novatorisko pieeju. Laika gaitā Jucifer mūzikā sadzīvojuši elementi no sladžmetāla, dūmmetāla, melnmetāla, trokšņu mūzikas un dažādiem smagās mūzikas virzieniem, ar katru nākamo daiļrades periodu apliecinot šādu starp-žanru mūzikas pilnasinīgumu. Klausītājiem grupas koncerti ir zināmi ar savu rituālismu, smagnējumu un skaļumu.

Kopš grupas dibināšanas Jucifer ir izdevuši deviņus albumus, pēdējais no tiem ir 2014. gadā izdotais District of Dystopia; kā arī nerimstoši koncertējuši, dalot skatuvi ar saviem laika biedriem Melvins, Neurosis, Eyehategod, Harvey Milk, Electric Wizard un Acid King.

Koncerts Rīgā 2013. gada oktobrī bija Jucifer pirmā viesošanās Latvijā. Tagad gaidāma viņu atgriešanās.

Biļetes no 28. aprīļa nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietā internetā - TicketShop.lv. Tikai pirmās 20 biļetes pieejamas par īpašu cenu - EUR 7. Pārdošanā stingri ierobežots skaits biļešu.

______________________

Atsauces:

Koncerttūres treileris Jucifer European Dystopia 2016

youtu.be/lyVVCiJi2uk...

Koncertvideo Jucifer Maskavā

youtu.be/818x5xSsceY...

______________________

Koncertu rīko neatkarīgā kultūras platforma ULVE Agency.

www.jucifer.net/
www.facebook.com/juciferofficial...

www.facebook.com/ulvefrequencies...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nupat uzsākta biļešu tirdzniecība uz jūnijā Rīgā gaidāmo ASV smagsvara Jucifer koncertu.

www.ticketshop.lv/site/events/view/18...
+1
Lucifers, klucifers, te jau prātā var jucifert.
+2
Gan jau aizvilks uz konci, bet nu man Jucifer ļoti patīk no pirmā līdz 2008.gada albim. Cik esmu lūrējis YT, končos viņi tagad spēlē tikai pēdējo albumu gabalus. Ja agrāk bija visnotaļ unikāls skanējums - ļoti foršs kontrasts starp tiem superbiezajiem, lēnajiem, ultrasmagajiem rifiem un tīro sievišķa vokālu ar nelielu "divos naktī depresīvā pālī sēžu istabā un blenžu sienā" pieskaņu, tad pēdējie albumi ir ne sūdīgs, bet arī nekāds unikālais "mēs esam super pissed-off" sladžs, kādu ir gana daudz.

+1
Man viennozīmīgi patīk sludge, stoner u.c. t.s. dienvidu metāla atzari, bet ne viss tā katla apjoms. Tikko biju šajā pasākumā, tiesa, tikai 5dien www.thedesertfest.com/wp-content/uploads/... , tur šādas mantas cik sirds kāro. Žanra melnākie pārstāvji (Eletric Wizard, Jucifer, Eyehategod u.c.) mazāk saista. Vairāk tīk jestrāki, melodiskāki džeki, bet gana agresīvi (Crowbar, Acid Bath, Corrosion of Conformity u.t.t.). Tāka Džusifera performanci ala `doties uz nokaušanu` izlaidīšu ;)
+2
Lauznim jau arī ir gana daudz mokoši lēnu (labā nozīmē) un nejestru gabalu. Bet no šiem man principā visi albumi labi iet iekšā.

Elektriskais Burvis man ir viens no nosacīti žanra favorītiem. Ir arī baigi foršs projekts Acoustic Wizard, kur džeks piedūries un iespēlējis smeldzi unplugged youtu.be/nEM1-EcgkGM... (vokāls nežēlīgi plēš šitajā gabalā).
0
Elektrisko burvi, tāpatkā Aiheitgodu vajadzēs š.g. Brutālā ievērtēt.
0
Ja viss saies, man ir tieši tādi paši plāni.
0
Crowbar nudien nav jestra mūzika :3 bet ļoti laba, tas gan.
0
Lauzni te pirms pāris gadiem Brutālā apskatījos - nebija sūdīgi, bet pa īstam iepēra tikai pāris pēdējie gabali. Bet es gan ar neesmu tas dižākais sladža cienītājs - sevišķu iebildumu nav, bet speciāli gandrīz nekad neizvēlos.
+2
Es par jēdzienu sludge un visu, kas ap to saistās tā sīkāk sāku interesēties ap 2008.g. (proti, pēc Rīgas Metālikas konča, kad šos iesildīja Down, kuri, jāsaka pat ļoti iepatikās). Protams, daudzas grupas, kas pieskaitāmas šim žanram bija itkā zināmas/dzirdētas jau pirms tam (piem. sen Split up statusā esošie Fudge Tunnel (pēcāk epizodisks koprojekts ar Cavaleru- Nailbomb) videnes laikos līdz kliņķim izfanots), bet kā atsevišķs žanrs nefigurēja, vismaz mūsu pusē, jādomā nebija tik populārs, kā taj pašā ASV. Jā, Crowbar lielā daļā ir lēna tempa dūmīgi gabali, bet ar lielu devu žanram raksturīgā cepelīniski/sabatiskā palēlinātā melodiskuma, kas arī paņem.
+2
0
Vispār jau man tā zampa ne visai, bet nu mošk tomēr būs jāaizkāpj un jāierauj kāds šļucifers?
0
Iron Monkey bija pirmā UK sludge grupa.
0
^jā, par šiem var teikt trve 100% pure sludge ;)
0
Обезьяна Утюга :)
+1
20. jūnija koncertā Nabaklab pirms ASV sladžmetāla dueta Jucifer kā īpašie koncerta viesi uzstāsies Latvijas ģitārmūzikas grupa Tesa.

Tesa ir latviešu eksperimentālā rokgrupa, kura dibināta 2005. gadā Rīgā. Tās dalībnieku sastāvu veido Dāvis Burmeisters (ģitāra), Kārlis Tone (bass un vokāls) un Jānis Burmeisters (bungas un vokāls). Trijotne savā mūzikā aptver eksperimentālās mūzikas, posthārdkora un postmetāla žanru plašumus.

Zinātāju aprindās Tesa tiek dēvēta par vienu no spožākajām Latvijas neatkarīgās mūzikas skatuves koncertgrupām. Mūziķu jaunākais, pēc skaita piektais albums G H O S T izdots 2015. gadā Latvijas izdevniecības SKYR paspārnē. Pārskatāmas nākotnes plānos ietilpst koncerttūre Krievijā, kā arī virkne koncertu Eiropā, tostarp spēlējot ar amerikāņu postmetāla grupu Neurosis.

Kā ziņots iepriekš, 20. jūnijā klubā Nabaklab (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) Rīgā savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs leģendārā smagās ģitārmūzikas grupa Jucifer no ASV. Laika gaitā Jucifer mūzikā sadzīvojuši elementi no sladžmetāla, melnmetāla, trokšņu mūzikas un dažādiem smagās mūzikas virzieniem, ar katru nākamo daiļrades periodu apliecinot šādu starp-žanru mūzikas pilnasinīgumu.

Turpinās biļešu iepriekšpārdošana elektronisko biļešu tirdzniecības vietā internetā - TicketShop.lv. Pārdošanā stingri ierobežots skaits biļešu.

______________________

Atsauces:

Koncertvideo Tesa dziesmai T

youtu.be/kyja37K5DW4...

______________________

Koncertu rīko neatkarīgā kultūras platforma ULVE Agency.

www.facebook.com/bandtesa

www.facebook.com/ulvefrequencies...
+1
Atgādinājums - Jucifer koncerts Rīgā jau rītdien!
0
Vajadzētu Krimināllikumam nekavējoties pievienot 666. pantu: «Aizliegts vienā dienā rīkot Filter un Jucifer koncertus.» :(((( !!!!!!
0
Nutta šovakar tiekās!
+2
Ja es būtu ārsts, tad aizcietējuma gadījumā pacientam izrakstītu "Jucifer" koncertu. Pie šitā ķesku tricinātāja arī dzelzsbetons paliek šķidrs \m/
0
A zin kur visi ārsti satiekās?
+1
^ Pilsētas centrālajās aptiekās,
Normāl' apliekas, blle!
+1
Paldies visiem, kas atnāca!

Dažās bildēs par Jucifer un Tesa koncertvakaru:

www.facebook.com/ulvefrequencies/pho...
+4
Iron Maiden gaidās pilnīgi aizmirsu uzrakstīt, kas te notikās.

Tesa nomočīja, kā vienmēr, skaļi un masīvi. Lielākoties muzikālās tēmas no pēdējiem diviem albumiem, arī fona trokšņi no tiem. Likās, ka bija kādi pāris jauni motīvi arī. Basists vokalizēja tikai divos gabalos, bet bundzinieks vispār nevienā: tam šoreiz pietika ar ģīmja šķobīšanu, lai noturētu dialogu ar publiku. Lai tik droši dodas tālāk uz Bruķiku!

Jucifer gāza no kātiem un smērēja klausītāju ausis pa grīdu. To ir jādzird, nav iespējams aprakstīt — tāpēc jau to šinī tēmā neviens nav darījis… Izkausēts asfalts pa abām ausīm iekšā — melns, biezs un zampains! Pilnvērtīga skaņa bez basista, pie kam šī ģitārfūrija it nemaz necentās jebkurā dziesmā speciāli pieķert klāt zemākās stīgas, kā to dara Inquisition, un bundzinieks necentās maksimāli drebināt basbočku, kā to dara Nargaroth.

Karoč, heroīns ausīm: jau no pirmās reizes gribam vēl — un esam gatavi maksāt par jaunām dozām!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas