13.aug Lychgate @ Melnā Piektdiena
+8
13. augustā, Lychgate - Uk, avangarde black metal.
info sekos.

un dienu vēlāk turpat arī TYR.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
varēja gan pāris dienu vēlāk, tad būtu normāls BA afterpārtijs, a tā - čiks.
+1
šis, kā reiz būs pārtijs tiem, kas nebrauc uz BA:)

Lychgate:
blood-music.bandcamp.com/album/an-antidote-f...
mordgrimm.bandcamp.com/album/lychgate...

www.youtube.com/watch?v=6vZ26D9e7Fg...

+ iespējams, ka koncertu papildinās vēl kāds mūziķs

Biļetes te, uz vietas, protams, dažus alus dārgāk:
www.ticketshop.lv/site/events/view/18...
+2
+1
Būšu. Obligāti.
+2
Hm, tas tā kā sāk izskatīties bažīgi. Nu, es domāju faktu, ka koncertā sola būt klāt Pasaules_Gals…
+2
13. aug. pasaules gals būs klāt. Tā - piezīmēsim plānotājā.
+1
Lychgate dzīvajā pietuvina sajūtu, ka gals ir tuvu.
+ varbūt, ja būs interese, pirms koncerta būs arī mazs sammits-seminārs interesentiem skaņošanas, miksēšanas vai māsterēšanas jomā ar maestro Gregu Čandleru. Piesakies: p3licanmosh@gmail.com
+1
ticketshop saka tā:
Pērkot biļeti uz Lychgate ievadi promo kodu DOOMANDBEER un saņem 30% atlaidi. Kods derīgs līdz 05.08.2006 vakaram. Pasteidzies, promo kodu skaits ierobežots.
www.ticketshop.lv/site/events/view/18...

pasākums:
www.facebook.com/events/624474671061...

The Illness Named Imagination
www.youtube.com/watch?v=xbS5QqfojiU...
+1
Bļaķ. Es tak vienmēr sak - nav ko steigties.
+3
^ man līdzīga leksika izlauzās... nah es laicīgi biļetes pirku...
+1
Par laicīgām biļetēm - paldies. Var jau piedomāt uz nākamo kādu koncertiņu iedot Jums mini atlaidi vai kko tādu.

Koncertu gaidot, te viens vecāks gabals:
www.youtube.com/watch?v=8ovKehgIKgo...

Gregs noslogots, čau Edmund un čau Rīga vietā var paskatīt šo:
www.youtube.com/watch?v=xpv0nS4wBIA...
+1
Lielais Kristaps vaktē čurāšanu Daugavā, koka kastē ar stiklu.
Tikmēr Lielais Mārtiņš vaktē visus, kas ies uz koncertu.

www.facebook.com/melnapiektdiena/pho...
+1
Trollolol! :D
0
^^ Labs! :D Sižets gan kaut kur manīts :DDD
+3
Rīgas Satiksmē klausās Lychgate?

Kā nu ne, ja sestdien un svētdien izsludināta bezmaksas Leiputrija visā Rīgas lohovozā! Tagad tev ir zudis pēdējais aizbildinājums nenākt uz koncertu — transports pa brīvu!
+1
>:)
Nils teica - ai, pohuj to kaimiņu naudas mazgāšanas mašīnu pie Daugavas, aiziešu uz Līčgeitu:)
ā, ņihuja. Neiešu, ar kājām pa tiem rakumiem Rīgas ielās nevar paiet, ar ričuku huj izbrauksi. Braukšu ar sabiedrīti. Zajebiss. Kling.
+1
19.oo durvis
20.oo Nekad
21.oo Victim Path / Baltkrievija
22.oo Lychgate
0
Iesildoties koncertam, klausāmies iesildītāju iesildīšanos:

karametals.lv/zinas/likpesimisms-...
+2
Es nezinu, kas tas par idiņu bija nolikts pie skaņu pults, bet tāda skaņas kvalitāte ir noziegums pret cilvēci. Tādiem pirkstus jānocērt.

Un ar gaismu šovu līdzīgi - man pilnīgi nav skaidrs, kāpēc jādročī pa to gaismu pulti, ja mūzika galīgi to neprasa?

Augstākminēto iemeslu dēļ nevarēju iepazīties ar Nekad daiļradi, kā biju iecerējusi - tas vienkārši izklausījās pēc traktora ar basu.
Baltkrievi neieinteresēja.
Toties Lychgate nespēja sabojāt pat tie divi krāni. Gāja pie sirds dikti. Un arī paši puiši tā nekas :)
+2
Nekad - pagaidām tā ir grupa, ko Nekad neesmu redzējusi.
Victim Path - pietiekoši agresīvi un depresīvi, lai man pavilktu, bija labi.
Lynchgate - Gregs ir dievs, forever and ever un nekas to nespēs mainīt, pat skaņotājs.

Publika gan bija daudz, kādi 5 cilvēki :(
+3
Neveiksmīga transporta sakritību dēļ nokavēju Nekad. :(

Victim Path ir labs. Brīžam drūmmetāls vēngriežamais, brīžam arteriāli jaudīgs ļaunbleķis, brīžam kapilāri lēns un pieklusināts, brīžam vēl kaut kas. Šos būs jāpiefiksē. Ne acīmredzami, ne ausīmdzirdami nekopēja kādu citu slavenbandu, tā kā šos varētu klausīties vēl. Nenopirku disku, un jau šodien žēl :)

Ne Victim Path, ne Lychgate nerunāja ar tautu starp dziesmām, tā kā pauzes starp dz. likās garas. Nu Lychgate ir īsta anglikāņu baznīcas Batushka! Tikai daudzveidīgāki gabali, protams. Smieklīgi šķita — trīs ģitāras un bass, bet saprogrammētie taustiņi vienalga ņem virsroku. Riktīga debesu manna ausīm!

Kam nepatika skaņa un gaisma — dīvaini, bet man šoreiz likās pretēji: bija normāli. Taisnība, nebija tik izcili kā Zobenā un Lemesī, tomēr klausoties galvā nenāca domas piepisīgas.

Publika tiešām varēja būt vairāk, jo sakrita trīs faktori: (1) mainstrīma metālgalvas taupās uz Tyr/Varang Nord šovakar; (2) daudzi Bruķikā; (3) visas trīs bandas spēlēja pirmoreiz un bija stipri mazzināmas. Nākamreiz varbūt vajag iemaisīt iekšā Frailty vai kādu citu vietējo krutgrupu.
+1
Vakaru novērtēju kā gada neveiksmi.
Sagaidīšana pie durvīm ar tekstu " na ulicu nevihodem! "
Bārā krāna alus nebija. Bundžas bij jāzin no kura ledusskapja prasīt,lai būtu aukstas.
Lychgate jūs nedzirdējāt. Uz skatuves viņi bija, bet tā nebija viņu skaņa.
+3
Par tautas iztrūkumu - vēl jau arī paralēli Skyforger spēlēja Liepājā. Gaidām Týr!
+2
Skaņa bij manāmā dirsiņā un basiņā. Cik varēja noprast, tad uz skatuves arī viss bija ņiguņegu. Lychgate pašās beigās pateiktais OK man izklausījās pēc: "OK (fpizdu - ja nav, tad nav)"
+1
> Lychgate pašās beigās pateiktais OK man izklausījās pēc: "OK (fpizdu - ja nav, tad nav)"

Normāls Latvijas ne-"mainstream-metala" feedbacks. Ko viņi citu gaidīja? :-D
+1
Nevis ko viņi citu gaidīja, bet ko gan es kā apmeklētājs gaidīju!?
Biļete pa 12 EUR arī nav pa velti + 4 bundžas alus vēl 10 EUR (Tās diemžēl nespēja saglābt pasākumu).
Prasot naudu ir jādod kvalitāte pretī! Pieraduši "gan uz haļavu" kautkā sanāks. Beigās sūds sanāca. Laiks tādam ūķim bankrotēt, un nepārmetiet man atbalsta trūkumu censoņiem- Es gribu iet uz labiem koncertiem, tērēt naudu biļetēs un dzērienos , labprāt maksātu vairāk, bet par ko?!
Ja es būtu slavens mākslinieks tad gaidītu profesionālu darbību arī no uzņemošās puses. A šādi tikai slikta reputācija sanāk un rezultāts " ai pie mums jau labas bandas nemaz negrib braukt spēlēt." Protams - es viņu ietā ar negribētu.
Kā iepriekš izskanēja "OK (fpizdu - ja nav, tad nav)"
+4
Biju... Protams, Līķgeita dēļ... Nu...

It kā bja vēlme paklausīties Nekad dzīvajā, tās pāris jūtūbē dzirdētās dziesmas likās tīri ok. Pārrēķinājos. Kaut kā ierasts, ka konči sākas ar nobīdi no plānotā laika, tāpēc īpaši nesteidzamies, un līdz ar to ierasties sanāca tieši uz pēdējo Nekad skaņu. Visu cieņu organizatoriem, ka koncis sākās laikā. [Nākamajā dienā arī koncis laicīgi sākās, jāsāk laikam ar to rēķināties. Apsveicami!] Nu jā, viens no iemesliem bija arī tas, ka piebraucot viss aizdomīgi kluss un tukšs pie MP izskatījās, tāpēc pārāk arī nesteidzāmies iekšā iet. Tautas tiešām bija maz... Bet nu, vasara nav tas pateicīgākais laiks koncertu rīkošanai, ja vien tie nav festi vai megapasākumi, kur nu vēl tik specifiskai bandai kā Lychgate....

Victim Path arī nekas vairāk par pāri jūtūbes klipiem nebija redzēts, un nebija nekāds īpašais iekāriens... Neko īpašu negaidīju, un arī nesagaidīju. Varbūt pat nedaudz vairāk sagaidīju, nekā biju sākumā domājis. Grūti pat raksturot. Vokāls dzīvajā tiešām niknāks nekā diskā, kas nakošajā dienā pēc konča tika noklausīts... Īsti nesaprotu, ko par viņiem varētu pateikt. Manuprāt ļoti zaļi un vēl īsti neatraduši sevi, iespējams, ka tur ir kaut kāds potenciāls. Salikts iekšā viskaut kas, bet tas viss manai ausij nesaistījās organiski kopā, katra daļa vairāk pati par sevi dzīvoja. Skaņa bija nu tā... Bet viņiem vēl paciešama...

Lychgate tika gaidīts ļoti. Bet... Mūzika viņiem ir ļoti daudzslāņaina. Lai tā būtu baudāma, ir jābūt ideālai skaņai. Nebija... Vismaz sākumā tas vispār bija briesmīgi... Pilnīga putra... Kad jau vairs nevarējām izturēt, aizgājām pīppauzē, atgriežoties bija tomēr kaut kas saregulēts. Koncerta otro pusi vismaz varēja jau puslīdz klausīties.

Resumē, negribētu teikt, ka nauda pavisam zemē nomesta, tomēr nebiju gaidījis, ka būs tik slikti. Ja vēl nebūtu bijusi brīnišķīga kompānija, tad būtu ļoooooti vīlies, bet nu tā - vienkārši vīlies...
+2
Mjā. Viss nudien ir slikti. Un tas vēl tikai ir augusts.
Varētu daudz un dikti, bet ko nu mēli velti tērēt.

Paldies, kas pagodināja un par domugraudiem ar. Pamatoti.
Vainīgos esam apzinājuši, secinājumus vēlreiz izdarījuši.

Un Atejā labus koncertus vairs nudien netaisam.

-4
Nu labi, jūs visi pārliecinājāt mani arī. Skaņa bija dirsā, baltkrievi bija reāli Victim Pāķi, Lychgate nespēlēja pareizi (varēja dzirdēt klavieri, kura uz skatuves neatradās nemaz — nukātāvar!?), un vispār klubs izskatījās tā, it kā skaņotāju un gaismoni būtu pusstundu pirms pasākuma ar trali izvilkuši no Karostas kanāla. Un tādu grupu kā Nekad vispār pieminēt nav vērts, jo taču nekad nesaki Nekad.
+2
Ko jūs te ņematies ? Par ko cepiens ? Tak skaidrs bija, ka atnāks 20- cilvēki. Tak kaut kādā 2012-2013. gadā bija Dirge, kas ir pārliecinoši labākā atmosladža banda pasaulē, arī bija 30 sejas un arī ibija vasara. Tā kā viss ir likumsakarīgi, pie tām, ka Lychgate pa lielam ir "samudrīts" troksnis, nekas vairāk.
+1
Vārdu sakot, jāsecina, ka šādus avangardus labāk mēģināt festā iebīdīt — cilvēkiem nāks par labu, jo tur lielākai klausītāju daļai būs iespēja paklausīties avangardu, ko viņi savādāk nedzirdētu.
0
Vasara pēc definīcijas nav laiks, kad rīkot klubu koncertus. Vasarā klubs ir jāgatavo sezonai. Jākrāso grīdas, soli, jāsaved kārtībā ateja u.t.t nu gluži, kā skolā kādreiz ;)
+2
Lychgate bija super, paldies par koncertu.
+3
Lychgate ir ekselenta grupa. Un visu cieņu organizatoriem, kas tērē savu laiku, naudu, nervus, lai tamlīdzīgas grupas atvilktu līdz Latvijai, jau iepriekš zinot, ka tas nebūs nekāds peļņas pasākums. Bez viņu fanātisma mums tādas grupas šeit neredzēt... Tā jau tas ir, cik tad mums to mataino šeit ir... Un cik no viņiem ir gatavi aiziet uz tādas nestandarta grupas konci... Diemžēl...

Nākamajā dienā uz vikingiem gan tautas bija reizes piecas vairāk, bet arī tas diez vai bija lielās peļnas koncerts. Tomēr skaņa bija daudz labāka, tātad šeit nebija vaina kluba telpās vai aparatūrā... Bet kļūdas gadās katram, it īpaši tiem, kas kaut ko dara... Par to nav jāpārdzīvo, bet no tām ir jāmācās...

Katrā ziņā, arī nākamreiz iešu uz mani interesējošo grupu koncertiem, kad vien būs tāda iespēja... Un paldies organizatoriem par uzņēmību!

p.s. Dethecrator, tas tak biji tu šorīt uz Dambja ielas ar koka kruķi rokās?
+1
Nē, tas nebija vis uz Dambja ielas, bet gan uz Skripa gatves! :P

Nesu šādus tādus krāmus noziedot kārtējai medicīniskajai kravai uz Ukrainu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas