Bērnu auto sēdeklītis
0
Tie, kam ir bērniņi paaugušies, varbūt mētājas auto sēdeklītis, ko gribētu man pārdot par saprātīgām naudām? Nevis pats mazākais, bet tas, kurš no 10 līdz 20/30 kg svaram.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
^ Tu domā tādu, kas kopā ar visu atzveltni? Vai pietiek ar kaut kādu putoplasta padirseni vien?
0
Padirsenis der vēlāk, bet manējam 7 mēneši, tā kā vajag ar atzveltni. Tas sēdeklītis, kurš ir tāds kā rokā nesams grozs ar rokturi, jau ir palicis par mazu...
+1
7 mēn un 10kg? :O
Laikam būs atsities papā :>
Laikam būs atsities papā :>
0
^^ Manam dēlam pašlaik vēl lietošanā tāds ar atzveltni... Pirkām 2009. vai 2010.gadā pavisam jaunu veikalā "Lāčuks" Rīgā, Čaka un Matīsa ielu krustojumā. Tagad neatceros, cik maksāja, bet kādi 55-65 LVL droši vien, ka bija.
Ja ir doma par 2-3 paštaisītiem bērniem, tad lietots auto sēdeklītis diez vai būs labākā izvēle. Taču 1 bērnam derēs arī lietots.
Ja ir doma par 2-3 paštaisītiem bērniem, tad lietots auto sēdeklītis diez vai būs labākā izvēle. Taču 1 bērnam derēs arī lietots.
0
Papriekš vēl šitais pats jāpaaudzina, tad domās tālāk :)
Bērniņš strauji izauga pirmajos piecos mēnešos, bet tagad garumā un platumā vairs neaug, visa enerģija laikam aiziet uz zobiem.
Bērniņš strauji izauga pirmajos piecos mēnešos, bet tagad garumā un platumā vairs neaug, visa enerģija laikam aiziet uz zobiem.
-1
Padirsenis ir bērniem, kuri sasnieguši 150 cm augumu.
+3
Ja vēl aktuāli, man ir tāds, tobiš tas, kas ar atzveltni. Nav nekāds krutais, bet savu funkciju pilda. Varu atdot tāpat, kad tik kalpo tālāk.
0
Būtu super, a tur nav aizmugurē rakstīts, kāda izmēra/svara bērniem domāts?
+1
Dethecrator; bļin, man te ar sievu misunderstungings sanāca, izrādās, viņa jau bija kautkam apsolījusi to sēdeklīti, par ko es nemaz nezināju. Sorry par maldināšanu, glupi sanāca :(
0
Nekāda problēma: varbūt kādam citam tad mētājas tāds? :)
+1
Krēsliņš atrisināts. Tagad varu savukārt atdot galīgam zīdainim (0 - 8 mēn.) domāto grozveidīgo, ar nolokāmo rokturi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!