01.03.2019 ALESTORM / SKÁLMÖLD / BOOTYARD BANDITS @ MP
+1
Piektdien, 1.martā klubā Melnā Piektdiena viesosies pirātu metāla flagmani no – folk/power grupa "Alestorm" un islandiešu pagan metālisti "Skalmöld".

"Alestorm" ar šo nosaukumu darbojas no 2007. gada. Pateicoties oriģinālajai formulai, kur tiek apvienots power metāls ar folku, grupa izpelnīja vadošā leilba uzmanību – tika Napalm Records paspārnē. Tika izdots debijas albums "Captain Morgan’s Revenge", kas guva ļoti pozitīvas atsauksmes.

Kopumā grupas diskogrāfija pieci albumi: "Captains Morgan`s Revenge" (2008), "Black Sails At Midnight" (2009), "Back Through Time" (2011), "Sunset on the Golden Age" (2014), "No Grave but the Sea" (2017).

Koncertā vēl uzstāsies islandiešu pagānmetālmūzikas apvienība "Skálmöld". Kopš savas izveides grupa ir izdevusi 4 studijas albumus. "Skalmöld" ir noslēdzis vienošanos ar Austrijas leiblu "Napalm Records" un pārrakstījis savu albumu "Baldur". Vienošanos ar "Napalm Records" palīdzēja grupai tikt uz "Wacken Open Air festivālu 2013. gadā. Tā paša gada novembrī grupa vairākkārt uzstājās kopā ar Islandes Valsts simfonisko orķestri.

Biļetes iespējams iegadāties vietnē ticketshop.lv - www.ticketshop.lv/site/events/view/28...

www.facebook.com/alestormband/
www.facebook.com/skalmold/
www.facebook.com/BootyardBandits/

Bootyard Bandits - normāls rociņš. Nupat klipu uzcepuši, ar daudz kečupa un klucīšiem:

www.youtube.com/watch?v=nLhlWHmWSFQ...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kādam vajag biļeti pa 18eur? Ir viena lieka.
+1
Bija tik slikti ka pat nav ko uzrakstīt?
+2
Bija zajibis - zāle pilna, skaņa laba. Skalmold tikai 30min dzirdēju, jo ap 20.30 atbraucu - dzirdētais bija gaidītā līmenī. Alestorm ugārīgi nokapāja kādas 90min.
+2
Tautas daudzums patīkami pārsteidza.

Es Skalmold dzirdēju 1x un droši lieku viņus pie dzīvajā vairāk baudāmajām grupām nekā ierakstā, respektīvi trekns + un priekš manis vakara hedlaineri.

Pēc tam kādas 45 min noklausījos arī Alestrom - jautri, runīgi džeki, bija labi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas