LEFT TO DIE & INCANTATION @ MP 28.08.2024
+7
Terry Butler un Rick Rozz no grupas DEATH pirmā sastāva uzstāsies Rīgā ar savu jauno projektu LEFT TO DIE! Gaidiet DEATH klasiskos hitus no Scream Bloody Gore un Leprosy albumiem!
Koncerta īpašie viesi-old school Death Metal no ASV grupa INCANTATION.
Biļetes jau pieejamas vietnē ticketshop.lv
ticketshop.lv/en/events/5843...
Koncerta īpašie viesi-old school Death Metal no ASV grupa INCANTATION.
Biļetes jau pieejamas vietnē ticketshop.lv
ticketshop.lv/en/events/5843...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Uz vietas biļets ar' būs tirgošanā?
0
Līdz cikiem tie iesildītāji Incancacion spelēs ?
+3
^
Ja to pašu, ko Helsinku koncertā, tad pēc dziesmu kopējā laika + nelielām piedevām var sarēķināt:
www.setlist.fm/setlist/incantation...
Ja to pašu, ko Helsinku koncertā, tad pēc dziesmu kopējā laika + nelielām piedevām var sarēķināt:
www.setlist.fm/setlist/incantation...
+4
Jaudīgi! Death klasika visā spožumā. Tautas varēja būt vairāk- daudz riktīgi, pieredzes bagātu seju :) Tā jau pienākas kārtīgam old school detuhas koncim. Paldies organizētājiem! Reāli laba pēcgarša!
+5
Bija labs pasākums, man patika. Incantation nav baigi mīļākā grupa, bet bija interesanti redzēt dzīvajā. Left to Rot bija baigi labi. Setlists bija gandrīz perfekts, labāk būtu dzirdējis "Evil Dead" nekā piemērām "Regurgitated Guts" vai "Primitive Ways". Pasākuma beigās sanāca dabūt Terija un Rika parakstus uz mana Leprosy diska. Arī Terija parakstu uz Dying of Everything (Obituary) albuma.
Ja atceros pareizi šāds bija Left to Die setlists
1. Leprosy
2. Born Dead
3. Forgotten Past
4. Infernal Death
5. Sacrifical
6. Open Casket
7. Primitive Ways
8. Choke on It
9. Torn to Pieces
10. Regurgitated Guts
11. Left to Die
12. Zombie Ritual
ENCORE
13. Scream Bloody Gore
14. Pull the Plug
Ja atceros pareizi šāds bija Left to Die setlists
1. Leprosy
2. Born Dead
3. Forgotten Past
4. Infernal Death
5. Sacrifical
6. Open Casket
7. Primitive Ways
8. Choke on It
9. Torn to Pieces
10. Regurgitated Guts
11. Left to Die
12. Zombie Ritual
ENCORE
13. Scream Bloody Gore
14. Pull the Plug
+3
Man paveicās, ka varēju ierasties uz Incacancacion pēdējām divām dziesmām. Troksnis, nekas vairāk. Viss putrā - neko nevar ne saprast, ne atšķirt. Ne ritma, ne grūva, ne kačkas, nekā.
Left to Die nokapāja zvērā. Man patika kā čaļi iesaistīja mūs - rīkle sausa kliedzot Left to Die, Why don't you ?! un Ričuēēēēlllllllllllllllll ! Mošotājiem šorīt, droši vien, nav viegls rīts - bija ilgi un intensīvi.
Left to Die nokapāja zvērā. Man patika kā čaļi iesaistīja mūs - rīkle sausa kliedzot Left to Die, Why don't you ?! un Ričuēēēēlllllllllllllllll ! Mošotājiem šorīt, droši vien, nav viegls rīts - bija ilgi un intensīvi.
+6
Incantation, ņemot vērā, ka man no šiem neviens albums nepatīk, bija labi koncī. Tieši pirmās dziesmas laikā atnācu (20.35). Laikam 50min nospēlēja
Left to Die - kārtīgi nosmacēja (diezgan sutīgs ar bija - ļaudis ādas jaciņās manī radīja neizpratni). Blieza perfekti, skaņa arī normālā skaļumā un labi viss dzirdams. Stunda ar astīti pagāja nemanot. Evil Dead ar labprāt būtu dzirdējis, bet ko tur daudz.
Ar T-krekliem gan bišķi aptrakuši - €35 prasa - man jau par Heathen 30 nolikt krupīts žņaudza, bet ko padarīs, ja 2x koncis iespārdījis... Incantation tikai keponus un sīkumus tirgoja
MP alus frontē jaunums - Labietis parādījies. €7 gan, bet tāpat labāk, nekā Holland Crown pa €6...
Left to Die - kārtīgi nosmacēja (diezgan sutīgs ar bija - ļaudis ādas jaciņās manī radīja neizpratni). Blieza perfekti, skaņa arī normālā skaļumā un labi viss dzirdams. Stunda ar astīti pagāja nemanot. Evil Dead ar labprāt būtu dzirdējis, bet ko tur daudz.
Ar T-krekliem gan bišķi aptrakuši - €35 prasa - man jau par Heathen 30 nolikt krupīts žņaudza, bet ko padarīs, ja 2x koncis iespārdījis... Incantation tikai keponus un sīkumus tirgoja
MP alus frontē jaunums - Labietis parādījies. €7 gan, bet tāpat labāk, nekā Holland Crown pa €6...
+4
^^ Incantation ar bija laba skaņa, nekas nebija putrā.
+3
^ skaņa nebija putrā. Putrā bija visa dziesmu struktūra, bet tas jau tā ir arī visos albumos.
+4
^Incantation ir zajebis death metāla grupa, kas tev vienkārši nepatīk, nevis 'putrā ir visu dziesmu struktūra visos albumos'.
+3
kasešu laikos man bija Incantation Onward to Golgotha 92` pirmais albums, klasisks desinieks, neko sliktu nevar teikt, sava žanra absolūti klasiķi.
+2
Albumos man Incantation nekad īpaši nav aizrāvuši (atšķirībā no Immolation, kam varētu pārmest vēl saputrotāku dziesmu struktūru), bet dzīvajā vienmēr izklausījušies cienījami, cik dzirdēti.
+2
da nebij tur nekādas putras , pat negaidīti labi noblieza. Nu nepatīk - un her ar to Incantation klausies savu bleķi tur vienmēr ir kačka , ritms um nekas nav saputrots.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!