Skyforger, DaGamba + citi 14. augustā Juglas ezerā, laivās
+1
Festivāls LAIVĀ, ko rīko DaGamba, šogad ar Skyforger — šinī pasākumā skatuve ir uz krasta, bet klausītāji sēž laivās uz Juglas ezera. Lūk, pagājušā gada skati:
www.youtube.com/watch?v=6TiyCuLyf0k...

Šogad vakcinētajiem būs iespējams skatīties gan no laivas ezerā, gan no krasta, savukārt nevakcinētajiem — tikai no laivām, lai izpildītu normatīvus.

Var nopirkt biļeti atsevišķi (tās jāpersonalizē, jo noteikumi to prasa), kā arī papildus iznomāt braucamrīku ezeram (ja vajag). Turklāt biļetes šobrīd drīkstot pārdot tikai iepriekšpārdošanā, uz vietas ne.
www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/...

Sandra Vanzoviča raksts: neatkariga.nra.lv/pasakumi/354394-jug...

Savukārt manam kaimiņam ir piepūšamo laivu, plostu un katamarānu nomas punkts Rīgā, netālu no MP: www.plosti.eu/
Var apskatīties, zvanīt uz 29745786 un sarunāt vēlamā izmēra laivu jau tagad, jo piektdien visas var būt izgrābtas. Parasti cilvēki ņem plostus uz visu nedēļas nogali, lai brauktu pa Gauju vai Abavu. Jārēķinās arī, ka laivu vajadzēs ar savu mašīnu aizvest līdz Juglas ezeram. Ja ir jumta bagāžnieks, tad laivu parasti paņem jau piepūstu, aizved un pēc tam piepūstu atved atpakaļ. Ja ne, tad jāpūš uz vietas (pumpi iedod līdzi).

Citas bandas:
www.youtube.com/watch?v=hzGZmmj0Rq0...

www.youtube.com/watch?v=vZQBPaVGtoM...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Laiki:

1700 vārti veras

1900 kaut kāds Gints Smukais (man neko neizsaka, varbūt tas izrādīsies Zaķis)

1930 Bur Mani

2015 Skyforger

2140 Dagamba

Starp citu, no mēģa bildēm var saprast, ka varētu gaidīt arī Dagamba un Skyforger kopīgu dziesmu.
0
Cikos veras slūžas?
0
haha, jā, Zaķim jauns skatuves nikneims :D
0
+1
Kā tiko atvēru vēlreiz - sāka skanēt Svētais Ugunskrusts. Tā ir zīme!
+1
Bija vērts airēt riņķī apkārt pa Juglas ezeru, lai dabūtu šādas bildes:
today.rtl.lu/culture/music/a/177...

Šis bija tas gadījums, kad jācitē M. Rotko: «Art is not about experience. Art IS the experience!» Saule riet, vēl tāda pustumsa, cilvēki šūpojas laivās uz ezera, un pāri ūdens virsmai plūst «Rāmavas» iesākums valodā, kas pēdējoreiz skanējusi pirms 500 gadiem. Tā ir pieredze, kuru nekāda strīmošana vai jebkādā kvalitātē ierakstīts video nekad neaizstās.
+1
Šis bija rekords - iestājos alus rindas pirmajā trešdaļā sākoties Skyforger (čomi bija ieņēmuši), alu dabūju un pie skatuves redzēju veselu vienu dziesmu, aptuveni stunda kādu trīsdesmit cilvēku rindā.
+1
Pārāk neatpaliek no VEF kultūras pils rindas 2 gadus atpakaļ :D
+1
^^ kautkādi līkroku biznesmeņi ...

Šis atsauca atmiņā Sonisphere Varšavā, kur aizgājām pēc alus, nostāvējām pusstundu rindā, kamēr jau Megadeivs sāka spēlēt, un Hopkinam radās lieliska doma - ja jau tik ilgi jāstāv, tad uzreiz sešpaku ņemam. Forša ideja, tik dzert to alu drīkstēja tikai tajā pašā nožogojumā, kur to pārdeva ... tā nu uzmetām Megadeivu dēļ Heinekeniem - nelies jau ārā. Dzirdēt jau tāpat varēja ...
0
Bija arī 2 peldošie barčiki, kuros rindā bija jāpeld daudz mazāku laiku: pie viena rindas praktiski nebija, pie otras kādas 10 laivas max. Protams, es neņēmos vienlaikus žonglēt ar airiem un pilnu plastmasas glāzi rokās, tāpēc ņēmu kaut kādu Kosenkorva kokteilīti aizskrūvējamā stikla pudelē. Nākamajā reizē (ja tāda būs) iesaku visiem izmēģināt peldošo variantu.
0
Peldošajam variantam laivā ir arī šādas tādas citas priekšrocības - ja piemetas "jūras slimība", var turpat, pār bortu, pabarot zivis. Nav jāmeklē WC, krūmi vai kas tml.
0
^ pamīzt savukārt sanāk lielāks izaicinājums, īpaši skurbulī : D
+2
^ Ja tiek veikti atbilstoši priekšdarbi pienācīgas sagatavošanās jomā, tad milzu grūtības vai sarežģījumi tiek aiztaupīti:
1) Būtiski svarīga ir piemērotu bikšu izvēle - tādas, kuras ātri iespējams dabūt vaļā (džinsi ar rāvējslēdzēju vai arī t.s. "trenuškas" jeb "urlu bikses" ar gumiju ap vidukli);
2) Lai izvairītos no sliešanās kājās un iespējamās švunkāšanās iekš laivas - visnotaļ praktiski ir paņemt līdzi tukšu 5L tilpuma pudeli.

P.S. Augstāk aprakstītā "instrukcija" paredzēta vīriešiem. Sievietēm, visticamāk, ka nederēs tomēr.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas