OGHRE albuma Gana prezentācija
+4
Pašmāju metāla apvienība “OGHRE” aicina uz albuma prezentāciju

29. jūnijā Ģertrūdes ielas teātrī savu debijas studijas albumu "Gana" prezentēs metāla apvienība "OGHRE".

"OGHRE" debijas albums būs latviešu valodā un tā galvenās tēmas ir pārdomas par valodu, kultūru un sabiedrību kopumā. Tā ierakstu, miksēšanu un masterēšanu veicis producents Kārlis Šteinmanis "KS Records" studijā. “Gana” vizuālo noformējumu veidojis Aigars Opincāns. Albums tiks izdots jaunizveidotā alternatīvās mūzikas leibla “Grautiņa ieraksti” paspārnē.

Līdz šim no albuma publicētas trīs dziesmas: “Nulle”, “Pēdējais cēliens” un “Iļģuciema Velns”. Tās bezmaksas pieejamas grupas bandcamp profilā, kur nākamajā dienā pēc koncerta būs pieejams arī pilns albums. oghre.bandcamp.com/

Albuma prezentācijas koncertā 29. jūnijā Ģertrūdes ielas teātrī grupa izpildīs visu albumu pilnā garumā. Koncertu iesildīs jaunā metāla apvienība “Velns viņu zin”, kurā apvienojušies mūziķi, kas agrāk guvuši pieredzi tādās grupās kā “Lassie The Cat”, “Lie, Lie Sister” un “Pyro Trees”, kā arī elektroniskās trokšņu mūzikas mākslinieks “dubna”.

“Ģertrūdes ielas teātris” atrodas Ģertrūdes ielā 101a. Ieeja no 19:00, koncerta sākums plkst. 19:30, beigas ap plkst. 22:00. Ieejas maksa: 3 eiro ziedojums. Koncertā albums “Gana” būs nopērkams par īpašu prezentācijas cenu.

Grupas Facebook profils: www.facebook.com/oghreband/...
Pasākums: www.facebook.com/events/301008457019...

Iļģuciema velns: www.youtube.com/watch?v=TSIWa28fq2E...
Pēdējais cēliens: www.youtube.com/watch?v=Wv5lCbJ_glg...
Nulle: www.youtube.com/watch?v=sZPCeY1wpJE...

“OGHRE” ir piecu mūziķu kolektīvs, kas atjaunotā sastāvā spēlē smago mūziku kopš 2015. gada rudens. Grupa aizvadījusi vairākus koncertus gan Rīgā, gan ārpus tās un 2016. gadā ieguva kroga “Aptieka” balvu “Gada smagā grupa”, ar labiem rezultātiem startēja “Wacken Metal Battle” Latvijas atlasē, kā arī kā īpašie viesi uzstājušies "Alternative.lv gada balvas" ceremonijā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas