APĒDĀJS - Nāve pieskārās pārbaudīt pulsu - prezentācija
+5
“aPēdājs” īr klāt ar trešo albumu.

“Nāve pieskārās pārbaudīt pulsu” ir grupas trešais albums ar 9 dziesmām latviešu valodā. Grupas iepriekšējais ieraksts “Sēras” izdots 2016. gadā. Šādā sastāvā grupa “aPēdājs” pastāv jau 10 gadus, kuru laikā arī izdoti visi 3 studijas albumi.

“Nāve pieskārās pārbaudīt pulsu” prezentācijas koncerts notiks 23. martā Jelgavā, klubā “Melno Cepurīšu Balerija” .

Ieraksts tapis “Sounpark” studijā, kopā ar grupas ilggadējo cīņu biedru Māri Brensonu.
Albuma vāka dizains: Jānis Jēkabsons.

Albums noklausāms un lejuplādēi pieejams:
apedajs.bandcamp.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+9
Johaidī, nācu Trūmetālā ar domu, ka jāieliek šī ziņa, bet nokavēju.
Gribējās pareklamēt, ka esam kļuvuši ļõti produktīvi un jau tikuši līdz trešajam cd, kurā ir deviņi diezgan jēdzīgi gabali. Iespējams ka tas nav metāls klasiskā izpratnē, taču domājams, ka kādas dzirdigas ausis arī šēit varētu atrast.

Kopumā gribēju teikt, ka šī ir lieliska iespēja aizbraukt uz Jelgavu, aiziet uz jauno, lielo un ērto Baleriju, pa lēto pielikt mūli ar visādiem ēdieniem un dzērieniem. Pēc tam noskatīties Apēdiena uzstāšanos, tikt pie jaunā CD, iespējams arī kādas vešiņas un turpināt tusēt mājīgās telpās ar jēdzīgu muzikālo pavadījumu.

Par mūļa pielikšannu vairāk var uzzināt te - www.mcbalerija.com/menu

Dieva dēļ atceramies, ka treniņbiksēs jūs iekšā neviens nelaidīs, tāpēc šo metālistiem neatņemamo apģērba gabalu, šoreiz labāk atstāt mājās.

Un vēl, ja ir dikti liela vēlme braukt, bet baida transportēšanās iespējas (sevišķi atpakaļceļā), tad droši dodiet ziņu te vai uz lauris.polinskis@gmail.com, ja par šo laicīgi sāksism spriest, tad domājams ka kaut kā atrisināsim.
Bučas!
+5
Daudzi gadi līdz pirmajam albumam, no tā četri līdz otrajam, tad divi gadi līdz trešajam tagad. Ja logaritmiskā funkcija turpināsies, tad ceturtais albums iznāks 2019., piektais pēc vēl sešiem mēnešiem, 2020. g. otrajā pusē vēl divi albumi, un tad kkur ap desmito disku būs sasniegts Merzbow ierakstu izlaišanas standartātrums!
+3
Tieši tāds tas plāns arī ir.
+2
Vispābā sāk likties labu labā ideja - sākt Balerijā 5dien un tad turpināt 6dien pie Vader :> Therion neinteresē.
0
Manējais ša piebeidz alu un iet lūrēt..
+2
bija normāli
+1
Bij labs pasāciens....
+2
Lieliska iespēja visiem Apēdiena megafaniem, kas bija par slinku lai brauktu uz Jelgavu. Otrais jaunā albuma prezentācijaas koncerts notiks šo sestdien bārā Nemiers.
Nemiers atrodas Aristīda Briāna ielā 9a

www.facebook.com/events/188823818403...
+1
žēl, ka netieku

Lokāciju varēja vienkāršāk raksturot - pretī Labietim
0
Man drīzāk liekas, ka blakus Labietim :)
0
prertī ir 1 1
0
stulbs jautājums, a kāpēc jātaisa pasākums sestdien kaut kādā bārā, ja piektdien ir 13. datuma pasākums MP? Vai tāpēc, ka koncerta taisīšana piektdienā, trīspadsmitajā, ir vienīgā tradīcija, kas ir vēl senāka par Apēdāju? >:)
+2
Nu kā... Lai var dzerstīties divas dienas no vietas.
+3
Kaut kā tā gāja Jelgavā - www.youtube.com/watch?v=rH_TGCtRJWU...

Paldies Jēkabam par bildi un Brencītim par skaņu!
+3
“aPēdājs” atrāda dziesmu “Karogs nav sarkans un balts” un izaicina politiskās partijas!

“Ar šo dziesmu gribējām paust savu viedokli ne tikai par politisko situāciju Latvijā, bet pasaulē kopumā, lai arī cik banāli tas izklausītos. Atsevišķu valstu vairs nav, tā ir tikai butaforija. Pastāv savienības, lielvaras, kas velk “segas malu” katra uz savu pusi, piedāvājot iedomātu demokrātiju un vārda brīvību kā saldo ēdienu.

Tuvojoties priekšvēlēšanu laikam, piedāvājam jebkurai politiskajai partijai “karogu” izmantot savā priekšvēlēšanu kampaņā, ja, protams, pietiks drosme!”, tā paši grupas dalībnieki komentē savu veikumu.

Dziesma “Karogs nav sarkans un balts” ir iekļauta grupas trešajā albumā “Nāve pieskārās pārbaudīt pulsu”, kas tika prezentēts šī gada martā.

Dziesma noklausāma un lejuplādējama: apedajs.bandcamp.com/track/karogs-nav-sa...
+1
man jau patīk..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas