APOCALYPTICA / EPICA / WHEEL @ Arēna Rīga 19.01.2023
+1
Simfometāla smagsvari “Apocalyptica” un “Epica” vienā koncertā
19.janvārī Arēnā Rīga labas rokmūzikas cienītāji varēs baudīt īstu minifestivālu, jo viena no vispazīstamākajām somu simfometāla apvienībām “Apocalyptica” un nīderlandiešu “Epica” apvienojušās kopējā projektā “The Epic Apocalypse Tour”. Lai pasākumu kuplinātu vēl vairāk, viesu statusā viņām pievienojas somu progmetāla grupa “Wheel”.
Rīgai palaimējās iekļūt to gandrīz 40 Eiropas pilsētu skaitā, kura tiks apmeklētā šīs unikālās koncertturnejas ietvaros.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Fuck, 2023!!!!
+2
Labprāt teleportētos uz 2003.
+1
Aha, 20 gadu jubileja truemetālam....
+2
2003. pat būtu aktuāls koncis.
+1
Jā, 2003. arī uz Apocalyptica labprāt aizietu :D Nezinu precīzu iznākšanas datumu, gada sākumā varētu cerēt, ka nebūtu iznācis "Reflections", kurā viņi arī pieļāva savu liktenīgo kļūdu, pieliekot salīdzinoši oriģinālajam četru čellu piegājienam klāt bungas. www.discogs.com/master/28514-Apocal...
Tad varētu gan jau dzirdēt kaut ko no lieliskā Inquisition Symphony, nu, piem., šo Sepulturas kaveru (sākumā gan, izrādās, arī minimāla bunga)
www.youtube.com/watch?v=BLKpzi3BJII...
+1
Varbūt bungots tiek pa čellu?
+1
Es to "Fuck, 2023!!!!" sākotnēji izlasīju kā sajūsmu par labu gada sākumu :D Fukkjē!
+1
Pa lielam, ir jau ar sajūsma - tik daudz labu grupu gaidāmas un ir izturēts tas 2022.
0
Apocalyptica nekad tā īpaši nav piesaistījuši, bet Epica, ja labi apskaņo, varētu būt zajebiss dzīvajā.
0
Apocalypticu klausījos no paša pirmā (visakadēmiskākajā stilā ieturētā) albuma, divreiz biju uz koncertu — nav nekāda vaina vismaz pāris reizes paklausīties dzīvajā, ja ar vismaz 5 gadu atstarpi, jo grupa tak evolucionē. Pie kam abas reizes biju ar nemetālistēm, kuras nezina izpildīto dziesmu oriģinālus, bet tas viņām baudu nemazināja.
+1
^Tā teikt, skvirtoja ka čurkstēja vien D
+3
^ Tas efekts visvairāk novērojams Auļu koncertos, kad tie sniedz koncertus savai tipiskajai mērķauditorijai — tas ir, pusmūža grāmatvedēm firmu korporatīvajos pasākumos. Tādām acis vien spīd, redzot večus ar lielām nūjām slānot pa stingri nostieptām bungu ādām vai ar baudu spaidām padusēs iespiestus bezveidīgus ādas maisus, izvilinot no tiem griezīgas skaņas.
0
DD
+2
Ieeja no: 18:00
Sākums: 19:00
Beigas: 23:00

Wheel, manuprāt, spēlē moderno Progroku: www.youtube.com/watch?v=Nm9E5OMFnXg...
+1
Epica bija episka, mans tūlīt beibjmetāla sarakstā būs visur ielikts "check".
Un Apocalyptica nospēlēja Inquisition Symphony, bet nenospēlēja Path :(
+3
Epica tiešām bija episka. Atkal sanāca nokavēt savu hedlaineri - laikam pirmās 2 dziesmas nedzirdēju, jo pirms 20.00 jau sāka. Kopumā tāpat stundu dzirdēju. Vokāls un atdeve grupai super.

Apocalyptica bija laba, bet tie vokāla Nu Metal (vai kas tas par modernismu bija) gabali neuzrunāja. Nujā Path un vairākaus citus labus gabalus nenospēlēja, koveru ar bija ļoti maz (pāris Metlas gabali un laikam viens Sepkultūras + Grīgs). kopumā jau labi.
+1
Wheel dzirdēju divas dziesmas. Nē, tas Tool-iskais modernais progs nav man nemaz.

Par Epica pievienojos - noblieza sirsnigi un ar jaudu. Biju nācis redzēt tieši viņus, un nevīlos. Bija pat labāk nekā gaidīts, un arī ilgi.

Labi, esmu beidzot dzirdējis un redzējis Apocalyptica dzīvajā. Apmēram tā, kā gaidīju. No pirmajiem gabaliem biju dzirdējis vien "I Don't Care". Beigās bijka Nothing Else Matters, INquisition Symphony, Seeks & Destroy, piedevās kaut kāds Farewell (kurš bija diezgan OK) un Kalnu Karaļa ala.
+3
Arvien biežāk sanāk beigās nopriecāties par to, ka izvēlos neiet uz koncertiem nostaļģisku mērķu vadītam. Pēc koncerta video redzēšanas biju tiešām priecīgs - tas Apokaliptikai pieliktais vokāls bija vienkārši drausmīgs un sabojāja arī visu kopskatu. Ar ņūmetālu gan tam nav nekāda sakara - ne obligāti viss, kas ir slikts, ir ņūmetāls.
0
Kāds kļūst vecs :>
0
Labi, ka vismaz tu paliec arvien jaunāks un jaunāks :D
0
^^^ es jau teicu, ka nezinu, kas tas par modernismu.
0
^^ kāpēc? Man jau tas process sen aizsācies :>
+3
Neliels Epicas vlogiņš par koncertiem Viļņā, Rīgā un Tallinā.

www.youtube.com/watch?v=sDeAwP5LByU...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas