Esi īsts smagās mūzikas pazinējs, kam krūtīs pukst metāla sirds? Nāc un pārbaudi savas zināšanas, smagi pavadi laiku kopā ar draugiem un pie viena uzzini ko jaunu metālmūzikas erudīcijas spēlē METĀLA GALVA!
Izveido 4 cilvēku komandu un piesakies rakstot uz e-pasta adresi: metala.galva@gmail.com
^^ tālu jau nav, bet tomēr čakars. Vairāk jau tas, ka var aizbraukt uz kādu pasākumu/koncertu Rīgā, bet tad atkal iešaut nevar, jo jābrauc vēl atpakaļ. Un kas tas par koncertu/pasākumu, ja nevar iešaut :D
jā jā :)) da ibio man jau paldtiļņiks drīz un kur man erudīcijā ar jums sacensties , bij laiki pirmie ENFER žurnāli 25 rubļi , metālika ar Ride the lighting 85 gada pats sākums , kad par tādu te reti kurš zināja , tusēju ar Ivaru savlaik spēlēja VELVE HUSkvARN un visi metāla albumi (lentās) ar pie Pepes Teikā bij pirmajam. Tā kā līdz 90 vidum vēl ļoti sekoju līdz , tagad jau tās muzik tik daudz kā netīrumu un savu komandu ar vairs nesavākšu draugi izklīduši vai pa skuju taku aizgājuši :(
Es domāju, ka ne tuvu nebūšu nekāds gudrinieks tādā sacensībā. Tā kā šad tad esmu rakstījis recenzijas, pie iespējas runājis ar visādu grupu mūziķiem utt., man sanācis tā padziļāk iepazīt konkrētus albumus un kolektīvus, bet šādās spēlēs parasti labāk, ka pārzina lielāku laukumu, vairāk visādus faktus, kopsakarības utt., tāpēc te spīdēs daudzi citi :) Nu, vai tumsnēs.
Vinnēja komanda "Metāla Dūraiņi" (Zirgs, Hopkinss, Neons, Robis (no Rebel Riot)). Bija sešas kārtas pa 10 jautājumiem - trivia, pseidonīmi, teksti, bildes, logo un muzons. Atsauksmes bija pozitīvas, tāpēc ir plānots atkārtot, bet nu tā baigi bieži tas laikam vis nebūs - nav jau tā tēma tik plaša.
Komandā līdz 4 cilvēkiem (mazāk drīkst būt, ja nu nevar savākties). Dalības maksa 1 EUR no personas. Uzvarētājkomandai kabatas nauda tēriņiem turpat bārā :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji, tapēc ielogojies vai
reģistrējies!