MĀRA + support @ MP 25.03.2023.
+3
Sestdien, 25. martā, Rīgas klubā ”Melnā Piektdiena” notiks jaudīgs alternatīvā metāla pasākums, kurā būs tā retā iespēja skatīt vaigā šobrīd Austrijā bāzēto, ne tik bieži Latvijā redzēto un aiz dzimtenes robežām atzinību gūstošo alternatīvā metāla grupu MĀRA!
Koncerta īpašie viesi - grupa Mindesign.

MĀRA ir Latvijā un šobrīd Vīnē bāzēta death/thrash/groove metāla grupa, kas dibināta 2018. gada sākumā Rīgā, taču jau paspējusi uzstāties tūrēs un festivālos Itālijā, Beļģijā, Šveicē, Anglijā, Vācijā un Francijā uz vienas skatuves ar pasaules mēroga smagsvariem Sepultura, Krisiun, Satyricon, Bloodywood, SepticFleshu.c. Grupas noslīpētais un dinamiskais skanējums, simbiozē ar atraktīvās un harismātiskās vokālistes Māras Lisenko (Karmafree, Ocularis Infernum) agresīvo dziedāšanas manieri, rada tiešām sprādzienbīstamu maisījumu.

Jāpiebilst, ka MĀRA ir ne vien viena no žanra ekstremālāko vokālu īpašniecēm Eiropā, bet arī sertificēta alternatīvā vokāla pasniedzēja. Grupa MĀRA līdz šim ir izdevusi debijas EP ”Therapy For An Empath”, kas 2018. gadā saņēmis Latvijas Metālmūzikas Gada balvu kategorijā ”Gada ieraksts”, kā arī vairākus mūzikas video. Grupas EP ”Self-destruct. Survive. Thrive!” nominēts Latvijas Metālmūzikas Gada balvai kategorijā ”2020. gada ieraksts”.

Mindesign pirmsākumi meklējami 2015. gada nogalē, apvienojoties pieredzējušiem apvienību ”Malduguns”, ”Dark Nexus”, ”Break The Norm” un ”Enema Express” dalībniekiem.
Grupas mūziķi sevi neierobežo noteiktos metālmūzikas standartos un nebaidās eksperimentēt ar žanriem un apakšžanriem. Grupas albums ”Swallowed” nominēts Latvijas Metālmūzikas Gada balvai kategorijā ”2021. gada ieraksts”.

Koncerts 25. martā klubā “Melnā Piektdiena”, Brīvības gatvē 193C, Rīgā.
Sākums pl. 20.00, klubs apmeklētājiem būs atvērts no pl. 19.30.
Koncerta biļetes cena sākot ar 9 EUR: ticketshop.lv/lv/events/4896...

Resursi internetā:
mara-metal.com/
www.facebook.com/marametal
www.facebook.com/mindesignband...

MĀRA "Label Me Insane"
www.youtube.com/watch?v=vQxAM6GSAEs...

MĀRA "Life Kills (Fear)"
www.youtube.com/watch?v=7JQbu2q2G1U...

MINDESIGN "Abigail"
www.youtube.com/watch?v=oMFn_vBEL8M...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Šovakar. Btw, šodien Mārai vārda diena :)
0
Valdi, uz alternatīvā metāla pasākumu tu neietu :) en.wikipedia.org/wiki/Alternative_me...
+3
ap pl.23.30 braucu pār VEF tiltu virzienā no centra, redzēju, kā Despers vientuļi slāja pār tiltu, pēc visa spriežot no šī koncerta, nu un droši vien, ka uz Tavernu, kur ta vēl. DD Izskatījās skaidrā (tas gan neizslēdz, ka bija iedzerts kāds vājš alkoholu saturošs dzēriens), pokera sejas izteiksme, uz ausīm austiņas.
+2
Priekš šādiem postiem ir speciāla tēma: /forum/124307-es-tevi-redz%C4%93ju
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas