Skyforger Liepājā 13.08.2016. Fontaine Festival
+4
12. un 13. augustā jau vienpadsmito gadu pēc kārtas Liepājā norisināsies rokfestivāls „Fontaine Festival”, uz vairākām skatuvēm piedāvājot divdesmit piecu mūzikas apvienību un dīdžeju priekšnesumus.

​Festivālā gaidāmi pašmāju grupu „Skyforger”, „Iļģi”, „Pienvedēja piedzīvojumi”, „The Big Bluff”, „Jauno Jāņu orķestris”, „Hipstokrātija”, „Tehnikums” un „Howling Owl” koncerti, Latvijas hip-hop mūzikas pirmrindnieka Ozola uzstāšanās, kā arī Lara Snow un „Z Quest” no Izraēlas, „Gregory Boyd Band” no ASV un „Helligators” no Itālijas. Īpašs notikums būs arī festivāla saimnieka Luija Fonteina (Louie Fontaine) šovs „Louie Fontaine & The Fabulous Beat Machine”.

​Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šajā festivālā liels uzsvars tiks likts uz jam grupām, piedāvājot vairākus līdz šim nedzirdētus, šim festivālam izveidotus kolektīvus, kā arī īpašu Ainara Virgas rokmūzikas jam sesiju. Pilna festivāla programma pieejama tā interneta vietnē www.fontainefestival.com

​„Fontaine Festival”, kā ierasts, notiks klubā „Fontaine Palace” un viesnīcas „Fontaine Royal” pagalmā esošajā brīvdabas koncertzālē „Gypsy Camp”.

​Biļetes uz festivālu pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv, to cena – sākot ar 8 eiro: www.ticketshop.lv/site/events/view/18...

Programma:
www.fontainefestival.com/program/

Facebook:
www.facebook.com/events/273377519691...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas